70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben sürekli kullanmadım canım ama çok su tüketiyosun onu içince benim iştahımı kapatmadı ne yalan sölim sanırım çok açık :)sen poşet çay şeklinde mi alacaksın?

yok bitkileri tek tek alıp karıştırıcam :26: poşetler işe yaramıyomuş galiba :26:

evet canım yaramıyo sen tek tek al belki o işe yarar banada haber et yararsa:)

ay sen poşet mi aldıydın rahatladım bak şimdi deniyim bi işe yararsa davul zurna çaldırıcam zaten

bi de ben geçen yıl kabuk tarçın kaynatıp bal katıyodum içine baya bi terletiyodu acep hangisi daha iyi olur ki
:26:

kabuk tarçını ben genelde çayın içine atıyorum ama bunu denemedim ballı sirke yapıyorum ben sabah sirke tiksindirmiyosa tavsiye ederim canım

kabuk tarçını ben genelde çayın içine atıyorum ama bunu denemedim ballı sirke yapıyorum ben sabah sirke tiksindirmiyosa tavsiye ederim canım

geçen yaz onu da denedim aç karna elma sirkesini suyla karıştırıp bal ekliyodum bi de ama bi süre sonra midem yanmaya başladı bıraktım :26: tarçın metabolizmayı hızlandırıyo diyen de var iştah açıyo diyen de dur bakalım araştırıyorum şimdi ne çıkcak

tarçın kan şekerini düzenler canım sütlü tatlılara filan bu seepten konuyo zaten ama zayıflamaya etkisi var mı bilemiycem bende araştırıyım onu:)

tarçın kan şekerini düzenler canım sütlü tatlılara filan bu seepten konuyo zaten ama zayıflamaya etkisi var mı bilemiycem bende araştırıyım onu:)

terletiyo aslında içince etkisi vardır mutlaka ama iştah açıyosa iyi olmaz ya :26: hiç de hatırlamıyorum iştahım açılıyo muydu :26:

gelemedim kizlar kingkong ve etrafi beni sarmis durumda

merhaba zerram sagol zerram
benimkiylende dünya haritasi yap dermisim yok kiz önceden ben cimbizla aliyordum orayi fazla cikmiyor artik kesildi birsey cizemiyorum
hadi ya bende okudugumda ilk basda esinin seyine vurdu sandim
aksammi yedin zerram bana korbonhydratlar aksam yaramiyor zerram onlari yedimmi veremiyorum dünden fasulye vardin birde sade makarna yaptim az birsey oglan yememisdi ikisini getirdim öglen icin az önce yedim artik aksam yemeyinden ne kalirsa canim cekeni öglen yiyeyim diyorum zerram dogru mu yapiyom :26:
aaa olur mu öyle hatun dediğin ele avuca gelecek

hoşgeldin aramıza

yakışır

kız işe yararsa söyle de maaş almaya başlayınca ben de alayım
ballinin tüyü kalmadimi bize göndersin sirayla yok edelim
ay betülüm balli da bana alistirdi dedikodu pesine düstüm
uzun saclimi diycekdim ama seninkide benimki gibi kel mis zerram
benim de bu hafta tatilim bitiyor zaten akrabalarımı görmek için fırsat oldu bana da..
ailemle geçirdiğim son dönemler
oy kuzum kiyamam

anaam saate bak
neyse bakmayin laptopun arkasinda kaliyo saat döndüremem simdi
görüsürük ballim kaymagim
ay zerram benimkide ektirccem deyip duruyor gercekden gercek sac gibimi duruyor acep para biriktirip yaptircam diyo :86:
migräne kötü canim yattip uyumdan gecmiyor malesef
tunaydin kizlar isleri halledeyim gelirim yine

sade caylan olmaz bebegim fazlada abartma mesela form cayida hafta sadece 2 kere kulanabiliyorsun bünye alisiyor vermeyince tikaniyorsun

sade caylan olmaz bebegim fazlada abartma mesela form cayida hafta sadece 2 kere kulanabiliyorsun bünye alisiyor vermeyince tikaniyorsun

hadi ya günde 1 kere içsem çok mu olur :26: 5 yıldır var bu bende kronikleşti artık doktora gidiyorum tahlil falan yapıyo hiç bişeyin yok diyo ilaç veriyo :26: ilacı kullanırken iyi ama bırakınca yine gidemiyorum tuvalete :26: hoff 3 gündür gitmedim allah bilir ondan çok çıktı kilom

türkiyede 1,299 liraymış.. işe yarıyorsa mantıklı cidden. lazerden daha uygun tabi.
orda daha pahaliymis canim :26:

kiz o dökülenleri yapostiraydin ya depesine
hem bedava

ay ne oluyo millettin seyine böyle
bacimkapida soy sirkele olamadi hortumla döndür döndür su fiskirt
azmi kiz bi ay dede felan cizaydin bari
cimbizmi bacim isgencede üstüne yok :18:
kedilerden , farelerden ,sineklerden sonra birde seyine isgencemi cektirdin :26:
kiz onlar korkudan cikamiyolardir artik

arkadaşın dediği doğru canım bağırsak tembelliği yapıyor bitki çayları bi müddet sonra kefir içsene bak o daha sağlıklı :)

dogru diyon benimki de kel oldugu halde öbür killari dökülüyor bizimkilerde kendiliginden dökülse keske
canim angel yazmis :26:sinematikmiydin :44ndan iste varmis müsil yani alisdirma bende cok gidemiyorum ama nezaman az su ictigim zaman veya bu aralar cok ayran iciyorum sabah ac karnina armut fayda ediyor ac karnina türk kahvesi veya bi keresinde fadimecim aksamdan bi su bardagina 2 kayisi at sabah kayisilari ye suyunu ic demisdin oda fayda etmisdin bi ara yine aksam yatmadan bi bardak süt tarcinle sabah kalkarken bi bardak süt tarcinle iciyordum oda müzzeyen demisdin oda iyi gelmisdin deneyerek bulacaksin seker cözümünü

benim teyzemin kizi dedi oraya özel cimbiz ayarladim sadece orayi aliyorum onla her wc ye gittigimde yoluyorum biriki biriki simdi nerdeyse hic yok demisdi bende onun gibi yapayim dedim tek tük orda burda var model cizmek istesem cizemiyorum bile kalmadi nerdeyse cibil kaldi zavalim

arkadaşın dediği doğru canım bağırsak tembelliği yapıyor bitki çayları bi müddet sonra kefir içsene bak o daha sağlıklı :)

anaa doğru ya bi ara kefir içiyodum iyi geldiydi nasıl da unutmuşum sade içemiyorum ama çilekli içsem olur muuu

süt daha kötü ediyo beniii bi ara çok süt içiyodum da 10 gün gidemediydim hastanelik oldum kayısı da çok bi etki etmediydi bana :26: kefir kilo aldırmaz dimi :26:

olur tabi canım biz okulda işlemiştik kefir çok faydalı bi içecek bende bazen oluyo genelde sebze yemedğimde kabızlık yaşıyorum.kefir içiyorum gayet iyi geliyor canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…