70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Üzme sen tatlı canını bizim içim canım, şimdiye kadar yaptın, sonuçta bu da zaman gerektiren birşey ve sen yeterince zaman yaptın, Allah razı olsun. İşlerinde de Allah kolaylık versin inşallah canım.

Bildirim
Baş
:63.1
Geç
Bu hf:62.3
Hed:57

Suzim geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Kızlar o kilolar nasıl verildi şok oldu
Çok pis kıskandım

Hayırlı geceler hepinize
Beni geçtin yine hadi iyisin, ben çok kilolu hissediyom kendimi yaaa Çok saldım kendimi ne olacak böyle bilmem, eskisi gibi motive olamıyorum Spor da yapamıyom.

düzelir insallah canim olsun yeterki hersey yoluna girsin yine gelirsin fatmacim sIkma canini öptüm tatlim

ay basim döndü yildiz görüyorum ben kactim kizlar zor yaziyorum tansiyon düstü herhalde :26:
Geçmiş olsun Suzim, dikkat et kendine.

selam kızlar ben gelemiyorum yanınıza kızımı götürüp getiriyorum yine başımıza birsürü iş çıkarttılar bide ramazan hem yoğum hem morelsizim kusura bakmayın hepinizi optüm
Nereye götürüyorsun canım?

Mutlu yıllar canım, iyi eğlenceler, arada olur öyle, kaçamak haftan olsun.

Arkadaşlar,

Benim başlangıç kilom 87
Ramazandan önce 76.9
Bugün 75.4 çıktım.. Oruçla kilo verebiliyorum çok şükür yaaa:):)
Toplam verdiğim kilo 11.6
Ramazanda verdiğim kilo 1.5

canımmm :) zaten dün akşam tartıldım hafta sonu nete giremiyom diye

menüm kızlar:)

sahur:1 kase yoğurtla nesfit içebildiğim kadar su:)

iftar :1 kase çorba,2 bardak ayran tuzlu(karatay öyle demişti),yarım tabktan az kızartma :)

iyi yapmıssın o zaman iftardan önce tartılarak canım
yediklerinde az ama müzününde dediği gibi kızartma cok kalorili olmuş :26:

haftaya kesin görücez canım 69ları sende de
ben takıldım 2 haftadır 69larda bi 70 bi 69 su tatil mafetti herseyi

hedef 65 yazdım ama 65 olunca çok da çıtır olacağımı sanmıyorum :26: gerçek hedefim 60 değiştireyim hemen

benimde 55 hedef..ama önce 58i bi göreyimde bellimi?olur dahada düşürebilirim..

bende 60 yazıyorum ama ilk hedefim 65i görebilmek sonra 60ta gelır nasılsa
ama dediğin gibi o resimdeki kız gibi olmadan zayıfladım dıyemem kendıme bende

Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta: 76.9
Bu hafta: 76
Giden: 900 gr.
Toplamda giden: 4 kg.
Hedef: 55​

Ben iftardan 10 dak. Once tartilicam. Kendime ilk hedef 63 kg. belirledim. Hedefimi uzaga atarsam yilginlik yasayabilirim diye dudundum. Asil hedefim 57 kg. Asagisinada hayir demem))

bende iftardan önce tartıldım dun aksam bencede kısa hedefler koyup ulastıgını gordukcehedef düşürerek hırslanmak daha iyi oluyo

canım bende de link yok torrentten ındırmıstım ama lınklerını kayıtlamadım :26::26:

selamkızlar nabersiniz
ben bu hafta hep yedim oyüzden buraya gelemdim kilo bildirimi

başlangıç 73
geçen hafta 68,4
bu hafta 69,5
gelen 1,100
top giden3,5
hedef 65

sıkıldım yaa bir ileri iki geri

sende ben gibi artıdasın canım yaa
suzide oyle bi üçümüz tutamamışız bogazımızı

canım yorgunluk uykusuzluk falan daha cabuk kılo verıyorsun tabi benim 4 kılo gitti görenler kılo vermıssın dıyo 5 kıloda tabi daha farkedılır
bizde senı ve muhabbetını özledik canım yaa bu iş mafetti bütün düzenini allah kolaylıklar versin sana

canım ne guzel vermişsin bu hafta yaa
hedefinide geçmişsin tebrikler diğer hedefine biran önce ulasmanı dilerim
bu kadar kıloyu nasıl verıyosun bizede soyle sırrını

başlangıç: 79
geçen hafta: 71.5
bu hafta: 68.7
giden: 2,800
toplam giden: 10,300
hedef: 60

Oruçlu tartıldım şimdi ama böyle olcaktı dimi iyi vermişim

iyi vermişsin tabi canım

Baslangic kilom: 70.9
Gecen haftaki kilim: 67.6
Bu haftaki kilom: 66.5
Giden: 1100 gr.
Toplam giden: 4400 gr.
Cok mutlu oldum. Kilo verenlerin tartidaki surat ifadelerini cok ii biliyorum))

Kilo bildirimim
baslangic 75.2

gecen hafta 64.9

bu hafta 63.1

giden 1.8

toplamda giden 12.1

hedef 55
Eki Görüntüle 754051

muzu merak ettim yap bildirimi artik hadi

canım masallah yaa ne güzel vermişsin yine aynı anda başladık sen 12 kılo verdin bense 4 kılo ne iradesizim offf

başlangıç :87
geçen hafta :64.90
bu hafta :62.30
giden :2.600
toplam giden:24.700
hedef :58
yuppyyyyy...

wwoouuuwww süper vermişsin bu hafta kac haftadır veremedıklerının acısı cıkmıs resmen 4 gofret yediydin bide

vaaaaaayyy alıntılarda da bildirim geliyo artık :129:

evet ama tıklayıp acıp göremıyorsun hangı mesajın alıntılanmıs o hosuma gıtmedı
Mehaba kizlar bende 87 kiloydum cok sukur 3 haftanin icinde 78 oldum AMA hedef kilom 60 insanlah bunuda verrim kolayca bu arada sizlerede kolay gelsin

3 haftada 9 kılo nasıl verdin kızz ne yaptın ne ettin öle

inşallah hedefine ulaşırsın canım..

niye böyle oldu merwecim..

canım bu 2 3 haftadır bi iradesizlik var zaten bide hafta sonu tatilde cozutup 2 kılo artı ıle dondum anca 1800unu gerı verebılmısım hafta içide işte

ya canım gecen haftada sabittim biliyosun 2-3 haftadır dikkat edemıyorum kacıyor ucu tutmam lazım artık ama bu sabah gene cozuttum kahvaltı edemeyınce

canım iftarda en azından cok kalorılı seyler yememeye calıs ve tutabılırsen kendını once corbanı iç bi 20 30 dakıka kadar bekle sonra yemek ye yıyebılırsen

kızının dogum günü kutlu olsun canım birgünden bişi olmaz sen zaten odul gununde bıle benım normalde yedıklerım kadar yıyosun

sen kendine dikkat et canım liste muhım degıl o sonrada olur kımse zarar görmez ama senın saglıgın bozulursa bi daha cok uzuluruz
yat dinlen bol bol ne zaman musaıt olursan o zaman yaparsın

Bildirim
Baş
:63.1
Geç
Bu hf:62.3
Hed:57

Suzim geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Kızlar o kilolar nasıl verildi şok oldu
Çok pis kıskandım

Hayırlı geceler hepinize

günaydınlar fadime abla tatil kılolarıyla ugrasıyorsun sende benım gıbı yarısı gıtmıs ama

bende her sene ramazanda en az 2 kilo aliyorum genelde herkes kilo aliyo bence de moral bozma

Canım Doktorum acelesi yok listenin
Kendine dikkat et canım
Nöbet olayı zordur
Dengeyi altüst eder
Öpüyorum canım

evet ya 2 gün üst üste nöbet tuttum.. öyle çok iş yapmıyorum ama kötü oluyorum yine de.
rahat rahat uyuyayım dediydim bugün 5 gibi yattım 12 olmadan uyandım

Üzme sen tatlı canını bizim içim canım, şimdiye kadar yaptın, sonuçta bu da zaman gerektiren birşey ve sen yeterince zaman yaptın, Allah razı olsun. İşlerinde de Allah kolaylık versin inşallah canım.

sağol canım ya çok vakit almıyor da dedim ya işte kaç gün bilgisayar bile açamadım yoğunluktan
yoksa yaparım nolcak sorun olmaz benim için de.. Allah razı olsun canım..

sen kendine dikkat et canım liste muhım degıl o sonrada olur kımse zarar görmez ama senın saglıgın bozulursa bi daha cok uzuluruz
yat dinlen bol bol ne zaman musaıt olursan o zaman yaparsın

ay canım benim çok sağol
yatamadım uzun uzun erkenden uyandım 3-4 saatlik uykularla durunca uzun uzun uyuyamıyorum herhalde

Amin canim tesesekkur ediyoruz rabbim tum cocuklarimizi omur boyu mutlu etsin
evet canim ya diyorum iste tatlilari felan yeme diye bianda ne oluyosa eli ayagi titriyo saldiriyo tatlilara sonra kendine geliyo
sigarayida diyorum azalt diye ama yok 2paket iciyo gunde bide soz vermisti almanyaya gel birakicam diye ama nerde azaltamiyo bile
Geçmiş olsun Suzim, dikkat et kendine.

Nereye götürüyorsun canım?

Mutlu yıllar canım, iyi eğlenceler, arada olur öyle, kaçamak haftan olsun.
tesekkurler canim bu haFTAoyle olcak bakalim ne olcak cumaya

tesekkurler canim
canim sende verirsin insaallah kilolari beni daha 8kilo var verilcek verilcek Kilo cokya onlardan gidiyo herhalde

müzik siyafet icin merci seker

müzik iyiydi de yavrum akşam psikolojim bozuldu iyice niye öyle oldum anlamadım valla dengesizim ben galiba

olsun hayatım ramazan bitince toparlarsın olur gider sıkma canını

olmazmı benim gibi yerinde saymıyosun ne güzel. ama acayip gaza geldim sizi görünce.

buranın çok etkisi var canım gerçekten kilo verenleri görünce gaza geliyo insan ben niye veremiyim diyosun

olcaz inşallah bugün bi daha tartıldım 70.0 çıktı dün tuvalete gittim çünkü hiç sıkma canını hayatım eninde sonunda görcez 60ı o kız gibi olsam zaten başka ne isterim ki

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]oldu [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acep[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

12 TEMMUZ 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] hakuda [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71,5 [/TD] [TD] 68,7 [/TD] [TD] 2,800 [/TD] [TD] 10,3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 2,600 [/TD] [TD] 24,7 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] simurgmina [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 66,4 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 2,000 [/TD] [TD] 21,6 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 1,800 [/TD] [TD] 12,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] cadim38 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] 1,500 [/TD] [TD] 14 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ANGEL1710 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 13 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] meruf [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 67,6 [/TD] [TD] 66,5 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 4,4 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] Alsimi [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] a20 [/TD] [TD] 96 [/TD] [TD] 71,1 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 25,7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] +1,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 62,4 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 10,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 69,2 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +1,000 [/TD] [TD] 2,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 69,5 [/TD] [TD] +1,100 [/TD] [TD] 3,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Haftanın birincisi hakuda olmuştur, tebrik ederiz
Bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız Aysekzly, stubbornn, zerra
hoşgeldiniz
Bir kusurumuz olduysa affola
Daha güzel listelerle buluşmak ümidiyle
Hoşçakalıınnn

selam kızlar nasılsınız bizim tatil bitti biz geldik halsizlik ve baş dönmesi yorgunluk ve kansızlıktanmış beni gören inanamıyor çok zayıflamışım nasıl olduysa tatilde çok tıkındım kilomda 1 kilo düşüş var fakat çok gezmekten dolayi etim sıkılaştı sanırım :)) ramazanda menüleriniz nasıl oluyor ben gece yemek yiyince yatamıyorum :))

[TR]
[TD]oldu [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acep[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

olmuş
benim yaptığım listeyi alıntılayınca karşına çıkan kısmı kopyala-yapıştır da yapabilirsin
ordan isimleri kiloları filan değiştirirsn

ben konuşana kadar yaptın bile eline sağlık hayatım

bugün bildirim yaparsan liste altı olursun haftaya listeye girersin canım.
hoşgeldin

işte ben de onu düşünüyorum yoksa fikir güzel :26:
evet ya resmen gelemiyoruz
haloldu galiba a 20 yapicakmis
sende bu zamana kadar ugrastin cok sagol canimm

bizde seni özledik kuzum müsait olduğunda gel canım

gaymağım senide özledik sende boşlama burayı canım
canimm
zerracim bende ramazanda daha sk gelirim zannediyodum ama yanildim

Bizde özledik kuzummm

o hiç aklıma gelmedi canım :26:
iyi gelir

totoyu sallama ablayaaa
ya ne güzel cene yapiyoduk gelemiyorum artik :26:

hos geldiiiinnn
kal artik gitme biryere

ah kiyamam handem ya :26: onca saat disarlarda Allah yardimcin olsun vallahi cok zor :26:
özledim ayrica
bende Ramazanda daha sk gelirim diyordum suzim ama halsiz oluyorum hele birde bas agrim tuttumu
bahcenin daha isi var suzim ama ben ramazan girdiginden beri gitmiyorum canim esim gidiyor ama
bende öptüm canimmm bugünde kalamicam cok :26: misafirim var

selam kızlar ben gelemiyorum yanınıza kızımı götürüp getiriyorum yine başımıza birsürü iş çıkarttılar bide ramazan hem yoğum hem morelsizim kusura bakmayın hepinizi optüm
canim kizin hastamiydi :26:
canim ne kusuru ya
dicektim hatta iyide oldu yetistim diyecektim ama ben alintilarla ugrasirken liste geldi bilee
ay ne akilliyim bende önce bildirim yapsana
ama ama ben ne güzel kiloda vermistim yaa
kiskandin demiii siskooo
[TR]
[TD]oldu [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acep[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ohh ohh süper olmus hemde abababaababaa ninkinden daha güzel baksana seninkinin ciziklari
canim benim zaten sana kanim cok isinmisti
haftaya beni birinci yapcanmi
hosgeldin canimm
bende bi yiyorum bi yemiyorum belli olmuyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…