slm canım,slm kızlar burası çok yavaşlamış eskiden 24 saatte 24 sayfa ilerlerdi okumaktan ana gelmek yarım saat falan alırdı. Ben dün iyi geçirdim ta ki saat 9,30 ta karnım zil zurna çalana kadar sonrada dolaplarda hiç bişey bulamadım çünkü buzdolabım bozuk sebze meyve yok evde. Bakliyat dolabını kurcalarken un kurabiyesi buldum ve yumuldum. 2 tane yedim 3müydü yoksa. neyse unuttum şimdi o kötü anı.bugün inşallah cıssız geçirmek dileğiyle Hoşçakalın...
Hoşgeldin canım, istediğin kiloya ulaşırsın umarım en kısa zamanda.Merhaba kızlar ben aranıza katıldım umarım hepimiz amaçlarımıza ulaşırız.76 kiloyum şuan boyum 165 60-65 kilo arası olmak istiyorum ben.Kendi kendime çok çabaladım en son 68 kadar düştüm ama diyeti bıraktığım gibi fazlasıyla kilo aldım.Ama bu defa kararlıyım :) hayırlısı bakalım.
Canım 1-2 hafta serbest bırak biraz kendini, yeme düzenine alışınca vücut olabiliyor, karatay falan dene olmazsa, değişiklik yap beslenmende.kizlar nasilsiniz ben iki Ileri bir geri durumundayim son 1ayda 3bucuk Kilo verdim onuda bir aldim bir verdim bi baktim 63um bi baktim 62 tekrar 63 Boyle yani neden Boyle olduki :26:
metobolizmayi hizlandirmak icin her seyi yaptim sayilir
2gun diyeti biraktim sporu biraktim sonra fazlalastirdim bigun tika basa yedim yok her seyi denedim duzelmiyor Kilo vermem
sizce neyapmaliyim bi goremedim 50li sayilari
Hoşgeldin canım.merhaba kızlar şu an da tam olarak 74 kiloyum.boyum 1.62.52 kilo olduğum zamana geri dönmek istiyorum.gerçi yaklaşmak bile yeterlidoğum sonrası kendiliğinden giden kiloları da geri almışım hiç farketmeden.bebeğim premature olduğu için besleyeyim derken ben beslenmişim kızım çok emmediği için ve 6.5 aylık olduğundan artık kilo vermenin zamanı geldi diyorum.2.5 yaşında bi oğlum var aynı zamanda pratik şeylere ihtiyacım var.jillian mchaels ı duymuştum kk da.3 gündür onu yapıyorum spor olsun diye.ter içinde kalıyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.iradeli olmayı da umuyorum :18:
kızlar ben de sizin kibi yeniyim.bukün yeniden başladım.yeniden hırslandım.12.30 da öğle yemeğimi yedim.söylüyorum koca bi kase cacık ve vazkeçemediğim 1 dilim kepek ekmeği.lütfen kün içinde siz de neler yaptığınızı ve neler yediğinizi yazarsanız sevinirim.
bu arada az sonra karşı komşuma çay içmeye kidicem pasta falan yaptığını söyledi.sizi hatırlayıp yemicem
öyle bir zamandayım ki evde yoğurt yok :26: yemek zamanlarımı pek düzenleyemiyorum.ama yediklerimi bi yazayım.hatalarım dökülsün ortaya şöyle
kahvaltı: kayınvaldem pizza yapmış ondan bir dilim biraz peynir çay ve incecik kuru bir tarbzon ekmeğinin minik bi parçasına sürülmüş bal lokması.şekline oldu.saat 9 gibi.
ara:saat 1:30 da bi elma
öğle:saat 3gibi biraz domatesve salatalık.çorba.ve bi tabak ama tam dolu değil fasülye yemeği içinde biraz bulgur vardı.ekmek yok.
ara: hipp in süt artırıcı çayı.
sanırım bi de ısırgan çayı içicem.arada içilen çaylar sayılıyor mu?
benim şeker atmayı bırakmam lazım ama çaya o haliyle pek de içemem zaten
eşim hep geç gelir akşamları yemeği de geç yeriz bazen 10 da.zaten o şekilde kilo almaya başladım.
peşine çay meyve yee sonrada yat...
şimdi beraber yemek yemeyi beklemeyip ben erken mi yicem akşam yemeğini ?
bu düzensizliğe bi çare bulan var mı?
bilen varsa bana yardım etsin lütfen...
Allah iyiliginj versin guldurdun Beni aksam Aksam bizimkide tam iki bucuk yildir dekoratif amaca hizmet ediyordu nerdeyse ustune dantel aticaktim yaklasik 10 gundur yapiyorum tavsiye ederim 2 kilo verdim Aksam yemeginden sonrada genelde yemedim :)
Merhaba kızlar bende dün başladım diyete günlük kısmına konu açmıstım ama burasıda güzel geldi gözüme
Bende tabloda yer almak isteriiimm
Başlangıç Kilom : 72
Hedef Kilom: 60 (insallah)
Hangi günlerde kilo bildirimi yapıyorsunuz tabloyu kim düzenliyor öğreneyimde simdiden
napıp durunuz gızlaateyzem gelcek dediydim ya ben o yüzden bikaç gün gelemiycem ama cumartesi liste için muhakkak gelmeye çalışcam
cuma günü bildirim yapıyoruz tatlım cumartesi de listeyi hazırlıyorumbu hafta liste altı olcaksın haftaya girceksin listeye
Tamam tatlımOlsun Gec olsun güç Olmasın İnsallah Bool eksilerle girerim Listeye :26:
bu hafta fazla kasma bence haftaya daha bi yoğunlaş üst sıralarda olmak için
Dün basladım diyete kasmazsam bozarım felan diyeti belli olmas en iyisi kasmak
Olsun haftaya olazsa diğer hafta olurTabi ins haftaya en üstte olurum yinedeee
vayyyy benden habersiz ortamlara dalmıssın hain
Cok geldinde sanki haber vericez
Sende 60-69 Grubuna git Burası 70-79 İstiyorsan kilo al gel burdan devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?