70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bağyanlar internetten alışveriş edeniniz var mı ağcağbaa çikin çikin konuşmaya başladım yine neyse cıvımadan öhömm bu ciddili bi mesaj şu ipli epilasyon aletini bulamadım buralarda internetten alcam en güvenilir site hangisi bileniniz var mı

İftar menumu yazayim cok yemissem uyarin beni...
Yarim kepceden de az ezogelin corbasi
100 gram somon
2 parca brokoli
1 kucuk haslanmis patates
1 tabak limonlu yagsiz yesil salata

İftar menumu yazayim cok yemissem uyarin beni...
Yarim kepceden de az ezogelin corbasi
100 gram somon
2 parca brokoli
1 kucuk haslanmis patates
1 tabak limonlu yagsiz yesil salata

bundan az yenir mi ya iftar bu bence kalorisi düsük seyler yemissin zaten

Son düzenleme:

ben internetten çook alışverişş yaparım hatat nerdeyse dıaşrdan alışveriş yapmam. hepsiburadadan alabilirisn eğer varsa

Oruç tutuyorum, ilk günüm bugün ve midem yanıyor, rahatsız oluyorum. Sahurda asitli ya da midemi yakacak şeyler de yemedim ki. Kahvaltı türü ve krep...
Allah kabul etsin canim normaal olabiliyor alisirsin insallah

kiz ben sana satayim
cesme var onu satayim sana onun debesine bagla öyle al pala biyiklarini
al sana makinaa

nolcak canım benim helal olsun

günaydıınn

Slm koca kızlar dün akşam koca bi tabak pilav ve ekmek yememe ragmwn güne 500 gr eksiyle başladım limonlu ılık su içiyorum hergün bi bardak 1 limonu sıkıyorum kestiğim gibi gerçekten çok farketti daha hızlı kilo verdiriyo bide sıkılaştırıuo deneyin bi derim bende 1 haftadır çok işe yaradı

Ay bu iş yüzünden sanat hayatında son buldu artık ayda toplasan 3 kere ekstra lara çıkıyorum o kaa sahnelere veda edip emekliye ayrılacam yakında genç yaşmda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…