inşallah canım...Bende gelmek istiyorummmm.. Gecen sene laradaydık balayı otelimiz concorde de luxetu ayy cok guzeldı keske bu sene yıne gıdebılsekkk
atlamadım walla ya..hiç dermanım kalmamışş.balık ızgara yaptım yedim....cayma sen git atla ipini ama önce yemek ye sonra spor yap bence bünyende sporda yakıcak bişi yokkiii
[/B]
başarılar canım..herkese çok teşekkürler arkadaşlarrr umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızz.kendimden kısaca bahsedeyim ben inş bundan sonra bol bol beraberiz 4 yıl önce 90 kiloyla başladım bu yola ve5 ay sonrasında 60 kiloya indim ilk 2 yıl en fazla 1-2kg aldım sonra hemen verdim ama bu yıl 77 kiloyum ve moralim çok bozuk kışa girdiğimde 67 kg dim kışın 10 kg aldım moralim çok bozuk habire yemek yiyorum kendime gelmem gerktiğini anladım ve buraya kaydoldum aslına bakarsanız yıllar önce 80-89 kg grubunda verdim ben kilolarımı beni tek motive eden buraydı ozaman süperdii inş yine aynı olur genelde gurun 1. olurdum kızlarr ona göre:))) bilmem sizdede varmı haftanın 1.si neyse ben şimdilik çıkıyorum yarından itibaren diyete başlıycam inş allah kolaylıklar versin hepimizeeeee umarım hep mutlu oluruz...........
aferin sana canım..benimde salçam öylece duruyor bu yıl..seneyede kullancam artık..listende güzel bu arada canım..1 kibrit kutusu kdr pasta yedim 1 tanede kurabiye..
bende geçen yıl salçalarımı köyümüzde yaptım bu senede yeter rabbim ömür verirse
tesekkur ediyorum canim ben diycektim sen dedin oyle hemen liste basi olmak olmAZ
ben kac haftami verdim
hep ben olcammm
kizlar saatlerdir calisiyorum zor bu almanca ya bakalim nasil olcak
inşallah canım...
atlamadım walla ya..hiç dermanım kalmamışş.balık ızgara yaptım yedim....
başarılar canım..
aferin sana canım..benimde salçam öylece duruyor bu yıl..seneyede kullancam artık..listende güzel bu arada canım..
suziiii artık molaya çık
bende çıkacm içim şişti
daraldım bide sıcak
affiyet olsun mervem güzel kapatmissindünkü menümüde yazıyım begenıcekmısınız bakalım
sabah
sade nescafe (kahvaltı etmeye vaktım kalmadı)
ara
çeyrek simit
1 adet form bisküvi
kiraz saplı form çay
öğlen
2 kepçe çorba
4-5 kaşık kuru fasulye ve pilav karısımı
yogurt
ara
5 adet erik
yeşilcay
akşam
1 adet ızgara incik
1 tabak yumurtalı kabak
5 kasık yogurtlu semızotu
(ama fazla geldi midem kötü oldu yarısını cıkardım)
ara
3 dilim karpuz
2,3lt su içtim ve jilian yaptım
des opas oluyor canim ama cogunlu plural olarak der opas mesela: wessen hut ist das? des opas ama emin de degilim kiz okuldan cikali kac sene oldukizlar beynim davul gibi oldu
Nominativ akusativ Dativ Genetiv bune ya
bide tabi bas belasi kelimeyle ezberlemen gereken her kelimenin artikeli var der die das
suzim der opanin Genetiv durumunu yapamadim nasil soyleniyo soyleyebilirmisin
kizkaniyordur birde dimiadam korktu zaten..ay ben zayıfladıkça adam bana şuralarda war şunlarda gitsin işte azcık göbek çıksa sen kilo almaya başlıyorsun yine..bende bikere patlattım cewabı bende salça oluyorum ama dedim..sendeki göbek ne diyorum türk kası diyor..
Eki Görüntüle 738052 burası konyaaltı plajı ,,Eki Görüntüle 738053 burasıda lara beac tatlım..gel dalalım denizleree...
ohh iyi olmuskızım zaten zorundan atlıcam caydırma beni
güzelmenü tatlım böyle dewam..
görüşürük ayrılamadım bi türlü bende buradan .
albeni kalmadı ki!suzim..şimdi kalkıp 50 defga ipatlayıp arkasına bişeyler yicem ..
bu sefer gidiyorum haaaa
bence simpsonlar cocuk cizgi filmi degil zatenoh ohh
televizyonda izlemek daha zevkli küçüklüğüme dönüyorumyaz tatillerinde sabahın köründe uyanırdım onu izlemek için
yeni gözdem the simpsons onu izlicem şimdi
olur tatlim affiyet olsunBende gelmek istiyorummmm.. Gecen sene laradaydık balayı otelimiz concorde de luxetu ayy cok guzeldı keske bu sene yıne gıdebılsekkk
tamam canım bende sadece yogurtlu semızotu salatası yemeyı dusunuyorum yanına da belkı 1 2 dilim karpuz yerım
birde simdi cizgifilimler bile 3 d liee boşa dememişler agac yasken eğilir diye
cayma sen git atla ipini ama önce yemek ye sonra spor yap bence bünyende sporda yakıcak bişi yokkiii
sen paylaşımda bulunursan illa cevap yazan bulunur canım
bende tom ve jerryde simsonlarıda cok severim kocişimle bazen izliyoruz zaten çizgi film
ay gecen diycekdim mervecim foton varmi diye ama sonra cekindim bende bakim hemenKızlar albümümde bir foto paylaşıcam birazdan bakında görün halimi
hosgeldin canimherkese çok teşekkürler arkadaşlarrr umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızz.kendimden kısaca bahsedeyim ben inş bundan sonra bol bol beraberiz 4 yıl önce 90 kiloyla başladım bu yola ve5 ay sonrasında 60 kiloya indim ilk 2 yıl en fazla 1-2kg aldım sonra hemen verdim ama bu yıl 77 kiloyum ve moralim çok bozuk kışa girdiğimde 67 kg dim kışın 10 kg aldım moralim çok bozuk habire yemek yiyorum kendime gelmem gerktiğini anladım ve buraya kaydoldum aslına bakarsanız yıllar önce 80-89 kg grubunda verdim ben kilolarımı beni tek motive eden buraydı ozaman süperdii inş yine aynı olur genelde gurun 1. olurdum kızlarr ona göre:))) bilmem sizdede varmı haftanın 1.si neyse ben şimdilik çıkıyorum yarından itibaren diyete başlıycam inş allah kolaylıklar versin hepimizeeeee umarım hep mutlu oluruz...........
evet cabuk karariyor dudlarsağol canım.ramazana hazırlık olsun diye arada tutuyorum
öff ya yediğimiz herşeyi kirletmişler
dut mevsimi kısa zaten bende kaçırmayayım dedim
katılıyorum canım sana
en azından hoş geldin diyoruz bi hoşbulduk deyin dimi ama
1 kibrit kutusu kdr pasta yedim 1 tanede kurabiye..
bende geçen yıl salçalarımı köyümüzde yaptım bu senede yeter rabbim ömür verirse
küçükken ne vahşiymişmin suzim
sana diyorumda bende anlatayım..
köyde küçükken kırklarda oynardık
bal arıları olur çiçeğe konduğu zaman yakalar ayak tabanımı soktururdum ölürlerdi tabi haliyle..
bazende onlara çamurdan kovan yapar içine çiçek koyardık ve arıları gariplerim yine ölürlerdi
niye öldüklerini o zaman anlamazdım
bide küçük kurbağaları yakalar bacağına ip bağlardım ipide bi çubuğa bağlayıp toprağa batırırdım çubuğu
kurbağa benim ineğim olurdu
kacamak yapma zerram aksami güzel kapatirsan menün güzelbugünkü menüm
sabah 1 domates irice
1 salatalık
3 s.zeytin,1 kk beyaz peynir
1.5 dilim çavdar ekm
1 yumurta haşlanmış
2 köz biber
öğlen
1 kase ayran aşı çorbası
1 kase dut
1 kete
1.5 kk kdr tulum peyniri
ara 1 kib kutusu kdr pasta
1 yuvarlak kurabiye ceviz kadar
akşam henüz belli değil ama dikkat edicem
sular kesildi:84::84::84::84:
evet bacim kizlar demis bende sana evet diyorumkızlar cuma günü bu çizelgeyi tekrar düzenliyoruz değil mi?
ben bu haftasonu kacirmasaydim sana birinciligi vermesdim de neyse artiktesekkur ediyorum canim ben diycektim sen dedin oyle hemen liste basi olmak olmAZ
ben kac haftami verdim
hep ben olcammm
ben beceremiyom duvara vurup atasim var tellitelden girdim [SUB][/SUB]smileyler gorunutomus renklide yaziliyo iyi akilli teller yaaa
bende gelecemadam korktu zaten..ay ben zayıfladıkça adam bana şuralarda war şunlarda gitsin işte azcık göbek çıksa sen kilo almaya başlıyorsun yine..bende bikere patlattım cewabı bende salça oluyorum ama dedim..sendeki göbek ne diyorum türk kası diyor..
Eki Görüntüle 738052 burası konyaaltı plajı ,,Eki Görüntüle 738053 burasıda lara beac tatlım..gel dalalım denizleree...
olsun yersen öle olsun löp löp yağ
Deme kız yag eritmeye calısıyom ben sen löp löp yag olsun diosun
Yeni bir dil ögrenmek hiç kolay degıl canım allah kolaylık versin valla
aman boşver zaten bu sıcakta yapılmazkızım zaten zorundan atlıcam caydırma beni
güzelmenü tatlım böyle dewam..
görüşürük ayrılamadım bi türlü bende buradan .
albeni kalmadı ki!suzim..şimdi kalkıp 50 defga ipatlayıp arkasına bişeyler yicem ..
saol canımkatıldığın için sizlere layık olmaya çalışıyorumsağol canım.ramazana hazırlık olsun diye arada tutuyorum
öff ya yediğimiz herşeyi kirletmişler
dut mevsimi kısa zaten bende kaçırmayayım dedim
katılıyorum canım sana
en azından hoş geldin diyoruz bi hoşbulduk deyin dimi ama
1 kibrit kutusu kdr pasta yedim 1 tanede kurabiye..
küçükken ne vahşiymişmin suzim
sana diyorumda bende anlatayım..
köyde küçükken kırklarda oynardık
bal arıları olur çiçeğe konduğu zaman yakalar ayak tabanımı soktururdum ölürlerdi tabi haliyle..
bazende onlara çamurdan kovan yapar içine çiçek koyardık ve arıları gariplerim yine ölürlerdi
niye öldüklerini o zaman anlamazdım
bide küçük kurbağaları yakalar bacağına ip bağlardım ipide bi çubuğa bağlayıp toprağa batırırdım çubuğu
kurbağa benim ineğim olurdu
tekrar haklısın canım
güzel canım..
mantıyıda öğlen yemişsin akşam salata yanına çorba yada yoğurtta olabilir canım
güzelmiş canım ama pasta az olmuşbugünkü menüm
sabah 1 domates irice
1 salatalık
3 s.zeytin,1 kk beyaz peynir
1.5 dilim çavdar ekm
1 yumurta haşlanmış
2 köz biber
öğlen
1 kase ayran aşı çorbası
1 kase dut
1 kete
1.5 kk kdr tulum peyniri
ara 1 kib kutusu kdr pasta
1 yuvarlak kurabiye ceviz kadar
akşam henüz belli değil ama dikkat edicem
güzel olacak bencekizlar saatlerdir calisiyorum zor bu almanca ya bakalim nasil olcak
bizim topik androite uymuyor malesefben bu haftasonu kacirmasaydim sana birinciligi vermesdim de neyse artik
ben beceremiyom duvara vurup atasim var tellihem sende hande gibi tuhaf yazmissin anlamadim pardon
kizlar birazdan cikacam 1 saat öbür isarkadasinin yanina gitcem cagirdi gitmesem olmazaksam gelmeye calisirim öptüm sekerler fistiklar
japon mali ya ondanbende gelecem
olsun yersen öle olsun löp löp yağ
aman boşver zaten bu sıcakta yapılmaz
saol canımkatıldığın için sizlere layık olmaya çalışıyorum
güzelmiş canım ama pasta az olmuş
güzel olacak bence
bizim topik androite uymuyor malesef
japon mali ya ondan
görüşürüz canım
deseydin birsey derlermiydin :26: yarin birseyler halletmem lazim persembe geleyim diyeof aradılar beni yarın işe çağırıyolar:84::84::84::84::84:
yarın kocişin izin günü yatacaktık uyuyacaktık acıkın gezeektik
perşembe başlasam olmazdı
ay ağlayacam morelman çöküntüdeyim
cin isi japon isi ay devamini unuttumaaa bilmiyordum:44:
deseydin birsey derlermiydin :26: yarin birseyler halletmem lazim persembe geleyim diye
cin isi japon isi ay devamini unuttum
kiz gecerken firlatirim bitane camdan yakalakız suziylen sen toast ekmeği diyonuz ya
benim canım gevur toast istio:
aynen canimkendi odam var canım..
yastık çarşaf var ikili koltuğum var ..
yorgun olduğum zamanlarda öğle arası yarım saat kapıyı kilitleyip dinleniyorum
bu yemeye bizi anca ot paklar zaten
son günlerdeki menün güzel canım
paratoner handeeeee
demekki neymiş otuda abartmamak gerekirmiş
fazlası kilo yapıyor...
selam canım..
otele gittinmi canım
yeni kilo verdiğin için toparlanması zaman alabilir canım..
bide aynaya baktığında kendini beğeniyorsan bence mesele yok
günaydın fadimecim
günaydın
bitmedimi tamirat canım..
tebrik ederim çok karalısın..
benimde bu ara tansiyon yükselmeye başladı hafiften sanbah yada akşam unutmazsam
imkanlarını bilmediğim için yorum yok canım
günaydın canım
günaydın canım ama ben bugün bozacam diyeti birazcık
günaydın canım regldendir o
günaydın kızlar..
sinir oldum smile koymaya çalışıyorum sayfa en üste kaçıyor tekrar aşağı indir
vazgeçtim smiylesız olsun benimkide
geldim bebeemm
hayir canim isin varsa cikarsin 1 2 saat birsey olmaz anahtarini vermek zorundada degilsincanim apartmanda calisanlarda anahtarlarini adamlara birakiyolar onuda ben istiyorum
kiz kurban felan kesselermiskız eltime o kaa nispet yaptım
oda kendine güya süpriz doğum günü yapmış
havayi fişekler patlattırmış
bide videoya çekmiş kaynanmı etiketlemiş ben göreyim die
Allah kabul etsin canimmdünkü menüm
niyetliydim gece canımbişey istemedi pazardan fazla kaçırmıştım zaten
iftarda
2 kaşık kuru fasulye
5 kaşık yeşil fasulye
1 köfte
6-7 kaşık yoğurtlu semizotu
1 bardak ayran
sonra 7 tane erik bi kase kdr kiraz
suyu çok az tükettim dün oruçtan dolayı
sadece 500 ml
bugün
tam belli değil yarın yazayım
öğlen dalından dut yicez
3 gibi yaşpasta var bi arkadaşın doğum günü
akşamada kv me gidecez menüyü bilmiyorum
insallah suzim insallahrahat yok ccanimama bugün 6 yi kadar burdayim insallah durulurda gelebilirim sohbete
bende cok diye korktum alayim ozaman sagol ballim
nasip kismet tatlim olacak insallah umutunu kaybetmeo termini de alin kuzum artik
:
kusura bakma ballim ya telefon üstüne telefon geliyor kingkong gezip duruyor
kız sende benimgibi olmuşssun
banada öküz gibi oturuyo içime bişi
of nolcezbiz böle
sıkma canını
verirsininsallah canimbensuzi senin avatarına bayıldım resmen. aynaya baktığımdaki benim halim tombul tombul kımıldayan yanaklar
amaaaaaa bu 2.haftam ve şimdiden 1.5kilo verdim bundan 2 sene öncesi 60kiloydum inşallah yine öyle olacağımdün 80.1 idim bugün 79,7 olmuşum 400gr ile aranıza gelebildim belki sizler için az ama benim için büyük başarı 1günde 400gr vermek 1 haftada 1 kilo yavaş yavaş ilerliyorum hedefime
ben bunu duymustum zaten caya koyunca köpürüyo ya sevmiyorumaybu sabah seda sayana doktur çıkmış
küp şeker yemeyin dedi içinde domuz jelatini varmış onla küp haline getiriyolarmış şekerleri hayvanların kemiklerinden ilik alıyorlarmış:26:
ay midem bulandı remen :26:
domuz eti yemioz dioz en masum şekerden alıyomuşuz meğerse
canimmtüh ballim kaymagim da gitti kuzumlan rahat rahat konusamadim
ben sana dün yazmistimo kişi benmi oluyorum acaba?
:18:öyle canim sana bulasmasinda oturdugu yerde fesatlanip catlasin
hadi ya
kiz birsey anlatcamtürkiyede bizim kasabada dayimin evinin disinda tuvalet yani balkonda köy yerlerinde öyle olur ya neyse
gideyim yapayim tuvaletimi dedim baktim fare varwc nin disindada kedi miauliyor actim geri wc yi kediyi soktum iceriye kapiyi kapattim brr mrr dedi ses kesildi actim wc yi geri kedinin agzinda fare gidiyor affiyet olsun dedim ay ben cok mu kötüüym acaba :26:
dur canim telaslanma hemenofff balım ya ikimizde olamadık..sen olmasam diyon ben olsam diye bekliyorum..offf wallaha çok strese girdimn..bende pko wardı doktor çocuğumun geç olacağını falan demişti ama 2 tane çıkıwerrdi we kızdan sonra pko kendiliğinden geçti..kızdan önce düzensizdim kızadan sonra yani 1buçuk yıldır düzenli oluyorum böyle gecikince telaşa düştüm şimdi...
.
casus o casus demin odama geliyor simdi yine ariyor off
daha bitmedi bacimbabaannemin kedisini de cama yapistiriyordum agzini camdaki sinekleri yalayip yutsun diye
catlaksuzi senin çocukluğun çok vahim hayatım
hep bu şekilsiz vayana yiceklerinden böle oluyo işte
kız yolyakınken kaana doğal yedir bare çocuk senin gibi psikopat olmasın
bende karıncalara şeker koyardım içinede evde ne hap bulursa toz gibi yapar koyardım
karıncaların başı ağrımasın die
sen o casusu bağlasana bi bana ben onu bi casuslayımda görsün o
Sehen Sie in der Box Suzi
dün benim koca geldi sıktı bu kadınlar kulübünde ha nezaman gelsem açık dedi..Alla alla onlar olmasa ben şun bukadar kiloyu wermiş olamazdım dedim sustu kaldı..eee zayıfladıkça herifin hoşuna gidiyor ne dicek.
uyarilinca görmüssün demek ki yazdigimineye bakıcam ben herkes cevap verdi bende aynı şekide cevap verdim daha ne yazmam gerekiyordu anlayamadım bedenimi yazmışım kilomu yazmışım daha ne yazim ne istiyorsun arkadaşım
cokmu yedin kizKızlarrr geçmiş yeni bitti alıntı yapmıyorum bide onla ugrasırsam gün bitecek valla
zaten işlerde yogun sabahtan beri bi aşa bi yukarı vermişimdir 1 kılo
Gerçi öğlen yemeğinde de mantı yedimonu eritirim en azından aksam sadece salata yıcem dengelenir dimi
verme canim kimseye cevap verme o zaman cevapda beklemecevap verenlere ne demem gerekiyordu oh oh çok iyi böyle devam edinmi demeliydim ben bedenimi yazdım zaten soru sorulur cevap verilir yorum istersen yaparsın istemezsen yapmazsın böyle saçma şeyler içinde arkadaşın canını sıkmazsın hem niye okumamış olim burda aktifim herkes görüyor kör değilim ya okuyorum işte cevap veren arkadaşlar senin gibi bu tür şeyler söylemiyor
ayy hic sevmedigim konuukizlar beynim davul gibi oldu
Nominativ akusativ Dativ Genetiv bune ya
bide tabi bas belasi kelimeyle ezberlemen gereken her kelimenin artikeli var der die das
suzim der opanin Genetiv durumunu yapamadim nasil soyleniyo soyleyebilirmisin
kiz akvaryumun yanina otursular kesildi:84::84::84::84:
kizlar birazdan cikacam 1 saat öbür isarkadasinin yanina gitcem cagirdi gitmesem olmazaksam gelmeye calisirim öptüm sekerler fistiklar
kiz hayirli olsun de ne hemen bozuyon moraliniof aradılar beni yarın işe çağırıyolar:84::84::84::84::84:
yarın kocişin izin günü yatacaktık uyuyacaktık acıkın gezeektik
perşembe başlasam olmazdı
ay ağlayacam morelman çöküntüdeyim
ballim kaymagim cikmam lazim arkadasim gördüm seni asagida aksam gelmeye caliscam söz vermeyeyim ama benimki gelmeze gelirimadam pc ye oturdummu gicik oluyor öptüm tatlim
hoşgeldin bacım boşuna cvp yazma o üyeliğini silmiş zatikiz gecerken firlatirim bitane camdan yakala
aynen canim
geldim bebeemm
hayir canim isin varsa cikarsin 1 2 saat birsey olmaz anahtarini vermek zorundada degilsin
kiz kurban felan kesselermis
Allah kabul etsin canimm
insallah suzim insallah
ne kusuru canimm
verirsininsallah canim
ben bunu duymustum zaten caya koyunca köpürüyo ya sevmiyorumyillardir toz kullaniyorum
canimm
ben sana dün yazmistim
:18:
dur canim telaslanma hemen
catlak
uyarilinca görmüssün demek ki yazdigimi
neyse bunlar nezaketen yapilan seyler anlatmasi zor
cokmu yedin kiz
verme canim kimseye cevap verme o zaman cevapda bekleme
ayy hic sevmedigim konuuben ögrenemedim onlari gitti canim
kiz akvaryumun yanina otur
sonra daya pipeti
kiz hayirli olsun de ne hemen bozuyon moralini
daha iyi kocis yanliz kalsin evde özlesin seni
güle güle canimmmmm
niye silmis kiz hep senin yüzündenhoşgeldin bacım boşuna cvp yazma o üyeliğini silmiş zati
kız pipetle olcek iş olsa
yapış paış kaldım işim vardı
kiz birak özlesin isteevde özlemesi benim zararıma ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?