70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese çok teşekkürler arkadaşlarrr umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızz.kendimden kısaca bahsedeyim ben inş bundan sonra bol bol beraberiz 4 yıl önce 90 kiloyla başladım bu yola ve5 ay sonrasında 60 kiloya indim ilk 2 yıl en fazla 1-2kg aldım sonra hemen verdim ama bu yıl 77 kiloyum ve moralim çok bozuk kışa girdiğimde 67 kg dim kışın 10 kg aldım moralim çok bozuk habire yemek yiyorum kendime gelmem gerktiğini anladım ve buraya kaydoldum aslına bakarsanız yıllar önce 80-89 kg grubunda verdim ben kilolarımı beni tek motive eden buraydı ozaman süperdii inş yine aynı olur genelde gurun 1. olurdum kızlarr ona göre:))) bilmem sizdede varmı haftanın 1.si neyse ben şimdilik çıkıyorum yarından itibaren diyete başlıycam inş allah kolaylıklar versin hepimizeeeee umarım hep mutlu oluruz...........

Hoşgeldin kendini tanıtsana biraz canım
sen basarmıssın bir kez zaten yine yaparsın
bizde haftanın rekorları berenerva arkadasımızda
her hafta 1,5 kılodan fazla verıyor kendileri
hadi bol iradeler bol kilo vermeler her zaman bekleriz

hoşbulduk canm sağol inş başarırım sizde başarırsınız ben evliyim 2 oğluşum var evdeyim çalışmıyorum öle sen...

hoşbulduk canm sağol inş başarırım sizde başarırsınız ben evliyim 2 oğluşum var evdeyim çalışmıyorum öle sen...

bende evliyim ama yeni bebiş yok ama düşünüyorum calısıyorum muhasebe elemanıyım 27 yasındayım tekirdağlıyım ismim merve 70,3 kiloyum öyle işte

sağol canım.ramazana hazırlık olsun diye arada tutuyorum
öff ya yediğimiz herşeyi kirletmişler
dut mevsimi kısa zaten bende kaçırmayayım dedim
katılıyorum canım sana
en azından hoş geldin diyoruz bi hoşbulduk deyin dimi ama
1 kibrit kutusu kdr pasta yedim 1 tanede kurabiye..
bende geçen yıl salçalarımı köyümüzde yaptım bu senede yeter rabbim ömür verirse
casus o casus demin odama geliyor simdi yine ariyor off

daha bitmedi bacim babaannemin kedisini de cama yapistiriyordum agzini camdaki sinekleri yalayip yutsun diye
küçükken ne vahşiymişmin suzim
sana diyorumda bende anlatayım..
köyde küçükken kırklarda oynardık
bal arıları olur çiçeğe konduğu zaman yakalar ayak tabanımı soktururdum ölürlerdi tabi haliyle..
bazende onlara çamurdan kovan yapar içine çiçek koyardık ve arıları gariplerim yine ölürlerdi
niye öldüklerini o zaman anlamazdım

bide küçük kurbağaları yakalar bacağına ip bağlardım ipide bi çubuğa bağlayıp toprağa batırırdım çubuğu
kurbağa benim ineğim olurdu
tekrar haklısın canım

güzel canım..
mantıyıda öğlen yemişsin akşam salata yanına çorba yada yoğurtta olabilir canım

bugünkü menüm
sabah 1 domates irice
1 salatalık
3 s.zeytin,1 kk beyaz peynir
1.5 dilim çavdar ekm
1 yumurta haşlanmış
2 köz biber

öğlen

1 kase ayran aşı çorbası
1 kase dut
1 kete
1.5 kk kdr tulum peyniri

ara 1 kib kutusu kdr pasta
1 yuvarlak kurabiye ceviz kadar

akşam henüz belli değil ama dikkat edicem

yogurtlu semızotu salatası yicektim sadece 5-6 kaşık belkı yanına corbada yapabılırım :26:

inş olur bebişin hayırlısıyla bende 27 yaşındayım ismim berrak

memnun oldum berrak sen zaten ne yapman gerektıgını bılıyorsundur cumaya kadar basla bakalım ne kadar gıdecek

albümünü göremedim merve

Afiyet olsun cısslar var ama kucucuk yemıssın albümüde artık gorebılırsın ark ekledim

tesekkur ediyorum canim ben diycektim sen dedin oyle hemen liste basi olmak olmAZ
ben kac haftami verdim
hep ben olcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…