kızlar önerdiğiniz yeşil çay var mı ya ben poşet çay olanından alıyorum ama pek bi hoşuma gitemedi çaykurun elmalı olanından acaba elmadan mı böle ki?
amin canim cok sagolAşka gel aşkaama çok şirin yaaa Allah mutlu etsin
amin canim cok sagol
gelelim benim dünkü menüme :
sabah: 2 dilim cavdar toast diyet sürme peynir kirmizi tatli biber domates salatalik
ara: 1 ayran
öglen:250 kalorilik uzun makarna domates soslu azdin amayanina 1 ayran
ara: seftali, 1 meyveli bar
aksam: sade salata kocaman bir tabak da doydumyoksa yesil fasulye yiyecekdim yemedim
dün:75.4 idin bugün: 74.2 gösterdi tarti bana
anam o da catlak kizevet müstakbel gelinimizmervem olsun bütün elektrikler gitsin yeterki o yanimda olsun diyor ben merve degilim yaninda ben varim catlak bi sus dedim 3% akküsü kalmis ben arayip bilgi alcam bitirme akkümü merveme ulasmam lazim diyor hay senin mervene dedim
dogru diyon ballim türkiyede hazirliklisin ama fenerin falan hazirdabende ne mum ne fener vardin benim catlak kardesim abla tuvalettim geldi ama deligi bulabilirmiyim bilmiyorum diyor
bencede kandirildilar ama napalim hayirlisi olsun
hadi güle güle kulan tatlimbana da bildirir tatlim eger gercekden iyiyse bende alayim sIkIldim bende
çok iyiymiş ya canım ben artı çıktı sabah çok üzüldüm ama senin adına sevindim tatlım...
amin canim cok sagol
sabah: 2 dilim cavdar toast diyet sürme peynir kirmizi tatli biber domates salatalik
aksam: sade salata kocaman bir tabak da doydumyoksa yesil fasulye yiyecekdim yemedim
ben aksam yemis olsaydim makarnayi bende de öyle gösterirdin canim yani pilav makarna ekmek bile bana aksamlari yaramiyor et yesem et bile arti cikarta biliyor sebze salata yogurt benim icin ideal olani
ama herzaman insan nefsine hakkim olabilse keske
bende kendime masajli philips epilasyon aleti almisdim onlan yapiyordum simdi vakit bulamiyorumanam o da catlak kiz
canim siparis verdik bakalim bi gelsinde
suzim belki tamamen bitmez ama o sayfalari okudum sag olsun bi hanimda cok yazdi bana orda
ben agda yapiyorum ona ragmen haftasina basliyolar pörtlemeye
agdanin acisini cektigine deymez hemde diken gibi cikmiyor demisti o hanim aklima yatti
yani birde 15 dakikada komple bacaklarini aliyomus ve heryerine kullaniyo
bikini bölgesi icinde büyyük bi rahatlik szim
belki bitirmez ama azaltsa ve killarin cikma araligi uzasa bana yeter
hemde canim yanmiyacakmis insallahh
kizimda var biliyosun suzim onunda cani yanmasin
birde ben her ay 5 € luk warmwachs aliyorum kizimda gitmis gecen
11€ vermis hem kaltwachs hem warmwachs almis
simdi bu makina 499 € du ama mediamarkt ta 379 a angebot da
ve 0 zinsen la rate li alabiliyorsun
ayda 15 € mu ne yani bizim ayda verdigimiz agda parasi düsün
o yüzden düsünmeden aldim ayni paraya geliyor cünkü
en azindan saatlerce agdayla ugrasmiycam ve canim yanmicak vee diken gibi cikmiyacak insallahh
anam reklam yapiyom sanki kizpilipiss bana para verrr reklamini yapiyok bak
bende kendime masajli philips epilasyon aleti almisdim onlan yapiyordum simdi vakit bulamiyorumcilete vuruyorum bacaklarimi hergün basladinmi hepsini aliyormu sürekli bildir bende bidaha ki weihnachts parasiyla alayim
mediamarkt a baktim ballim 464.90 bizim burda
günaydıın
dün yediklerimi paylaşayımdün diyet yapmadım suzim istediği için paylaşıyorum:18:
sabah :biber patlıcan kızartması,su böreği,salam:18:
öğle:tavuklu pilav,kandil simidi,kola
2 koca dilim pasta kola:18:
akşam :2 dürüm çiğköfte :18:
dondurma
topa tutmayın noluuurbugün tekrardan başlıyorum inşallah
bi noktadan sonra bıkıyorsun..ben 87 kilodan bu hale geldim ama artık yapmak istemiyorum bıkkınlık geldi..esime hep diyodum bugune Kadar 55e inicem diye bugun vazgectim yeter sana dedim 59
Kilo vermek zor is ya
Kilo verirken bitaraftanda psikolojik tedavi lazim
erkeklere kolay geliyo ama cok zor bu isya
kolay gelsin canım..arkadaşlar şu an mutfaktayım konserve yapıyorum
güzel tatlım..ben 2 gündür sabah akşam dondurma yiyorum..Günaydın kızlar
dün akşamki menüm
1 dilim ekmek
6 kasık kabak yemegi
çok azda yoğurtlu makarna
tabi dahası var :)
dondurma yedim ben bide
ama düğüne gittim oynadım filan eritmişimdir dimi
hoşgeldin canımmerhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum bende diyet yapıyorum 78 kilo ile başladım 2 ya önce şunda 70 oldum
cok sagol tatlim
anamm daha hangi sari kelleyi koysam sastimmm
öyle canim spor yapmayinca daha da dikkat etmek lazim ben spor yapmiyorum o yüzden aksam daha cok dikkat etmem lazim yapsam keske ama vakit bulamiyorum bulsamda üseniyorum isteaynen canım neyse bende dikkat edeyim aslında ben yemekten sonra spor yapıyodum o yüzden iyi kilo veriyodum bıraktım sporu kaldım böle neyse dikkat edeyim bende:)
bak ballim bunu okuyordum bende simdi Mein Testportal: Im Test: Philips Lumea Precision Plusjiletmiiay bide hergün hergün zor suzim ya :26:
daha gelmedi suzim gelsinde yazarim insallah
yine iyi suzim bizim burda indirime girdigi icin 379 € normal fiyati 499 €
sende takip et bakalim belki girer indirime
ama 3 modeli var onun 2003 olaninda sadece yüz icin aparati var
ben onu aldimartik biyiksiz bir balliniz olucak
bu neeeeeee????
bi noktadan sonra bıkıyorsun..ben 87 kilodan bu hale geldim ama artık yapmak istemiyorum bıkkınlık geldi..
kolay gelsin canım..
güzel tatlım..ben 2 gündür sabah akşam dondurma yiyorum..
hoşgeldin canım
cok sagol tatlim
öyle canim spor yapmayinca daha da dikkat etmek lazim ben spor yapmiyorum o yüzden aksam daha cok dikkat etmem lazim yapsam keske ama vakit bulamiyorum bulsamda üseniyorum iste
bak ballim bunu okuyordum bende simdi Mein Testportal: Im Test: Philips Lumea Precision Plus
ama ciletle alman lazimmis tüyleri yüze cilet vurulmaz ki :18::26::26::26:
ben yapıyodum düzenli ama bu ara saldım çayıra mevla kayıra hesabı boşladım herşeyi
cok sagol tatlim
öyle canim spor yapmayinca daha da dikkat etmek lazim ben spor yapmiyorum o yüzden aksam daha cok dikkat etmem lazim yapsam keske ama vakit bulamiyorum bulsamda üseniyorum iste
bak ballim bunu okuyordum bende simdi Mein Testportal: Im Test: Philips Lumea Precision Plus
ama ciletle alman lazimmis tüyleri yüze cilet vurulmaz ki :18::26::26::26:
öyle bi saldinmi tam saliyoruz isteyani sporu yemegi falan
günaydın canım bana soraydın söylerdim
günaydin baharcim
cipura ney diye sordum google amca balik dedi affiyet olsun canim fena degil
günaydın canımgünaydiiiiiiiinnn
güzel bir gün olsun insallahh
günaaaayydddııınn :)Herkese günaydınlarrr
süper suzim bak oluyo demkki boğazı tutuncaamin canim cok sagol
vurma kız cilet arttırır çok bide diken gibi çıkar epilasyon aleti al kendine diğerini alamasan:26:bende kendime masajli philips epilasyon aleti almisdim onlan yapiyordum simdi vakit bulamiyorumcilete vuruyorum bacaklarimi hergün basladinmi hepsini aliyormu sürekli bildir bende bidaha ki weihnachts parasiyla alayim
ben bunuda cilet gibi saniyordum sadece kesiyormu ballimay bende cok seyler okudum hatta yanilmiyorsam bunuda okudum ama altta biri soru sormus ya o yoktu cevapda vermis baksana hala memnun
suzim jilet killari kisaltmak icin
cünkü bu killari yakiyo uzun olmamali
ben jiletle degil hani su makinalar var ya killari kisaltiyo tam kökünden tiras etmiyo
hani yabancilar genelde bikini bölgesi icin kullaniyo
bikini styler
ondan alicam uzun olan yerleri onla kisalticam sadece
ben epilasyona giderkende öyle yapiyolardi
ama jilet vurmam
aa buldum bak suzim böyle birsey ama ucuzundan alicam aldiye felan geliyo pahali degil
http://csimg.shopwahl.de/srv/DE/000...0/C/FFFFFF/url/braun-gmbh-t-ppm-26-003311.jpg
:129::130:neyse artık ben başlıyorum bugün spora diyete :)
vur kafasina kafasinaay benim regl yine gelmiyo :26:
dün gelir gibi oldu ama bugün yok :26:
bak simdi dr. geliyo oturtcak seni o koltuga tutacak depene isigi
diye korkuttum bakalim artik
öyle canim bogazimi tutmam gerekgünaydın canım bana soraydın söylerdim
saol canım annemdeydik akşam bu kadar az cısla kapattım daha ne olsun ama demi
günaydın canım
günaaaayydddııınn :)
süper suzim bak oluyo demkki boğazı tutunca
vurma kız cilet arttırır çok bide diken gibi çıkar epilasyon aleti al kendine diğerini alamasan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?