70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarın da bildirim yap canım, liste altı oluyorsun, başlangıç kilo ve bu hafta kilo şeklinde, haftaya listede olursun. Tez zamanda hedefine ulaşman dileğiyle

27 yaşındayım canım.bir kızım var 22 aylık osmaniyede yaşıyorum.öğretmenim. 2 eylülde bizim için okul başlıyo.bu nedenle en az 73 veya 73.5 olmalıyım. tabi kurban bayramına kadar 69 70 kiloda olmalıyım.veya verebilirsem daha fazla vermeliyim.yaklaşık 2 yıldır kendi başıma kilolarımı vermeye çalışıyorum ama tek başına olmuyo.bu nedenle bi yarışma krubunda olmak istedim.diyetisyene kittim.tabi fayadası oldu ama yine de iş kişide bitiyo.bu sebeple burdayım işte

Yarın da bildirim yap canım, liste altı oluyorsun, başlangıç kilo ve bu hafta kilo şeklinde, haftaya listede olursun. Tez zamanda hedefine ulaşman dileğiyle

Tamamdr canım anladımm, Cok tsk ederim insallah hepimiz ulasırız hedefimize

yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz
kizlar bende durum hala ayni kilolar gitsin diye bekliyorum yarin 50li rakamlari gormek istiyorum artik
sporu felan biraktim sadece yuruyus yapiyorum jilliana baslamistim tekrar ama yapmak istemedim saniyorum SIKILDIM artik aylardir diyette olma durumundan

bazen kendime diyorum 15 Kilo gitti surda 5kilomu gitmiycek ama gitmiycekmis gibi geliyor ay yoksa esimin dedigi gibi depresyonami girdim ben :26:

bende 25 kilo werdim ececim ama bi türlü 5 kiloyu werip 5lere inemiyorum.diyet yapamıyorum artık..çok sıkıldım çoooooookk..

Memnun oldum canım, verirsin merak etme, haftada 1 kg. versen, 2 eylüle 2 hafta var, gider, spor da yapmaya çalış.

bugün baktımda hedefimi tutturmuşum
yarına allah kerim artık,,hedefimden şaşmasam bari heycanlıyım fena

ben 6 lı rakamları göremem diye düşünürken siz 5lerden bahsediyorsunuz.bendemi sorun var.becerebilecekmiyim şu 10 kiloyu vermeyi. Çok ümitsizim.Ne kader ama bizimkide.Ömrüm boyunca rejim yapmam lazım azıcık bırak hemen geri geliyor kilolar.off off..
Doya doya pasta yiyemiyecek miyim ben.Üzülmeden kızartma yiyemiyecem.

fadime tatlım kilo bildirimini dietticker den yani çizelkeyi oluşturduğumuz yerden yapıyoz demiştin.az önce nasıl yapıldığını öğrenmek için denedim ama çizelkeme kilo değişikliğini yansıtamadım. yardımcı olurmusun

Son düzenleme:
tatlım bence artık oflama bak ben de senle aynı kilodayım birbirimizi motivee edip hırslandırabiliriz

ah muzu ah aynen hic diyet felan yapmak gelmiyor icimden

bundan böyle zayıflamamaya karar werdim..yicem bıktım walla..yok weremiyorum artık..sen yarın 59larda olacaksın buna adım gibi eminim..bense 61den aşağı olmayacağım..kaç haftadır aynı yerde duruyorum yok artık ümidim falan yok benim..

Son düzenleme:
selam kizlar gelemedim cok yogun geciyor günlerim annemgil bi gelseydin biraz rahatlardim belki :26:
yarin 32 yasima giriyorum bi tarafdan seviniyorum isparta plakasini tuturdum diye bi tarafdan 1 yas daha yaslanmis bulunuyorum ama ben daha gencim ya ruhum genc

iciyorum aslinda canim suyu eskiden hic icmezdim diyt olayindan beri suyu cogalttim

gunaydin kizlar nasilsiniz
ben evde hic icemiyorum ya ondan kolay veremiyorumda bence kendine su hazirlayip icmeye insan üsenirmi ben üseniyorum :26:
canim duraklama dönemindesindir surda kaldi bi kac kilo yavas yavas olsun kasma birakma sabret gider gidecek insallah
merhaba kızlarrrr :)
merhaba canim
anamm 2 gün giremedim aç sayfa olmus okuyamadim bile.
Bana dua edin 1hafta sonra bi sinava gircem çalisiyorum
insallah güzel gecer canim
hosgeldin iyiki geldin fadimemm
zerram sende hosgeldin canim benim
ramazandi bayramdi tatildi dagildik hepimiz

annemde kardesimle pismaniye göndermis gelin kiz corumdan cesit cesit leblebi göndermis ama öyle beyaz sari degil susamli cikolatali sekerli yandim ben yandim zerram
gecmis olsun canim hosgeldin aramiza
bende bugün soğan suyu içmeye başladım hayırlısı bakalım

kiz tugbis sarisinmi oldun dikkatli bakacakdim nasil olmus diye albümdede yüzünü kapatmissin cok güzel duruyorsun bu arada
hadi bakalim fistik gibi olacaksin sonrada sIkIlasiriz insallah :26:
Ben hırsımı neden bu kadar çabuk kaybediyorum yaa bugün dayanamadım diyetimi bozdum çok üzülüyorum gelip geçici değil kalıcı kilo verme isteği çabası istiyorum ben
üzülüyoruz yinede yemedende duramaiyoruz iste
keske hepsi geri dönse
iyi gidiyorsun tugbis
hosgeldin canim sende
hosgeldin canim
ben seni hatirliyorum ama karistiriyorum da arada senin kücük bebisin vardin dimi canim kiz :26: hosgeldin tekrar canim
hadi insallah
hosgeldin canim
Allah iyiliginj versin guldurdun Beni aksam Aksam bizimkide tam iki bucuk yildir dekoratif amaca hizmet ediyordu nerdeyse ustune dantel aticaktim yaklasik 10 gundur yapiyorum tavsiye ederim 2 kilo verdim Aksam yemeginden sonrada genelde yemedim :)

dogru canim dagildik ramazandi bayramdi tatildi insallah eskisi gibi formumusa gireriz
hosgeldin canim

hosgeldin canim sende masallah topimiz kalabaliklasiyor :13:

hosgeldin canim tabii yazabilirsin
kızlaağağağaaaar teyzem geliyomuş yaa annem doldurcak şimdi kızartmaları sarmaları bittimbittimbittimbittimbittimbittim
kackackac
ben 1-2 kilo verdim aynen kendimi top 10 listesinde sandim
bende var öyle bi bünye hosgeldin canim

cok sagol aynurcum sanada zahmet olacak
bende hulahup aldim 2 gün önce karnim icin

günaydın fadime abla
bir sen kaldın eskilerden çok özledim topiğimizi yaw her sabah acaba ne yazmışlar diye gelirdim heycanla bakarak kahvaltı yapardım noldu böle
nazar mi deydi acaba
evet fadimecim ila tatli yemem lazimdin bende hep hosaf yerdim ama tarcin iyi fikir bi ara bende sütün icine tarcin serpiyordum iciyordum ama iste üseniyorum kendime özel birsey hazirlamaya
kac gün izindesin güzel gecer insallah tatlim
özledim senide müzücüm benide götür denize kiz ben üveymiyim

bende 25 kilo werdim ececim ama bi türlü 5 kiloyu werip 5lere inemiyorum.diyet yapamıyorum artık..çok sıkıldım çoooooookk..

salmayin kizlar ya duraklama dönemine girmissinizdir ipin ucunu birakinca geri alirsiniz aman diyeyim
bugün baktımda hedefimi tutturmuşum
yarına allah kerim artık,,hedefimden şaşmasam bari heycanlıyım fena

of ki ne of

bende 4 yıldır 72-74 arasındayım sürekli. 18 yaşındayım kafayı yicem ama olmuyor hep böyleyim
boyun kac canim hosgeldin bu arada
yarın için kimler heycanlı bakalım,,,kim kendinden emin kim değil
simcik gecen hafta birinci ben olunca dedim ki kizlar sevinsin bu haftada diye mola yaptim dermissim tarti süpriz yapsin diye bekliyorum ama 2 gündür tik yok bende arti bile cikabilirim cikamiyorum wc ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…