ohh süper ececim keşke bende verebilsembak heyecanlandım şimdi bi umut doğdu içime inşallah başarıcam benim sorunum çikolatayı görünce gözümün dönmesi kan şekerim çok düşükmüş zaten
sagol canim sonunda gordum Eki Görüntüle 784222
insallah devamida gelir esimle girdigim iddeayi kazanmis oluyorum guzel yani bu oldu
Neyse canım, bugün kaçamak günün olsun, haftaya cumaya kadar kendine hedef koy, mesela de ki 1 kg. verirsem 100 kalorilik bir çikolata yiyeceğim, öyle daha kolay motive olursun.cokkk teşekkürler f.temiz az önce dayanamayıp ne yazıkki çpk utanarak söylüyorum 1 buçuk kıymalı pide yedim çok pişmanım:2::2::2::2:
başlangıç:62.7
geçen hafta:62.7
bu hafta:61.7
giden:1.000
hedef:59
Eki Görüntüle 784306
hedefimi tutturucamı biliyordumda bu kadarda denk getireceğimi tahmin etmezdim azcık daha fazla vereydim ya yahuu
Haftaya verirsin canım.Kilo bildirimi:
geçen hafta . 79.4
bu hafta: 79.8
Tabii ki, hoşgeldin canım.merhaba
79,6 kg olarak beni aranıza kabul eder misiniz?
İradene hayranım canım, inşallah kalıcı kilolar olur bunlar da, hep ideal kilonda kalırsın, ben kalamadım uğraşıyorum maalesefben tum hamileligim boyunca simdi yalan olmasin ama hergun 100grlik paketlerden goturuyodum bitane dogum yaptim esim biliyoya ciko sevdigimi cicekle birlikte 2paket
Eki Görüntüle 784296 bunlardan getirmisti bunun iki cesitinden ben tabi bi baktim paketin biri bitmis sonra kizimda eve gelince 10kilo gitmisti oglumda oyle olmadi sadece 5 Kilo civari gitti bide ben yemege devam ettim Taki trde herkes laf edene Kadar turkiyedede 5kilo aldim 75 oldum geldigim gunun ertesinde diyete girdim ogun bugun diyetteyim simdi ekimde gidicem ve niyetim 55 olmak ama oncelikle gobegin biraz daha azalmasi sok gecircekler benim trdeyken bi ara Doktor hipoglisemi demisti ama sonra oyle olmadigi cikti bende ciko gorunce dayanamiyordum simdi kendimi durdurdum
suziyle tanistinizmi bilmiyorum ama
onun dedigini bende sana soyleyeyim
hicbir yiyicek aynadaki bizden daha fazla mutlu etmez bizi
oyuzden kendimiz icin bi guzellik yapiyoruz ve bir sure cikolari unutuyoruz
Tebrikler canım, ben sana yapmaya çalışayım.arkadaşlar başlangıç kilo 82
geçen hafta 75.5
bugün 74.8
hedef 60
kızlar kilo değişikliğimi çizelgeme yansıtamıyorum yardım lütfen
boyun kaçtı canım?Çizelgeyi yaptığın yerden yapacaksınz canım, ben çıkıyorum maalesef yardımcı olamicam.arkadaşlar başlangıç kilo 82
geçen hafta 75.5
bugün 74.8
hedef 60
kızlar kilo değişikliğimi çizelgeme yansıtamıyorum yardım lütfen
Önce kullanıcı kontrol paneline girmerhaba
Ben ne profılımde ne de kontrol panelinde imza butonu göremedim. Yardımcı olabilir misiniz
arkadaşlar başlangıç kilo 72
geçen hafta 71
bugün 70
hedef 52
sadece 1 kilo verdim
simdi linki bulup atarim ordan yaparsin canim benim kiz internetin fislerini cekti onlari yapmaya calisiyodum kac dakikadir kizimda 2yasinda canim 2kucuk cocukla ugrasiyorum
bide eger emziriyosan kilolar daha kolay gidiyor
Allah bagislasin oglun 9aylikmis
yusuf kardesimin eymen yegenimin ismi bian ne oluyoruz ya dedi bizim gelin olamaz o simdi hamile herhalde hamile kalip ender Kilo verenlerdendir resmen surunuyomus zavalli simdiden 57 kiloya inmis
merhaba
Ben ne profılımde ne de kontrol panelinde imza butonu göremedim. Yardımcı olabilir misiniz
boyun kaçtı canım?Çizelgeyi yaptığın yerden yapacaksınz canım, ben çıkıyorum maalesef yardımcı olamicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?