70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar,

Benim başlangıç kilom 87
Ramazandan önce 76.9
Bugün 75.4 çıktım.. Oruçla kilo verebiliyorum çok şükür yaaa:):)
Toplam verdiğim kilo 11.6
Ramazanda verdiğim kilo 1.5

evet sahurdan dolayı sabah tartılmakta çok erken
neyse iftara baya bi su kaybetmiş olurum az artıyla kurtarırım

onu betüle sormak lazım
listeyi o yapıyorya
sağolsun listeyi hemen yayınlıyor

menüm kızlar:)

sahur:1 kase yoğurtla nesfit içebildiğim kadar su:)

iftar :1 kase çorba,2 bardak ayran tuzlu(karatay öyle demişti),yarım tabktan az kızartma :)

süper canım sen okadr kiloyu nekadr zamnda veridn yaptığın özel bir diyet varmı dukan gibi falan

yok canım ben 3 yılda verdim o kiloyu pek bişey yapmadım açıkçası motivasyon olsun diye eeeenn baştaki kilomu yazdım buraya geldiğimde 75tim

gel artık

başlangıç kilo: 78
geçen hafta : 65,500
giden : 1,500
top.giden :14
hedef :55

Başlangıç:86
Geçen hafta:74,4
Bu hafta:73
giden:1.400
gelen:0
Toplam giden:13

Arkadaşlar,

Benim başlangıç kilom 87
Ramazandan önce 76.9

bravo kızlar süpersiniz

başlangıç: 96
geçen hafta: 71.1
bu hafta: 70.3
giden: 0.8
toplam giden: 25.7
hedef: 65

doğru düzgün tuvalete gidebilsem görürdüm 69'u ama olsun bu seferlik
kendimi pıçaklamaktan vazgeçtim

Arkadaşlar,

Benim başlangıç kilom 87
Ramazandan önce 76.9

menüm kızlar:)

sahur:1 kase yoğurtla nesfit içebildiğim kadar su:)

iftar :1 kase çorba,2 bardak ayran tuzlu(karatay öyle demişti),yarım tabktan az kızartma :)

yarım tabak kızartma mı??????

hedef 65 yazdım ama 65 olunca çok da çıtır olacağımı sanmıyorum :26: gerçek hedefim 60 değiştireyim hemen

hedef 65 yazdım ama 65 olunca çok da çıtır olacağımı sanmıyorum :26: gerçek hedefim 60 değiştireyim hemen
benimde 55 hedef..ama önce 58i bi göreyimde bellimi?olur dahada düşürebilirim..

tebrikler canım :)

yarım tabak kızartma mı??????

ama çok az yani varla yok arası :)ekmek filan yemedim zaten çok mu olmuş

Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta: 76.9
Bu hafta: 76
Giden: 900 gr.
Toplamda giden: 4 kg.
Hedef: 55​

Ben iftardan 10 dak. Once tartilicam. Kendime ilk hedef 63 kg. belirledim. Hedefimi uzaga atarsam yilginlik yasayabilirim diye dudundum. Asil hedefim 57 kg. Asagisinada hayir demem))

ama çok az yani varla yok arası :)ekmek filan yemedim zaten çok mu olmuş
çoksewerim webiber kızartmasınıçok sewerim ..ama kızartma her türlü kilo tatlım..
ah canım hedef aslında 50lere doğruda oraya kadar yapacağımı sanmıyorum ondan hiç yeltenmiyorum..

Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta: 76.9
Bu hafta: 76
Giden: 900 gr.
Toplamda giden: 4 kg.
Hedef: 55​

çok güzel gittin haftaya görursun 69u tebrik ederim

tesekkur ediyorum canim jillian feci ise yariyo bence esimde oyle diyo gitti gobegin diyoki gercekten azaldi onden gidiyodu
onun linki falan varsa aylık oluomuş sanırım atabilcenmi kuzu özelden bana :26:

ooo ptty ptty hatırladın mı beni yavrum
hatırlamammı üniversiteye yeni başlıcak çıtır hatun kızçe değilmiydin hatta belki bir dönem bitmiştir bile bayaaa uzun zaman oldu buraya girmeyeli ben :18::18:yanlış hatırlıosamda kusuruma bakma inan çok uzun zaman oldu buraya gelmeyeli

valla elinizde levelleri ve ne kadar süre ile yapılması varsa atarsanız bana özelden çok iyi olur

hoşbuldum kızçem ne olsun işte kilolarımla bir o yana bir bu yana dönüp duruyorum sizde ne var ne yok napeçz bu kiloları yaaaavvv

jillianı bir deniyim dedim valla sen demesen unutmuştum o kadını iyi oldu hatırlattığın 15 dakikasında öyle bir ter sanki bütün evi temizlişim gibi hissettim kendimi çok iyi oldu valla saolasın hatırlattığın için

boşver kuzu iş olsundaaa yeterki sen çalışmana bak insanlar her yerde aynı salla hayatına bak sen

muhahkkak görürsün sen çok azimli bir hatunsun valla imrendim senin yazılarına 2 çocukla hem ev işi hem oruç hem birde sürekli yemek isteyen bir eşle uğraşıosun Allah sana kolaylık versin valla ben o kadar uykusuzluğa sanmıyorum dayanamam iflas ederim

bir dilim baklava 250 kaloriymis abooo
diyoki 2saat tempolu ev isi yaparsan bir dilim baklavayi yakabilirmissin
yeme daha iyi bune yav
yemem daha iyiii

BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

SUZİMMM SENİDE ÖZLEDİM GÖRDÜM ALINTI YAPMIŞSIN FIRSAT OLMAMIŞ YAZMAYA SORUN DEĞİL BOŞVER BİZ BİLİYORUZ SENİİ İŞLERİNİ AKSATMA KALBİN BİZİMLE OLSUN YETER BİZE

ah canım hedef aslında 50lere doğruda oraya kadar yapacağımı sanmıyorum ondan hiç yeltenmiyorum..

olsun yavrum sen koy hedefini yavaş yavaş ulaşırsın ben de 2 ayda 10 kilo veremem ki zaten

çok güzel gittin haftaya görursun 69u tebrik ederim

teşekkür ederim hayatım inşallah

evet yavrucum benim 1 yıl bitti hatta ben de gelemiyodum 1 aydır burdayım işte tatile girince anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…