70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar nerdesiniz canım sıkılıyo bak triplere girerim yine çabuk gelin

[video=youtube;roko8ziAh1k]http://www.youtube.com/watch?v=roko8ziAh1k[/video]

bunları dinlerim ben de

[video=youtube;evYyaXvoYPg]http://www.youtube.com/watch?v=evYyaXvoYPg[/video]

alın beni burdan

[video=youtube;qTCsF-iowRU]http://www.youtube.com/watch?v=qTCsF-iowRU[/video]

Mehaba kizlar bende 87 kiloydum cok sukur 3 haftanin icinde 78 oldum AMA hedef kilom 60 insanlah bunuda verrim kolayca bu arada sizlerede kolay gelsin

olur bebeğim o zaman yarın kim sonuncu olursa ona göre ayarlarız
bi de ben sonuncu olurmuşum
benimki de seninkinden kara ya ben wc ye gidemiyorum
hem birlik beraberlik olsun diye dedim betülüm müzeyyen zerram zorlaniriz demisler onlarada yardim edersek mesela diyelim sonuncu zerram bende sonuncunun üstündeyim bende ona yardim ederim bildirimleri toplarim falan neyse liste yayinlandikca bi care bulunur diye düsünüyorum :26:
isviçreden gelen çikolatalari yedim=( ama 3 tanecik minik minik
hakketden onlar dahami güzel oluyor
sende olmamaya calis müzzücüm hem liste yapcam korkusuylan albeni tutku yemezsin artik yok tatlim olsanda biz yine yardim ederiz ama daha cok gaza getirir bence bi düsün sene herhafta sonuncu olcan herhafta liste sana kalcak ila kilo vercen bu seferde yapmiyayim diye
ben birde karenzdeyken sahura kadar burdaydim negüzel din ballim artik zamanda kalmiyor insallah hersey yoluna girer ramazan bayramdan sonra daha sIk gelebiliriz insallah canim benim sizin bahce noldu daha cokmu isi var :26: öptüm bi cok ballim kaymagim fazla da uzaklasma
canimmm
günaydın kızlar :)çokk mutluyum ben hafta sonu 75,1 i gören ben 73 olmuşum oruç bana yaradı sanırım:)

zerram bence listeyi acele getirmemize de gerek yok pazartesi sali yayinlasak da olur eskiden de bazen pazartesi sali yayinliyorduk zaman olmayinca maksat listemiz olsun yeterki sende sonuncu olsan yardim ederiz birimiz toplar birimiz yayinlar hem motive eder diye düsündüm canim :26:
başlangıç kilo: 78
geçen hafta : 65,500
giden : 1,500
top.giden :14
hedef :55
Kızlar oruç yaradı bana çok mutlu oldum :) umarum her kes vermiştir kilo :) he bu arada günaydın :)
tebrikler canim
Başlangıç:86
Geçen hafta:74,4
Bu hafta:73
giden:1.400
gelen:0
Toplam giden:13
tebrikler canim
kolay gelsin canim tebrikler
ben öylede böylede arti dayim bu hafta :26: birbirimize yardimci oluruz hem herhafta ayni kisi yapmak sorunda kalmaz bi degisiklik olur bence güzel olur
Arkadaşlar,

Benim başlangıç kilom 87
Ramazandan önce 76.9
Bugün 75.4 çıktım.. Oruçla kilo verebiliyorum çok şükür yaaa:):)
Toplam verdiğim kilo 11.6
Ramazanda verdiğim kilo 1.5
tebrikler canim
tebrikler fistik kiz

Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta: 76.9
Bu hafta: 76
Giden: 900 gr.
Toplamda giden: 4 kg.
Hedef: 55​

tebrikler tatlim
Benim gibi kilo vermeye çalışanları görünce motive oluyorum ya.. Sağolun arkadaşlar..

SUZİMMM SENİDE ÖZLEDİM GÖRDÜM ALINTI YAPMIŞSIN FIRSAT OLMAMIŞ YAZMAYA SORUN DEĞİL BOŞVER BİZ BİLİYORUZ SENİİ İŞLERİNİ AKSATMA KALBİN BİZİMLE OLSUN YETER BİZE
geri geldigine cok sevindim tatlim cok sagol
haftaya güzel eksiler görürüz insallah
selamkızlar nabersiniz
ben bu hafta hep yedim oyüzden buraya gelemdim kilo bildirimi

başlangıç 73
geçen hafta 68,4
bu hafta 69,5
gelen 1,100
top giden3,5
hedef 65

sıkıldım yaa bir ileri iki geri
bende abartim :26:
canim benim ya handem dikkat et kendine kuzum
tebrikler canim
başlangıç: 79
geçen hafta: 71.5
bu hafta: 68.7
giden: 2,800
toplam giden: 10,300
hedef: 60

Oruçlu tartıldım şimdi ama böyle olcaktı dimi iyi vermişim
tebrikler canim
Baslangic kilom: 70.9
Gecen haftaki kilim: 67.6
Bu haftaki kilom: 66.5
Giden: 1100 gr.
Toplam giden: 4400 gr.
Cok mutlu oldum. Kilo verenlerin tartidaki surat ifadelerini cok ii biliyorum))
tebrikler canim
Kilo bildirimim
baslangic 75.2

gecen hafta 64.9

bu hafta 63.1

giden 1.8

toplamda giden 12.1

hedef 55
Eki Görüntüle 754051

muzu merak ettim yap bildirimi artik hadi
masallah sana ececim tebrikler
başlangıç :87
geçen hafta :64.90
bu hafta :62.30
giden :2.600
toplam giden:24.700
hedef :58
yuppyyyyy...
ooo afferim tatlim yaaa

[video=youtube;PR-B0EpMdbs]http://www.youtube.com/watch?v=PR-B0EpMdbs[/video]
müzik siyafet icin merci seker
Mehaba kizlar bende 87 kiloydum cok sukur 3 haftanin icinde 78 oldum AMA hedef kilom 60 insanlah bunuda verrim kolayca bu arada sizlerede kolay gelsin
tebrikler canim
bildirimim

başlangıç:73.4
geçen hafta:69.2
bu hafta:69.4
gelen:200
toplamda giden:4
hedef:60
1kilo üstü verenleri görünce tek benim artida sanediyordum sende alanlardansin ama sende tatilde vardin mervecim ben tatilsiz bile alabiliyorum

bildirim :
baslangic:77.1
gecen hafta:74.0
bu hafta:75.0
gelen:1 kilo
toplam giden;2.1
hedef:55

orucda kilo almaya basladim :26:bugünde kafam da cok agri var yaniniza da gelemiyorum dogru düzgün ama morelimi bozmicam :26rucda alsam bile bitince düzene sokarim insallah geri dimi kizlar :26:

süper ya nasıl verdin 3 haftada nerdeyse 10 kiloyu. bize tüyo vermelisin.

ben 800 gram verdim ama olmamış mı

olmazmı benim gibi yerinde saymıyosun ne güzel. ama acayip gaza geldim sizi görünce.

tesekkurler suzim
insaallah sende hedefine ulasirsin
bugun esimin cekapi vardi bide kann testi sonuclari gelmis
kann sonucu sekeri var ama simdilik insulun yok daha yasin genc Kilo verirsen ilac gerekmeye Bilir simdilik demis ekimde en az uc Kilo vermis olarak gel demis bide sigarayi birakamazsin bi anda ama azalt demis cigerlerinden ses duyuyorum Problem var gibi demis boynu icinde 23ne Kadar ortopedi terminini bekliyo
bidahaki haftada krank
cok uykum var uyumak istiyorum ama suan bizim kucuk hanimi salliyorum daha namaz kilcam
kizlar yarin diyeti bozuyorum kizimin dogum gunu haftaya ama bugun esimin kizlarini aldik esimde kizimin dogum gununde onlarda bulunsun istiyo ya bir hafta once kutluycaktik ya bi hafta sonra ozaman geliyolar bende oncce kutlayalim dedim yarin kutluycaz bugun alisveris yaptik kizima Pasta yapicam yarin ve birsuru yapmayi dusundugum sey var yarin diyet yok bana duyrulur odul gunum yarin

selam kızlar ben gelemiyorum yanınıza kızımı götürüp getiriyorum yine başımıza birsürü iş çıkarttılar bide ramazan hem yoğum hem morelsizim kusura bakmayın hepinizi optüm

benim kuzu uyudu ben Kacar
suzim teksenle ben kalmisiz iyi geceler

benimki hirs yapti manti vardin dün 1 kasik bile yemedi 3 dilim baklava vardin onuda yemedi en az 10 kilo vercem diyo adamin göbegi gitti zaten birde sürekli fitness salonuna gidiyor adam zayifliyor ben kaldim
dikkat etsin ececim sende marifetlisin güzel yemekler yapiyorsun ama onada yapma artik senin gibi saglikli beslensin oda doktoru sen ol sekerine dikkat etsin hergün 1 kasik tarcin yutsun sütle daha iyi hem sigara da iciyorbenim bi arkadas nerdeyse günde 1 litre süt iciyor 1 paketde sigara cigerciye gitmis cigerlerin cok temiz sanki sigara icmiyor gibi demis yani süt temizliyormus tarcinde seker hastalarinda sekeri dengeliyor düzelir insallah canim
kizinin dogum günü kutlu olsun cimcimenin nice yaslara allah uzun ömür versin
iyi geceler canim yat dinlen öptüm cok bende kacacam simdi

selam kızlar ben gelemiyorum yanınıza kızımı götürüp getiriyorum yine başımıza birsürü iş çıkarttılar bide ramazan hem yoğum hem morelsizim kusura bakmayın hepinizi optüm
düzelir insallah canim olsun yeterki hersey yoluna girsin yine gelirsin fatmacim sIkma canini öptüm tatlim

ay basim döndü yildiz görüyorum ben kactim kizlar zor yaziyorum tansiyon düstü herhalde :26:

canlarım
bildirimleri aldım şu anda yorgunum yatmak istiyorum
yarın yaparım inşallah listeyi :26:
kusuruma bakmayın :26:
liste konusunda da ben nasıl yapıldığını anlatırım
yapabilecek olan yapar, yapamayacak olanlar da söylerler ben hallederim inşallah
gerçekten düzenli bi şekilde yapabilmek isterdim
ama yoğunum bu sene. böyle olacağını düşünmemiştim..
özellikle de nöbete kaldığım zamanlar kötü oluyorum
o yüzden kusuruma bakmayın nolur
zerra, suzim, alpmer
alıntı yapamadım canlarım genel cevap yazayım dedm
öpüyorum hepinizi seviyorum hepinizi

Bildirim
Baş
:63.1
Geç
Bu hf:62.3
Hed:57

Suzim geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Kızlar o kilolar nasıl verildi şok oldu
Çok pis kıskandım

Hayırlı geceler hepinize

Canım Doktorum acelesi yok listenin
Kendine dikkat et canım
Nöbet olayı zordur
Dengeyi altüst eder
Öpüyorum canım

Günaydın kızlarr,
Dün unutmuşum sabah tartılmayı, oruç değildim, bu sabah tartıldım, liste için geç kaldım ama olsun haftaya artık.
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 64,4 kg
bu hafta kilo :63,9 kg
giden:500 gr.
toplamda gelen :1100
hedef kilo : 55 kg

Kilo veren tüm kızçelere tebrikler kızlar, çoğunluk vermiş bu hafta, veremeyenler de haftaya inşallah.
herkese iyi hafta sonları diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…