70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar
benim bedenim üst 38 alt bazen 38 bazen 40kalıbına göre değişiyor
pazar günü dolapta bi pantolonumu denedim evlenceğim zaman almıştım hiç giymedim 36 beden zorladım çıktı yukarıda düğmeler kapanmadı bi 5 kilo verirsem olcak gibi:26:
bide dünden bugüne 100 gr vermişim dün okadar dikkat etmeme rağmen

günaydın kızlar :) nasılsınız bakalımmm ben güne yine diyetimi bozmamak ümidiyle başlıyorum hr zman olduğu gibi inş bugün kendimi tutabilirimmmm :)

sabah yarım kazan simidi ve 1 bardak sekersiz çay içtim aslında çok sağlıksız bi kahvaltı ama iş yerinde olduğum için mecbur kaldım...öğlen önerdiniz bişeyler var mı?

öğelen sebze yemeği yada ızgara türü bişeyler yiyebilirsin tatlımm ekmek yemezsen dengelemiş olursun sabhki simitle

günaydınn canımmm :) yaa bn hiç 38 bdn giyemedm ne kdr kalıbı geniş olursa olsun yok sığamadm bi türlü 42 de takndm kaldım o beş kiloyuda vernce ne güzl tm olur bide beki birden gidecektr cnm bnde bazn öyle oluyo çmnkü brden veriyorum bznde hç oynamıo

günydın canımmm :) çok güzl kilo vermişsin tebrik ederm valla bnde cumaya kdr tartlmama kararı aldım ama dayanabilirsem bakalım

ben çok yavaş ve zor kilo veriyorum maalesef çokta çabuk alıyorum zamanında drlara gitim belki hormonlarım da sorun vardır falan die ama yok dr bana aç yaşamayı öğreneceksin şanssız bünyelerdensin demişti...benim yediğimi normal bi insan yese ayda 5-6 kilo veririr kesin ama ben 4 ayda 5 kiloyu zor verdimgram gram gidiyo sinir oluyorum

haftasonu kayınvalideme gittik herşeyden 1 kşık alıyorum yemekte bozuluyo o ne öle o kadar yemekmi yenir dio zor inandırdım evdede böleyim ben die kadın da dicek benim yemeklerimi beğenmiyo heralde

hiç canını sıkma canımm grm grmda olsn gitsin yeter ki herşeyin başı sağlık kilo öyle yada byle gidio allah can sağlığı versn yeterki ...kayınvalidende yanlış anlamaz bnce açklmanı yapmşsın sonçta bn çok çabk kilo alıyorum çok çabkda verebiliyorum bzn drma nktasına gelsede ama bak bi ileri iki geri hala aynı yerdeym :)

hosgeldin fadimecim isgezisi nasildin nereye gitmisdiniz :44:
albeni müzicim spirale aslinda iyi korur ama demekki öyle de oluyor kazalar yoksa iyi koruma yöntemi baloncuya gerek kalmiyor
selam arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende katılmak istiyorum zayıflamak istiyorumm motive olmaya ihtiyacım var
hosgeldin canim
kilo alma yarışması olsa senlen ben başı çekeriz tabi bide suzi
ben sizi sollar gecerdim bile :86:
birazdan dünkü mamalarimi ve tartida gördügüm rakami süylicem

kuzum sen depreyona mi girdin :26: sen daha kücüksün zamanla hersey olacakdir akisina birak
hadi ya üzüldüm kadina o yüzden hep sükretmek lazim halimize
kiz biz napalim ne deniz var ne göl 4 duvar araina sIKIstIk

pattis yimini yirim senin öyle tatlim gicikligina yapiyor istemiyor benim zayiflamami kizkaniyor beni niye anlamadim :26:

menün ne güzl canımmm şişliğinde gtmesine sevndm sakın bzma bnm bugnde gitti off offf
yeme artik duygucum

suzim markete ben gitmedim esim gitti is donusu lidl e gitmis daha ucuzmus canim salatalik 39cent
domates 85cent bende bolca aldirdim
zaten hep ot yiyoruz simdi koca bi Tabak salata goturdum
iyi olmus canim bende dün yaptim bol salata yaninada köfte yogurt oh

hande findik sen domates yolla serbest meslek edincem gidecem satacam onlari :86:aradada yiycem tabii
arkadaşlar kaç beden giyiyorsunuz?:26:
40-42 canim
44 buyuk 42 kucuk ortasinda biyerdeyim
gercek seninki cokmus canim bol giyorsun herhalde :44ndanmi :26: gerci kiyafetden kiyafete degisiyor fadimenin dedigi gibi 44 bile giymisligim var :44:
öyle canim kalibina bagli sanirsam :26:
ohh güle güle kulan birseycigin kalmasin

bugün baya bi sicak
dün 34 bugün 35 derece

kizlar kaciyorum belki gelirim sonra
of canim istiyo kocis uyusada bende tüttürsem
bende canim kocis istiyor okudum

dün benimki erken gelmeseydin gelecekdim zaten hep bakip hem size yazacakdim ama o gelince karadayi da kaldim ama bu bölüm harikaydin ya necdet savcinin canina okuyacak kardesine uyuz oldum ama

hosgeldin canim
günaydin fadimecim
günaydın yol arkadaşlarım :)
günaydin cadim
sabah yarım kazan simidi ve 1 bardak sekersiz çay içtim aslında çok sağlıksız bi kahvaltı ama iş yerinde olduğum için mecbur kaldım...öğlen önerdiniz bişeyler var mı?
tavuk salata ayran günaydin bu arada canim cizelgeni de yapabilmissin
günaydin tatlim
günaydin baharcim
günaydın kızlar :) nasılsınız bakalımmm ben güne yine diyetimi bozmamak ümidiyle başlıyorum hr zman olduğu gibi inş bugün kendimi tutabilirimmmm :)
günaydin duygucum
kizlar kendime bi kahve yapayim belki ayilirim ayakta uyuyorum yoksa cok uykum varrr
geldilermi isciler :26:

suzimmmmmmm valla yemeym yemeyim dyirum durduramıyorum kndimi ama bugn kndime sz verdm yemicm cumaya kdr çok dkkt edip cuma trtılcm :)

günaydin kizlar
dünkü menümü yazayim :86:

sabah: 2 tane 2 dilim kasar peynir sürme peynir üzerine yanina yarim salatalik
ara: nektarin
öglen: 2 dilim sürme peynir yarim salatalik 1 dilim kasar
ara: 10 tane cilek
aksam fotosunu da cekmisdim aslinda ama bizim bilgisayara baglanan kablo yok artik foto ekliyemiycekmiyim
5 minnak köfte yanina bol salata yogurt
ara: 10 tane cilek
biriki kaanin krackerden
aslinda hicde güzel menü degil :26: ama -900 gramm vermissim dünden yani dün 75.3 cikmisdim simdi 74.4 ciktim bugün cumaya eksi bile cikabilirim cok mutlu oldum

günydın canımmm :) çok güzl kilo vermişsin tebrik ederm valla bnde cumaya kdr tartlmama kararı aldım ama dayanabilirsem bakalım
tesekkurler canim 3ayda boyle devam ederse istedigim hedefe ulasirim insallah

canim bazi bunyeler oyle oluyo gitsinde kilolar onemli olan o
ben bebekkende cocukkende genc kizkende hep zayiftim ozamanlar istah surublari vardi hala varmi bilmiyorum kac sise bitirmisimdir 20li yaslarda mide agrim basladi cok cektim ama cokda serum yedim serumlarda kilo aldirdi ama ben o kilolarida verdim allaha sukur mide agrimda bikac sene cektikten sonra gecti hala ne iyi geldide gecti bilmiyorum cok ilac kullandim ama
normalde hep 58 59 arasi gidip geldim nezamn hamile kaldim kilolarda geldi kizimda20 kilo oglumda ondanda fazla aldim kizimdan aldigim kilolari verdim bi keyfini cikaramadan ogluma hamile kaldim simdide o kilolari vermeye ugrasiyorum
beni herkes zayif gormusya sisman halim cok tuhaflarina gidiyo herkes bisey diyo zaten bende kendimi boyle hic begenmiyorum

suzimmmmmmm valla yemeym yemeyim dyirum durduramıyorum kndimi ama bugn kndime sz verdm yemicm cumaya kdr çok dkkt edip cuma trtılcm :)

hadi bakalim canim ben sabah tartiya ciktim bu kadar beklemiyordum tartida eksi görünce nekadar mutlu oldum demekki biraz dikkat etsek gidecek kuzum dikkat edelim de kurtulalim artik su fazlaliklarimizdan tatlim

tebrikler suzim gitcek bu kilolar gitcek onlar biraz inatci ama biz onlardan daha gucluyuz irademizle yenicegiz onlari

suzimmm bu yediğin wasalar kaç kalori mrk ettm de :)

dunku menumuz ayniymis canim bende kofte salata yedim
bol giyniyorum canim o kirk iki etekler belde dursa 38 bile olur ama dusukbel yapinca oyle oluyo canim
yok gelmediler hala ust katta calisiyolar saniyorum zaten dis yalitimi yapan adamlar habire dedik deliyolar sesden zaten uyunmuyo
oyuzden esimede kizdim biraz once telde tabi yuzune degil
dun onlar bana demismis ne zaman gelceklerini o ordan napabilirmis zaten cok sicakta calisiyomus
bilmiyoruz iste dillerini adamlarin anlasam zaten sanami sorarim adamlarin teli var arasin sorsun diye demistim ama birsuru laf yedim oturdum cok sinirliyim suan ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…