kız onu önceden saklıcaksın.ben her yıl toplarım...bizimburlarda toplarlar genelde..millet arıyor tplayanlardan buluyorlar..sagol canim nisanda gecti :26:
yok canim uzun süredir istiyorum ama olmuyo bu aralarda cok üzülüyorum
ölede ne yediğimiz belli olmuyor bazen iste insanların insafına kalıyoz canım
kız nisan geçti ua bu bacı nerden bulsun onu:26:
ay ne bilim böle gögsümde biri oturuyo sanki daralıyo nefes alamıyorum:26:
böle sokaklara çıkıp koşa koşa gidesim gelio
açık hava ihtiyacı duyuyorum
ev üstüme yıkılıyo sanki
sonra bi mutsuzluk çöküyo üstüme
kız onu önceden saklıcaksın.ben her yıl toplarım...bizimburlarda toplarlar genelde..millet arıyor tplayanlardan buluyorlar..
ne bileyim kız..off sorma sorma...benimkimsenin olmadığı yerlere uzaklaşıp gidesim geliyor..ay çocukları uyutayımda fotoları kaldırmıştım onları tekrardan koycam
ben öyle olmıcam eğerömrümolursa inşallah..
müzik aç tatlım..
ewlendiğimde köle gibi düşünüyorlardı şimdide öylede bi takım şeyleri aştım..sabahın 5inde inip kahwaltı hazırlatırlardı..akşamakadar orada ewtemizle yemek ıwır zıwır..bide laf çekiyordum..dayanamadım..boşanma pahasına inmedim..eşim onlardan yana oldu..aslında olmazdı ama 22 yaşındaydı oda.ne isterlerse yaptırıyorlardı.kaynanam otururken derdi al bunu döw diye..bu insanları anlayamadım hiç halada anlamam..hangi dewirde kalmışlar..boşanma aşamasına geldik ama wazgeçmedim.hamileydim kötüydüm ayağa kalkamıyordum..ewe ne 1 tabak çorba ne bi ekmek getiren oldu..aç durdum..siz beni uçsuz bucaksız biyerde sanırsınız bu anlattıklarımla ama işte antalyada yaşadımbunu..daha nelerde..anlatsam anlatılmaz..diyeceğim oki odurumlardan ayrıldım..ama her zamandibimdeler.eşime ne anlatcam anlamıyorçbaşka biyere gitme şansımızda yok babasıyla çalışıyor..oda bıktı aslında ailesinn bu tawırlarından..biyere gidemiyoruz onlar yüzünden..
ah canim benim seninki kadar olmasad bende zor günler yasadim evliligimin ilk yillarinda
ve benim esimde ailesinden yana oldu
bende cok mücadele ettim önce bilincsizce mücadele ettim :26:
ama simdi akilliyim evet söylemesi tuhaf belki ama gercekden öyle
bak canim o zaman akilli olucaksin
öyle ki kocani ailesinin yaninda oldugundn dahad cok mutlu ediceksin
yazicam acik acik kusura bakma :26:
cileveli ol nazli ol kocan hangi hal e tavirdan hoslaniyorsa öyle ol iste
cocuklarini yatirinca kocana ayir geri kalan zamani cay istiyorsa cay kahveyse kahve
kusura bakma baska birsey se baska birsey
onu hep mutlu etmeye calis
peki ben deme önce bi onu mutlu et ve kendine bagla
bak simdi tatile gidiceniz dimi orada öyle mutlu etki onu
ay cok güzel de sininle olmak
seninle gezmek.....
keske arada seninle bas basa gezebilsek felan
en iyi aninda yakala onu bundan sonra lütfen kocacim ayda bir gün bir yere gidelim basbasa
belki bir parka ama ben seninle elele olmak istiyorum de
o da tatsin öyle seyleri ve o zamanid cok iyi gecirmeye bak
sonra o ister seninle birseyler yapmayi
kayinvalidenlerle ilgili hic birsey söyleme o söylese bile sen söyleme
yeri gelince caktirmadn söyle
ay cok konustum ama bende yasadigim icin bazi seyleri yardimci olmak istiyorum bu durumlarda :26:
Iyi aksamlar kizlar ben geldim
kız umutsuz konuşma dha çokkederlenionben öyle olmıcam eğerömrümolursa inşallah..
müzik aç tatlım..
ewlendiğimde köle gibi düşünüyorlardı şimdide öylede bi takım şeyleri aştım..sabahın 5inde inip kahwaltı hazırlatırlardı..akşamakadar orada ewtemizle yemek ıwır zıwır..bide laf çekiyordum..dayanamadım..boşanma pahasına inmedim..eşim onlardan yana oldu..aslında olmazdı ama 22 yaşındaydı oda.ne isterlerse yaptırıyorlardı.kaynanam otururken derdi al bunu döw diye..bu insanları anlayamadım hiç halada anlamam..hangi dewirde kalmışlar..boşanma aşamasına geldik ama wazgeçmedim.hamileydim kötüydüm ayağa kalkamıyordum..ewe ne 1 tabak çorba ne bi ekmek getiren oldu..aç durdum..siz beni uçsuz bucaksız biyerde sanırsınız bu anlattıklarımla ama işte antalyada yaşadımbunu..daha nelerde..anlatsam anlatılmaz..diyeceğim oki odurumlardan ayrıldım..ama her zamandibimdeler.eşime ne anlatcam anlamıyorçbaşka biyere gitme şansımızda yok babasıyla çalışıyor..oda bıktı aslında ailesinn bu tawırlarından..biyere gidemiyoruz onlar yüzünden..
ay suzim ya gül kokulumbenim napsın garibim çörek otunada öle yapmıştı sanırımay hande bak ne anlaricam sana
suzide kis vardi yanilmiyorsam neyse burda yazdi
kizlarda sogan suyunu tarif etti
bizimki ertesi günü yapmis resmini cekmis koymus
fincanda sogan suyu dibindede iki seker
ay ne gülmüstük
ne bileyim diyo belki tadi güzel olur diye koydum
ay aynnı beni anlatıyon sanki ben hep böle yapıyomdaah canim benim seninki kadar olmasad bende zor günler yasadim evliligimin ilk yillarinda
cocuklarini yatirinca kocana ayir geri kalan zamani cay istiyorsa cay kahveyse kahve
seninle gezmek.....
en iyi aninda yakala onu bundan sonra lütfen kocacim ayda bir gün bir yere gidelim basbasa
ay cok konustum ama bende yasadigim icin bazi seyleri yardimci olmak istiyorum bu durumlarda :26:
he yarın izinli kocişhayiri isleerray aman hayirli aksamlar
ne fotosu kızkız onu önceden saklıcaksın.ben her yıl toplarım...bizimburlarda toplarlar genelde..millet arıyor tplayanlardan buluyorlar..
ne bileyim kız..off sorma sorma...benimkimsenin olmadığı yerlere uzaklaşıp gidesim geliyor..ay çocukları uyutayımda fotoları kaldırmıştım onları tekrardan koycam
ana müzünün kankisi gelmişIyi aksamlar kizlar ben geldim
hamilemisincanim tatli birseyler istiyooo
ah canim benim seninki kadar olmasad bende zor günler yasadim evliligimin ilk yillarinda
seninle gezmek.....
senin babannende varyaakız umutsuz konuşma dha çokkederlenion
suzi gibi ben güzel bir karıyım de kendi kendine
inanırım canım babannemde anneme ben hamileyken açbırakmış
patates kızartması çekmiş canı
elinden almış anamın akşam yemeği olacak o die
ay suzim ya gül kokulumbenim napsın garibim çörek otunada öle yapmıştı sanırım
ay aynnı beni anlatıyon sanki ben hep böle yapıyomda
bizim adam tam tersi öle sanatsal şeylerden hoşlanmıyor
ilk zamanlar giyinip kuşanırdım o uyurdu
şimdi çözdüm işi mikili barbili kityyli şeyler giymem lazım
ay değişmez işallah:26:
he yarın izinli kociş
ne fotosu kız
ana müzünün kankisi gelmiş
hamilemisin
ah tatlım hepsini yapıyorum..annesi baksa gitcezde çocuklara bakan yok..bide benim kocam cilweyle işi hiç karıştırmaz..sinir oluyorum..haftada 5 gün diyordu biri kimdi..ne haftada 5i açık konuşcam ama günde 2 defa yani okadar..adam beni gördü mü?bitiyor..bide dal olsam bittim zayıflamasam mı?diyorum.anlıcan benim koca boş wakti oldumu ya uyur walla kalkmaz ya sanat ya abisigille gezme..istediğin cilweyi yap adam aldanmaz bile..istemiyorum desen ne zorla yani..anlatabilmişimdir herhalde az açık oldu ama..kahwe sewmezdi ben alıştırdım gelince hemen bi kahwe yaparım..meyweyi bile soyar ben yediririm..okadar iyi dawranıyorum..ama ne ewe gelince bi öpücük atar ne giderken..sadece sanatta..4 yıldır ne doğum günü ne ewlilik yıldönümü..ben hep onunkinde alıırm hediyelerimde bin tlye yakın oluyor..beni mutlu etmeyi düşünmüyor..bana 1 kuruş para harcamak istemiyor sanki...hep ailesi yüzünden..ewlendiğimizde saygılıydı..kılıbık dediler durdular..eminimki ailesinden uzakta otursaydık bu durumlar yaşanmayacaktı.çok daha güzeel olacaktı..gezerdik rahat...
senin babannende varyaaAllah affetsin yazik...
anam bu herseye seker atipdami kullaniyo dersin kiz
canim illaki sanatsal degil onu anlamaya cözmeye calis
bak mesela benimki hakli olayim dir dir yapayim ben haksiz cikarim
ama haksiz olayim susayim kendi gelir benim yanima gönlümü alir
yani bilmek lazim huylarini o na göre davranmak lazim
ay insalah bu ay baya bi calistik cabaladik
ya bacim dur bakalim
kız hande ne fotosu olcak.daha önce eklemiştim albüme silmiştim yine eklicem
ekle bakiyim tartayım seni
anam kimse yazmiyo skinti geldi banadahzır elin değmişken banada xxxxl kazak örpembe olsun
ah tatlım hepsini yapıyorum..annesi baksa gitcezde çocuklara bakan yok..bide benim kocam cilweyle işi hiç karıştırmaz..sinir oluyorum..haftada 5 gün diyordu biri kimdi..ne haftada 5i açık konuşcam ama günde 2 defa yani okadar..adam beni gördü mü?bitiyor..bide dal olsam bittim zayıflamasam mı?diyorum.anlıcan benim koca boş wakti oldumu ya uyur walla kalkmaz ya sanat ya abisigille gezme..istediğin cilweyi yap adam aldanmaz bile..istemiyorum desen ne zorla yani..anlatabilmişimdir herhalde az açık oldu ama..kahwe sewmezdi ben alıştırdım gelince hemen bi kahwe yaparım..meyweyi bile soyar ben yediririm..okadar iyi dawranıyorum..ama ne ewe gelince bi öpücük atar ne giderken..sadece sanatta..4 yıldır ne doğum günü ne ewlilik yıldönümü..ben hep onunkinde alıırm hediyelerimde bin tlye yakın oluyor..beni mutlu etmeyi düşünmüyor..bana 1 kuruş para harcamak istemiyor sanki...hep ailesi yüzünden..ewlendiğimizde saygılıydı..kılıbık dediler durdular..eminimki ailesinden uzakta otursaydık bu durumlar yaşanmayacaktı.çok daha güzeel olacaktı..gezerdik rahat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?