2 kilonun lafımı olur aramızda
Menün pizza hariç güzel de akşam yemeğini mavinin dediği gibi yap canım, benim eşim de trip atar yalnız oturunca sofraya, ben de oturup çaktırmadan salata-yoğurtla geçiştiririm bazen.öyle bir zamandayım ki evde yoğurt yok :26: yemek zamanlarımı pek düzenleyemiyorum.ama yediklerimi bi yazayım.hatalarım dökülsün ortaya şöyle
kahvaltı: kayınvaldem pizza yapmış ondan bir dilim biraz peynir çay ve incecik kuru bir tarbzon ekmeğinin minik bi parçasına sürülmüş bal lokması.şekline oldu.saat 9 gibi.
ara:saat 1:30 da bi elma
öğle:saat 3gibi biraz domatesve salatalık.çorba.ve bi tabak ama tam dolu değil fasülye yemeği içinde biraz bulgur vardı.ekmek yok.
ara: hipp in süt artırıcı çayı.
sanırım bi de ısırgan çayı içicem.arada içilen çaylar sayılıyor mu?
benim şeker atmayı bırakmam lazım ama çaya o haliyle pek de içemem zaten
eşim hep geç gelir akşamları yemeği de geç yeriz bazen 10 da.zaten o şekilde kilo almaya başladım.
peşine çay meyve yee sonrada yat...
şimdi beraber yemek yemeyi beklemeyip ben erken mi yicem akşam yemeğini ?
bu düzensizliğe bi çare bulan var mı?
bilen varsa bana yardım etsin lütfen...
Olur canım, diyet ve spor birlikte güzel kilolar veriliyor, bunda kas yığını olacak bir durum yok zaten, metabolizmanı hızlandırıyor, çizelgeyi de her hafta yeniden yaptığın yerden düzenliyeceksin, şifre veriyorya sana o şifreyle girip, yeni kilonu kaydediceksin.ftemiz, şimdi dediğin şeye baktım yani leslie ye bayağı videosu varmış.ben yürüyüşe çıkamıyorum malum iki çocukla.akşamları walk thw walk 3 ü yapsam olur heralde.
hayatımda hiç diyet ve spor yapmadım desem yeridir.yanlış yapıp kas yığını da olmak istemiyorum. nelere dikkat etmeliyim acaba?
mavi100, sanırım cıss ne oluyo anladım bi anne olarakama zaten annemin pizzası incecik iyi pişmiş hamurlu ve gayet vejateryen bi pizzaydı.yine de cıss tabii akşam yemeğimi bölüp bi kısmını eşime saklayabilirim iyi fikirmiş teşekkür ederim.
buarada kilo verince bu çizelgeyi nasıl ayarlicağımı da öğrenmem lazım hamilelikte kendisi gidiyodu ne güzel
Tabii ki yazabilirsin canım, hoşgeldin, 3 kg. güzel vermişsin tebrik ederim.kızlar merhaba
20 gün önce yazmıştım buraya ama yarışma grubuna katılınca yazamadım bi daha
yazdığımda 74 kiloydum şimdi 3 kilodan biraz daha fazla verdim
inşallah herkes emeğinin karşılığını alır
bu arada yazabilirim buraya dimi
Allah kolaylık ve booolcana irade versin, az az yemeye çalış, öncesinde bol bol su iç, salataya yüklen, onların yanında da yiyormuş gibi yaparsın.kızlaağağağaaaar teyzem geliyomuş yaa annem doldurcak şimdi kızartmaları sarmaları bittimbittimbittimbittimbittimbittim
Verirsin canım 2. kg. değil 10 kg. bile vericeksin, sen gel buraya, biz sana yardım ederiz. Ben 5 ayda ilk geldiğimde 10 kg. vermiştim, biraz yavaş oldu ama kalıcı olması için yavaş ve düzenli vermek lazım, ayda ortalama olarak 3-4 kg. normal zaten.Heh heh.. Yalnız değilmişim pek sevindim. Hadi bakalım darısı başıma..
Sevgili ftemiz ben 2 kg versem kendimi top10 listesinin başında gibi hissedeceğim zaten.. Dur bakalım bugün de geçti ama yarın şu bisikletin bi tozunu alayım ben..
Hoşgeldin canım, kurban bayramına kadar 24 kg. zor ama, ayda 4 kg. dersek, 2 ayda 8 kg. çok rahat verirsin, bizim burada amacımız hızlı kilo verip, sonrasında da almak değil, kalıcı kilo vermeye çalışmak, sen de bu şekilde yapmaya çalışırsan inan daha da başarılı olursun. Ne kızlar geldi buraya acele edip kg. verdiler, sonra hep ağlayarak döndüler 2 katını aldık diye, sakin sakin vermeye çalış canım. Sonuç da bu kiloları 2 ayda almadın ki, 2 ayda veresin5 gunde 5 kılo alabılen verıp sonra 20 gunde 6 kılo alabılen biriyim benDDDDD
merhaba boyum 165. kılom şuan ıtıbarıyle 79kg.. kurban bayramına kadaar vermek ıstıyorum ya 55 gun var bugun karar verdım...
Hoşgeldin canım, katılımın daim olur inşallah.Merhaba kızlar bende dün başladım diyete günlük kısmına konu açmıstım ama burasıda güzel geldi gözüme
Bende tabloda yer almak isteriiimm
Başlangıç Kilom : 72
Hedef Kilom: 60 (insallah)
Hangi günlerde kilo bildirimi yapıyorsunuz tabloyu kim düzenliyor öğreneyimde simdiden
Tamam canım, sıkma sen kendini, bekleriz biz seni.napıp durunuz gızlaateyzem gelcek dediydim ya ben o yüzden bikaç gün gelemiycem ama cumartesi liste için muhakkak gelmeye çalışcam
cuma günü bildirim yapıyoruz tatlım cumartesi de listeyi hazırlıyorumbu hafta liste altı olcaksın haftaya girceksin listeye
Bir de dün burda callen egsersizleri var oraya da bak istersen, o da çok sıkılaştırıyormuş vücudu.kızlar iç bacağı sıkılaştırmak için egzersiz arıyodum nereye baktıysam oturduğun yerde dizlerinin arasında top sıkıştır yazmışlar denedim fena çalıştırıyo iç tarafı toparlıcak galiba düzenli yaparsam :124: bi de bişey daha buldum ayakta durup parmak ucuna kalkıyoruz topukları yere değdirmeden alçalıp yükseliyoruz bunu da denedim alt bacak için olduğu yazıyodu ama hem alt bacaklarım hem üst bacağın arkası hem de popom bayaa bi yandı yaparken :119: 50 taneyi zor tamamladım o kadar bi yaktıpopomu şekillendirebilcek bişey buldum galiba sonunda :119: ben kendimi feda ederim denek olmaya razıyım kızlar bende işe yararsa siz de yapın
Canım buraya da gelebilirsiniz, illa 70-79 olmasına gerek yok, ben de 64 kg. oldum, eskilerden olduğum için kopamadım.Cok geldinde sanki haber vericez
Sende 60-69 Grubuna git Burası 70-79 İstiyorsan kilo al gel burdan devam edelim
künaydın kızlar az aç önce aç karnına tartıldım yarım kilo kitmiş.bu benim için harika bi şey.devamının kelmesi ümidiyle.....
aa bu arada kiden kilolarımı ben çizelkeme nasıl yansıtabilirim.öğreneyim de umarım çok işime yarıyacak
Günaydın canım, çizelgeni cuma günleri kilo bildirimi yaparken değiştirirsin, aynı yaptığın yerden.
günaydın fadime abla
bir sen kaldın eskilerden çok özledim topiğimizi yaw her sabah acaba ne yazmışlar diye gelirdim heycanla bakarak kahvaltı yapardım noldu böle
Günaydın kızlarrr
yeni gelenler hoşgeldiniz, eskiler de geliverin garii.
Haftaya nasip olursa ben de yürüyüşlere başlayacağım, gitmesi lazım bu fazlalıkların.
Ya bişey sorcam siz de oruç tutarken çok tatlı canınız çekiyor mu, resmen akşam tatlı krizine giriyom, bu da yağ olarak dönüyo bana:18::18:
Günaydın canım,
İzin gününde misin, toplayacağız inşallah yine eski günlerine dönecek.? Sen nasılsın, nasıl oldun, işyerin çok yoğundu, alışabildin mi?
Bir yerde okumuştum, tatli istediği demir eksikliğinde de oluyormuş, onu aratırcaktım ben de.ben bu aralar hep tatlı yiyom tutamıyomkendimi
Allah kolaylık versin canım, maalesef insanlarımı çok bencil. Şimdiden gözün aydın canım.aman hala yoğun mağaza boş dururmu hiç bazen kapandığı halde hala gezmeye çalışıyolar kapattık deyincede kızıyolar sanki orda yatcaz kalkaz
izin günümdeyim annemler gelecek tekirdağdan birazdan eşim otogardan almaya gitti
sen napıyon valla toplanalım artık ben önceden olmasamda telden illa takip efderdim şimdi bakasım yok bazen 2 günde 1 sayfa anca ilerlio
bende burayı bırakınca yapamıyomuşum anladım valla
slm kızlar..ay ne kadar özlüyorum burayı ben ya..ya net olmuyor yada orası burası falan derken giremiyorum..denizden gelemiyorum yaww..handeeeee gel kız denize götüreyim seni..burda olmayınca kilo wermiyorum..bişey oldu zaten bana bi türlü weremez oldu.bi weriyorum 2 gün sonra denize bilmem biyerlere gidiyorum ye yine..offf offf...öpüldünüz..
Ah canım sorma hepimiz aynı durumdayız sanırım, denize gidiyorsan bol bol yüz kız, eritirsin yediklerini. Ne güzel denize gidebiliyorsun, biz daha 2 kere gittik o kadar, araya Ramazan da girince. Sık sık gelmeye çalış canım, dizginleyelim kendimizi, olmuyor böyle. Bayramda ben de almışım maalesef kilo, buraya da gelemedim.
Günaydın canım, çizelgeni cuma günleri kilo bildirimi yaparken değiştirirsin, aynı yaptığın yerden.
Yanında götürebileceğin kimse yok mu, onlara bıraksan olur da, yalnızsan tabii ki yüzemezsin, neyse sağlık olsun,denizden dönünce kaçırmasaydın yine de iyi olurdu ama neyse.bende yeni başladım denize.ramazan dolayısıyla gidemiyorduk.cumartesi yine denizdeyim.laraya gidiyorum canım hemde akşama doğru deniz bi sakin oluyor..yüzeceğimde 2 çocuk war arkamdan kalmıyorlar..onları yüzdürüyorum oyüzden pek fırsatım olmuyor az oluyor..2 gün önce denizdeydim mangal yedim baya ama yüzdüğümden ewe gelene kadar erimiş.ben dururmuyum ewe gelince yedimde yedim.şimdide hadi gitsin diye uğraş...5leri bi göremedim.ramazanda iyi yaptım ben..son hafta regl olmasaydım 58 olurdum..borçlarım war onlarıda kışın tutacağım..
Sağol canım, denemek lazım.teşekkür ederim ftemiz tatlı krizine kelince. mart ayında diyetisyene kitmiştim.bana tatlı krizlerimde toz tarçın önermişti.yemekistediğin kuru veya yaş meyvelerin üzerine biraz serpebilirsin.
ftemiz Canım cok tesekkür ederm hoşbuldum büyük ihtimal sürkeli burda olacağım çünkü öncedende takipteydim
Tamam canım, günlük menülerini toplu bir şekilde yazarsan yanlışların yorumlanır, cuma günleri de bildirim günümüz, sabah aç karnına tartılıp buraya bildirimde bulunursan listemiz var girersin, daha da motive olursun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?