Üzme sen tatlı canını bizim içim canım, şimdiye kadar yaptın, sonuçta bu da zaman gerektiren birşey ve sen yeterince zaman yaptın, Allah razı olsun. İşlerinde de Allah kolaylık versin inşallah canım.canlarım
bildirimleri aldım şu anda yorgunum yatmak istiyorum
yarın yaparım inşallah listeyi :26:
kusuruma bakmayın :26:
liste konusunda da ben nasıl yapıldığını anlatırım
yapabilecek olan yapar, yapamayacak olanlar da söylerler ben hallederim inşallah
gerçekten düzenli bi şekilde yapabilmek isterdim
ama yoğunum bu sene. böyle olacağını düşünmemiştim..
özellikle de nöbete kaldığım zamanlar kötü oluyorum
o yüzden kusuruma bakmayın nolur
zerra, suzim, alpmer
alıntı yapamadım canlarım genel cevap yazayım dedm
öpüyorum hepiniziseviyorum hepinizi
Beni geçtin yine hadi iyisin, ben çok kilolu hissediyom kendimi yaaaBildirim
Baş
:63.1
Geç
Bu hf:62.3
Hed:57
Suzim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Kızlar o kilolar nasıl verildi şok oldu
Çok pis kıskandım
Hayırlı geceler hepinize
Geçmiş olsun Suzim, dikkat et kendine.düzelir insallah canim olsun yeterki hersey yoluna girsin yine gelirsin fatmacim sIkma canini öptüm tatlim
ay basim döndü yildiz görüyorumben kactim kizlar zor yaziyorum tansiyon düstü herhalde :26:
Nereye götürüyorsun canım?selam kızlar ben gelemiyorum yanınıza kızımı götürüp getiriyorum yine başımıza birsürü iş çıkarttılar bide ramazan hem yoğum hem morelsizim kusura bakmayın hepinizi optüm
Mutlu yıllar canım, iyi eğlenceler, arada olur öyle, kaçamak haftan olsun.tesekkurler suzim
insaallah sende hedefine ulasirsin
bugun esimin cekapi vardi bide kann testi sonuclari gelmis
kann sonucu sekeri var ama simdilik insulun yok daha yasin genc Kilo verirsen ilac gerekmeye Bilir simdilik demis ekimde en az uc Kilo vermis olarak gel demis bide sigarayi birakamazsin bi anda ama azalt demis cigerlerinden ses duyuyorum Problem var gibi demis boynu icinde 23ne Kadar ortopedi terminini bekliyo
bidahaki haftada krank
cok uykum var uyumak istiyorum ama suan bizim kucuk hanimi salliyorum daha namaz kilcam
kizlar yarin diyeti bozuyorum kizimin dogum gunu haftaya ama bugun esimin kizlarini aldik esimde kizimin dogum gununde onlarda bulunsun istiyo ya bir hafta once kutluycaktik ya bi hafta sonra ozaman geliyolar bende oncce kutlayalim dedim yarin kutluycaz bugun alisveris yaptik kizima Pasta yapicam yarin ve birsuru yapmayi dusundugum sey var yarin diyet yok bana duyrulur odul gunum yarin
Arkadaşlar,
Benim başlangıç kilom 87
Ramazandan önce 76.9
Bugün 75.4 çıktım.. Oruçla kilo verebiliyorum çok şükür yaaa:):)
Toplam verdiğim kilo 11.6
Ramazanda verdiğim kilo 1.5
canımmm :) zaten dün akşam tartıldım hafta sonu nete giremiyom diye
menüm kızlar:)
sahur:1 kase yoğurtla nesfit içebildiğim kadar su:)
iftar :1 kase çorba,2 bardak ayran tuzlu(karatay öyle demişti),yarım tabktan az kızartma :)
başlangıç: 96
geçen hafta: 71.1
bu hafta: 70.3
giden: 0.8
toplam giden: 25.7
hedef: 65
doğru düzgün tuvalete gidebilsem görürdüm 69'u ama olsun bu seferlikkendimi pıçaklamaktan vazgeçtim
hedef 65 yazdım ama 65 olunca çok da çıtır olacağımı sanmıyorum :26: gerçek hedefim 60 değiştireyim hemen
benimde 55 hedef..ama önce 58i bi göreyimde bellimi?olur dahada düşürebilirim..
doğru canım önce bi yakın hedef belirlemek lazım ama orda 65i gördükçe kimi kandırıyorum diye geçiyo aklımdanböyle bi elbise üstümde bu şekilde durmadan çıtır oldum demem
BRUNET DRESS
Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta: 76.9
Bu hafta: 76
Giden: 900 gr.
Toplamda giden: 4 kg.
Hedef: 55
Ben iftardan 10 dak. Once tartilicam. Kendime ilk hedef 63 kg. belirledim. Hedefimi uzaga atarsam yilginlik yasayabilirim diye dudundum. Asil hedefim 57 kg. Asagisinada hayir demem))
onun linki falan varsa aylık oluomuş sanırım atabilcenmi kuzu özelden bana :26:
hatırlamammı üniversiteye yeni başlıcak çıtır hatun kızçe değilmiydin hatta belki bir dönem bitmiştir bile bayaaa uzun zaman oldu buraya girmeyeli ben :18::18:yanlış hatırlıosamda kusuruma bakma inan çok uzun zaman oldu buraya gelmeyeli
valla elinizde levelleri ve ne kadar süre ile yapılması varsa atarsanız bana özelden çok iyi olur
hoşbuldum kızçem ne olsun işte kilolarımla bir o yana bir bu yana dönüp duruyorum sizde ne var ne yok napeçz bu kiloları yaaaavvv
jillianı bir deniyim dedim valla sen demesen unutmuştum o kadını iyi oldu hatırlattığın 15 dakikasında öyle bir ter sanki bütün evi temizlişim gibi hissettim kendimi çok iyi oldu vallasaolasın hatırlattığın için
boşver kuzu iş olsundaaa yeterki sen çalışmana bak insanlar her yerde aynısalla hayatına bak sen
muhahkkak görürsün sen çok azimli bir hatunsun valla imrendim senin yazılarına 2 çocukla hem ev işi hem oruç hem birde sürekli yemek isteyen bir eşle uğraşıosun Allah sana kolaylık versin valla ben o kadar uykusuzluğa sanmıyorum dayanamam iflas ederim
yemem daha iyiii
BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
SUZİMMM SENİDE ÖZLEDİM GÖRDÜM ALINTI YAPMIŞSIN FIRSAT OLMAMIŞ YAZMAYA SORUN DEĞİL BOŞVER BİZ BİLİYORUZ SENİİ İŞLERİNİ AKSATMA KALBİN BİZİMLE OLSUN YETER BİZE
selamkızlar nabersiniz
ben bu hafta hep yedim oyüzden buraya gelemdimkilo bildirimi
başlangıç 73
geçen hafta 68,4
bu hafta 69,5
gelen 1,100
top giden3,5
hedef 65
sıkıldım yaa bir ileri iki geri
Slm kızlar yorgunluktan ayakta uyuyorum resmen deve kuşu gibi oldum regl beni sarstı bu avm ortamı yoruyo beni dinlenmeye ihtiyacım var sizlen çene çalmaya hasret kaldım 11 de çıkıyorum gece otobüsle gelirsem 12 buçukta evdeyim adamla sanat denen bi hayatımız kalmadı allahım bana çalışma saatleri düzgün bi iş versin bu arada güne 800 gr eksikle başladım toplamda 5 kilom gitti artık gözle farkedilir değişiklik var çok isyanıııııııım var yaw gözlerim uykusuzluktan bulanık görüo artık
merhaba kızlar,hayırlı ramazanlar...
başlangıç 86
geçen hafta 66,4
bu hafta 64,4
giden 2000 gr
toplam 21,600
hedef 60
önceki hedefim 65 ti,şimdi ise 60...hepinize hayırlı ve bol bol kilo vereceğiniz bir ramazan diliyorum...
başlangıç: 79
geçen hafta: 71.5
bu hafta: 68.7
giden: 2,800
toplam giden: 10,300
hedef: 60
Oruçlu tartıldım şimdi ama böyle olcaktı dimi iyi vermişim
Baslangic kilom: 70.9
Gecen haftaki kilim: 67.6
Bu haftaki kilom: 66.5
Giden: 1100 gr.
Toplam giden: 4400 gr.
Cok mutlu oldum. Kilo verenlerin tartidaki surat ifadelerini cok ii biliyorum))
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
gecen hafta 64.9
bu hafta 63.1
giden 1.8
toplamda giden 12.1
hedef 55
Eki Görüntüle 754051
muzu merak ettim yap bildirimi artik hadi
başlangıç :87
geçen hafta :64.90
bu hafta :62.30
giden :2.600
toplam giden:24.700
hedef :58
yuppyyyyy...
vaaaaaayyy alıntılarda da bildirim geliyo artık :129:
Mehaba kizlar bende 87 kiloydum cok sukur 3 haftanin icinde 78 oldum AMA hedef kilom 60 insanlah bunuda verrim kolayca bu arada sizlerede kolay gelsin
inşallah hedefine ulaşırsın canım..
niye böyle oldu merwecim..
ben öylede böylede arti dayim bu hafta :26: birbirimize yardimci oluruz hem herhafta ayni kisi yapmak sorunda kalmaz bi degisiklik olur bence güzel olur
1kilo üstü verenleri görünce tek benim artida sanediyordum sende alanlardansin ama sende tatilde vardin mervecim ben tatilsiz bile alabiliyorum
bildirim :
baslangic:77.1
gecen hafta:74.0
bu hafta:75.0
gelen:1 kilo
toplam giden;2.1
hedef:55
orucda kilo almaya basladim :26:bugünde kafam da cok agri varyaniniza da gelemiyorum dogru düzgün ama morelimi bozmicam :26 rucda alsam bile bitince düzene sokarim insallah geri dimi kizlar :26:
tesekkurler suzim
insaallah sende hedefine ulasirsin
bugun esimin cekapi vardi bide kann testi sonuclari gelmis
kann sonucu sekeri var ama simdilik insulun yok daha yasin genc Kilo verirsen ilac gerekmeye Bilir simdilik demis ekimde en az uc Kilo vermis olarak gel demis bide sigarayi birakamazsin bi anda ama azalt demis cigerlerinden ses duyuyorum Problem var gibi demis boynu icinde 23ne Kadar ortopedi terminini bekliyo
bidahaki haftada krank
cok uykum var uyumak istiyorum ama suan bizim kucuk hanimi salliyorum daha namaz kilcam
kizlar yarin diyeti bozuyorum kizimin dogum gunu haftaya ama bugun esimin kizlarini aldik esimde kizimin dogum gununde onlarda bulunsun istiyo ya bir hafta once kutluycaktik ya bi hafta sonra ozaman geliyolar bende oncce kutlayalim dedim yarin kutluycaz bugun alisveris yaptik kizima Pasta yapicam yarin ve birsuru yapmayi dusundugum sey var yarin diyet yok bana duyrulur odul gunum yarin
canlarım
yapabilecek olan yapar, yapamayacak olanlar da söylerler ben hallederim inşallah
zerra, suzim, alpmer
Bildirim
Baş
:63.1
Geç
Bu hf:62.3
Hed:57
Suzim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Kızlar o kilolar nasıl verildi şok oldu
Çok pis kıskandım
Hayırlı geceler hepinize
Günaydın kızlarr,
Dün unutmuşum sabah tartılmayı, oruç değildim, bu sabah tartıldım, liste için geç kaldım ama olsun haftaya artık.
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 64,4 kg
bu hafta kilo :63,9 kg
giden:500 gr.
toplamda gelen :1100
hedef kilo : 55 kg
bildirim :
toplam giden;2.1
orucda kilo almaya basladim :26:bugünde kafam da cok agri varyaniniza da gelemiyorum dogru düzgün ama morelimi bozmicam :26 rucda alsam bile bitince düzene sokarim insallah geri dimi kizlar :26:
Canım Doktorum acelesi yok listenin
Kendine dikkat et canım
Nöbet olayı zordur
Dengeyi altüst eder
Öpüyorum canım
Üzme sen tatlı canını bizim içim canım, şimdiye kadar yaptın, sonuçta bu da zaman gerektiren birşey ve sen yeterince zaman yaptın, Allah razı olsun. İşlerinde de Allah kolaylık versin inşallah canım.
sen kendine dikkat et canım liste muhım degıl o sonrada olur kımse zarar görmez ama senın saglıgın bozulursa bi daha cok uzuluruz
yat dinlen bol bol ne zaman musaıt olursan o zaman yaparsın
Amin canim tesesekkur ediyoruz rabbim tum cocuklarimizi omur boyu mutlu etsinbenimki hirs yapti manti vardin dün 1 kasik bile yemedi 3 dilim baklava vardin onuda yemedi en az 10 kilo vercem diyo adamin göbegi gitti zaten birde sürekli fitness salonuna gidiyor adam zayifliyor ben kaldim
dikkat etsin ececim sende marifetlisin güzel yemekler yapiyorsun ama onada yapma artik senin gibi saglikli beslensin oda doktoru sen ol sekerine dikkat etsin hergün 1 kasik tarcin yutsun sütle daha iyi hem sigara da iciyorbenim bi arkadas nerdeyse günde 1 litre süt iciyor1 paketde sigara cigerciye gitmis cigerlerin cok temiz sanki sigara icmiyor gibi demis yani süt temizliyormus tarcinde seker hastalarinda sekeri dengeliyor düzelir insallah canim
kizinin dogum günü kutlu olsun cimcimeninnice yaslara allah uzun ömür versin
iyi geceler canim yat dinlen öptüm cokbende kacacam simdi
tesekkurler canim bu haFTAoyle olcak bakalim ne olcak cumayaGeçmiş olsun Suzim, dikkat et kendine.
Nereye götürüyorsun canım?
Mutlu yıllar canım, iyi eğlenceler, arada olur öyle, kaçamak haftan olsun.
iyi yapmıssın o zaman iftardan önce tartılarak canım
yediklerinde az ama müzününde dediği gibi kızartma cok kalorili olmuş :26:
haftaya kesin görücez canım 69ları sende de
ben takıldım 2 haftadır 69larda bi 70 bi 69 su tatil mafetti herseyi
bende 60 yazıyorum ama ilk hedefim 65i görebilmek sonra 60ta gelır nasılsa
ama dediğin gibi o resimdeki kız gibi olmadan zayıfladım dıyemem kendıme bende
bende iftardan önce tartıldım dun aksam bencede kısa hedefler koyup ulastıgını gordukcehedef düşürerek hırslanmak daha iyi oluyo
canım bende de link yok torrentten ındırmıstım ama lınklerını kayıtlamadım :26::26:
sende ben gibi artıdasın canım yaa
suzide oyle bi üçümüz tutamamışız bogazımızı
canım yorgunluk uykusuzluk falan daha cabuk kılo verıyorsun tabi benim 4 kılo gitti görenler kılo vermıssın dıyo 5 kıloda tabi daha farkedılır
bizde senı ve muhabbetını özledik canım yaa bu iş mafetti bütün düzenini allah kolaylıklar versin sana
canım ne guzel vermişsin bu hafta yaa
hedefinide geçmişsin tebrikler diğer hedefine biran önce ulasmanı dilerim
bu kadar kıloyu nasıl verıyosun bizede soyle sırrını
iyi vermişsin tabi canım
canım masallah yaa ne güzel vermişsin yine aynı anda başladık sen 12 kılo verdin bense 4 kılo ne iradesizim offf
wwoouuuwww süper vermişsin bu hafta kac haftadır veremedıklerının acısı cıkmıs resmen 4 gofret yediydin bide
evet ama tıklayıp acıp göremıyorsun hangı mesajın alıntılanmıs o hosuma gıtmedı
3 haftada 9 kılo nasıl verdin kızz ne yaptın ne ettin öle
canım bu 2 3 haftadır bi iradesizlik var zaten bide hafta sonu tatilde cozutup 2 kılo artı ıle dondum anca 1800unu gerı verebılmısım hafta içide işte
ya canım gecen haftada sabittim biliyosun 2-3 haftadır dikkat edemıyorum kacıyor ucu tutmam lazım artık ama bu sabah gene cozuttum kahvaltı edemeyınce
canım iftarda en azından cok kalorılı seyler yememeye calıs ve tutabılırsen kendını once corbanı iç bi 20 30 dakıka kadar bekle sonra yemek ye yıyebılırsen
kızının dogum günü kutlu olsun canım birgünden bişi olmaz sen zaten odul gununde bıle benım normalde yedıklerım kadar yıyosun
sen kendine dikkat et canım liste muhım degıl o sonrada olur kımse zarar görmez ama senın saglıgın bozulursa bi daha cok uzuluruz
yat dinlen bol bol ne zaman musaıt olursan o zaman yaparsın
günaydınlar fadime abla tatil kılolarıyla ugrasıyorsun sende benım gıbı yarısı gıtmıs ama
müzik siyafet icin merci seker
bildirim :
toplam giden;2.1
olmazmı benim gibi yerinde saymıyosun ne güzel. ama acayip gaza geldim sizi görünce.
haftaya kesin görücez canım 69ları sende de
ben takıldım 2 haftadır 69larda bi 70 bi 69 su tatil mafetti herseyi
bende 60 yazıyorum ama ilk hedefim 65i görebilmek sonra 60ta gelır nasılsa
ama dediğin gibi o resimdeki kız gibi olmadan zayıfladım dıyemem kendıme bende
sağol canım ya çok vakit almıyor da dedim ya işte kaç gün bilgisayar bile açamadım yoğunluktan
yoksa yaparım nolcak sorun olmaz benim için de.. Allah razı olsun canım..
ben bi denesem mi acep boş vaktim de çok
yaparsan göndereyim canım sana feysten filan
anlatırım yaparsın
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]oldu [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acep[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi hakuda olmuştur, tebrik ederiz
Bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız Aysekzly, stubbornn, zerra
hoşgeldiniz
Bir kusurumuz olduysa affola
Daha güzel listelerle buluşmak ümidiyle
Hoşçakalıınnn
olmuş
benim yaptığım listeyi alıntılayınca karşına çıkan kısmı kopyala-yapıştır da yapabilirsin
ordan isimleri kiloları filan değiştirirsn
haloldu galiba a 20 yapicakmisbugün bildirim yaparsan liste altı olursun haftaya listeye girersin canım.
hoşgeldin
işte ben de onu düşünüyorum yoksa fikir güzel :26:
evet ya resmen gelemiyoruz
canimmbizde seni özledik kuzum müsait olduğunda gel canım
gaymağım senide özledik sende boşlama burayı canım
Bizde özledik kuzummm
iyi geliro hiç aklıma gelmedi canım :26:
totoyu sallama ablayaaayok canım ben 3 yılda verdim o kiloyu pek bişey yapmadım açıkçasımotivasyon olsun diye eeeenn baştaki kilomu yazdım buraya geldiğimde 75tim
gel artık
bravo kızlar süpersiniz
hos geldiiiinnnBENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
SUZİMMM SENİDE ÖZLEDİM GÖRDÜM ALINTI YAPMIŞSIN FIRSAT OLMAMIŞ YAZMAYA SORUN DEĞİL BOŞVER BİZ BİLİYORUZ SENİİ İŞLERİNİ AKSATMA KALBİN BİZİMLE OLSUN YETER BİZE
ah kiyamam handem ya :26: onca saat disarlarda Allah yardimcin olsun vallahi cok zor :26:Slm kızlar yorgunluktan ayakta uyuyorum resmen deve kuşu gibi oldum regl beni sarstı bu avm ortamı yoruyo beni dinlenmeye ihtiyacım var sizlen çene çalmaya hasret kaldım 11 de çıkıyorum gece otobüsle gelirsem 12 buçukta evdeyim adamla sanat denen bi hayatımız kalmadı allahım bana çalışma saatleri düzgün bi iş versin bu arada güne 800 gr eksikle başladım toplamda 5 kilom gitti artık gözle farkedilir değişiklik var çok isyanıııııııım var yaw gözlerim uykusuzluktan bulanık görüo artık
bende Ramazanda daha sk gelirim diyordum suzim ama halsiz oluyorum hele birde bas agrim tuttumuben birde karenzdeyken sahura kadar burdaydim negüzel din ballim artik zamanda kalmiyor insallah hersey yoluna girer ramazan bayramdan sonra daha sIk gelebiliriz insallah canim benimsizin bahce noldu daha cokmu isi var :26: öptüm bi cok ballim kaymagim fazla da uzaklasma
canim kizin hastamiydi :26:selam kızlar ben gelemiyorum yanınıza kızımı götürüp getiriyorum yine başımıza birsürü iş çıkarttılar bide ramazan hem yoğum hem morelsizim kusura bakmayın hepinizi optüm
canim ne kusuru yacanlarım
zerra, suzim, alpmer
ohh ohh süper olmus hemde abababaababaa ninkinden daha güzel baksana seninkinin ciziklari[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]oldu [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acep[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hosgeldin canimmselam kızlar nasılsınız bizim tatil bitti biz geldik halsizlik ve baş dönmesi yorgunluk ve kansızlıktanmış beni gören inanamıyor çok zayıflamışım nasıl olduysa tatilde çok tıkındım kilomda 1 kilo düşüş var fakat çok gezmekten dolayi etim sıkılaştı sanırım :)) ramazanda menüleriniz nasıl oluyor ben gece yemek yiyince yatamıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?