kız orucluysan akşama yapsana bildirimini daha da eksi cıkardın
nane cayi felan icsen :26:
evet sahurdan dolayı sabah tartılmakta çok erken
oruç ken çok yersen alırsın ama dikkateder değerlerndirirse werirsin canım...
sahur yapıyoruz tatlım o yüzden sabah yaptığımız bildirimde sağlıklı olmıcak..en iyisi iftardan önce..nasılsa 1 ay öyle olcak..
güzel canım..
Hayırlı yolculuklar o zaman canıminşallah nefsine yenilmeden azimli bir sekılde verirsin kilocuklarını
bence de yeme daha iyi ama bide durabilsek
iftardan önce olması iyi bu sabah 1 kilo fazla cıktıydım zati
evet en mantıklısı oyle ben bu aksam ıftardan once tartılıcam yoksa 1 kılo artıdayımruclu olmayanlar da bu sabah tartılır yıne
Çok güzel bir baslangıc canım yedıklerıne de dıkkat edersen sporla bırlıkte süper kılolar verırsın inşallah
Bence cok mantıklı tek kişiye bagımlı olmamış olur listede
yapamıcak olan yapmaz
müsait olan yapar herkez bildiği için listesiz kalınmaz hem :44::44::44:
yok ben olabilirim 1 kilo artıdaydım sabah
4 gofretttt
Bizde özledik kuzummm
günaydın çıkarmıssın ya dün sahurda ıftarda içinde bişi kalmadı ki kız az cıkıcaksın tabi
ben akşam iftardan önce tartılıp iftardan sonra bildirim yapıcam biraz gec olucak ama yapamassam yarın yapsam sıkıntı olurmu acaba :26::26::26:
kız orucluysan akşama yapsana bildirimini daha da eksi cıkardın
süper canım sen okadr kiloyu nekadr zamnda veridn yaptığın özel bir diyet varmı dukan gibi falan
özledimmmm
başlangıç kilo: 78
geçen hafta : 65,500
giden : 1,500
top.giden :14
hedef :55
Başlangıç:86
Geçen hafta:74,4
Bu hafta:73
giden:1.400
gelen:0
Toplam giden:13
Arkadaşlar,
Benim başlangıç kilom 87
Ramazandan önce 76.9
Bugün 75.4 çıktım.. Oruçla kilo verebiliyorum çok şükür yaaa:):)
Toplam verdiğim kilo 11.6
Ramazanda verdiğim kilo 1.5
Arkadaşlar,
Benim başlangıç kilom 87
Ramazandan önce 76.9
Bugün 75.4 çıktım.. Oruçla kilo verebiliyorum çok şükür yaaa:):)
Toplam verdiğim kilo 11.6
Ramazanda verdiğim kilo 1.5
menüm kızlar:)
sahur:1 kase yoğurtla nesfit içebildiğim kadar su:)
iftar :1 kase çorba,2 bardak ayran tuzlu(karatay öyle demişti),yarım tabktan az kızartma :)
başlangıç: 96
geçen hafta: 71.1
bu hafta: 70.3
giden: 0.8
toplam giden: 25.7
hedef: 65
doğru düzgün tuvalete gidebilsem görürdüm 69'u ama olsun bu seferlikkendimi pıçaklamaktan vazgeçtim
benimde 55 hedef..ama önce 58i bi göreyimde bellimi?olur dahada düşürebilirim..hedef 65 yazdım ama 65 olunca çok da çıtır olacağımı sanmıyorum :26: gerçek hedefim 60 değiştireyim hemen
benimde 55 hedef..ama önce 58i bi göreyimde bellimi?olur dahada düşürebilirim..
doğru düzgün tuvalete gidebilsem görürdüm 69'u ama olsun bu seferlikkendimi pıçaklamaktan vazgeçtim
yarım tabak kızartma mı??????
çoksewerim webiber kızartmasınıçok sewerim ..ama kızartma her türlü kilo tatlım..ama çok az yani varla yok arası :)ekmek filan yemedim zaten çok mu olmuş
ah canım hedef aslında 50lere doğruda oraya kadar yapacağımı sanmıyorum ondan hiç yeltenmiyorum..
doğru canım önce bi yakın hedef belirlemek lazım ama orda 65i gördükçe kimi kandırıyorum diye geçiyo aklımdanböyle bi elbise üstümde bu şekilde durmadan çıtır oldum demem
BRUNET DRESS
Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta: 76.9
Bu hafta: 76
Giden: 900 gr.
Toplamda giden: 4 kg.
Hedef: 55
çoksewerim webiber kızartmasınıçok sewerim ..ama kızartma her türlü kilo tatlım..
ah canım hedef aslında 50lere doğruda oraya kadar yapacağımı sanmıyorum ondan hiç yeltenmiyorum..
onun linki falan varsa aylık oluomuş sanırım atabilcenmi kuzu özelden bana :26:tesekkur ediyorum canim jillian feci ise yariyo bence esimde oyle diyo gitti gobegin diyoki gercekten azaldi onden gidiyodu
hatırlamammı üniversiteye yeni başlıcak çıtır hatun kızçe değilmiydin hatta belki bir dönem bitmiştir bile bayaaa uzun zaman oldu buraya girmeyeli ben :18::18:yanlış hatırlıosamda kusuruma bakma inan çok uzun zaman oldu buraya gelmeyeliooo ptty pttyhatırladın mı beni yavrum
valla elinizde levelleri ve ne kadar süre ile yapılması varsa atarsanız bana özelden çok iyi olurevet yaa jilian gercekten etkili ama ben 2.lewele gecemıyorum
kolum agrıyor hala sınav pozısyonunda kalınca
1.lewelide 2 haftadır falan yapmıyorum yapsaydım baya gıderdı
veremememın nedenı bırazda o her halde
işyerinde de bütün gün oturuyorum hareketsiz kalıyorum
hoşbuldum kızçem ne olsun işte kilolarımla bir o yana bir bu yana dönüp duruyorum sizde ne var ne yok napeçz bu kiloları yaaaavvvHoşgeldin aşk böcüğü, nasılsın görmeyeli?
Leslie var çok bacaklar üzerine onun hareketleri, onu yapabilirsin.
Hayrola bey, aş mı eriyon deseydinyaOruç olduğu için mi oldu canım, yoksa hergün mü aynı? Allah kolaylık versin de, güzel şeylere en iysi mi fazla alıştırma.
boşver kuzu iş olsundaaa yeterki sen çalışmana bak insanlar her yerde aynıBunaldım insanlardan iş arkadaşlarımıda sevemedim hiç hepsi dedikoducu ama kimse birbirinin yüzüne bişey demio of bütün gün onlarla vakit geçirmek çok zor ayakta uyuyorum resmen akşama öisafirde gelecekmiş evler darmanağınık kendimi hangi yüksekten aşağı atsam bilemedim
muhahkkak görürsün sen çok azimli bir hatunsun valla imrendim senin yazılarına 2 çocukla hem ev işi hem oruç hem birde sürekli yemek isteyen bir eşle uğraşıosun Allah sana kolaylık versin valla ben o kadar uykusuzluğa sanmıyorum dayanamam iflas ederimhosgeldin suzim
bizde camlari degistiriyolar Sabah 7 40dan beri calisiyolar camlar bitti simdide kepenklerini yapiyolar bakalim yetistirebilceklermi 4de birakiyolar normalde
bende sorcakdim bildirimi nasil yapiyoruz
kizlar dun kocis tutturdu baklavada baklava dedim aseriyomusun yapda yap bende yaptim bir tane iftar bide sahur olmak uzere iki dilim yedim
dun aksam tartida baya guzel sonuclar gordum bakalim yarinda gorurmuyum
bir dilim baklava 250 kaloriymis abooo
diyoki 2saat tempolu ev isi yaparsan bir dilim baklavayi yakabilirmissin
yeme daha iyi bune yav
BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEözledimmmm
çok güzel gittin haftaya görursun 69u tebrik ederim
hatırlamammı üniversiteye yeni başlıcak çıtır hatun kızçe değilmiydin hatta belki bir dönem bitmiştir bile bayaaa uzun zaman oldu buraya girmeyeli ben :18::18:yanlış hatırlıosamda kusuruma bakma inan çok uzun zaman oldu buraya gelmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?