kızlar ben de burada takılabilir miyim acaba 79.6kilom
hoşgeldn tatlımmm :)
bende aksamlari protein agirlikli beslenmeye calisiyorum canimprotein ağırlıklı besleneyim o zamn...:)evet canım sonunda yapabildim:)
dün iyiki yememissim elmali turtayi cünkü yeseydim kesin devamini getirirdimtebrikler suzim gitcek bu kilolar gitcek onlar biraz inatci ama biz onlardan daha gucluyuz irademizle yenicegiz onlari
1 tanesi 50 kalori canimsuzimmm bu yediğin wasalar kaç kalori mrk ettm de :)
tabii takilabilirsin hosgeldin canimkızlar ben de burada takılabilir miyim acaba 79.6kilom
ondan canim yoksa cok fazla senin kilona 42 beden bence ama nasil rahat ediyorsan öyle giyin canim beden önemli degil zayif oldugumuzu görüyoruz zaten verdikcedunku menumuz ayniymis canim bende kofte salata yedim
bol giyniyorum canim o kirk iki etekler belde dursa 38 bile olur ama dusukbel yapinca oyle oluyo canim
yok gelmediler hala ust katta calisiyolar saniyorum zaten dis yalitimi yapan adamlar habire dedik deliyolar sesden zaten uyunmuyo
oyuzden esimede kizdim biraz once telde tabi yuzune degil
dun onlar bana demismis ne zaman gelceklerini o ordan napabilirmis zaten cok sicakta calisiyomus
bilmiyoruz iste dillerini adamlarin anlasam zaten sanami sorarim adamlarin teli var arasin sorsun diye demistim ama birsuru laf yedim oturdum cok sinirliyim suan ona
ay üsenmiyonda canim masallaahhsanada canim bende simdi ahmeti uyuttum yatsiya Kadar sporu yapip namazi kilip uyuycam adamlar yarinda erken gelcekler yarinda uyku yok bana
herkese iyi geceler ALLAH rahatlik versin
bencede farklı oluyordur.etek bedenleri daha büyük hesaplanıyor..
sanada tatlım
hosgeldin canimmarkadaşlar selamm grubun herhangi bir kuralı vs. var mı bana yardımcı olurmusunuz.kilo vermek istiyorum bir an önce çıldırmak üzereyim 4 sene önce verdiğim kiloların yarısını geri aldım nerdeyse..........((((((((((
kazan simidi nasil birsey :44: aksam sebze salata yogurtsabah yarım kazan simidi ve 1 bardak sekersiz çay içtim aslında çok sağlıksız bi kahvaltı ama iş yerinde olduğum için mecbur kaldım...öğlen önerdiniz bişeyler var mı?
canim bizimde yapilmisti evler nezaman gelicekleri ne yapicaklari belli olmuyor zor oluyogunaydin kizlar sabah 8i 5 gece uyandim acaba adamlar geldide kapiyi duymamis olabilirmiyim digeryerlerde calisanlar calisiyoda eve gelen yok ortada acaba ne demistiki dunbu adam acaba:26:
kizlar bugun itibariyle diyetimin 2.ayina baslamis bulunmaktayim
ilk ay verdigim kilo 7.2
suan 68kiloyum
bakalim 2.ayda nekadar gidicek
cumaya kadar daha tartimiycam
supriz olsun bakalim ne kadar gitcek cumaya kadar
bende hemen kahve yapiyorum kendime sabahlarikizlar kendime bi kahve yapayim belki ayilirim ayakta uyuyorum yoksa cok uykum varrr
ay bu israr niye anlamam yiceksem yerim isteben çok yavaş ve zor kilo veriyorum maalesef çokta çabuk alıyorumzamanında drlara gitim belki hormonlarım da sorun vardır falan die ama yok dr bana aç yaşamayı öğreneceksin şanssız bünyelerdensin demişti...benim yediğimi normal bi insan yese ayda 5-6 kilo veririr kesin ama ben 4 ayda 5 kiloyu zor verdimgram gram gidiyo sinir oluyorum
haftasonu kayınvalideme gittik herşeyden 1 kşık alıyorum yemekte bozuluyo o ne öle o kadar yemekmi yenir dio zor inandırdım evdede böleyim ben die kadın da dicek benim yemeklerimi beğenmiyo heralde
söyle sende suzim ben yimicem alma alidigindada yemezsem küsme diye eger onun icin yapiyosa ben olsam inadina yememhosgeldin fadimecimisgezisi nasildin nereye gitmisdiniz :44:
albeni müzicimspirale aslinda iyi korur ama demekki öyle de oluyor kazalar yoksa iyi koruma yöntemi baloncuya gerek kalmiyor
hosgeldin canim
ben sizi sollar gecerdim bile :86:
birazdan dünkü mamalarimi ve tartida gördügüm rakami süylicem
kuzum sen depreyona mi girdin :26: sen daha kücüksün zamanla hersey olacakdir akisina birak
hadi ya üzüldüm kadina o yüzden hep sükretmek lazim halimize
kiz biz napalim ne deniz var ne göl 4 duvar araina sIKIstIk
pattis yimini yirim seninöyle tatlim gicikligina yapiyor istemiyor benim zayiflamami kizkaniyor beni niye anlamadim :26:
yeme artik duygucum
iyi olmus canim bende dün yaptim bol salata yaninada köfte yogurt oh
hande findik sen domates yollaserbest meslek edincem gidecem satacam onlari :86:aradada yiycem tabii
40-42 canim
gercek seninki cokmus canim bol giyorsun herhalde :44ndanmi :26: gerci kiyafetden kiyafete degisiyor fadimenin dedigi gibi 44 bile giymisligim var :44:
öyle canim kalibina bagli sanirsam :26:
ohhgüle güle kulan birseycigin kalmasin
dün 34 bugün 35 derece
bende canim kocis istiyor okudum
dün benimki erken gelmeseydin gelecekdim zaten hep bakip hem size yazacakdim ama o gelince karadayi da kaldim ama bu bölüm harikaydin yanecdet savcinin canina okuyacak kardesine uyuz oldum ama
hosgeldin canim
günaydin fadimecim
günaydin cadim
tavuk salata ayrangünaydin bu arada canim cizelgeni de yapabilmissin
günaydin tatlim
günaydin baharcim
günaydin duygucum
geldilermi isciler :26:
sevindim suzimgünaydin kizlar
dünkü menümü yazayim :86:
sabah: 2 tane Eki Görüntüle 737845 2 dilim kasar peynir sürme peynir üzerine yanina yarim salatalik
ara: nektarin
öglen: 2 dilim Eki Görüntüle 737846 sürme peynir yarim salatalik 1 dilim kasar
ara: 10 tane cilek
aksam fotosunu da cekmisdim aslinda ama bizim bilgisayara baglanan kablo yok artik foto ekliyemiycekmiyim
5 minnak köfte yanina bol salata yogurt
ara: 10 tane cilek
biriki kaanin krackerden
aslinda hicde güzel menü degil :26: ama -900 gramm vermissim dünden yani dün 75.3 cikmisdim simdi 74.4 ciktim bugün cumaya eksi bile cikabilirim cok mutlu oldum
kızlar ben de burada takılabilir miyim acaba 79.6kilom
suzim bir dilimin kalorisi yazmiyomuydu büyükmüydü dilim :44:bende aksamlari protein agirlikli beslenmeye calisiyorum canimbazen beceriyorum bazen beceremiyorum iste
dün iyiki yememissim elmali turtayi cünkü yeseydim kesin devamini getirirdimyok canim basaracagiz masallah sen zaten güzel gidiyorsun
1 tanesi 50 kalori canim
tabii takilabilirsin hosgeldin canim
ondan canim yoksa cok fazla senin kilona 42 beden bence ama nasil rahat ediyorsan öyle giyin canim beden önemli degil zayif oldugumuzu görüyoruz zaten verdikce
daha nekadar sürecekki canim :26:ev insaat oldumu zor canim napacan
ballimkaymagimben dün vollkorntoast alacakdim canim ama korktum kalorisi cok yaziyordun :26: bi paketin icinde 750 gramm var 100 grammi 251 kalori yaziyordun cok degilmi kuzum :26:
ben yapmiyorum canim sirkeyi eve bile sokmuyorum kokusuna dayanamiyorumkızlar ben sabah kalktığımda ballı sirke yapıyorum ılık suyla yağ oranımda düşme oldu ve metobolizmayıda hızlandırıyor ben bunu farkettim bunu yapan var mı başka..
önceden benim odadaydin ozaman cok daha zordun 5 kere tekrarliyordun ille al ye nolcak diye sonrada yillarcir ugrasiyon zaten veremiyon diyo birdeay üsenmiyonda canim masallaahh
hosgeldin canimm
kazan simidi nasil birsey :44: aksam sebze salata yogurt
canim bizimde yapilmisti evler nezaman gelicekleri ne yapicaklari belli olmuyor zor oluyoama ne yapican biter insallah biran önce
bende hemen kahve yapiyorum kendime sabahlari
ay bu israr niye anlamam yiceksem yerim iste
söyle sende suzim ben yimicem alma alidigindada yemezsem küsme diye eger onun icin yapiyosa ben olsam inadina yemem
kiz yokediyim dedim uyumadi gitti
sevindim suzim
hosgeldin canimm
hosgeldin canim tekrarSlm arkadaslar biara ne güzel takılıyodum size ama nete giremedim uzun zamandır kiloda aldı basını gitti inş yine gelicem aranıza suan ki kilom 79
ne zamandan beri yapiyorsun canim yag oraninda düsmeyi nasil anladinkızlar ben sabah kalktığımda ballı sirke yapıyorum ılık suyla yağ oranımda düşme oldu ve metobolizmayıda hızlandırıyor ben bunu farkettim bunu yapan var mı başka..
hosgeldiinSlm arkadaslar biara ne güzel takılıyodum size ama nete giremedim uzun zamandır kiloda aldı basını gitti inş yine gelicem aranıza suan ki kilom 79
hmm hic duymamistim canim sagolkazan simidi odun atesinde pişiyo fırında değil içinde kabartma tozu maya filan yok üzerinde susam var sadece..
Biri vinç getirsin dozer getirsin beni yataktan kaldırsın
suzim söylicen canim acik acik yani o seni anlamiyo gidiyo aliyo sen hala o kirilmasin diye yicenmiben yapmiyorum canim sirkeyi eve bile sokmuyorum kokusuna dayanamiyorum
önceden benim odadaydin ozaman cok daha zordun 5 kere tekrarliyordun ille al ye nolcak diye sonrada yillarcir ugrasiyon zaten veremiyon diyo birdeyemiycem alma desemde aliyor kirmak da istemiyorum bilmiyorum napcam bi keresinde kizdim bile sen ne bicim arkadassin bana destek olmiyorsun diye ama anlamiyor kendinde 74 küsürlerdeydin simdi 66 kilo herhalde onunla ayni kiloda olmami istemiyormu anlamadim kocisin iciyormu iz ikimzde iciyoruz keske birakabilsem
senin canin sIkIn mi :26:
hosgeldin canim tekrar
yazmiyordun tatlim normal toast büyüklügünde ama hofer yani aldi ninki degil anker bäckerei in toastuydun :26:suzim bir dilimin kalorisi yazmiyomuydu büyükmüydü dilim :44:
susam zaten kalorili diye biliyorum canim sabah ye canin cok sitiyorda canim ama aksam yemekazan simidi odun atesinde pişiyo fırında değil içinde kabartma tozu maya filan yok üzerinde susam var sadece..
varya ballim bugün bende fenalasdim kalpim hizli carpmaya basladi yüzüm yandi nefes alirken zorlandim sonra gecti belki hava degisikligindendir kuzum :26:günayydiin kizlaarr
cok büyük bi skintiyla uyandim bugün halada kendime gelemedim :26:
hatta buraya bile gelmicektim ama belki acilirim diye geldim
agliyacaktim nerdeyse :26:
kalbime bir skinti oturdu
regl mi gelcek ondanmi nedir anlamadim
ohh yat sen yatBiri vinç getirsin dozer getirsin beni yataktan kaldırsın
haftasonu kacamagimi vermis sayilirim nerdeyse 1 kilo verdim dedim zaten hep öyle olmuyormu dedi artik dertimi bile anlatasim gelmiyor ona ama burda ondan baska konusacagim kimsede yok
suzim söylicen canim acik acik yani o seni anlamiyo gidiyo aliyo sen hala o kirilmasin diye yicenmi
almasin o zaman aliyosada küsmesin söyleonlar olsa acik acik söylerler hic cekinmezler
yabancilar öyle biz böyleyiz aman ayipmi olur felan diye
yok canim esim icmiyo aman icmesin en iyisi
bende bi iciyom bi icmiyom iste :26:
oyy canim arkadasim nasilda anladin gel yanima suzim yaa
seni seviyorum .........
sirkenin kilo vermede yardimci oldugunu cok duydum canim negüzel yapabiliyorsancanım valla sabah kalkıyorum 1 çay kaşığı balla 2 yemek kaşığı sirke koyuyorum ılık suyla yapıyorum..bal koyunca tadı çokta kötü olmuyo.düzenli olarak yağ analizi yaptırıyorum ben çünkü çok yüksekti simdi baya düştü yağ oranım.ve haftada 1 kilo rahat verebiliyorum belki çok değil ama bana yetiyor:)
bende aksamlari protein agirlikli beslenmeye calisiyorum canimbazen beceriyorum bazen beceremiyorum iste
dün iyiki yememissim elmali turtayi cünkü yeseydim kesin devamini getirirdimyok canim basaracagiz masallah sen zaten güzel gidiyorsun
1 tanesi 50 kalori canim
tabii takilabilirsin hosgeldin canim
ondan canim yoksa cok fazla senin kilona 42 beden bence ama nasil rahat ediyorsan öyle giyin canim beden önemli degil zayif oldugumuzu görüyoruz zaten verdikce
daha nekadar sürecekki canim :26:ev insaat oldumu zor canim napacan
ballimkaymagimben dün vollkorntoast alacakdim canim ama korktum kalorisi cok yaziyordun :26: bi paketin icinde 750 gramm var 100 grammi 251 kalori yaziyordun cok degilmi kuzum :26:
öyleyiz bizburası baya hareketliymiş sevdim
off baya varmis canim yaekime Kadar surcek canim daha camlarda degisicek dis yalitim boyasi off cok is var
dogru diyorsuncanım valla biraz zor oluyo ama bu kilolarla yaşamak daha zor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?