70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canim nisanda gecti :26:
yok canim uzun süredir istiyorum ama olmuyo bu aralarda cok üzülüyorum
kız onu önceden saklıcaksın.ben her yıl toplarım...bizimburlarda toplarlar genelde..millet arıyor tplayanlardan buluyorlar..

ne bileyim kız.. off sorma sorma...benimkimsenin olmadığı yerlere uzaklaşıp gidesim geliyor..ay çocukları uyutayımda fotoları kaldırmıştım onları tekrardan koycam

aa ciddimisin ilk defa duyuyorum :44:

canim ballinin dedigi gibi herkes kayinvalideden oturur az yada cok sorun yasamistir ben ogluma hamileykende 40liykende cok buyuk kavgalaramiz oldu esimle kv yuzunden bide ben birlik oturuyorum bosanma olayina Kadar bile geldik normalde cok iyiyyiz esimle ama kvyle birbirimize uymuyoruz onun yaptiklari bana batiyo benimkiler ona oyle oluncada kiyamet kopuyodu suan kv trde ben ohhh cokta rahatim ama ekime Kadar napicaksin canim ya bu deveyi guducez ya budiyardan gidicez bizde esler ve cocuklar icin deveyi gutmeyi seciyoruz

kız umutsuz konuşma dha çokkederlenion
suzi gibi ben güzel bir karıyım de kendi kendine
inanırım canım babannemde anneme ben hamileyken açbırakmış
patates kızartması çekmiş canı
elinden almış anamın akşam yemeği olacak o die
ay suzim ya gül kokulumbenim napsın garibim çörek otunada öle yapmıştı sanırım
ay aynnı beni anlatıyon sanki ben hep böle yapıyomda
bizim adam tam tersi öle sanatsal şeylerden hoşlanmıyor
ilk zamanlar giyinip kuşanırdım o uyurdu
şimdi çözdüm işi mikili barbili kityyli şeyler giymem lazım
ay değişmez işallah:26:
hayiri isleerr ay aman hayirli aksamlar
he yarın izinli kociş
ne fotosu kız
Iyi aksamlar kizlar ben geldim
ana müzünün kankisi gelmiş
canim tatli birseyler istiyooo
hamilemisin

ah tatlım hepsini yapıyorum..annesi baksa gitcezde çocuklara bakan yok..bide benim kocam cilweyle işi hiç karıştırmaz..sinir oluyorum..haftada 5 gün diyordu biri kimdi..ne haftada 5i açık konuşcam ama günde 2 defa yani okadar..adam beni gördü mü?bitiyor..bide dal olsam bittim zayıflamasam mı?diyorum. anlıcan benim koca boş wakti oldumu ya uyur walla kalkmaz ya sanat ya abisigille gezme..istediğin cilweyi yap adam aldanmaz bile..istemiyorum desen ne zorla yani..anlatabilmişimdir herhalde az açık oldu ama..kahwe sewmezdi ben alıştırdım gelince hemen bi kahwe yaparım..meyweyi bile soyar ben yediririm..okadar iyi dawranıyorum..ama ne ewe gelince bi öpücük atar ne giderken..sadece sanatta..4 yıldır ne doğum günü ne ewlilik yıldönümü..ben hep onunkinde alıırm hediyelerimde bin tlye yakın oluyor..beni mutlu etmeyi düşünmüyor..bana 1 kuruş para harcamak istemiyor sanki...hep ailesi yüzünden..ewlendiğimizde saygılıydı..kılıbık dediler durdular..eminimki ailesinden uzakta otursaydık bu durumlar yaşanmayacaktı.çok daha güzeel olacaktı..gezerdik rahat...

senin babannende varyaa Allah affetsin yazik...
anam bu herseye seker atipdami kullaniyo dersin kiz
canim illaki sanatsal degil onu anlamaya cözmeye calis
bak mesela benimki hakli olayim dir dir yapayim ben haksiz cikarim
ama haksiz olayim susayim kendi gelir benim yanima gönlümü alir
yani bilmek lazim huylarini o na göre davranmak lazim
ay insalah bu ay baya bi calistik cabaladik
ya bacim dur bakalim

kızkocişin rutine bağlamışolmasın bi sürealıştıklarını yapmasan belki ilgisini çeker değişir

hadi hayırlısı bacım kız topik değiştirmezsin dimi:26:
babannem 8 yıldır kanser anem bakıyo ama gene muzur
bizim evdede hep ben haklıyım
ilk zmanlar anlamamıştık bişiler ikimizde
zamanla şimdiilk zamanlara göre çok daha mutluyuz şükür

hzır elin değmişken banada xxxxl kazak örpembe olsun
anam kimse yazmiyo skinti geldi banada

hmmm seninki tam bir sannatkar evladim

bak canim o zaman acik tavir takinican azicik küs ama duruduk yere degil gercekden deyecek seyde
anlasin kirildigini ugrassin biraz gönlünü almak icin
birde öyle dene soyma meyvasini konusma fazla ondan önceyat yada sonra yada ayri
bakalim o zaman ne yapicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…