o da olmuyo ki hem engellesem de başka numaraları kullanıp bana ulaşabilcek bi baş belası :95:
walla canım sıcakta domates olmaz oyüzden domatesler biter we 2 aylık dinlenir..2 ay sonra tekrar dikimler başlar..bizim seralarda çift dikim oluyor erken dikilip seaon ortası sökülüp tekrar dikilir kışın..sonra yaza kadar işte..yaylalar soğuk olduğu için artık yayla domatesleri başlar öyle yani..bende ewlendikten sonra öğrendim bu bilgileri..aboww müzü ben konserve domatiz yapacaktım ne yani pahalılanacakmı şimdi
kız daha yerlidomatiz yok böle içi etli ince kabuklu kırmızı
ben alıyom pazardan hep içi çıkıyor beyaz daha
seralar bitiyorsa ben nasıkonserve yapacam
ne zman bitti o kaa domatiz
kullanıyorum canım ama bi faydası olmuyor..canım onu bilmiyorum da yağsız bi nemlendiriciyle sık sık nemlendir fazla kurumasın cildin. benim kuruluktan tahriş oldu yara oldu
bitti ki!!!gondercanim bizde guzel guzel yeriz sizin domateslerle zayiflariz
ohh ohhh ne güzelde olur balkonda kahwe keyfi..gel bacimm yapayim sana kahve balkonda oturalim ohhh miss
üst olarak s alt olarak düşük bel giyiyorum 42ler bol olmaya başladı biraz..benim bel kemikleri geniş aşağı taraf geniş..bu etek bedeni yalnız pantolon giymiyorum..arkadaşlar kaç beden giyiyorsunuz?:26:
o numarayı telden engelleme yerleri war oradan engellersin..ama özel numaraların aramaması için kapatmak istersen *253# yapıp arama tuşuna basarsan özel numaralar seni arayamaz..kızlar bi numaranın bana mesaj atmasını veya beni aramasını nasıl engellerim bileniniz var mı
walla canım sıcakta domates olmaz oyüzden domatesler biter we 2 aylık dinlenir..2 ay sonra tekrar dikimler başlar..bizim seralarda çift dikim oluyor erken dikilip seaon ortası sökülüp tekrar dikilir kışın..sonra yaza kadar işte..yaylalar soğuk olduğu için artık yayla domatesleri başlar öyle yani..bende ewlendikten sonra öğrendim bu bilgileri..
kullanıyorum canım ama bi faydası olmuyor..
bitti ki!!!
ohh ohhh ne güzelde olur balkonda kahwe keyfi..
üst olarak s alt olarak düşük bel giyiyorum 42ler bol olmaya başladı biraz..benim bel kemikleri geniş aşağı taraf geniş..bu etek bedeni yalnız pantolon giymiyorum..
o numarayı telden engelleme yerleri war oradan engellersin..ama özel numaraların aramaması için kapatmak istersen *253# yapıp arama tuşuna basarsan özel numaralar seni arayamaz..
hmm sen sordun ya nasil engellenir diye ondan seyettim
yapiskan yani
önce engellemek istedim de düşününce vazgeçer gibi oldumsonuçta numaramı bildikten sonra başka telefonlardan da ulaşır bana off kurtuluş yok yeni numara alayım en iyisi ben
kullanıyorum canım ama bi faydası olmuyor..
o numarayı telden engelleme yerleri war oradan engellersin..ama özel numaraların aramaması için kapatmak istersen *253# yapıp arama tuşuna basarsan özel numaralar seni arayamaz..
nasil olur ya :26:
canim öyle korselerin faydasi oucagii düsünüyorum ben
benim dedigim baya bi skian hatta ipli felan oluyo ya onlardan
delüü
canim telefondan telefona degisiyo
canim 59kende ust bedende 38 giyiyorum ama eteklerde yine 42dusuk belya ondan oluyo saniyorum etegi belime cikartirsam feci bol olyo ama dusuk bel oldugu icin alttan tam oluyo
hayiri geceleerr
bencede farklı oluyordur.etek bedenleri daha büyük hesaplanıyor..bide kizlar pantolonlarda farkli oluyo saniyorum benim hic pantolonum yok ama kuzenimle bikere iddalasmistik onun pantalonu bana olur diye s giyniyo zayifken bana omustu belki pantalonda farkli olyodur
hayiri geceleerr
arkadaşlar selamm grubun herhangi bir kuralı vs. var mı bana yardımcı olurmusunuz.kilo vermek istiyorum bir an önce çıldırmak üzereyim 4 sene önce verdiğim kiloların yarısını geri aldım nerdeyse..........((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?