herkese çok teşekkürler arkadaşlarrr umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızz.kendimden kısaca bahsedeyim ben inş bundan sonra bol bol beraberiz 4 yıl önce 90 kiloyla başladım bu yola ve5 ay sonrasında 60 kiloya indim ilk 2 yıl en fazla 1-2kg aldım sonra hemen verdim ama bu yıl 77 kiloyum ve moralim çok bozuk kışa girdiğimde 67 kg dim kışın 10 kg aldım moralim çok bozuk habire yemek yiyorum kendime gelmem gerktiğini anladım ve buraya kaydoldum aslına bakarsanız yıllar önce 80-89 kg grubunda verdim ben kilolarımı beni tek motive eden buraydı ozaman süperdii inş yine aynı olur genelde gurun 1. olurdum kızlarr ona göre:))) bilmem sizdede varmı haftanın 1.si neyse ben şimdilik çıkıyorum yarından itibaren diyete başlıycam inş allah kolaylıklar versin hepimizeeeee umarım hep mutlu oluruz...........
Hoşgeldin kendini tanıtsana biraz canım
sen basarmıssın bir kez zaten yine yaparsın
bizde haftanın rekorları berenerva arkadasımızda
her hafta 1,5 kılodan fazla verıyor kendileri
hadi bol iradeler bol kilo vermeler her zaman bekleriz
hoşbulduk canm sağol inş başarırım sizde başarırsınız ben evliyim 2 oğluşum var evdeyim çalışmıyorum öle sen...
sağol canım.ramazana hazırlık olsun diye arada tutuyorumya küssene sen o kadına sana iş çıkartıyo iyiliğini isteyen insan destekler seni madem getirecek diyete yararlı bişiler getirsin
ya öle bide hafta sonu gelsen
gel beraber yatalım sizim danalar gibi
dün oruçlumuydun allah kabul etsin
öff ya yediğimiz herşeyi kirletmişleraybu sabah seda sayana doktur çıkmış
küp şeker yemeyin dedi içinde domuz jelatini varmış onla küp haline getiriyolarmış şekerleri hayvanların kemiklerinden ilik alıyorlarmış:26:
ay midem bulandı remen :26:
domuz eti yemioz dioz en masum şekerden alıyomuşuz meğerse
dut mevsimi kısa zaten bende kaçırmayayım dedimallah kabul etsin menün güzel zerram
bende cok severim dutu ama burda bulunmuyor affiyet olsun tatlim
ayteni benmi sandindimi ne tuhaf sen baska yerde ben baska yerde ama ayni seyi izliyoruz
türüt bosuna sosyete kizi dememis bana :89:
sagol arkadsim
o avatarlan icimdeki cocuk cikiyor ortayaolsun talim gitsinde yavas hizli fark etmez bidaha gelmesin cizelgeni de yap bence
ikiye birde beni kontrol ediyor telefon aciyor durmadansIk bogaz yapiyor beni rahat birakmiyor ne güzel yanlizim odada neyapiyon diyo ikiye bi yatalim danalar gibi
ekimde cok ya canim
tüh ballim kaymagim da gitti kuzumlan rahat rahat konusamadim
katılıyorum canım sana1,2,3 ses deneme öhö öhöhöm...
yeni gelen tüm arkadaşlar
son zamanlarda yeni geliyorsunuz hoşgeldiniz
fakat dikkat ediyorum kimse geldiğinde 1-2 sayfa geriye gitmiyor
buda doğal olarak size cvp verenlerin canını sıkıyor
böle devam ederse yakında soru sorduğunuzda cvp alamıyacaksınız benden söylemesi
isim vermiyorum tek tek kişi kendini bülür çünküm
ama durum devam ederse daha öncedende yaptığım gibi yazacam isimleri topiğe yapıştıracam panoya
herkesin kulacığına küpe ola
bizde boşuna konuşmuş gibi hisse kapılmayalım
güzel güzel kardeş kardeş zayıflayalım
hepinize iyi kilo vermeler
dip not :uyarı 1. maddedir
1 kibrit kutusu kdr pasta yedim 1 tanede kurabiye..haydin bakalım alıntılarımı yapayım..nasıl çıkcam bakalım işin içinde...
lcw de birz bol ewet çünkü bana s bile bazen küçük geliyor ama defaktodan aldığım gömlek s bile bol geldi xs aradım bulamadım yaww..
az olmuş biraz canım ... bu aralar faworim tawuk göğsü tost makinasında ızgara hem sulu kurumuyor 2dakikada pişiyor bi bahaeatlıyorum ama ince ince doğruyorum yassı olarak mükemmel..yumuşacık sulu oluyor kuru olmuyor sadece 2 dakika..
ha maşallah canım..sen warya yakında benide geçersin walla diyom.ben yerimde sayarım..
inşallah canım sen dün yine mi?bozdun yoksa..herkes hafta sonu yer durur ben hafta içigerçibu hafta öyle kaçamaklarım olmadı..cumaya görcez bakalım..
bende sabah 5 te yattım her akşam 10 da uyuyan kızım bugün hiç uyumadı..böyle şeyler yapmazlardı benimkiler bunuda yaşıyorum..bide biyere gidersek nazar falan oluyor ondan 2 3 gün uyutamıyorum sonra geçiyor..
ewet spiral iyi korur aslında ama işte ozaman kendi doktoruma taktırmamıştım kadın resmen 80 falan wardı yaşı..bu sefer kendi doktoruma taktırdım..regl bi olsam ondan sonra kontrole gitcem halen yok olmadım..bi sıkıntı sardı sarmaladı benii...offf gel artık gellll...güzel tatlım menün ama şu hazır şeyler tırtırıyor beni...bakalım bende cumaya nasıl gelcem sürpriz..bakalım dikkat edince ufak kaçamaklarla ne kadar werebiliyormuşum..
takılma ortak ol tatlım hoşgeldin....
ben içemiyorum tatlım midemimahwediyor istifra edecek oluyorum..
hoşgeldin sürekli takılmaya çalış tatlım..
offf balım ya ikimizde olamadık..sen olmasam diyon ben olsam diye bekliyorum..offf wallaha çok strese girdimn..bende pko wardı doktor çocuğumun geç olacağını falan demişti ama 2 tane çıkıwerrdi we kızdan sonra pko kendiliğinden geçti..kızdan önce düzensizdim kızadan sonra yani 1buçuk yıldır düzenli oluyorum böyle gecikince telaşa düştüm şimdi...
Eki Görüntüle 737961 yettim handem...
öpme tükürüklü beaa..zaten kızım hergün öpüyor tükürüklü..
hahayyytttt senin eltide alem haaa...kız eltin nasıl zayıf mı?kilolu mu?bak şöyle bi dal oluwerde yeni cicişler al çatır çatır çatlat..benim elti çatlıyor mesela..beniinceleyip duruyo
güzel menü canımama doğum günü pastasından fazla kaçırma hee..ben oruç tutunca yatağa alıyorum 2 litre su içiyorum uyuyuncaya kadar..ama oruç değilken hiç içmiyorum
walla antalya domatessezonunu kapatıyor..Eki Görüntüle 737972 bak bunlar bizim domatesler..bunlar sonlardan..normalde daha kırmızı daha güzel olur..yurttışına gidiyor ama bozulmıyor içide kırmızı olur..ama bitttiiiii bende pazardan alcam artıkın tatlım..ben bide bu son kalanlardan salça yapcam kendime kıpkırmızı oluyor we 2 yıl bile bozulmadan duruyor..konserwe hiç yapmıyorum ben ya..hiç denemedim..yaylaların domatesleri oluyor artık o kötü olan dpmatesler işte hep sona kaldığı son domatesler olduğu için öyle..sezan başında bak sen domatesler bide..walla ne zaman çıkar tam olarak bilmiyorum ben ama sanırım kasımın sonlarına doğru çıkacak..
ne yicemizi şaşırdık bacım nedir bu yaa..artık kimin yalan kimin doğru söylediği belli değil..
küçükken ne vahşiymişmin suzimcasus o casus demin odama geliyor simdi yine ariyor off
daha bitmedi bacimbabaannemin kedisini de cama yapistiriyordum agzini camdaki sinekleri yalayip yutsun diye
tekrar haklısın canımay öle valla seviyorum sizi bu topiği herkesi
bazen kilo veremesemde morelim düzelşyor
canım kimse soru sormadı sana zaten topiği dünden takip etseydin senin sorduğun beden sorusuna yazılan cvplara 2 satır bi şey yazardın insanlarda boşuna sana cvp vermemiş olurdu
aynı şekilde dün sorduğun soruyo kimse cvp vermese sende bizim cvbımızı beklesen hoş olurmuydu
alıntı yapmazsan kim bilecek sana verdiği cvpları okuduğunu
Kızlarrr geçmiş yeni bitti alıntı yapmıyorum bide onla ugrasırsam gün bitecek valla
zaten işlerde yogun sabahtan beri bi aşa bi yukarı vermişimdir 1 kılo
Gerçi öğlen yemeğinde de mantı yedimonu eritirim en azından aksam sadece salata yıcem dengelenir dimi
dünkü menümüde yazıyım begenıcekmısınız bakalım
sabah
sade nescafe (kahvaltı etmeye vaktım kalmadı)
ara
çeyrek simit
1 adet form bisküvi
kiraz saplı form çay
öğlen
2 kepçe çorba
4-5 kaşık kuru fasulye ve pilav karısımı
yogurt
ara
5 adet erik
yeşilcay
akşam
1 adet ızgara incik
1 tabak yumurtalı kabak
5 kasık yogurtlu semızotu
(ama fazla geldi midem kötü oldu yarısını cıkardım)
ara
3 dilim karpuz
2,3lt su içtim ve jilian yaptım
bende evliyim ama yeni bebiş yok ama düşünüyorum calısıyorum muhasebe elemanıyım 27 yasındayım tekirdağlıyım ismim merve 70,3 kiloyum öyle işte
sağol canım.ramazana hazırlık olsun diye arada tutuyorum
öff ya yediğimiz herşeyi kirletmişler
dut mevsimi kısa zaten bende kaçırmayayım dedim
katılıyorum canım sana
en azından hoş geldin diyoruz bi hoşbulduk deyin dimi ama
1 kibrit kutusu kdr pasta yedim 1 tanede kurabiye..
bende geçen yıl salçalarımı köyümüzde yaptım bu senede yeter rabbim ömür verirse
küçükken ne vahşiymişmin suzim
sana diyorumda bende anlatayım..
köyde küçükken kırklarda oynardık
bal arıları olur çiçeğe konduğu zaman yakalar ayak tabanımı soktururdum ölürlerdi tabi haliyle..
bazende onlara çamurdan kovan yapar içine çiçek koyardık ve arıları gariplerim yine ölürlerdi
niye öldüklerini o zaman anlamazdım
bide küçük kurbağaları yakalar bacağına ip bağlardım ipide bi çubuğa bağlayıp toprağa batırırdım çubuğu
kurbağa benim ineğim olurdu
tekrar haklısın canım
güzel canım..
mantıyıda öğlen yemişsin akşam salata yanına çorba yada yoğurtta olabilir canım
inş olur bebişin hayırlısıyla bende 27 yaşındayım ismim berrak
bugünkü menüm
sabah 1 domates irice
1 salatalık
3 s.zeytin,1 kk beyaz peynir
1.5 dilim çavdar ekm
1 yumurta haşlanmış
2 köz biber
öğlen
1 kase ayran aşı çorbası
1 kase dut
1 kete
1.5 kk kdr tulum peyniri
ara 1 kib kutusu kdr pasta
1 yuvarlak kurabiye ceviz kadar
akşam henüz belli değil ama dikkat edicem
albümünü göremedim merve
kızlar cuma günü bu çizelgeyi tekrar düzenliyoruz değil mi?
burda da durmadan kesiliyor yaaasular kesildi:84::84::84::84:
kızlar cuma günü bu çizelgeyi tekrar düzenliyoruz değil mi?
tamam canım çok sağol ::)burda da durmadan kesiliyor yaaa
eger kilonda degisiklik olursa cizelgenide degistiriyorsun canim
evet canım
Hoşgeldin kendini tanıtsana biraz canım
sen basarmıssın bir kez zaten yine yaparsın
bizde haftanın rekorları berenerva arkadasımızda
her hafta 1,5 kılodan fazla verıyor kendileri
hadi bol iradeler bol kilo vermeler her zaman bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?