- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
asagida sunexpres in reklami var 89.99 mus mus biletler
yalancilaronu ekliyolar bunu ekliyolar oluyo 300 400
malesef öyle canim :26: kapsüllerin cogunda var :26:
dr.unla konus ben mülümanim de jelatinsiz ilac yazin de
bundn sonrad dikkat etmesini rica et
canim bence kayinvalidenlerle arana mesafe koymalisinsaol canımbiliyorum derdimi dinler yardımcı olursunuz..we benburaya geldiğimde stresim falan gidiyor..Allahımbana sağlık sıhhat wer diye dua ediyorum çocuklarım ben olmazsam ne olur..onlar zaten yaşama sebebim sewincim..eşimle ewlendiğimizden beri kaynanam sayesine çok tartışmalar yaşadık.ben çok temizkalpliyimdir..kaynanmgil ne yaparsa yapsın pasta bilmem ne yaparsam kokusu gider derim weririm..yaşadıklarım çok fazla..anlatsambiyere sığmaz..sadece sıkıldımherşeyden bu hayattan..alışkın olmadığım bi ortam alışkın olmadığım bir hayat...anlayışsız insanlar..bencil ruhsuz insanlardan sıkıldım..hastalık hastası ettiler beni..offf offf...anlıcan upuzun tatlım..amaannn boşwerelim..kilomuza bakalım..ben burada çok mutluyum..iyiki sizler warsınız..bu akşamkociş gelmiyor dolayısıyla bende buradayım
ilacada koymayi verseler ne var sankiben jelibon bilem yemiom gerçi dna jelatini yazıyo ama ne kadar güvenilir bilmem
bir kere o kapsülleri su bardağına atıp bekledim ölece kalakadı erimedi şişti falan ondan banada tiksinti geldi
etmezmiyim tatlım tabiki ederim..bak ben bişeycoook istiyom du et bacim
[/SIZE]
bende o dediğinden yıllardır war..stresten olıuyor canım..tamam işte toptan kurtuluruz sorunlardan
offf bende öleyim hep bi ağlamak var aklımda canım sıukılıyor
duvarlar üstüme gelio arasında sıkışıyom sanki
of diyorum istem dışı sürekli
sanki of deyince içimden sıkıntıları atıyormuşum gibioluyo:26:
malesef öyle canim :26: kapsüllerin cogunda var :26:
dr.unla konus ben mülümanim de jelatinsiz ilac yazin de
bundn sonrad dikkat etmesini rica et
kiz olmadi yimirta hasla sogan kes ekmek damatis al yanina ucakda yersinbendede sağlık tv var
aynen öle ben hep istanbul izmir arası onurla gidiyom
yemek servisi yapmıyo die daha uygun fiyatlı
zaten 45 dakka sürüyo
bide aç gözlü gibi yemesemde olur
canim herkes dikkat etmiyor kisok icindeyim canim nasil verirya bile bile zaten biliyo musluman oldugumuzu onemsememistir sinir oldum yaa
sus kiz korkutma kendi kendinibana bişeyler oluyo hiç iyi değilim bu gece
kociş gelmedi daha evden sesler gelio saki oturduğum koltuk oynuyo
evham yaptım:18::18::18:
sagol canim nisanda gecti :26:etmezmiyim tatlım tabiki ederim..bak ben bişey
Peygamberimiz (s.a.v)den rivayet olundu ki:
Cebrail a.s Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına hiç ihtiyacı kalmaz...
Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler, Rasulullah (s.a.v):
Nisan yağmurunu alınız (toplayınız). Ona; 70 defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm) okuyunuz. Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz. Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakka yemin ederim ki, Cebrâil Bana dedi ki ; "Bu sudan içen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir.
Yine başka bir Hadis-i Şerifte :
Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakka yemin ederim ki, çocuğu olmayan bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, Allahü Tealanın izni ile hanımı hamile kalır.
Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan hanımına içirirse, bu su ona (sıhhati için) yeterlidir.
İçen kimsenin balgamını keser.
Rüzgar ona zarar vermez, çirkin haller kendisine isabet etmez.
Bel ağrısından, karın ağrısından, şikayeti kalmaz.
Alaca hastalığından korkmaz.
Göğüs ağrısı çekmez. Kalbine gelen vesvese (evhâm), gönlünden çıkar gider.
bak canım bunu okumuştum we nisan yağmuru çook faydalı gerçekten..dahsıda war bununda..sadece bu kısmını kopyaladım..orda bak çocuk olması hakkında ne yazıyor..ama çocuğun olmuyorsa yaparsın bunu..sen icraata yenibaşladın sanırım
bende o dediğinden yıllardır war..stresten olıuyor canım..
ölede ne yediğimiz belli olmuyor bazen iste insanların insafına kalıyoz canımcanim bence kayinvalidenlerle arana mesafe koymalisin
anlasinlar biraz
esinlede acik acik konusup tavrini koymalisin
yoksa olan hep sana olur :26:
ilacada koymayi verseler ne var sanki
kız nisan geçti ua bu bacı nerden bulsun onu:26:etmezmiyim tatlım tabiki ederim..bak ben bişey
Peygamberimiz (s.a.v)den rivayet olundu ki:
Cebrail a.s Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına hiç ihtiyacı kalmaz...
Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler, Rasulullah (s.a.v):
Nisan yağmurunu alınız (toplayınız). Ona; 70 defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm) okuyunuz. Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz. Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakka yemin ederim ki, Cebrâil Bana dedi ki ; "Bu sudan içen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir.
Yine başka bir Hadis-i Şerifte :
Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakka yemin ederim ki, çocuğu olmayan bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, Allahü Tealanın izni ile hanımı hamile kalır.
Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan hanımına içirirse, bu su ona (sıhhati için) yeterlidir.
İçen kimsenin balgamını keser.
Rüzgar ona zarar vermez, çirkin haller kendisine isabet etmez.
Bel ağrısından, karın ağrısından, şikayeti kalmaz.
Alaca hastalığından korkmaz.
Göğüs ağrısı çekmez. Kalbine gelen vesvese (evhâm), gönlünden çıkar gider.
bak canım bunu okumuştum we nisan yağmuru çook faydalı gerçekten..dahsıda war bununda..sadece bu kısmını kopyaladım..orda bak çocuk olması hakkında ne yazıyor..ama çocuğun olmuyorsa yaparsın bunu..sen icraata yenibaşladın sanırım
bende o dediğinden yıllardır war..stresten olıuyor canım..
kiz olmadi yimirta hasla sogan kes ekmek damatis al yanina ucakda yersin
canim herkes dikkat etmiyor ki
sen söyle bundan sonra yazacaganiz ilaclarda lütfen dikkat edin alkol ve jelatine de
sus kiz korkutma kendi kendini
Nas ile felak surelerini oku canim biliyosan korkma oktur birsey
sagol canim nisanda gecti :26:
yok canim uzun süredir istiyorum ama olmuyo bu aralarda cok üzülüyorum
ölede ne yediğimiz belli olmuyor bazen iste insanların insafına kalıyoz canım
kız nisan geçti ua bu bacı nerden bulsun onu:26:
ay ne bilim böle gögsümde biri oturuyo sanki daralıyo nefes alamıyorum:26:
böle sokaklara çıkıp koşa koşa gidesim gelio
açık hava ihtiyacı duyuyorum
ev üstüme yıkılıyo sanki
sonra bi mutsuzluk çöküyo üstüme
ay ne bilim çok evham bastı beni :18::18:
soğan suyu denedinmi bacım burda yapan çok duydum belki faydası vardır
eskisinden bilmiom canım yeniden okuyom bazen açıp duvaların çoğunuda ezber biliyom ama ne bilim korktumiştebiz elimizden geldigi kadar dikkat ediceez bacim ne yapalim :26:
canim biraz kitap felan okusan
aslinda evindede kuran okusan evinede bi ferahlik gelir
kocisin ne zaman geliyo
aman ben öyle seyleri bi yapsam bi yapmiyom canim :26:
eskisinden bilmiom canım yeniden okuyom bazen açıp duvaların çoğunuda ezber biliyom ama ne bilim korktumişte
nie yapamıyon ki suyunu içecen işte
olsun canim eskisi yenisi sen oku
aman ne bileyim iste ugrasmiyorum
ben öyle olmıcam eğerömrümolursa inşallah..h o kaynanalar merak ediyorumoğlumolsa bende kaynana olsam ölemi olurum:26:
müzik aç tatlım..bana bişeyler oluyo hiç iyi değilim bu gece
kociş gelmedi daha evden sesler gelio saki oturduğum koltuk oynuyo
evham yaptım:18::18::18:
canim bence kayinvalidenlerle arana mesafe koymalisin
anlasinlar biraz
esinlede acik acik konusup tavrini koymalisin
yoksa olan hep sana olur :26:
kız nolcek ben kaynatayım göndereyim sana termosla iç bardak bardak
ah canim benim seninki kadar olmasad bende zor günler yasadim evliligimin ilk yillarindaben öyle olmıcam eğerömrümolursa inşallah..
müzik aç tatlım..
ewlendiğimde köle gibi düşünüyorlardı şimdide öylede bi takım şeyleri aştım..sabahın 5inde inip kahwaltı hazırlatırlardı..akşamakadar orada ewtemizle yemek ıwır zıwır..bide laf çekiyordum..dayanamadım..boşanma pahasına inmedim..eşim onlardan yana oldu..aslında olmazdı ama 22 yaşındaydı oda.ne isterlerse yaptırıyorlardı.kaynanam otururken derdi al bunu döw diye..bu insanları anlayamadım hiç halada anlamam..hangi dewirde kalmışlar..boşanma aşamasına geldik ama wazgeçmedim.hamileydim kötüydüm ayağa kalkamıyordum..ewe ne 1 tabak çorba ne bi ekmek getiren oldu..aç durdum..siz beni uçsuz bucaksız biyerde sanırsınız bu anlattıklarımla ama işte antalyada yaşadımbunu..daha nelerde..anlatsam anlatılmaz..diyeceğim oki odurumlardan ayrıldım..ama her zamandibimdeler.eşime ne anlatcam anlamıyorçbaşka biyere gitme şansımızda yok babasıyla çalışıyor..oda bıktı aslında ailesinn bu tawırlarından..biyere gidemiyoruz onlar yüzünden..
canlar ben çıkıyomkociş geldi öptüm kucakladım sardım hepinizi
ahh ahhhh sim Pasta goturuyo ben koca bi kase salata
Pasta yemek istiyorummmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?