70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

künaydın kızlar az aç önce aç karnına tartıldım yarım kilo kitmiş.bu benim için harika bi şey.devamının kelmesi ümidiyle.....
aa bu arada kiden kilolarımı ben çizelkeme nasıl yansıtabilirim.öğreneyim de umarım çok işime yarıyacak

Menün pizza hariç güzel de akşam yemeğini mavinin dediği gibi yap canım, benim eşim de trip atar yalnız oturunca sofraya, ben de oturup çaktırmadan salata-yoğurtla geçiştiririm bazen.

Olur canım, diyet ve spor birlikte güzel kilolar veriliyor, bunda kas yığını olacak bir durum yok zaten, metabolizmanı hızlandırıyor, çizelgeyi de her hafta yeniden yaptığın yerden düzenliyeceksin, şifre veriyorya sana o şifreyle girip, yeni kilonu kaydediceksin.

Tabii ki yazabilirsin canım, hoşgeldin, 3 kg. güzel vermişsin tebrik ederim.

kızlaağağağaaaar teyzem geliyomuş yaa annem doldurcak şimdi kızartmaları sarmaları bittimbittimbittimbittimbittimbittim
Allah kolaylık ve booolcana irade versin, az az yemeye çalış, öncesinde bol bol su iç, salataya yüklen, onların yanında da yiyormuş gibi yaparsın.

Verirsin canım 2. kg. değil 10 kg. bile vericeksin, sen gel buraya, biz sana yardım ederiz. Ben 5 ayda ilk geldiğimde 10 kg. vermiştim, biraz yavaş oldu ama kalıcı olması için yavaş ve düzenli vermek lazım, ayda ortalama olarak 3-4 kg. normal zaten.
Hoşgeldin canım, kurban bayramına kadar 24 kg. zor ama, ayda 4 kg. dersek, 2 ayda 8 kg. çok rahat verirsin, bizim burada amacımız hızlı kilo verip, sonrasında da almak değil, kalıcı kilo vermeye çalışmak, sen de bu şekilde yapmaya çalışırsan inan daha da başarılı olursun. Ne kızlar geldi buraya acele edip kg. verdiler, sonra hep ağlayarak döndüler 2 katını aldık diye, sakin sakin vermeye çalış canım. Sonuç da bu kiloları 2 ayda almadın ki, 2 ayda veresin

Hoşgeldin canım, katılımın daim olur inşallah.

Tamam canım, sıkma sen kendini, bekleriz biz seni.

Bir de dün burda callen egsersizleri var oraya da bak istersen, o da çok sıkılaştırıyormuş vücudu.

Cok geldinde sanki haber vericez
Sende 60-69 Grubuna git Burası 70-79 İstiyorsan kilo al gel burdan devam edelim
Canım buraya da gelebilirsiniz, illa 70-79 olmasına gerek yok, ben de 64 kg. oldum, eskilerden olduğum için kopamadım.

Günaydın canım, çizelgeni cuma günleri kilo bildirimi yaparken değiştirirsin, aynı yaptığın yerden.

Günaydın canım, çizelgeni cuma günleri kilo bildirimi yaparken değiştirirsin, aynı yaptığın yerden.

günaydın fadime abla
bir sen kaldın eskilerden çok özledim topiğimizi yaw her sabah acaba ne yazmışlar diye gelirdim heycanla bakarak kahvaltı yapardım noldu böle

Günaydın kızlarrr
yeni gelenler hoşgeldiniz, eskiler de geliverin garii.
Haftaya nasip olursa ben de yürüyüşlere başlayacağım, gitmesi lazım bu fazlalıkların.
Ya bişey sorcam siz de oruç tutarken çok tatlı canınız çekiyor mu, resmen akşam tatlı krizine giriyom, bu da yağ olarak dönüyo bana:18::18:

günaydın fadime abla
bir sen kaldın eskilerden çok özledim topiğimizi yaw her sabah acaba ne yazmışlar diye gelirdim heycanla bakarak kahvaltı yapardım noldu böle

Günaydın canım,
İzin gününde misin, toplayacağız inşallah yine eski günlerine dönecek.? Sen nasılsın, nasıl oldun, işyerin çok yoğundu, alışabildin mi?

ben bu aralar hep tatlı yiyom tutamıyomkendimi

Günaydın canım,
İzin gününde misin, toplayacağız inşallah yine eski günlerine dönecek.? Sen nasılsın, nasıl oldun, işyerin çok yoğundu, alışabildin mi?

aman hala yoğun mağaza boş dururmu hiç bazen kapandığı halde hala gezmeye çalışıyolar kapattık deyincede kızıyolar sanki orda yatcaz kalkaz
izin günümdeyim annemler gelecek tekirdağdan birazdan eşim otogardan almaya gitti
sen napıyon valla toplanalım artık ben önceden olmasamda telden illa takip efderdim şimdi bakasım yok bazen 2 günde 1 sayfa anca ilerlio
bende burayı bırakınca yapamıyomuşum anladım valla

ben bu aralar hep tatlı yiyom tutamıyomkendimi
Bir yerde okumuştum, tatli istediği demir eksikliğinde de oluyormuş, onu aratırcaktım ben de.

Allah kolaylık versin canım, maalesef insanlarımı çok bencil. Şimdiden gözün aydın canım.
Bırakınca olmuyo kesinlikle canım, ben de bayram sonu bir hafta izinliydim güzel geçti, çocuklarla evdeydim, 1 gün denize, 1 gün Özdilek e gittik, güzel geçti canım. Tekrar işte başladım işte öyle, tatilde de 3-4 kg. aldım geldim maalesef ya:18::18::18:

slm kızlar..ay ne kadar özlüyorum burayı ben ya..ya net olmuyor yada orası burası falan derken giremiyorum..denizden gelemiyorum yaww..handeeeee gel kız denize götüreyim seni..burda olmayınca kilo wermiyorum..bişey oldu zaten bana bi türlü weremez oldu.bi weriyorum 2 gün sonra denize bilmem biyerlere gidiyorum ye yine..offf offf...öpüldünüz..

Ah canım sorma hepimiz aynı durumdayız sanırım, denize gidiyorsan bol bol yüz kız, eritirsin yediklerini. Ne güzel denize gidebiliyorsun, biz daha 2 kere gittik o kadar, araya Ramazan da girince. Sık sık gelmeye çalış canım, dizginleyelim kendimizi, olmuyor böyle. Bayramda ben de almışım maalesef kilo, buraya da gelemedim.

bende yeni başladım denize.ramazan dolayısıyla gidemiyorduk.cumartesi yine denizdeyim.laraya gidiyorum canım hemde akşama doğru deniz bi sakin oluyor..yüzeceğimde 2 çocuk war arkamdan kalmıyorlar..onları yüzdürüyorum oyüzden pek fırsatım olmuyor az oluyor..2 gün önce denizdeydim mangal yedim baya ama yüzdüğümden ewe gelene kadar erimiş.ben dururmuyum ewe gelince yedimde yedim.şimdide hadi gitsin diye uğraş...5leri bi göremedim.ramazanda iyi yaptım ben..son hafta regl olmasaydım 58 olurdum..borçlarım war onlarıda kışın tutacağım..

teşekkür ederim ftemiz tatlı krizine kelince. mart ayında diyetisyene kitmiştim.bana tatlı krizlerimde toz tarçın önermişti.yemekistediğin kuru veya yaş meyvelerin üzerine biraz serpebilirsin.

Yanında götürebileceğin kimse yok mu, onlara bıraksan olur da, yalnızsan tabii ki yüzemezsin, neyse sağlık olsun,denizden dönünce kaçırmasaydın yine de iyi olurdu ama neyse.
teşekkür ederim ftemiz tatlı krizine kelince. mart ayında diyetisyene kitmiştim.bana tatlı krizlerimde toz tarçın önermişti.yemekistediğin kuru veya yaş meyvelerin üzerine biraz serpebilirsin.
Sağol canım, denemek lazım.
İsmim Fadime bu arada, ismimle hitap edebilirsin. Nerden katılıyorsun, kendini biraz tanıtır mısın?
Ben Antalya da yaşıyorum, muhasebeciyim, 37 yaşındayım, biri 13 biri 7 yaşında 2 kızım var, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Yeni arkdaşlarla da tanışmak isterim.

Son düzenleme:
ftemiz Canım cok tesekkür ederm hoşbuldum büyük ihtimal sürkeli burda olacağım çünkü öncedende takipteydim

ftemiz Canım cok tesekkür ederm hoşbuldum büyük ihtimal sürkeli burda olacağım çünkü öncedende takipteydim

Tamam canım, günlük menülerini toplu bir şekilde yazarsan yanlışların yorumlanır, cuma günleri de bildirim günümüz, sabah aç karnına tartılıp buraya bildirimde bulunursan listemiz var girersin, daha da motive olursun canım.

Tamam canım akşamları yazarım menümü Tamamdır Cuma günleri bildirimde bulunacağım ama sanırım yarınki listeye giremiyom
Haftaya kaldı benm bildirim yada yarında yazarım gene
Evet canm buraya yazacagım diye tutabiliyorum kendimi normalde olsa pek dayanamıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…