sabah yarım kazan simidi ve 1 bardak sekersiz çay içtim aslında çok sağlıksız bi kahvaltı ama iş yerinde olduğum için mecbur kaldım...öğlen önerdiniz bişeyler var mı?
sağol canım öle yapayım ben:)öğelen sebze yemeği yada ızgara türü bişeyler yiyebilirsin tatlımm ekmek yemezsen dengelemiş olursun sabhki simitle
günaydın kızlar
benim bedenim üst 38 alt bazen 38 bazen 40kalıbına göre değişiyor
pazar günü dolapta bi pantolonumu denedim evlenceğim zaman almıştım hiç giymedim 36 beden zorladım çıktı yukarıda düğmeler kapanmadı bi 5 kilo verirsem olcak gibi:26:
bide dünden bugüne 100 gr vermişim dün okadar dikkat etmeme rağmen
kizlar kendime bi kahve yapayim belki ayilirim ayakta uyuyorum yoksa cok uykum varrr
gunaydin kizlar sabah 8i 5 gece uyandim acaba adamlar geldide kapiyi duymamis olabilirmiyim digeryerlerde calisanlar calisiyoda eve gelen yok ortada acaba ne demistiki dunbu adam acaba:26:
kizlar bugun itibariyle diyetimin 2.ayina baslamis bulunmaktayim
ilk ay verdigim kilo 7.2
suan 68kiloyum
bakalim 2.ayda nekadar gidicek
cumaya kadar daha tartimiycam
supriz olsun bakalim ne kadar gitcek cumaya kadar
günaydınn canımmm :) yaa bn hiç 38 bdn giyemedm ne kdr kalıbı geniş olursa olsun yok sığamadm bi türlü 42 de takndm kaldımo beş kiloyuda vernce ne güzl tm olur bide beki birden gidecektr cnm bnde bazn öyle oluyo çmnkü brden veriyorum bznde hç oynamıo
ben çok yavaş ve zor kilo veriyorum maalesef çokta çabuk alıyorumzamanında drlara gitim belki hormonlarım da sorun vardır falan die ama yok dr bana aç yaşamayı öğreneceksin şanssız bünyelerdensin demişti...benim yediğimi normal bi insan yese ayda 5-6 kilo veririr kesin ama ben 4 ayda 5 kiloyu zor verdimgram gram gidiyo sinir oluyorum
haftasonu kayınvalideme gittik herşeyden 1 kşık alıyorum yemekte bozuluyo o ne öle o kadar yemekmi yenir dio zor inandırdım evdede böleyim ben die kadın da dicek benim yemeklerimi beğenmiyo heralde
hosgeldin fadimecimSlm kızlar,
Ben geldim, keyifler yerindedir umarım, işler yoğun, raporlar falan çıkarıyoruz, o yüzden geçm,i yapamadım, kusura kalmayın.
Betülcüm eline sağlık liste için, kilo veren herkese de tebrikler.
Sanırım yine kaçamaklar yapılmış her hafta olduğu gibi, aman diyeyim dikkat edelim kızlar, hafta içi bari kaçamak yapmayalım da, artı çıkmayalım.
Kendinize iyi bakın şekerler
albeni müzicimçikocu müzo oldum ben beaaa
spiral war canım..kızımda spiral olduğu halde olduda ondan korkuyorum..eşim sewmez asla baloncukları
inşallah canım....sen çok iradelisin keşke senin gibiirademe sahip çıksam bende..
öyle canım niyeti belli..arkadaş 71 kilo olmuş..iskenderi bitirdisalatasını yedi naktı kocasının salatası duruyor ayy bu kalmasın dedi..kocasıda bakıyor tuhaf tuhaf müzeyyen yemiyor sen buda kalmasın diyorsun sen çöplüksünya onuda ye diyor..:)
benim onun gibi olmam imkansız buı bacaklar incelmez bu göbek gitmez..baksana tay gibi kadın ben midilli
ben çıkayım kociş gelir şimdi sen daha oturuyormusun der kawga ederiz..çıkayım sonra gelirim
hosgeldin canimselam arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende katılmak istiyorum zayıflamak istiyorumm motive olmaya ihtiyacım var
ben sizi sollar gecerdim bile :86:kilo alma yarışması olsa senlen ben başı çekeriz tabi bide suzi
birazdan dünkü mamalarimi ve tartida gördügüm rakami süylicembak suzim döwecem seni..bakcoştum 3 gündürgüzelcediyet yapıyprum ama 4 tane gofret yedim..off yapmamalıyım..bu durumda akşamyemeğimi yememeliyim offff...napcam ben böyle yoldan çıkmaya başladım yine..sabret müzeyyen cumaya 63den aşağı inmelisinnnnnn..yaparsın sennnn biliyorsun yapabileceğiinii...kızlar ama ben zayıfladıkça sarkıyorum o nolcak gitmiyoryan karın falan offff....
kuzum sen depreyona mi girdin :26: sen daha kücüksün zamanla hersey olacakdir akisina birakzamanlamam harika. hep siz çıktıntan sonra geliyorum.topikle dertleşeyim biraz
oooffff topik çok sıkılıyorum çok. içimde öyle kötü bi his var ki dağlara taşlara vurcam kendimi
bakma sen "çıtır olmaya son 6 kilo" yazdığıma, o 6 kiloyu versem nolcak?
vıcık vıcık sarkık vücudum, toparlanamıyorum bi türlü
hem toparlasam nolcak? benim kadar çekingen bi insan gördün mü hiç? güzel olsam nolcak insanlarla rahat konuşamadıktan sonra?
hoşlandığım çocuk utangaçlığım yüzünden yüzüme bakmadı
suç bende ama, bi selam vereydin be o kadar mı utandın allahın cezası
bu gidişle benim sevgilim falan olmaz zaten, kim bakar ki bana?
esmerim, gittikçe de esmerleşiyorum, yüzümde yara ve sivilce izleri
makyaj yapmayı da beceremiyorum nolcak benim halim?
ooff topik kafamda deli sorular
hadi ya üzüldüm kadina o yüzden hep sükretmek lazim halimizekız bilmiom ki rahatsızlığımı anlamdı doktur doğru dürüst bakmadı bile
he amca epilasyonA gittim desem hemen mantarı yapıştıracak anlamadı kendide
bende verdiği ilacı aalmadım güvenemedim çünkü
kız tıksaydın o balıkları kaynananın boğazına
yok bacım bizim tipimiz deliyi çekiyor işte anlamış değilim nası olduğunu
benimde boşluğuma denk geldi işte
bide eltimden kötü haberler duyacam die aklıma geldiya hemen atladım
kadın anlatıyor benim kocamın dostu var die
hemen gözlerimaçıldı baştan sandımkisenin eltin benim kocamın sevgilisi diyecek die
ah bacım bir poça birde hazır kek yedim bir dilim
oda zorla kadının kocası hayırsız çalışmıyor bir türlü:26:
1 lira bile yok ellerinde:26:
kocası günlük hammallığa gitse kazandığı parayıiçkiye sigaraya yatırıyor
o yüzden bişey ikram edemedi:26:
önemlide deildi zaten 2 muhabbete gittim iyide oldu kilo almayacaz:26:
kiz biz napalim ne deniz var ne göl 4 duvar araina sIKIstIkbıktım şuranın havasından
esiyor ama boşuna perdelerimi sallandırıyor sadece beni sinir ediyor
sıcaktan yıkanmış gibi oluyorum oturduğum yerde
gelemiyorum ben bu kaa sıcaa bunaldım
ben denize alışkın insanım küvette yok su doldurup içine gireyim
yanı başımıza en ünlü tatil yerleri dolu biz evde oturuyoz
bekarken bile sefil tatil yerleri vardı en azından
pattis yimini yirim senincisslar acik ondan acik bundan gitmis yine
güzel
aaaaaaa katil suzii
ya o balik ben seyederken ciksa benim biyerlerimi isirsa ne olceek
ekmek ,pattis yemegi ,puding,puding,puding :26:
sagol bacim almiyak benim oldugum yer aydinlaniyo zaten
gecmis olsun bu arada :26:
kiz sende taktin eltiye birak ne yapiyosa yapsin
onun yüzünden kim vurduya gidicen bak
ay suzim hic gülecegim yoktu kiz
suzim acik acik konusucan alma lütfen alirsanda yemem küsme o zaman de
ne yani gicikliginami yapiyo anlamadim
hosglediin
he bacim var öyle topikler
gel oraya gidek :13:ben sevmedim bu topigi onu yeme bunu yeme
orda hep birinci biz oluruk
canim beni o güzel canini hiiic böyle seyler icin skma
Alnina ne yazilmissa o olucak merak etme birgün tanisirsin biriyle
sen simdiyi yasa
ay basladi yine topigin nenesi
yeme artik duygucummenün ne güzl canımmm şişliğinde gtmesine sevndm sakın bzma bnm bugnde gitti off offf
iyi olmus canim bende dün yaptim bol salata yaninada köfte yogurt ohsuzim markete ben gitmedim esim gitti is donusu lidl e gitmis daha ucuzmus canim salatalik 39cent
domates 85cent bende bolca aldirdim
zaten hep ot yiyoruz simdi koca bi Tabak salata goturdum
hande findik sen domates yollaoldu bikaç..ama bu hafta güzel gelcem inşallah dadlummm..
wallaha heee..suçluymuşum gibi hissediyorum kendimi adam açık arıyor diyiwersem hah bu dicekler..
saol canım..akşama bişey yemicem inşallah..şuanlık açlık yok..erken uyumazsam başlar ama..
bende isteremmm banada yap balımm..ben kahwe hastasıyım ama türk olsun lütfen..alamancı filan olmasın ona göre
demekkifaydası oluyor tatlım..benim cildim dümdüz..kupkuru bi cilt we bu yüzden göz altlarım fena kırıştı..yakın bi yüz fotomu koyayım albüme..kırışıklığa napcam kendimi kötü hissediyorum..
ben yollayam kız sana..bizim domatesler yurttışına gidiyor..bizim domateslerimiz tercih ediliyor genelde we uzun süre dayanıyor sert domateslerimiz..son bi 10 20 ton kadar kalmış seralarda..bitiyor artık domates dahada pahalanacak haberiniz ola..artık yaylaların domatesleri çıkar onlarda az olduğundan pahalanacak..bundan 1 ay önceye kadar 40 50 kuruşa weriliyordu hale oradan istanbula gidip 3 4 5 tl oluyor..şimdi 1 tlye weriliyor hale..yani bu fiyatın 2 katına çıkması demektir..
40-42 canimarkadaşlar kaç beden giyiyorsunuz?:26:
gercek seninki cokmus canim bol giyorsun herhalde :4444 buyuk 42 kucuk ortasinda biyerdeyim
öyle canim kalibina bagli sanirsam :26:38 40 42 :111:
ay ciddiyim saka degil :26:
gecenlerde bir Türk yerinden alisveris yaptim
aldigim seylerin birinin bedeni 38 digeri 40 bir digeri 42
ay sinir oluyorum Türkiyede bu olaya akillarna göre yapistiriyolar galiba etiketi
ama 40 42 arasiyim galiba :26:
ohheveeet bendimbugün aldım o kremi hemen sürdüm yüzüme bikaç saat içinde kızarıklık falan gitti bebek poposu gibi yımışacık oldu yüzüm sivilce lekelerime de iyi gelcek inşallaahh ayy nasıl heveslendim
dün 34 bugün 35 derecebugün baya bi sicak
bende canim kocis istiyor okudumkizlar kaciyorum belki gelirim sonra
of canimistiyo kocis uyusada bende tüttürsem
dün benimki erken gelmeseydin gelecekdim zaten hep bakip hem size yazacakdim ama o gelince karadayi da kaldim ama bu bölüm harikaydin yaay ballı ilk okuduğumda canım kociş istio okudum smileyi farketmedim
bende kaçıyom kızlar görüşürük
suzide şimdi heycanlı heycanlı karadayıya bakıyodur
suzim senle aynı aynda dizi izliyoz bende izliyom yanımdasın gibi
hosgeldin canimarkadaşlar selamm grubun herhangi bir kuralı vs. var mı bana yardımcı olurmusunuz.kilo vermek istiyorum bir an önce çıldırmak üzereyim 4 sene önce verdiğim kiloların yarısını geri aldım nerdeyse..........((((((((((
günaydin fadimecimHerkese günaydınlarrr,
Bedenlerden konuşmuşsunuz, LCW nin bedenleri geniş oluyo, 38 oluyor bana, Defacto da falan 40 oluyor, markaya göre değişiyor, gömlekte L tişörtte M oluyo bazen, dediğiniz gibi Türkiye de pek düzgün değil sanırım bu bedenler.
günaydin cadimgünaydın yol arkadaşlarım :)
tavuk salata ayransabah yarım kazan simidi ve 1 bardak sekersiz çay içtim aslında çok sağlıksız bi kahvaltı ama iş yerinde olduğum için mecbur kaldım...öğlen önerdiniz bişeyler var mı?
günaydin tatlimgunaydin kizlar sabah 8i 5 gece uyandim acaba adamlar geldide kapiyi duymamis olabilirmiyim digeryerlerde calisanlar calisiyoda eve gelen yok ortada acaba ne demistiki dunbu adam acaba:26:
kizlar bugun itibariyle diyetimin 2.ayina baslamis bulunmaktayim
ilk ay verdigim kilo 7.2
suan 68kiloyum
bakalim 2.ayda nekadar gidicek
cumaya kadar daha tartimiycam
supriz olsun bakalim ne kadar gitcek cumaya kadar
günaydin baharcimgünaydın kızlar
benim bedenim üst 38 alt bazen 38 bazen 40kalıbına göre değişiyor
pazar günü dolapta bi pantolonumu denedim evlenceğim zaman almıştım hiç giymedim 36 beden zorladım çıktı yukarıda düğmeler kapanmadı bi 5 kilo verirsem olcak gibi:26:
bide dünden bugüne 100 gr vermişim dün okadar dikkat etmeme rağmen
günaydin duygucumgünaydın kızlar :) nasılsınız bakalımmm ben güne yine diyetimi bozmamak ümidiyle başlıyorum hr zman olduğu gibi inş bugün kendimi tutabilirimmmm :)
geldilermi isciler :26:kizlar kendime bi kahve yapayim belki ayilirim ayakta uyuyorum yoksa cok uykum varrr
hosgeldin fadimecimisgezisi nasildin nereye gitmisdiniz :44:
albeni müzicimspirale aslinda iyi korur ama demekki öyle de oluyor kazalar yoksa iyi koruma yöntemi baloncuya gerek kalmiyor
hosgeldin canim
ben sizi sollar gecerdim bile :86:
birazdan dünkü mamalarimi ve tartida gördügüm rakami süylicem
kuzum sen depreyona mi girdin :26: sen daha kücüksün zamanla hersey olacakdir akisina birak
hadi ya üzüldüm kadina o yüzden hep sükretmek lazim halimize
kiz biz napalim ne deniz var ne göl 4 duvar araina sIKIstIk
pattis yimini yirim seninöyle tatlim gicikligina yapiyor istemiyor benim zayiflamami kizkaniyor beni niye anlamadim :26:
yeme artik duygucum
iyi olmus canim bende dün yaptim bol salata yaninada köfte yogurt oh
hande findik sen domates yollaserbest meslek edincem gidecem satacam onlari :86:aradada yiycem tabii
40-42 canim
gercek seninki cokmus canim bol giyorsun herhalde :44ndanmi :26: gerci kiyafetden kiyafete degisiyor fadimenin dedigi gibi 44 bile giymisligim var :44:
öyle canim kalibina bagli sanirsam :26:
ohhgüle güle kulan birseycigin kalmasin
dün 34 bugün 35 derece
bende canim kocis istiyor okudum
dün benimki erken gelmeseydin gelecekdim zaten hep bakip hem size yazacakdim ama o gelince karadayi da kaldim ama bu bölüm harikaydin yanecdet savcinin canina okuyacak kardesine uyuz oldum ama
hosgeldin canim
günaydin fadimecim
günaydin cadim
tavuk salata ayrangünaydin bu arada canim cizelgeni de yapabilmissin
günaydin tatlim
günaydin baharcim
günaydin duygucum
geldilermi isciler :26:
tesekkurler canim 3ayda boyle devam ederse istedigim hedefe ulasirim insallahgünydın canımmm :) çok güzl kilo vermişsin tebrik ederm valla bnde cumaya kdr tartlmama kararı aldım ama dayanabilirsem bakalım
ben çok yavaş ve zor kilo veriyorum maalesef çokta çabuk alıyorumzamanında drlara gitim belki hormonlarım da sorun vardır falan die ama yok dr bana aç yaşamayı öğreneceksin şanssız bünyelerdensin demişti...benim yediğimi normal bi insan yese ayda 5-6 kilo veririr kesin ama ben 4 ayda 5 kiloyu zor verdimgram gram gidiyo sinir oluyorum
haftasonu kayınvalideme gittik herşeyden 1 kşık alıyorum yemekte bozuluyo o ne öle o kadar yemekmi yenir dio zor inandırdım evdede böleyim ben die kadın da dicek benim yemeklerimi beğenmiyo heralde
suzimmmmmmm valla yemeym yemeyim dyirum durduramıyorum kndimi ama bugn kndime sz verdm yemicm cumaya kdr çok dkkt edip cuma trtılcm :)
günaydin kizlar
dünkü menümü yazayim :86:
sabah: 2 tane Eki Görüntüle 737845 2 dilim kasar peynir sürme peynir üzerine yanina yarim salatalik
ara: nektarin
öglen: 2 dilim Eki Görüntüle 737846 sürme peynir yarim salatalik 1 dilim kasar
ara: 10 tane cilek
aksam fotosunu da cekmisdim aslinda ama bizim bilgisayara baglanan kablo yok artik foto ekliyemiycekmiyim
5 minnak köfte yanina bol salata yogurt
biriki kaanin krackerden
aslinda hicde güzel menü degil :26: ama -900 gramm vermissim dünden yani dün 75.3 cikmisdim simdi 74.4 ciktim bugün cumaya eksi bile cikabilirim cok mutlu oldum
günaydin kizlar
dünkü menümü yazayim :86:
sabah: 2 tane Eki Görüntüle 737845 2 dilim kasar peynir sürme peynir üzerine yanina yarim salatalik
ara: nektarin
öglen: 2 dilim Eki Görüntüle 737846 sürme peynir yarim salatalik 1 dilim kasar
aksam fotosunu da cekmisdim aslinda ama bizim bilgisayara baglanan kablo yok artik foto ekliyemiycekmiyim
5 minnak köfte yanina bol salata yogurt
biriki kaanin krackerden
aslinda hicde güzel menü degil :26: ama -900 gramm vermissim dünden yani dün 75.3 cikmisdim simdi 74.4 ciktim bugün cumaya eksi bile cikabilirim cok mutlu oldum
hosgeldin fadimecimisgezisi nasildin nereye gitmisdiniz :44:
albeni müzicimspirale aslinda iyi korur ama demekki öyle de oluyor kazalar yoksa iyi koruma yöntemi baloncuya gerek kalmiyor
hosgeldin canim
ben sizi sollar gecerdim bile :86:
birazdan dünkü mamalarimi ve tartida gördügüm rakami süylicem
kuzum sen depreyona mi girdin :26: sen daha kücüksün zamanla hersey olacakdir akisina birak
hadi ya üzüldüm kadina o yüzden hep sükretmek lazim halimize
kiz biz napalim ne deniz var ne göl 4 duvar araina sIKIstIk
pattis yimini yirim seninöyle tatlim gicikligina yapiyor istemiyor benim zayiflamami kizkaniyor beni niye anlamadim :26:
yeme artik duygucum
iyi olmus canim bende dün yaptim bol salata yaninada köfte yogurt oh
hande findik sen domates yollaserbest meslek edincem gidecem satacam onlari :86:aradada yiycem tabii
40-42 canim
gercek seninki cokmus canim bol giyorsun herhalde :44ndanmi :26: gerci kiyafetden kiyafete degisiyor fadimenin dedigi gibi 44 bile giymisligim var :44:
öyle canim kalibina bagli sanirsam :26:
ohhgüle güle kulan birseycigin kalmasin
dün 34 bugün 35 derece
bende canim kocis istiyor okudum
dün benimki erken gelmeseydin gelecekdim zaten hep bakip hem size yazacakdim ama o gelince karadayi da kaldim ama bu bölüm harikaydin yanecdet savcinin canina okuyacak kardesine uyuz oldum ama
hosgeldin canim
günaydin fadimecim
günaydin cadim
tavuk salata ayrangünaydin bu arada canim cizelgeni de yapabilmissin
günaydin tatlim
günaydin baharcim
günaydin duygucum
geldilermi isciler :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?