70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

protein ağırlıklı besleneyim o zamn...:)evet canım sonunda yapabildim:)
bende aksamlari protein agirlikli beslenmeye calisiyorum canim bazen beceriyorum bazen beceremiyorum iste
tebrikler suzim gitcek bu kilolar gitcek onlar biraz inatci ama biz onlardan daha gucluyuz irademizle yenicegiz onlari
dün iyiki yememissim elmali turtayi cünkü yeseydim kesin devamini getirirdim yok canim basaracagiz masallah sen zaten güzel gidiyorsun
suzimmm bu yediğin wasalar kaç kalori mrk ettm de :)
1 tanesi 50 kalori canim
kızlar ben de burada takılabilir miyim acaba 79.6kilom
tabii takilabilirsin hosgeldin canim
ondan canim yoksa cok fazla senin kilona 42 beden bence ama nasil rahat ediyorsan öyle giyin canim beden önemli degil zayif oldugumuzu görüyoruz zaten verdikce
daha nekadar sürecekki canim :26:ev insaat oldumu zor canim napacan

ballimkaymagim ben dün vollkorntoast alacakdim canim ama korktum kalorisi cok yaziyordun :26: bi paketin icinde 750 gramm var 100 grammi 251 kalori yaziyordun cok degilmi kuzum :26:

kızlar ben sabah kalktığımda ballı sirke yapıyorum ılık suyla yağ oranımda düşme oldu ve metobolizmayıda hızlandırıyor ben bunu farkettim bunu yapan var mı başka..

Son düzenleme:
sanada canim bende simdi ahmeti uyuttum yatsiya Kadar sporu yapip namazi kilip uyuycam adamlar yarinda erken gelcekler yarinda uyku yok bana

herkese iyi geceler ALLAH rahatlik versin
ay üsenmiyonda canim masallaahh

bencede farklı oluyordur.etek bedenleri daha büyük hesaplanıyor..

sanada tatlım

hosgeldin canimm
sabah yarım kazan simidi ve 1 bardak sekersiz çay içtim aslında çok sağlıksız bi kahvaltı ama iş yerinde olduğum için mecbur kaldım...öğlen önerdiniz bişeyler var mı?
kazan simidi nasil birsey :44: aksam sebze salata yogurt
canim bizimde yapilmisti evler nezaman gelicekleri ne yapicaklari belli olmuyor zor oluyo ama ne yapican biter insallah biran önce

kizlar kendime bi kahve yapayim belki ayilirim ayakta uyuyorum yoksa cok uykum varrr
bende hemen kahve yapiyorum kendime sabahlari

ay bu israr niye anlamam yiceksem yerim iste

söyle sende suzim ben yimicem alma alidigindada yemezsem küsme diye eger onun icin yapiyosa ben olsam inadina yemem
kiz yok ediyim dedim uyumadi gitti

sevindim suzim

kızlar ben de burada takılabilir miyim acaba 79.6kilom

hosgeldin canimm

Slm arkadaslar biara ne güzel takılıyodum size ama nete giremedim uzun zamandır kiloda aldı basını gitti inş yine gelicem aranıza suan ki kilom 79

suzim bir dilimin kalorisi yazmiyomuydu büyükmüydü dilim :44:

günayydiin kizlaarr
cok büyük bi skintiyla uyandim bugün halada kendime gelemedim :26:
hatta buraya bile gelmicektim ama belki acilirim diye geldim
agliyacaktim nerdeyse :26:
kalbime bir skinti oturdu
regl mi gelcek ondanmi nedir anlamadim

kızlar ben sabah kalktığımda ballı sirke yapıyorum ılık suyla yağ oranımda düşme oldu ve metobolizmayıda hızlandırıyor ben bunu farkettim bunu yapan var mı başka..
ben yapmiyorum canim sirkeyi eve bile sokmuyorum kokusuna dayanamiyorum
önceden benim odadaydin ozaman cok daha zordun 5 kere tekrarliyordun ille al ye nolcak diye sonrada yillarcir ugrasiyon zaten veremiyon diyo birde yemiycem alma desemde aliyor kirmak da istemiyorum bilmiyorum napcam bi keresinde kizdim bile sen ne bicim arkadassin bana destek olmiyorsun diye ama anlamiyor kendinde 74 küsürlerdeydin simdi 66 kilo herhalde onunla ayni kiloda olmami istemiyormu anlamadim kocisin iciyormu iz ikimzde iciyoruz keske birakabilsem
senin canin sIkIn mi :26:
Slm arkadaslar biara ne güzel takılıyodum size ama nete giremedim uzun zamandır kiloda aldı basını gitti inş yine gelicem aranıza suan ki kilom 79
hosgeldin canim tekrar

ne zamandan beri yapiyorsun canim yag oraninda düsmeyi nasil anladin
bende yapmayi düsünüyorum cünkü ama kalkinca hemen kahve iciyorum ona firsat kalmiyo
ama faydaliysa yapayim bir sekilde diyorum
hosgeldiin
kazan simidi odun atesinde pişiyo fırında değil içinde kabartma tozu maya filan yok üzerinde susam var sadece..
hmm hic duymamistim canim sagol

Biri vinç getirsin dozer getirsin beni yataktan kaldırsın

suzim söylicen canim acik acik yani o seni anlamiyo gidiyo aliyo sen hala o kirilmasin diye yicenmi
almasin o zaman aliyosada küsmesin söyle onlar olsa acik acik söylerler hic cekinmezler
yabancilar öyle biz böyleyiz aman ayipmi olur felan diye
yok canim esim icmiyo aman icmesin en iyisi
bende bi iciyom bi icmiyom iste :26:
oyy canim arkadasim nasilda anladin gel yanima suzim yaa
seni seviyorum .........

canım valla sabah kalkıyorum 1 çay kaşığı balla 2 yemek kaşığı sirke koyuyorum ılık suyla yapıyorum..bal koyunca tadı çokta kötü olmuyo.düzenli olarak yağ analizi yaptırıyorum ben çünkü çok yüksekti simdi baya düştü yağ oranım.ve haftada 1 kilo rahat verebiliyorum belki çok değil ama bana yetiyor:)

suzim bir dilimin kalorisi yazmiyomuydu büyükmüydü dilim :44:
yazmiyordun tatlim normal toast büyüklügünde ama hofer yani aldi ninki degil anker bäckerei in toastuydun :26:
kazan simidi odun atesinde pişiyo fırında değil içinde kabartma tozu maya filan yok üzerinde susam var sadece..
susam zaten kalorili diye biliyorum canim sabah ye canin cok sitiyorda canim ama aksam yeme
varya ballim bugün bende fenalasdim kalpim hizli carpmaya basladi yüzüm yandi nefes alirken zorlandim sonra gecti belki hava degisikligindendir kuzum :26:
Biri vinç getirsin dozer getirsin beni yataktan kaldırsın
ohh yat sen yat sabahin 5 inde kalkip ugrasan benim yakinda ise basliycan ozaman napcan kiz
haftasonu kacamagimi vermis sayilirim nerdeyse 1 kilo verdim dedim zaten hep öyle olmuyormu dedi artik dertimi bile anlatasim gelmiyor ona ama burda ondan baska konusacagim kimsede yok
nezmanadir taniyoruz birbirimizi tatlim anladim yazis seklinden neye canin sIkIldIysa senden degerli degil bunu unutma arkadasim
sirkenin kilo vermede yardimci oldugunu cok duydum canim negüzel yapabiliyorsan ama ben kokusuna bile dayanamiyorum kötü oluyorum

ekime Kadar surcek canim daha camlarda degisicek dis yalitim boyasi off cok is var

GÜNAYDIN CANLAR
yani aslında tünaydın mı demeliydim
geçmişe gidersem şimdi ballı kaçacak suzi molaya çıkacak en iyisi öleden sonda
sizi çok öptüm tükürüklü tükürüklü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…