Yarın da bildirim yap canım, liste altı oluyorsun, başlangıç kilo ve bu hafta kilo şeklinde, haftaya listede olursun. Tez zamanda hedefine ulaşman dileğiyleTamam canım akşamları yazarım menümüTamamdır Cuma günleri bildirimde bulunacağım ama sanırım yarınki listeye giremiyom
Haftaya kaldı benm bildirim yada yarında yazarım gene
Evet canm buraya yazacagım diye tutabiliyorum kendimi normalde olsa pek dayanamıyom
Yarın da bildirim yap canım, liste altı oluyorsun, başlangıç kilo ve bu hafta kilo şeklinde, haftaya listede olursun. Tez zamanda hedefine ulaşman dileğiyle
yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz
kizlar bende durum hala ayni kilolar gitsin diye bekliyorum yarin 50li rakamlari gormek istiyorum artik
sporu felan biraktim sadece yuruyus yapiyorum jilliana baslamistim tekrar ama yapmak istemedim saniyorum SIKILDIM artik aylardir diyette olma durumundan
bazen kendime diyorum 15 Kilo gitti surda 5kilomu gitmiycek ama gitmiycekmis gibi geliyor ay yoksa esimin dedigi gibi depresyonami girdim ben :26:
27 yaşındayım canım.bir kızım var 22 aylık osmaniyede yaşıyorum.öğretmenim. 2 eylülde bizim için okul başlıyo.bu nedenle en az 73 veya 73.5 olmalıyım. tabi kurban bayramına kadar 69 70 kiloda olmalıyım.veya verebilirsem daha fazla vermeliyim.yaklaşık 2 yıldır kendi başıma kilolarımı vermeye çalışıyorum ama tek başına olmuyo.bu nedenle bi yarışma krubunda olmak istedim.diyetisyene kittim.tabi fayadası oldu ama yine de iş kişide bitiyo.bu sebeple burdayım işte
bende 25 kilo werdim ececim ama bi türlü 5 kiloyu werip 5lere inemiyorum.diyet yapamıyorum artık..çok sıkıldım çoooooookk..
ah muzu ah aynen hic diyet felan yapmak gelmiyor icimden
ben evde hic icemiyorum ya ondan kolay veremiyorumda benceiciyorum aslinda canim suyu eskiden hic icmezdim diyt olayindan beri suyu cogalttim
gunaydin kizlar nasilsiniz
canim duraklama dönemindesindir surda kaldi bi kac kilokizlar demistimya 2gunluk sok diyet uyguluyorum yoksa 50li rakamlari goremiycem diye kac haftadir kaldim oyle
tum kurallara uyuyorum nerdeyse hic aclik yok zaten olmaz herhalde yiyosun cunku
ama cok spor yaptiriyor herhalde ozelligide o
Sabah 8de 5mil Leslie yaptim
11de jillian Level 1 yaptim
kizim uyuyor uyaninca yuruyuse gidicez
aksam yemekden sonrada hala halim kalirsa 3mil Leslie daha yapicam
diyeti yapankiz 2gunde 4bucuk Kilo vermis tamamen uyarak bende uyuyorum 3kilo verdirsede raziyim
merhaba canimmerhaba kızlarrrr :)
insallah güzel gecer canimanamm 2 gün giremedim aç sayfa olmus okuyamadim bile.
Bana dua edin 1hafta sonra bi sinava gircem çalisiyorum
hosgeldin iyiki geldin fadimemmGünaydın kızlarrr,
Ben geldim, kimler var kimler yok bakalım? Biri bana bayramdan bu yana özet geçerse sevinirim.
Benim güzel geçti Bayram ve iznim, bolcana yedim içtim gezdim ve artı kilolarımla burdayım. Herkesler iyidir umarım.
Ben de şok diyet falan düşünüyorum, yoksa bu haftayı +2 kg. la kapatcam:18::18: Bugün niyetliyim, yarına bakalım kısmet.
zerram sende hosgeldin canim benimMERHABA KIZLAR..
bayram tatili bitti döndük yuvaya....
günaydın canım
topik te yine yaz rehaveti var..
bende dün akşam döndüm samsundan
bizimde güzeldi tatil
bu sefer biraz fazlamı yedim ne
her tatilde 2-3 kiloyla dönerken bu sefer 4.5 kg artıyla döndüm
neyseki bu hafta liste altıyım
ramazandi bayramdi tatildi dagildik hepimiztünaydın sana da canım, hoşgeldin.
Gezmek yemek içmek güzeldi ama artılar olmayaydı iyiydi, veririz inşallah onlar yağa dönüşmemiştir daha, çabuk gelen çabuk gider.
Kızlar yok herkes biryerlerde demek ki
İnşallah yine toplanır eski günlere döneriz, yoksa burda da motive olamazsak düşünmek bile istemiyom eski günlerime döndüğümü
annemde kardesimle pismaniye göndermis gelin kiz corumdan cesit cesit leblebi göndermis ama öyle beyaz sari degil susamli cikolatali sekerli yandim ben yandim zerramaynen canım bende düşünemiyorum o günleri...
bensanki kilo aldım yağ oldu gibi
sırtımda hafifden çıkıntı olmaya başladı
bismillah deyip başlamam lazım ama memlekettende bissürü cıss getirdim.(
gecmis olsun canim hosgeldin aramizaMerhaba.. 8 haftalık gebeydim. Maalesef bebeğimin kalp atışları durdu ve kürtaj oldum. Bu arada bir ay içinde 5 kg alarak 70 kg oldum ve sanırım aranıza katılmaya hak kazandım. Madem gebelik yok, ağlamayı bırakıp yeniden deneyinceye kadar biraz zayıflayayım bari.Ben elma sirkesi aldım. Midem kaldırırsa onu deneyeceğim. Yakın bir arkadaşım doğum sonrası 10 kg verdi elma sirkesi ile...
bende bugün soğan suyu içmeye başladım hayırlısı bakalım
kiz tugbis sarisinmi oldunbu benim şuanki halim baya acarlaşmışım dimii:78:
Eki Görüntüle 781425 Eki Görüntüle 781437 Eki Görüntüle 781444 Eki Görüntüle 781451
Eki Görüntüle 781446 Eki Görüntüle 781447 Eki Görüntüle 781450
buda yanımızda çocuklardan başka kimse olmadığı için camerayı ağacın üstüne uzun uğraşlarla yerleştirdikten sonra alal acele çektirdiğimiz fotomuz
Eki Görüntüle 781435
hadi bakalim fistik gibi olacaksinselam kızlaar bugün tartıldım 3 günde 300 gr vermişimelma sirkesinin mi yoksa erken yememin mi marifeti bilemedim ama ikisinin birden heralde bu hızla gidersem okul açılıncaya kadar tam 4 haftam kaldı 3 kilo civarı veririm 67 olurum diye hesap yaptım ama nerdeee son kilolar çok zor gidiyo ya bide benimkiler iyice yerleşmiş artık, 8-9 yaşlarından beri kiloluyum 10 yıllık yağ artık yer bellemiştir vücudumu taşınmak da istemez ki sıkılaşmam lazım her yerim bıngıl bıngıl ama yaptığım sporlar pek bi işe yaramıyo gibi ya abimin bi spor aleti var böyle yay gibi bişey bükbük müymüş neymiş adı 3 haftadır her gün onla çalışıyorum hala kollarım bayrak gibin sallanıyo azcık da mı sıkılaşmaz ya sonunda kafayı bozcam gitcem tüm vücut estetik olcam ama nerde bende o para of üleen bu yaşımda küstürcekler insanı hayata
üzülüyoruz yinede yemedende duramaiyoruz isteBen hırsımı neden bu kadar çabuk kaybediyorum yaabugün dayanamadım diyetimi bozdum çok üzülüyorum gelip geçici değil kalıcı kilo verme isteği çabası istiyorum ben
keske hepsi geri dönseGünaydın kızlarrr,
Hayırlı sabahlar.
Yine tek tük uğrayan olmuş kulbümüze, nerde bu millet nerde bu devlet, toplanın garii, Balkaymak, Suzi, Dilek, Nesquik, Mine, Hande, Betül ve de saymadığım kızçeler, dönün aramıza, toplaşak ve de başlayak kilo vermeye
iyi gidiyorsun tugbisgünaydıınn kızlar nerdesiniz yaa hadi artık kalabalaşsın şurasıı,yoksa ben geldim diye kaçtınızuğursuzmuyum nee
neyse bende durumlar gayet iyiydi dün sadece akşam aç karına içtim soğan suyunu lezzetliydi,,sonra az bişey yemek yedim kapattım saat 5'ti....
erken kapattım fakat gece dolapta ne göreyim dürüm çiğ köfe,,2 parçasını balkonda meyve suyu eşliğinde yedimiyimi ağzım kavruldu acısından,,,pişman oldum sonra ,ama neyseki tartıda hala eksilerdeyim inşallah hedefi tutturacam cumaya 61.7:82:
sabahta activıa yedim buğday gevrekli karıştırdım,,birazdanda eşim uyancak kahvaltı yapcaz
hosgeldin canim sendedugun zamanı bende zayıflamak ıcın dıyetı yapmıstım dugun tarıhleri genelde aylar oncesinden belli oluyor
ben 3 ay oncesinden baslamistim herseyden yiyordum ama az sabahlarida yuruyus yapiyordu
simdide dogum kilolarila basim dertte bibucuk ay once 86 kiloydum simdi 78 kiloyum ve diyete devam ediyorum
yinherseyden az az yiyorum ve bisikletim var evde onu kullanyoru
hedefim 60 kilo falan insalah basaririm
hosgeldin canimSlm kızçeler,benide gerikabul edermisiniz.Tam 1 sene önce buralardaydım.diyetisyene falan gittiydim.2,5 ayda 8 kilo verdim sonra kışın bıraktım.bu sabah itibariyle 4ünü geri almışım.ama 4 değilde sanki 40 almışım vücudum hemen bozuldu.Yani güzelce yağ depoladım. dün başladım tekrar diyete kendi kendime yapıcam busefer.sporda yapsam ii olacak ama dizim ağrıyor2 gündür zorlamak istemiyorm.geçsinde sonra yaparım.zaten diyetisyen teyzede ilk başlarda önermemişti.sonradan dediydi.
şuan 75,1kg geliyorum. boyum 170cm Yaş:30 Çalışıyorum.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..
ben seni hatirliyorum ama karistiriyorum da aradaselam
topic boş bakıyorum ben de eskilerdenim....geçen yıl bu zamanlar 60-59.9 aralarındaydım şuan 61.8 bazen 62bir türlü diyet yapamıyorum aranıza döndüm ama az önce bir sürü cıss yedim!yazayım
sabah: 1 dilim tam buğday,4 zeytin,1 kk peynir,1 fincan form çay
öğle:1 dilim kaşarlı tam buğdaylı tost +karpuz
ara:form bisküvi yaklaşık 1 paket +form çayı
araeynir helvası
akşam:hala akşam yemeği düşünebiliyorum( umarım sadece çorbayla kapatabilirim
benim sorunum arada yediklerim meyve ve tatlı varsa hiç şansım yok yemeden duramıyorum belki tekrar dönersem hırs yapar eski halime dönebilirim!
Yaşasın içebiliyorum.. Tamam adı üstünde -sirke- berbat bir tadı var ama en azından midemde kaldı. Bir de işe yararsa değmeyin keyfime.. şöyle 1 - 2 kg versem belki moral olur da bakarsınız dekoratif amaçla (!) kullandığım kondüsyon bisikletini de kullanmaya başlarım
hosgeldin canimmeraba kızlar sizleri ara ara takip ediyordum. artık ben de aranıza katılmak istiyorum .tabi derdim kilolarım. boyum 163 kilom 75.5 1 yıldır uğraşıyorum.doğumdan sonra 83 olmuştum.zorlayarak 75.5 e ulaştım. ama burda kalakaldım. yardıma ihtiyacım var. aslında motive olmaya yani gaza ihtiyacım var. sizlerden yardım bekli
yorum.yarışmada ben de olmak istiyorum
Allah iyiliginj versin guldurdun Beni aksam Aksam bizimkide tam iki bucuk yildir dekoratif amaca hizmet ediyordu nerdeyse ustune dantel aticaktim yaklasik 10 gundur yapiyorum tavsiye ederim 2 kilo verdim Aksam yemeginden sonrada genelde yemedim :)
dogru canim dagildik ramazandi bayramdi tatildi insallah eskisi gibi formumusa girerizslm kızlar burası çok yavaşlamış eskiden 24 saatte 24 sayfa ilerlerdi okumaktan ana gelmek yarım saat falan alırdı. Ben dün iyi geçirdim ta ki saat 9,30 ta karnım zil zurna çalana kadar sonrada dolaplarda hiç bişey bulamadım çünkü buzdolabım bozuk sebze meyve yok evde. Bakliyat dolabını kurcalarken un kurabiyesi buldum ve yumuldum. 2 tane yedim 3müydü yoksa. neyse unuttum şimdi o kötü anı.bugün inşallah cıssız geçirmek dileğiyle Hoşçakalın...
hosgeldin canimMerhaba kızlar ben aranıza katıldım umarım hepimiz amaçlarımıza ulaşırız.76 kiloyum şuan boyum 165 60-65 kilo arası olmak istiyorum ben.Kendi kendime çok çabaladım en son 68 kadar düştüm ama diyeti bıraktığım gibi fazlasıyla kilo aldım.Ama bu defa kararlıyım :) hayırlısı bakalım.
hosgeldin canim sende masallah topimiz kalabaliklasiyor :13:merhaba kızlar şu an da tam olarak 74 kiloyum.boyum 1.62.52 kilo olduğum zamana geri dönmek istiyorum.gerçi yaklaşmak bile yeterlidoğum sonrası kendiliğinden giden kiloları da geri almışım hiç farketmeden.bebeğim premature olduğu için besleyeyim derken ben beslenmişim kızım çok emmediği için ve 6.5 aylık olduğundan artık kilo vermenin zamanı geldi diyorum.2.5 yaşında bi oğlum var aynı zamanda pratik şeylere ihtiyacım var.jillian mchaels ı duymuştum kk da.3 gündür onu yapıyorum spor olsun diye.ter içinde kalıyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.iradeli olmayı da umuyorum :18:
hosgeldin canim tabii yazabilirsinkızlar merhaba
20 gün önce yazmıştım buraya ama yarışma grubuna katılınca yazamadım bi daha
yazdığımda 74 kiloydum şimdi 3 kilodan biraz daha fazla verdim
inşallah herkes emeğinin karşılığını alır
bu arada yazabilirim buraya dimi
kackackackızlaağağağaaaar teyzem geliyomuş yaa annem doldurcak şimdi kızartmaları sarmaları bittimbittimbittimbittimbittimbittim
ben 1-2 kilo verdim aynen kendimi top 10 listesinde sandimHeh heh.. Yalnız değilmişim pek sevindim. Hadi bakalım darısı başıma..
Sevgili ftemiz ben 2 kg versem kendimi top10 listesinin başında gibi hissedeceğim zaten.. Dur bakalım bugün de geçti ama yarın şu bisikletin bi tozunu alayım ben..
bende var öyle bi bünye5 gunde 5 kılo alabılen verıp sonra 20 gunde 6 kılo alabılen biriyim benDDDDD
merhaba boyum 165. kılom şuan ıtıbarıyle 79kg.. kurban bayramına kadaar vermek ıstıyorum ya 55 gun var bugun karar verdım...
cok sagol aynurcum sanada zahmet olacaknapıp durunuz gızlaateyzem gelcek dediydim ya ben o yüzden bikaç gün gelemiycem ama cumartesi liste için muhakkak gelmeye çalışcam
cuma günü bildirim yapıyoruz tatlım cumartesi de listeyi hazırlıyorumbu hafta liste altı olcaksın haftaya girceksin listeye
bende hulahup aldim 2 gün önce karnim icinkızlar iç bacağı sıkılaştırmak için egzersiz arıyodum nereye baktıysam oturduğun yerde dizlerinin arasında top sıkıştır yazmışlar denedim fena çalıştırıyo iç tarafı toparlıcak galiba düzenli yaparsam :124: bi de bişey daha buldum ayakta durup parmak ucuna kalkıyoruz topukları yere değdirmeden alçalıp yükseliyoruz bunu da denedim alt bacak için olduğu yazıyodu ama hem alt bacaklarım hem üst bacağın arkası hem de popom bayaa bi yandı yaparken :119: 50 taneyi zor tamamladım o kadar bi yaktıpopomu şekillendirebilcek bişey buldum galiba sonunda :119: ben kendimi feda ederim denek olmaya razıyım kızlar bende işe yararsa siz de yapın
künaydın kızlar az aç önce aç karnına tartıldım yarım kilo kitmiş.bu benim için harika bi şey.devamının kelmesi ümidiyle.....
aa bu arada kiden kilolarımı ben çizelkeme nasıl yansıtabilirim.öğreneyim de umarım çok işime yarıyacak
nazar mi deydi acabagünaydın fadime abla
bir sen kaldın eskilerden çok özledim topiğimizi yaw her sabah acaba ne yazmışlar diye gelirdim heycanla bakarak kahvaltı yapardım noldu böle
evet fadimecim ila tatli yemem lazimdin bende hep hosaf yerdim ama tarcin iyi fikir bi ara bende sütün icine tarcin serpiyordum iciyordum ama iste üseniyorum kendime özel birsey hazirlamayaGünaydın kızlarrr
yeni gelenler hoşgeldiniz, eskiler de geliverin garii.
Haftaya nasip olursa ben de yürüyüşlere başlayacağım, gitmesi lazım bu fazlalıkların.
Ya bişey sorcam siz de oruç tutarken çok tatlı canınız çekiyor mu, resmen akşam tatlı krizine giriyom, bu da yağ olarak dönüyo bana:18::18:
kac gün izindesin güzel gecer insallah tatlimaman hala yoğun mağaza boş dururmu hiç bazen kapandığı halde hala gezmeye çalışıyolar kapattık deyincede kızıyolar sanki orda yatcaz kalkaz
izin günümdeyim annemler gelecek tekirdağdan birazdan eşim otogardan almaya gitti
sen napıyon valla toplanalım artık ben önceden olmasamda telden illa takip efderdim şimdi bakasım yok bazen 2 günde 1 sayfa anca ilerlio
bende burayı bırakınca yapamıyomuşum anladım valla
özledim senide müzücümslm kızlar..ay ne kadar özlüyorum burayı ben ya..ya net olmuyor yada orası burası falan derken giremiyorum..denizden gelemiyorum yaww..handeeeee gel kız denize götüreyim seni..burda olmayınca kilo wermiyorum..bişey oldu zaten bana bi türlü weremez oldu.bi weriyorum 2 gün sonra denize bilmem biyerlere gidiyorum ye yine..offf offf...öpüldünüz..
yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz
kizlar bende durum hala ayni kilolar gitsin diye bekliyorum yarin 50li rakamlari gormek istiyorum artik
sporu felan biraktim sadece yuruyus yapiyorum jilliana baslamistim tekrar ama yapmak istemedim saniyorum SIKILDIM artik aylardir diyette olma durumundan
bazen kendime diyorum 15 Kilo gitti surda 5kilomu gitmiycek ama gitmiycekmis gibi geliyor ay yoksa esimin dedigi gibi depresyonami girdim ben :26:
bende 25 kilo werdim ececim ama bi türlü 5 kiloyu werip 5lere inemiyorum.diyet yapamıyorum artık..çok sıkıldım çoooooookk..
bugün baktımda hedefimi tutturmuşum
yarına allah kerim artık,,hedefimden şaşmasam bari heycanlıyım fena
of ki ne ofben 6 lı rakamları göremem diye düşünürken siz 5lerden bahsediyorsunuz.bendemi sorun var.becerebilecekmiyim şu 10 kiloyu vermeyi. Çok ümitsizim.Ne kader ama bizimkide.Ömrüm boyunca rejim yapmam lazım azıcık bırak hemen geri geliyor kilolar.off off..
Doya doya pasta yiyemiyecek miyim ben.Üzülmeden kızartma yiyemiyecem.
boyun kac canim hosgeldin bu aradabende 4 yıldır 72-74 arasındayım sürekli. 18 yaşındayım kafayı yicem ama olmuyor hep böyleyim
yarın için kimler heycanlı bakalım,,,kim kendinden emin kim değil
yarın tartı günü ve ben kilo aldımayyy çok sinirim bozuk kendime çok kızıyorum...
sabah tartil canim aksam ben hic tartilmiyorum tartilsamda genelde arti gösteriyor tarti :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?