70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu çizelgeye çok sinirlendim.yeniden bi çizelge hazırladım sayfayı kaydettim üzerinde kilo değişikliğimi yapabilmek için.ama olmadı .yahu kilo vermeyi bırakıp bu çizelgeye takıldım.ne çizelgeymiş ayol

tesekkurler canim ben mayis 18de basladim 3ayi biraz gecti diyete baslayali

tebrikler tugba
arkadaşlar başlangıç kilo 82
geçen hafta 75.5
bugün 74.8
hedef 60
kızlar kilo değişikliğimi çizelgeme yansıtamıyorum yardım lütfen
tebrikler canim tekrar yaptigin yerden yapman gerekiyor kendinden ilerlemiyor
tesekkurler canim insaallah kalici olurlar
merhaba

Ben ne profılımde ne de kontrol panelinde imza butonu göremedim. Yardımcı olabilir misiniz
canim kontrol paneline basiyorsun ordan Profil duzenleye giriyosun ordanda cizelge yazan yere kaydediyorsun
Önce kullanıcı kontrol paneline gir
Profil düzenleye gir
sağ tarafta aşağı doğru inince Çizelge diye bir alan var.
canim sende yazmissin bende tekrarladim
gidicek kilolar dert etme canim
ohh süper kilo veriyo valla ben yine umutsuzluğa düştüm dayanamdım sanırım başaramıcam çok korkuyorum ama çokta istiyorum zayıflamak napcam çok çaresizim

Dayan canim umutsuzluk yok zayif olucagiz istedigimiz kiyafeti alicaz oyle dusun ben s aliyorum ve sahane bi duygu oyle diyeyim

Weight Measurements
Weight Units: PoundsKilograms kilogram yapiyosun
Your target weight: hedef kilonu yaziyosun
Your starting weight: baslangic kilonu yaziyosun
Your current weight: gecerli kilonu yaziyosun
Weight Date diyete basladigin tarihi yaziyosun
kac Kilo verdigin cikiyor boylece

hayırlı akşamlar hanımlar 20 ağustosta yediklerime dikkat etmeye başladım bende bir çok kere başladım ve bıraktım umarım bu seferde öyle olmaz ...uzun zaman diyet yapmak nefsime zor geliyor tatlılara olan düşkünlüğümden dolayı 27 yaşındayım ve bu kiloyla yaşlanmak istemiyorum 80.7 ile başladım diyete bugün 4 günüm 79.2 oldum ilk günler biraz fazla gidiyor sonra duruyor...hiç görmediğim kiloları gördüm artık dur deme zamanı tekrar geldi dedim,destek almaya geldim aranıza...

ay kizlar bugün cok güzeldin baya götürdüm pata dir abur cuburdur ama kardesim bizim müstakbel gelinle süpriz yapti bana
abla yukariya gel yemek hazirliycakdik sana ama makarnanin sosu pat pat etti hertaraf bati mervenin gözüne gelince o silemedi yardim et dedi gittim yukariya arkadaslarimi toplamis masa hazirlamislar pastayla birlikde ay cok duygulandim cok hosuma gitti

amin canim cok sagol ececim görmüssün 5li rakamlari cok sevindim ececim gözümün önünde eriyip gittin gii keske sana takilip bende senin pesinden gelseydim cok sevindim ve bize cok güzelde örnek oldun isteyince oluyor gercekden
cok sagol tatlim götür beni gidigin yere sende de gidecek insallah canim bak gör
cok sagol fadimecim canim arkadasim
Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
bu hafta kilo :64,4 kg
gelen:1600 gr.
Kendime
tatil kilolari verirsin haftaya insallah
Günaydın kızlar

başlangıç:78
geçen hafta :69
bu hafta:68,200
giden:800 gram;
toplam giden : 9,800
off off 65 e kadar indim ramazanda yine aldım insan verdiği kiloları nasıl geri alır yaa
tebrikler canim ramazanda genelde kilo aliniyor canim geri verecez insallah aldiklarimizi
bıldırım
baslangc 79
gecen hafta 68.6
bu hafta 68.6
gelen gıden 0
toplam gıden 10.400
hedef 60

2haftadr yermde seyredıyorum
haftaya eksi cikariz insallah canim
Günaydın kızlar. Bildirim sabahı hayırlı olsun herkese

baslangc 75,1
gecen hafta 75,1
bu hafta 73,8
gıden 1,3
toplam gıden 1,3
hedef 65
tebrikler canim
cok sagol zerram insallah
günaydın hayırlı cumalar herkese...

bildirim
baş:63.2
bu hafta:62.5
hedef:57

ramazanda ne güzel 59.2 yi görmüştüm
olsun zerrram gezdin geldin insallah verecegiz
hosgeldin canim aramiza
Günaydn Kızlar

Bende 19unda Basladım diyete, Bildirimimi yapayım İlk Defa

Başlangıç Kilo: 72
Bu Hafta: 70.8
Giden: 1.200
Hedef Kilom: 60 (İsallah )
tebrikler canim
Kilo bildirimim

baslangic 75.2
gecen hafta 60.6
buhafta 59.9
giden 700gr
toplamda giden 15.3
hedef 58

sonunda 60in altini gorebildim
tü tü tü masallah ececim sana
beraber verecegiz insallah canim
Kilo bildirimi:
geçen hafta . 79.4
bu hafta: 79.8
sIkma canini haftaya verelim insallah
sagol canim sonunda gordum Eki Görüntüle 784222
insallah devamida gelir esimle girdigim iddeayi kazanmis oluyorum guzel yani bu oldu
harikasin ececim

merhaba
79,6 kg olarak beni aranıza kabul eder misiniz?
tabii hosgeldin canim
birde kendim uygulayabilsem
tam tutturdun tugbis tebrikler
arkadaşlar başlangıç kilo 82
geçen hafta 75.5
bugün 74.8
hedef 60
kızlar kilo değişikliğimi çizelgeme yansıtamıyorum yardım lütfen
tebrikler canim
kızlar aranızda bana ödem atmak için karışım çay vs önerebilcek biri var mı :26:
ben arada form cayi iciyorum gün icinde de isirgan otu yesil cay ama bu aralar birakdim tekrar baslasam iyi olacak
arkadaşlar başlangıç kilo 72
geçen hafta 71
bugün 70
hedef 52

sadece 1 kilo verdim
olsun canim 1 kilo cok güzel ben verdigim her gramm icin seviniyorum
arti degilsin ya eninde sonunda kirip bu rakamin altina da düseceksin müzzeyencim
insallah canim insallah
olmus herhalde :44:
hosgeldin canim aramiza

bildirimmimi de yapayim unutmadan

baslangic:77.1
gecen hafta:73.3
bu hafta:73.4
gelen:100 gramm
hedef:55
toplam giden:3,7

haftaya daha güzel sonuclar görürüüz insallah

İnsalllaaahh

Hayırlı akşamlar canım Bende öyleydim baslar bırakırdım ama simdi buraya yazacagımı bildğimdenmidir nedir
dikkat ediyorum yediklerime, bugün 4. günümdü hiçte zorlanmıyorum tatlı falan bende bayılırımm Ama hayır diyebiliyorum cok sükür Önce kafada bitirmesi gerekiyor insanın kilo verme olayını yoksa sürekli bozuyoruz

bildirimmimi de yapayim unutmadan

baslangic:77.1
gecen hafta:73.3
bu hafta:73.4
gelen:100 gramm
hedef:55
toplam giden:3,7

haftaya daha güzel sonuclar görürüüz insallah

tekrardan nice mutlu senelere canim
tesekkur ediyorum bu arada
esim yok diyo ben gorucem tartinin ustunde 59 lu sayiyi nerden bileyim diyo bavullari ust uste koyupda o kilolari cikarmadigini

çok sağol canım bende istediğim kıyafeti almak bi kez olsun 38 beden belden oturtma kıyafet giymek istiyorum kendimi billdim bileli kiloluyum sadece 2009 senesinde 63 kilo ydum sonra evlenene kadar 70 evlendikten hamile kalana kadar 77 oldum 85 le doğum yaptım şuan 77 yim bi ara 75 olmuştum offf
şu beyinde bitirme işi nasıl oluyor eşim bana bi tuhaf bakmaya başladı artık göbeğime bakıp dalga geçiyor

kizlar cocuklari uyuttum 3makine camasir yikamistim onlari katladim kizimla katlamak mumkun olmuyor ben katliyorum o bozuyo
hic sevmiyorum ya camasir katlamayi utu yapmayida baska sevmeyende varmi

ececim resimlerini atarmsın belki daha fazla motive oluruz

zerra peki sen nasıl verdin o kiloları peki nasıl bi duygu yemek yemek insanı mutlu ediyor peki ya kilo verince

ben hep zayif sayilirdim 59la hamile kaldim kizimda 78le doguma gittim ve 1sene dolmadan verdim aldigim kilolari sonra keyfini bile cikaramadan zayifligin bidaha hamile kaldim tamam dedim bu sefer okadar Kilo almiycam ama 20ninde ustunde aldim simdi onlari vermeye ugrasiyorum benim esim hamileyken ben cikolari goturuyodum oda ye nede olsa dogumdan sonra verirsin diyodu ama ben busefer yemege devam ettim sen veremiyceksin kilolarini mideni buyuttun hep yiyosun felan dedi ama simdi sadece diyebildigi gobegin biraz kalmis onuda hallet nasil gidicek diyorum hergun 3kere ben merkezden uzak oturuyorum merkeze yuru eve gel erir diyo yuh dedim tabi merkeze gidip eve donmem 5km gunde 3defa yapsam 15 km eder ben sadece bikere gidiyorum

kizlar cocuklari uyuttum 3makine camasir yikamistim onlari katladim kizimla katlamak mumkun olmuyor ben katliyorum o bozuyo
hic sevmiyorum ya camasir katlamayi utu yapmayida baska sevmeyende varmi

bende hiç sevmiyorum ne katlamasını nede ütülemesini ayrıca asmasınıda sevmiyorum kurutma aldım çok faydasını gördüm tavsiye ederim asma derdiyle uğraşmıyorsun:))

bende hiç sevmiyorum ne katlamasını nede ütülemesini ayrıca asmasınıda sevmiyorum kurutma aldım çok faydasını gördüm tavsiye ederim asma derdiyle uğraşmıyorsun:))

bendede var canim ama cokda iyi kurutmuyor sanki cocuklarin kiyafetlerini kurtuyor kucuk parca diye herhalde buyukleri tam kurutmadi bide ben almanyadayim Elektrik cok pahali Burda esim yazin hava guzel kurur kisin kurutursun makinede diyor

iki çocukla nasıl gidiyosun şekerim valla helal olsun ben bi çocukla zor çıkıyorum ahh şu eşler hep zayıf kadın isterler bide kendilerine baksalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…