70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin suzimmm
tartilmaya calis canim
dün ben cozuttumda cozuttuum
ay suzi ben niye böyleyim ya hatirlamiyom kimseyi :26:
tartildinmi :26: ben arti 1.400 gramm ciktim tatlim bende öyleyim canim cok unutkanlik var bendede
ben kaciyorum kizlaarr
islerimi halledeyim
kolay gelsin caniminici
günaydın suzicimmmmmm :):)

bende salatalik aldim aciktikca salatalik yiycem ara niyetine
günaydin canim

tartildinmi :26: ben arti 1.400 gramm ciktim tatlim bende öyleyim canim cok unutkanlik var bendede

kolay gelsin caniminici

bende salatalik aldim aciktikca salatalik yiycem ara niyetine

günaydin canim

suzicimmm ne dicem sana bugün cerry domates alıcamda aklıma sen geldin şimdi bi ara sormuştun galiba domates zararlı mı dye bn mi yanlş hatrlıyoda olabilirm nysee o domatesler çok faydalıymış tatlımmm melekte yasemin bradleydi galiba bi doktor syledi bi kase cerry domates yenilebilirmiş o doktor günlük yiyormş bagırsakları çok çalıştırıyomuş özllikle crry domates norml domatesten daha iyiymiş şimdi aklıma geldide tatlım yazıyım dedimmm :)

ay cok sagol tatlim ozaman cerry domates yemege devam

günaydiiiiiinnnn
tükkani ben actimmm
evveet bugün pazartesi hadi bakalim önce hafta sonu yenenler eritilecekk
sonrada eksilere gecicez insallahhhhhhhhhh
gunaydin canim

bilmiyorumki canim nasil olcak deneycem artik :26:

Sabah tartida 68ciktim bakalim cumaya kac olur

hemen hemen 18,5 saat canim
ay Allah yardimcimiz olsun
saat 4 e ceyrek kala basliyor
hemen heemn 22 de iftar
zaten o kadar gec iftar yapinca sahurda yiyebilecegimi sanmiyorum :26:
önmeli degil canim
anam sizinkide pek bi uzunmuş ballım...
rabbim kolaylık verir inşallah..
maşallah canım..
çok gayretlisin..
ben emzirdiğin için endişe ediyordum bi ara süt problemin vardı yanlış hatırlamıyorsam
ondada artık sıkıntı yok anladığım kadarıyla
ne güzel kısa sürede bitirecen kilo olayını korumaya geçicen..
ben 1.5 yıldır aynı yerdeyim
dikkat etmeyincede olmuyor haliyle
günaydiiiiiinnnn
tükkani ben actimmm
evveet bugün pazartesi hadi bakalim önce hafta sonu yenenler eritilecekk
sonrada eksilere gecicez insallahhhhhhhhhh
günaydın ballım

erkencisin..
bende yine klasik hf sonu artısındayım
neyse bu sefer fazla değil artılar
günaydın mervecim..
hf içi dikkat edersek toplarız canım
günaydın . :) nasıl gidio kızlar inş. hafta sonu boşlamadınız :)
günaydın cadım
ay ben yine hatirlamadim :44:
merak etme ballım senin hatırlamadıklarını bende hatırlamıyorum:44::44:

günaydin kizlar
is arkadasim izinli 1 hafta bol bol sizlen sohbet edebülürüm ama bi kac isim var halledecem yani sira buralardayim

günaydın canım..
sünneti ben geçen yıl yaptım sıkıntıyı attım darısı senin başına
iyi bu hafta rahat rahat yazarsın suzim..

GÜNAYDINLAR ....
GÜZEL BİR HAFTA CISSIZ BOL KALORİ VE YAĞ KAYIPLI BİR HAFTA OLSUN

gunaydin canim allaha sukur suanlik Problem yok
eskiden bu Kadar su icmiyodum gunde 3 4 bardagi gecmiyodu simdi hem cok su iciyorum Hemde rezene isirgan ne bulsam iciyorum ama Yesil cay icmiyorum bide siyah cayi sekersiz pek icemiyorum gunde 1 bardak iciyorum onuda 1kesme sekerle belki cayi birakmada ise yaramistir sut konusunda

bende trde sunnetini yaptirdim herkesede tavsiye ederim sadece 1gun biraz zorluk cektik okadar
ne Kadar kucuk yapilirsa okADAR CABUK IYLESILIYOMUS oylede oldu
bide gereksiz narkoz almadi vucuduna buyuk cocuklari anestezi yaparak sunnet ediyolar

bende aynen oyle canim yoksa Burda sebze meyve cok pahali
burdada öyle canim findik hele hic alinmaz nerdeyse 10 euro kücücük bi paketin icinde gecen esimin cani pirzola istemis 2 kilosu 30 euro tutmus herzman yenilcek seyler degil sebze meyvede ayni gecen cerryleri 500gr 1.29 dun simdi 1.99
oylede canim zaten gecen seneninkileride tutamadim daha oyuzden borc cok birikmesin istiyorum
bilmiyorum ki canim emziriyorsun ya sütün kesilir diye korktum :26:
salatalıkda iyi suzimmmm iyi yapıosun vallaaa :):)
migde okadar genislemis kahvaltimi yaptigim halde acim karnimin icindeki canavar yemek diye bagiriyor suan bende kapat ceneni haftasonu yeteri kadar yedin rahat birak beni diyorum :111:

aynen suzim şuanda bnde içimdeki canavarı sustrmaya çalışıorumm ayy çok açım çokkkk

günaydin zerram cok sükür sen atlatin birde biz atlatsaydik keske bu zamana kadar bekledik yasi da ilerledi zor olmaz insallah evet iyi oldu zerram biri odada olunca zor yaziliyor olsun insallah hepimiz incecik olalim cumaya fazlasiyla eksi cikalim insallah
suzimmm yaaa bn kaç defa yapmaya çalıştım yapamadımmm en son kısmına kdr geliyorum orda bi yerde yanlş yapıorum olmuo :S
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
burdan yaptin dimi birde eskisi var onu kabul etmiyor :26:
Eki Görüntüle 737133 böyle yapistirman lazim cizelge yerine canim :26: bidaha dene hadi canim
bende trde sunnetini yaptirdim herkesede tavsiye ederim sadece 1gun biraz zorluk cektik okadar
ne Kadar kucuk yapilirsa okADAR CABUK IYLESILIYOMUS oylede oldu
bide gereksiz narkoz almadi vucuduna buyuk cocuklari anestezi yaparak sunnet ediyolar
off keske bende önceden yaptirsaydim insallah bizde kolaylikla atlatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…