70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar önerdiğiniz yeşil çay var mı ya ben poşet çay olanından alıyorum ama pek bi hoşuma gitemedi çaykurun elmalı olanından acaba elmadan mı böle ki?

Aşka gel aşka ama çok şirin yaaa Allah mutlu etsin
amin canim cok sagol

gelelim benim dünkü menüme :

sabah: 2 dilim cavdar toast diyet sürme peynir kirmizi tatli biber domates salatalik
ara: 1 ayran
öglen:250 kalorilik uzun makarna domates soslu azdin ama yanina 1 ayran
ara: seftali, 1 meyveli bar
aksam: sade salata kocaman bir tabak da doydum yoksa yesil fasulye yiyecekdim yemedim
dün:75.4 idin bugün: 74.2 gösterdi tarti bana

çok iyiymiş ya canım ben artı çıktı sabah çok üzüldüm ama senin adına sevindim tatlım...

anam o da catlak kiz
bencede kandirildilar ama napalim hayirlisi olsun
hadi güle güle kulan tatlim bana da bildirir tatlim eger gercekden iyiyse bende alayim sIkIldim bende

canim siparis verdik bakalim bi gelsinde
suzim belki tamamen bitmez ama o sayfalari okudum sag olsun bi hanimda cok yazdi bana orda
ben agda yapiyorum ona ragmen haftasina basliyolar pörtlemeye
agdanin acisini cektigine deymez hemde diken gibi cikmiyor demisti o hanim aklima yatti
yani birde 15 dakikada komple bacaklarini aliyomus ve heryerine kullaniyo
bikini bölgesi icinde büyyük bi rahatlik szim
belki bitirmez ama azaltsa ve killarin cikma araligi uzasa bana yeter
hemde canim yanmiyacakmis insallahh
kizimda var biliyosun suzim onunda cani yanmasin
birde ben her ay 5 € luk warmwachs aliyorum kizimda gitmis gecen
11€ vermis hem kaltwachs hem warmwachs almis
simdi bu makina 499 € du ama mediamarkt ta 379 a angebot da
ve 0 zinsen la rate li alabiliyorsun
ayda 15 € mu ne yani bizim ayda verdigimiz agda parasi düsün
o yüzden düsünmeden aldim ayni paraya geliyor cünkü
en azindan saatlerce agdayla ugrasmiycam ve canim yanmicak vee diken gibi cikmiyacak insallahh
anam reklam yapiyom sanki kiz pilipiss bana para verrr reklamini yapiyok bak

çok iyiymiş ya canım ben artı çıktı sabah çok üzüldüm ama senin adına sevindim tatlım...

ben aksam yemis olsaydim makarnayi bende de öyle gösterirdin canim yani pilav makarna ekmek bile bana aksamlari yaramiyor et yesem et bile arti cikarta biliyor sebze salata yogurt benim icin ideal olani
ama herzaman insan nefsine hakkim olabilse keske

anamm daha hangi sari kelleyi koysam sastimmm

aynen canım neyse bende dikkat edeyim aslında ben yemekten sonra spor yapıyodum o yüzden iyi kilo veriyodum bıraktım sporu kaldım böle neyse dikkat edeyim bende:)

bende kendime masajli philips epilasyon aleti almisdim onlan yapiyordum simdi vakit bulamiyorum cilete vuruyorum bacaklarimi hergün basladinmi hepsini aliyormu sürekli bildir bende bidaha ki weihnachts parasiyla alayim

bende kendime masajli philips epilasyon aleti almisdim onlan yapiyordum simdi vakit bulamiyorum cilete vuruyorum bacaklarimi hergün basladinmi hepsini aliyormu sürekli bildir bende bidaha ki weihnachts parasiyla alayim

mediamarkt a baktim ballim 464.90 bizim burda

jiletmii ay bide hergün hergün zor suzim ya :26:
daha gelmedi suzim gelsinde yazarim insallah
yine iyi suzim bizim burda indirime girdigi icin 379 € normal fiyati 499 €
sende takip et bakalim belki girer indirime
ama 3 modeli var onun 2003 olaninda sadece yüz icin aparati var
ben onu aldim artik biyiksiz bir balliniz olucak

bu neeeeeee????
esime hep diyodum bugune Kadar 55e inicem diye bugun vazgectim yeter sana dedim 59
Kilo vermek zor is ya
Kilo verirken bitaraftanda psikolojik tedavi lazim
erkeklere kolay geliyo ama cok zor bu isya
bi noktadan sonra bıkıyorsun..ben 87 kilodan bu hale geldim ama artık yapmak istemiyorum bıkkınlık geldi..
arkadaşlar şu an mutfaktayım konserve yapıyorum
kolay gelsin canım..
güzel tatlım..ben 2 gündür sabah akşam dondurma yiyorum..
merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum bende diyet yapıyorum 78 kilo ile başladım 2 ya önce şunda 70 oldum
hoşgeldin canım

anamm daha hangi sari kelleyi koysam sastimmm
cok sagol tatlim
aynen canım neyse bende dikkat edeyim aslında ben yemekten sonra spor yapıyodum o yüzden iyi kilo veriyodum bıraktım sporu kaldım böle neyse dikkat edeyim bende:)
öyle canim spor yapmayinca daha da dikkat etmek lazim ben spor yapmiyorum o yüzden aksam daha cok dikkat etmem lazim yapsam keske ama vakit bulamiyorum bulsamda üseniyorum iste
bak ballim bunu okuyordum bende simdi Mein Testportal: Im Test: Philips Lumea Precision Plus
ama ciletle alman lazimmis tüyleri yüze cilet vurulmaz ki :18::26::26::26:

dondurmanın çok bi kalorisi yokmuş diye duydum ama inşallah öledir ben hiç dayanamıyorum tatlı türüne :)oda kaçamak olsun bakalım:)

ben yapıyodum düzenli ama bu ara saldım çayıra mevla kayıra hesabı boşladım herşeyi

ay bende cok seyler okudum hatta yanilmiyorsam bunuda okudum ama altta biri soru sormus ya o yoktu cevapda vermis baksana hala memnun
suzim jilet killari kisaltmak icin
cünkü bu killari yakiyo uzun olmamali
ben jiletle degil hani su makinalar var ya killari kisaltiyo tam kökünden tiras etmiyo
hani yabancilar genelde bikini bölgesi icin kullaniyo
bikini styler
ondan alicam uzun olan yerleri onla kisalticam sadece
ben epilasyona giderkende öyle yapiyolardi
ama jilet vurmam
aa buldum bak suzim böyle birsey ama ucuzundan alicam aldiye felan geliyo pahali degil
http://csimg.shopwahl.de/srv/DE/000...0/C/FFFFFF/url/braun-gmbh-t-ppm-26-003311.jpg

ay benim regl yine gelmiyo :26:
dün gelir gibi oldu ama bugün yok :26:
bak simdi dr. geliyo oturtcak seni o koltuga tutacak depene isigi
diye korkuttum bakalim artik

günaydin baharcim

cipura ney diye sordum google amca balik dedi affiyet olsun canim fena degil
günaydın canım bana soraydın söylerdim
saol canım annemdeydik akşam bu kadar az cısla kapattım daha ne olsun ama demi
günaydiiiiiiiinnn
güzel bir gün olsun insallahh
günaydın canım
Herkese günaydınlarrr
günaaaayydddııınn :)
süper suzim bak oluyo demkki boğazı tutunca
vurma kız cilet arttırır çok bide diken gibi çıkar epilasyon aleti al kendine diğerini alamasan:26:

ben bunuda cilet gibi saniyordum sadece kesiyormu ballim güzel sonuclar alanlar var tatlim güle güle kulan gitsin bidaha gelmesinler
neyse artık ben başlıyorum bugün spora diyete :)
:129::130:
ay benim regl yine gelmiyo :26:
dün gelir gibi oldu ama bugün yok :26:
bak simdi dr. geliyo oturtcak seni o koltuga tutacak depene isigi
diye korkuttum bakalim artik
vur kafasina kafasina
öyle canim bogazimi tutmam gerek yok bacaklara ciletliyorum aceleylen ama yüze vurmam zaten :18: epilasyon aslinda daha iyi ama bazen vaktim kisitli olunca hizliya gecis yapiyorum iyi degil zaten eskiden daha azdin cabuk cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…