70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben tapırın su şişelerinden aldım. yanımdan hiç ayırmıyorum. İçine nane limon koyuyorum. Az içince kendimi zorluyorum.

türk erkekleri işte önce görüntüye önem veriyolar neler yiyosun gün içerisinde peki

Arkadaslar saolun oyle bole kılolar gıtsın dıosak mecburuz dedıgınız gıbı iç su iç :))))

Hersey basta guzeldı
Eşimin bma olan sewgısınden şüphm yok ama bnm kılolarımdan dolayı gerckten psıkolojım bozuldu
Kendıme guvenım azaldı
Eskı neselı hareketlı delı dolu merve gıttı yerıne sureklı agrısı sızısı olan ozguvenı olmatan ve ayna karsısında sureklı oflaysn acayıp sınırlı bı merve geldı
Şimdi bnm gıbı bı hatunls vakıt gecırmkte zor olsa gerek bnde kistde var kılo vermn hergcn gun zorlasıyo kılom kıstımı kistım ise kılomu tetıklıyo yanı kızlar ıyı bı motıvasyon gercekten super oldu

merhabalar tekrardan. salı gunu yazmıstım buraya ama tekrar yazamadım
memleketıme gıttım apartopar dedem vefat ettı
dıyete devam edemedım dogal olarak bende bugun yıne kendımı toparlamaya calısyorum
sızler nasılsınız

kilo cetveli yapıyorum hepsini yapıyorum karşıma şöyle birşey geliyor bu ne demek.

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun

Basınız saolsun

allah rahmet eylesin. Mekenı cennet olsun
allahım sana ve ailene sabır versin

türk erkekleri işte önce görüntüye önem veriyolar neler yiyosun gün içerisinde peki

özel yaptığım bişey yok önceden doyana kadar yerdim şimdi ise 1 tabak yerine 4-5 kaşık yiyorum ekmeğimi tam buğday olarak değiştirdim bi de biberiye çayı kullanıyorum fırsat buldukça

selam kızlar herkeze iyi haftalar diliyorum

bugün geç kaldım ama :))

Son düzenleme:

belli bir saat yok canım cuma bildirim yapılıyor cumartesi tabloyu hazırlıyor a20 arkadaşımız

hoşgeldin

anne değilim ama rabbimin yarattığı her şey güzeldir canım

Arkadaslar su içmeye nasıl alısıcam yha yardım edın

yanı başıma tupperware 1 litrelik şişesinden koydum acıktıkça içiyorum çok lavaboya çıkıyorum ama olsun ,2, 2.5 litre içmeye çalışıyorum bu sayede içim rahat sudan gitmiyor kilolarım bundan eminim

başın sağolsun,Allah rahmet eylesin dedene...hoşgeldin tekrardan

her şeyi bitirim kopyaladığın bölümün ikinci http ile başlayıp png ile bitmesine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…