70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bendede var canim ama cokda iyi kurutmuyor sanki cocuklarin kiyafetlerini kurtuyor kucuk parca diye herhalde buyukleri tam kurutmadi bide ben almanyadayim Elektrik cok pahali Burda esim yazin hava guzel kurur kisin kurutursun makinede diyor

ben çok memnunum benimkisi Arçelik evet yazın heryerde kuruyor ama kışın bence çok gerekli benim ev küçük bide ütülü gibi çıkartıyor o yüzden çoğu kez ütülü yapmıyuorum ben 3 saate ayarlıyorum dolap kuruluğuna çıkınca direk dolaba kaldırıyorum

iki çocukla nasıl gidiyosun şekerim valla helal olsun ben bi çocukla zor çıkıyorum ahh şu eşler hep zayıf kadın isterler bide kendilerine baksalar

canim bende ikiz arabasi var onla gidiyoruz kizim park istiyor bende hem bana yuruyus olur diyorum goturuyorum bide benim kizin uyku problemi var yeni yeni uyku duzeni oturtmaya calisiyoruz bende diyorum uyursan parka goturucem oda uyuyor bende odul olarak goturuyorum
aynen katiliyorum benim esimde sismandir ama ona gore Kadin zayif olmali
bide su var tabi hayatim ben seni boyled seviyorum ama sagligin icin Kilo ver bu nasil bi yalandir

benimki dolap ayari 2 38 dakikada kuruluyor en uzun kurtmasi o zaten bide 4kilo kurutur diyo makine 7 kiloluk belkide ondan kurutmuyodur

bunlar kadınları saf sanıyorlar herşeyi yapan biz yoğun tempo hergün stres yapan onlar ben hamileyken 8 kilo aldım eşim benmle birlikte 15 kilo aldı inanabiliyomusun ama beni zayıf görmek istiyo bide şu var eşim akşamları ek iş yapıo teknede halk oyunları ekibinde ee tabi dansözde çıkıyor birsürü dansçıda var güzel kızlar rus turistler benim işim zor valla bide benim arkadaşlarımın hepsi zayıf bi şişko benim off onlarıda gördükçe belki benimkarımda zayıf olsa diyodur

Allah kolaylik versin ben kiskanirim oyle kizlar felan yolda goruyoda hop noluya baska yere bak diyorum

benimki dolap ayari 2 38 dakikada kuruluyor en uzun kurtmasi o zaten bide 4kilo kurutur diyo makine 7 kiloluk belkide ondan kurutmuyodur

biraz farklıymış senin makinen benimkide ilk başta kurutmuyodu ilk olarak dolap kuruluğu 3 saate ayarladım bitti sonra baktım içinde nemli kalmış hiç çıkarmadan tekrar makineyi çalıştırdım ama zaten 3 saat desede o daha erken kurutuyo yani en fazla 2 saatte makine bitiyo tekrar çalıştırmamım amacı arada ıslaklıklar kalıyo bu sefer onlarıda tam kurutuyo

benim makine biraz farkli 20 dakikalik yikamasi var mesela ama neyi sayiyor dakika olarak anlamiyorum cunku daha uzun suruyor

Benmle aynı kiloda Baslamıssın aramızda 1 hafta var sadece
Olsun en azından verebilmişsin 1 kilo 1kilodur
Hiç veremediğini düşün birde

doğru diyorsun canım... Bir an önce gitsinler istiyorum ondan sanırım bu acelem sanki üzerimde kocaman ağır bir mont var ağırlık yapıyor kilo verince de o mont çıkacak hafifleyeceğim....

herkese günaydın
dün annemlerdeydim netim yoktu.bildirim yapamadım.şimdi desem olur mu acaba?
bi de bu yarışma nasıl bşe hani kilo alırda kötü etki eersem diye söylüyorum.
benim menülerim henüz oturmadı çünlü kısıtlı vaktim var kendime özel bişeyler hazırlayamıyorum.ama ben de ekmeği kestim desem yeridir.bir dilim yemedim bile tam olarak.tatlı çikolata ve kuruyemişi de kesince ben başladım eksilmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…