70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben tum hamileligim boyunca simdi yalan olmasin ama hergun 100grlik paketlerden goturuyodum bitane dogum yaptim esim biliyoya ciko sevdigimi cicekle birlikte 2paket
bunlardan getirmisti bunun iki cesitinden ben tabi bi baktim paketin biri bitmis sonra kizimda eve gelince 10kilo gitmisti oglumda oyle olmadi sadece 5 Kilo civari gitti bide ben yemege devam ettim Taki trde herkes laf edene Kadar turkiyedede 5kilo aldim 75 oldum geldigim gunun ertesinde diyete girdim ogun bugun diyetteyim simdi ekimde gidicem ve niyetim 55 olmak ama oncelikle gobegin biraz daha azalmasi sok gecircekler benim trdeyken bi ara Doktor hipoglisemi demisti ama sonra oyle olmadigi cikti bende ciko gorunce dayanamiyordum simdi kendimi durdurdum
suziyle tanistinizmi bilmiyorum ama
onun dedigini bende sana soyleyeyim
hicbir yiyicek aynadaki bizden daha fazla mutlu etmez bizi
oyuzden kendimiz icin bi guzellik yapiyoruz ve bir sure cikolari unutuyoruz

başlangıç:62.7

geçen hafta:62.7

bu hafta:61.7

giden:1.000

hedef:59

hedefimi tutturucamı biliyordumda bu kadarda denk getireceğimi tahmin etmezdim azcık daha fazla vereydim ya yahuu

sagol canim sonunda gordum Eki Görüntüle 784222
insallah devamida gelir esimle girdigim iddeayi kazanmis oluyorum guzel yani bu oldu

cokkk teşekkürler f.temiz az önce dayanamayıp ne yazıkki çpk utanarak söylüyorum 1 buçuk kıymalı pide yedim çok pişmanım:2::2::2::2:
Neyse canım, bugün kaçamak günün olsun, haftaya cumaya kadar kendine hedef koy, mesela de ki 1 kg. verirsem 100 kalorilik bir çikolata yiyeceğim, öyle daha kolay motive olursun.

arkadaşlar başlangıç kilo 82
geçen hafta 75.5
bugün 74.8
hedef 60
kızlar kilo değişikliğimi çizelgeme yansıtamıyorum yardım lütfen

Kilo bildirimi:
geçen hafta . 79.4
bu hafta: 79.8
Haftaya verirsin canım.
merhaba
79,6 kg olarak beni aranıza kabul eder misiniz?
Tabii ki, hoşgeldin canım.

İradene hayranım canım, inşallah kalıcı kilolar olur bunlar da, hep ideal kilonda kalırsın, ben kalamadım uğraşıyorum maalesef

geçen hafta 75.5
bugün 74.8
hedef 60
Tebrikler canım, ben sana yapmaya çalışayım.

geçen hafta 75.5
bugün 74.8
hedef 60
boyun kaçtı canım?Çizelgeyi yaptığın yerden yapacaksınz canım, ben çıkıyorum maalesef yardımcı olamicam.

Son düzenleme:
slm canlarım alıntı yapmak isterdim ama net yine gitti..gelirse ilgilencem..bildirimi yapayım.sabah annemler sürpriz yapıp bana geldiler ondan yazamadım we o ara net gltmiş.
Başlangıç:87
geçen hafta:61.400
bu hafta:61.400
gelen giden:yok
hedef:55

Kilo veren herkesi tebrik edrim kızlar..vermeyenlerde üzülmesin önümüzdeki hafta verirsiniz.bende yeni başladım diye buhafta 1,3 kg gitti ama sürekli böyle gitmeyeceğini biliyorum.umarımda devam eder.kurbanda incecik olalım hepimiz inşallah..

ohh süper kilo veriyo valla ben yine umutsuzluğa düştüm dayanamdım sanırım başaramıcam çok korkuyorum ama çokta istiyorum zayıflamak napcam çok çaresizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…