Oruç tutuyorum, ilk günüm bugün ve midem yanıyor, rahatsız oluyorum.Sahurda asitli ya da midemi yakacak şeyler de yemedim ki. Kahvaltı türü ve krep...
Oruç tutuyorum, ilk günüm bugün ve midem yanıyor, rahatsız oluyorum.Sahurda asitli ya da midemi yakacak şeyler de yemedim ki. Kahvaltı türü ve krep...
inşallah hedefine ulaşırsın canım..
Sagol canim ins hepimiz ulasiriz
niye böyle oldu merwecim..
süper ya nasıl verdin 3 haftada nerdeyse 10 kiloyu. bize tüyo vermelisin.
Canim gercekten kolay olmadi Bol bol spor egzersizzz yaparak verdim birde cok dikkat ediyorum
İftar menumu yazayim cok yemissem uyarin beni...
Yarim kepceden de az ezogelin corbasi
100 gram somon
2 parca brokoli
1 kucuk haslanmis patates
1 tabak limonlu yagsiz yesil salata
bağyanlar internetten alışveriş edeniniz var mı ağcağbaaçikin çikin konuşmaya başladım yine neyse cıvımadan öhömm bu ciddili bi mesaj şu ipli epilasyon aletini bulamadım buralarda internetten alcam en güvenilir site hangisi bileniniz var mı
süper ya nasıl verdin 3 haftada nerdeyse 10 kiloyu. bize tüyo vermelisin.
Canim gercekten kolay olmadi Bol bol spor egzersizzz yaparak verdim birde cok dikkat ediyorum
harikasın inşallah bende vericem ahh bir de istikrarım olsa bir iradem olsa.istiorum vakit bulamıorum ama yapıcam sizden çok zöendim süper kiloalr verenelrinzi oldu bu hafta
12 TEMMUZ 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] hakuda [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71,5 [/TD] [TD] 68,7 [/TD] [TD] 2,800 [/TD] [TD] 10,3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 2,600 [/TD] [TD] 24,7 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] simurgmina [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 66,4 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 2,000 [/TD] [TD] 21,6 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 1,800 [/TD] [TD] 12,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] cadim38 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] 1,500 [/TD] [TD] 14 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ANGEL1710 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 13 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] 68,8 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 10,2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] meruf [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 67,6 [/TD] [TD] 66,5 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 4,4 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] Alsimi [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] a20 [/TD] [TD] 96 [/TD] [TD] 71,1 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 25,7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] +1,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 62,4 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 10,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 69,2 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +1,000 [/TD] [TD] 2,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 69,5 [/TD] [TD] +1,100 [/TD] [TD] 3,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi hakuda olmuştur, tebrik ederiz
Bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız Aysekzly, stubbornn, zerra
hoşgeldiniz
Bir kusurumuz olduysa affola
Daha güzel listelerle buluşmak ümidiyle
Hoşçakalıınnn
teşekkür ederiz. süpersiniz veridğiniz kilolarla benide gaz agetirdnzi inşalah ebnde dikkat edicem
ben internetten çook alışverişş yaparım hatat nerdeyse dıaşrdan alışveriş yapmam. hepsiburadadan alabilirisn eğer varsa
herseyi bastan aliyorum sincik
ben geldim kizlaaaarr
herkes iyidir umarim
ababacimmmmm canimmm listemizi yapmissin
ne kadanda güzel olmus amanda amann
ellerine saglik bebeemm
ay ne iki yüzlü kadinim ben böyle
vallahi mahcup oldum helal et hakini
kusuruma bakma canim :26:
günaydın kızlaaaarrr
Allah kabul etsin canim normaal olabiliyor alisirsin insallahOruç tutuyorum, ilk günüm bugün ve midem yanıyor, rahatsız oluyorum.Sahurda asitli ya da midemi yakacak şeyler de yemedim ki. Kahvaltı türü ve krep...
kiz ben sana satayimbağyanlar internetten alışveriş edeniniz var mı ağcağbaaçikin çikin konuşmaya başladım yine neyse cıvımadan öhömm bu ciddili bi mesaj şu ipli epilasyon aletini bulamadım buralarda internetten alcam en güvenilir site hangisi bileniniz var mı
nolcak canım benim helal olsun
günaydıınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?