70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben de sizin kibi yeniyim.bukün yeniden başladım.yeniden hırslandım.12.30 da öğle yemeğimi yedim.söylüyorum koca bi kase cacık ve vazkeçemediğim 1 dilim kepek ekmeği.lütfen kün içinde siz de neler yaptığınızı ve neler yediğinizi yazarsanız sevinirim.
bu arada az sonra karşı komşuma çay içmeye kidicem pasta falan yaptığını söyledi.sizi hatırlayıp yemicem

slm canım,
herkes tatilde, kışa kalabalıklaşır tekrar. Biran önce buzdolabını yaptırmalısın canım, bir de elma gibi bozulmayacak meyva alabilirsin eve, ceviz-fındık-fıstık yiyebilirsin aralarda.

Hoşgeldin canım, istediğin kiloya ulaşırsın umarım en kısa zamanda.

Canım 1-2 hafta serbest bırak biraz kendini, yeme düzenine alışınca vücut olabiliyor, karatay falan dene olmazsa, değişiklik yap beslenmende.

Hoşgeldin canım.
Jillian zaten en etkili spor canım, 1 ay yapsan ölçülerin inanılmaz derecede değişir, yemene de dikkat ettin mi. Bir de Leslie var, o da yürüyüş olduğun yerde, 5-6 çeşit videosu var.

Canım ben liste yayınlamıştım bu sabah ona bakarsan, ona göre liste yapmaya çalış kendine, bu sıra fazla gelen yok topiğe, ben eskilerdenim, menü yazmıyorum çünkü düzensiz menülerim. Sen menülerini akşam toplu bir halde yazarsan, eksil-yanlış söyleriz.
Sabah
ara
öğlen
ara
akşam
şeklinde yazarsan yorum yapmak daha kolay olur. Arkadaşında da kısır falan varsa yiyebilirsin canım akşam yemeği niyetine, pasta da tadımlık ye, sonra daha çok saldırmamak için gözün kalmasın yani anladın mı, insan çok kısarsa daha sonra saldırma ihtimali daha çok yükseliyo, o yüzden gözün kalmayacak şekilde ye canım.

öyle bir zamandayım ki evde yoğurt yok :26: yemek zamanlarımı pek düzenleyemiyorum.ama yediklerimi bi yazayım.hatalarım dökülsün ortaya şöyle
kahvaltı: kayınvaldem pizza yapmış ondan bir dilim biraz peynir çay ve incecik kuru bir tarbzon ekmeğinin minik bi parçasına sürülmüş bal lokması.şekline oldu.saat 9 gibi.
ara:saat 1:30 da bi elma
öğle:saat 3gibi biraz domatesve salatalık.çorba.ve bi tabak ama tam dolu değil fasülye yemeği içinde biraz bulgur vardı.ekmek yok.
ara: hipp in süt artırıcı çayı.
sanırım bi de ısırgan çayı içicem.arada içilen çaylar sayılıyor mu?
benim şeker atmayı bırakmam lazım ama çaya o haliyle pek de içemem zaten
eşim hep geç gelir akşamları yemeği de geç yeriz bazen 10 da.zaten o şekilde kilo almaya başladım.
peşine çay meyve yee sonrada yat...
şimdi beraber yemek yemeyi beklemeyip ben erken mi yicem akşam yemeğini ?
bu düzensizliğe bi çare bulan var mı?
bilen varsa bana yardım etsin lütfen...

Son düzenleme:

HAmurişi çok büyük cısss.Mümkün oldugunca uzak durmak lazım.bende kahvaltıda poğaca simit çok severdim. Dr sadace haftada 1 simit yiyebilirsin dedi.Çorba ekmek gibi dediydi benim diyetisyen.Yarım kase 1 dilim demişti.Bana 1,5 ay çorbayı yasakladı.Sonrada sadece 1 kepçe ekmek yerine verdi ama ekmek yerine geçmiyor tabi yerken.hatta ekmeksiz gitmiyor.Şeker konusunda bende senin gibiydim kesemedim sonra çareyi tatlandırıcıda buldum.Şimdi tatlandırıcı kullanıyorum. Geç yeme konusu çok zor bi ara benim eşimde öyle yapıyordu. Sana tavsiyem yemeğini önceden ye ona sadece salata yoğurt veya çok hafif şeylerde eşlik et.Yanına oturmazsam benim eşim yemek yemezdi.Bende kendime salata yapar onu yerdim.Sende kendince bi çare bul..

ftemiz, şimdi dediğin şeye baktım yani leslie ye bayağı videosu varmış.ben yürüyüşe çıkamıyorum malum iki çocukla.akşamları walk thw walk 3 ü yapsam olur heralde.
hayatımda hiç diyet ve spor yapmadım desem yeridir.yanlış yapıp kas yığını da olmak istemiyorum. nelere dikkat etmeliyim acaba?
mavi100, sanırım cıss ne oluyo anladım bi anne olarak ama zaten annemin pizzası incecik iyi pişmiş hamurlu ve gayet vejateryen bi pizzaydı.yine de cıss tabii akşam yemeğimi bölüp bi kısmını eşime saklayabilirim iyi fikirmiş teşekkür ederim.
buarada kilo verince bu çizelgeyi nasıl ayarlicağımı da öğrenmem lazım hamilelikte kendisi gidiyodu ne güzel

kızlar merhaba
20 gün önce yazmıştım buraya ama yarışma grubuna katılınca yazamadım bi daha
yazdığımda 74 kiloydum şimdi 3 kilodan biraz daha fazla verdim
inşallah herkes emeğinin karşılığını alır

bu arada yazabilirim buraya dimi

kızlaağağağaaaar teyzem geliyomuş yaa annem doldurcak şimdi kızartmaları sarmaları bittimbittimbittimbittimbittimbittim

Allah iyiliginj versin guldurdun Beni aksam Aksam bizimkide tam iki bucuk yildir dekoratif amaca hizmet ediyordu nerdeyse ustune dantel aticaktim yaklasik 10 gundur yapiyorum tavsiye ederim 2 kilo verdim Aksam yemeginden sonrada genelde yemedim :)

Heh heh.. Yalnız değilmişim pek sevindim. Hadi bakalım darısı başıma..

Sevgili ftemiz ben 2 kg versem kendimi top10 listesinin başında gibi hissedeceğim zaten.. Dur bakalım bugün de geçti ama yarın şu bisikletin bi tozunu alayım ben..

5 gunde 5 kılo alabılen verıp sonra 20 gunde 6 kılo alabılen biriyim ben DDDDD

merhaba boyum 165. kılom şuan ıtıbarıyle 79kg.. kurban bayramına kadaar vermek ıstıyorum ya 55 gun var bugun karar verdım...

Merhaba kızlar bende dün başladım diyete günlük kısmına konu açmıstım ama burasıda güzel geldi gözüme
Bende tabloda yer almak isteriiimm
Başlangıç Kilom : 72
Hedef Kilom: 60 (insallah )
Hangi günlerde kilo bildirimi yapıyorsunuz tabloyu kim düzenliyor öğreneyimde simdiden

napıp durunuz gızlaa teyzem gelcek dediydim ya ben o yüzden bikaç gün gelemiycem ama cumartesi liste için muhakkak gelmeye çalışcam

cuma günü bildirim yapıyoruz tatlım cumartesi de listeyi hazırlıyorum bu hafta liste altı olcaksın haftaya girceksin listeye

Tamam tatlım Olsun Gec olsun güç Olmasın İnsallah Bool eksilerle girerim Listeye :26:

kızlar iç bacağı sıkılaştırmak için egzersiz arıyodum nereye baktıysam oturduğun yerde dizlerinin arasında top sıkıştır yazmışlar denedim fena çalıştırıyo iç tarafı toparlıcak galiba düzenli yaparsam :124: bi de bişey daha buldum ayakta durup parmak ucuna kalkıyoruz topukları yere değdirmeden alçalıp yükseliyoruz bunu da denedim alt bacak için olduğu yazıyodu ama hem alt bacaklarım hem üst bacağın arkası hem de popom bayaa bi yandı yaparken :119: 50 taneyi zor tamamladım o kadar bi yaktı popomu şekillendirebilcek bişey buldum galiba sonunda :119: ben kendimi feda ederim denek olmaya razıyım kızlar bende işe yararsa siz de yapın

bu hafta fazla kasma bence haftaya daha bi yoğunlaş üst sıralarda olmak için

Dün basladım diyete kasmazsam bozarım felan diyeti belli olmas en iyisi kasmak
Olsun haftaya olazsa diğer hafta olur Tabi ins haftaya en üstte olurum yinedeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…