- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
ben geldim ama gidiycem yine kizlar aksam yemegii
ay bitmiyo ev isi ,is , yemekRabbim sqaglik versin
hadi bakalim canimben sabah tartiya ciktim bu kadar beklemiyordum tartida eksi görünce nekadar mutlu oldum demekki biraz dikkat etsek gidecek kuzum dikkat edelim de kurtulalim artik su fazlaliklarimizdan tatlim
niye silmis kiz hep senin yüzünden
kiz birak özlesin iste
kızlar ben sabah kalktığımda ballı sirke yapıyorum ılık suyla yağ oranımda düşme oldu ve metobolizmayıda hızlandırıyor ben bunu farkettim bunu yapan var mı başka..
adam gelince benimi yicek kizamin canım gitme beni teselli edecek birilazım
kociş evde ben işte olurmu
yok özlemesin ballım bizim senin gibi çabamız yok şu anda
benimne kabahatim var burda yazan insan değilmiydi
hep o soracak siz cvlıcaksınız o bakmayacak
bende aksamlari protein agirlikli beslenmeye calisiyorum canimbazen beceriyorum bazen beceremiyorum iste
dün iyiki yememissim elmali turtayi cünkü yeseydim kesin devamini getirirdimyok canim basaracagiz masallah sen zaten güzel gidiyorsun
1 tanesi 50 kalori canim
tabii takilabilirsin hosgeldin canim
ondan canim yoksa cok fazla senin kilona 42 beden bence ama nasil rahat ediyorsan öyle giyin canim beden önemli degil zayif oldugumuzu görüyoruz zaten verdikce
daha nekadar sürecekki canim :26:ev insaat oldumu zor canim napacan
ballimkaymagimben dün vollkorntoast alacakdim canim ama korktum kalorisi cok yaziyordun :26: bi paketin icinde 750 gramm var 100 grammi 251 kalori yaziyordun cok degilmi kuzum :26:
kendine süpriz parti nasıl yapıyokız eltime o kaa nispet yaptım
oda kendine güya süpriz doğum günü yapmış
havayi fişekler patlattırmış
bide videoya çekmiş kaynanmı etiketlemiş ben göreyim die
sen haftada 1 kiloya yavaşmı diyosunbensuzi senin avatarına bayıldım resmen. aynaya baktığımdaki benim halim tombul tombul kımıldayan yanaklar
amaaaaaa bu 2.haftam ve şimdiden 1.5kilo verdim bundan 2 sene öncesi 60kiloydum inşallah yine öyle olacağımdün 80.1 idim bugün 79,7 olmuşum 400gr ile aranıza gelebildim belki sizler için az ama benim için büyük başarı 1günde 400gr vermek 1 haftada 1 kilo yavaş yavaş ilerliyorum hedefime
oooo yürümüşün tebriklertünaydın kızlar sabah 1saat yürüdüm 1 bardak süt içtim sonrada klasik kahvaltımı yaptım sizler naptınız bakim
allah iyiliğini versin gel yolayım senikız çok gizli işler yapıyom de
çok ısrar edersen bu işe senide bulaştırırım sonu kötü olur de
elini verirsen kolunu kaptırırsın orda yaratıklar var de
korkut kız onu
ikinci maddeyi daha 1 ay önce tartışmıştık hatırlıyorsan
bizim trakyada bi laf var
ne kaa ekmek o kaa köfte
gör beni göreyim seni
sev beni seveym seni
öp beni öpeyim seni
yol beni yolayım seni
çok sert bi çıkış olmuş bu amaneye bakıcam ben herkes cevap verdi bende aynı şekide cevap verdim daha ne yazmam gerekiyordu anlayamadım bedenimi yazmışım kilomu yazmışım daha ne yazim ne istiyorsun arkadaşım
heee dengelenir ye ye mantıları sonra dengelemeye çalışKızlarrr geçmiş yeni bitti alıntı yapmıyorum bide onla ugrasırsam gün bitecek valla
zaten işlerde yogun sabahtan beri bi aşa bi yukarı vermişimdir 1 kılo
Gerçi öğlen yemeğinde de mantı yedimonu eritirim en azından aksam sadece salata yıcem dengelenir dimi
kız deseydin yarın dr randevum vardı perşembe başlayım diyeof aradılar beni yarın işe çağırıyolar:84::84::84::84::84:
yarın kocişin izin günü yatacaktık uyuyacaktık acıkın gezeektik
perşembe başlasam olmazdı
ay ağlayacam morelman çöküntüdeyim
kim silmiş üyeliğini:44::44:hoşgeldin bacım boşuna cvp yazma o üyeliğini silmiş zati
kız pipetle olcek iş olsa
yapış paış kaldım işim vardı
carsaf serme akvaryuma gir orda beklecuma günü kocişin doğum günü
kırmızı çarşaflarımı çıkartıp süprüz yapacaktım
şimdi havada sıcak oldu yatılmaz saten çarşaflan
bende çalışıyom geç gelecem
nolacak böle:84::84::84::84:
ne süpriz yapsam ki acep
adam gelince benimi yicek kiz
ben seni teselli ederim yavrum sen benim kollarima gel
he cabaliyok cabaliyok birsey yok ortada iste
dünde uyardim onu bile görmedi sen deyince ne hikmetse görmüs
aman neyse boos veer
sesu canımkendine süpriz parti nasıl yapıyo
benim bildiğim başkası habersiz yaparsa süprüz olur
fesatlıkta son perde
sen haftada 1 kiloya yavaşmı diyosun
ben ayda 1 kilo zor veriyom
oooo yürümüşün tebrikler
allah iyiliğini versin gel yolayım seni
çok sert bi çıkış olmuş bu ama
daha öncede yaşandı topikte
sorduğun soruya cvp alıyosan cevap verenleri alıntılayıp yorum yapabilirsin böylelikle cvp verenlerde okunduklarını anlar canım..
heee dengelenir ye ye mantıları sonra dengelemeye çalış
kız deseydin yarın dr randevum vardı perşembe başlayım diye
hiç kafan çalışmıyo bazen seninde benim gibi
kim silmiş üyeliğini:44::44:
ne ysapıyodunda yapış yapış kaldın
carsaf serme akvaryuma gir orda bekle
bence simpsonlar cocuk cizgi filmi degil zaten
kızlarrrrr geçmişi okudum geldmmm ama bu tek tek alıntılama işini dahada öğrence inşallah bunun koly bi yolu var mı hiç bu ntten anlamıyorum bn yaa :S ama nyse öğrencem en azından handeeeeee işi başlıomuşsun ne güzelll darısı başıma olur inş evde olmaktan çok sıkldımmm
bak canım alıntı yapmak stediğinin kişinin yazdığı msj altında alıntıyla cvpla die bi buton var oraya tıklayınca yapabiliyosun
bilmiyorsan sorup öğrenmen çok doğal bende bilmiyordum
tamam canımmm anladımm bzn çok uzun oluyo mesela bazı yazılrda karışıyo ozaman yazmak istediğimide şaşırıyorumm :):)
o zmanda alıntı yapmana gerek yok en azından kişinin nickini yazıp cvbınıda yazabilirsin bazen bizde yapıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?