Arkadaslar su içmeye nasıl alısıcam yha yardım edın
tünaydın canım sen eşine takılma bence de benim nişanlım da ilk çıktığımızda 54 kiloydum o zamanlar bana 90 kilo olsan da benim için aynısın diyordu ama 70i görünce zamanla ne zaman zyıflican die arada laf sokuyo bende ona noldu 90a diyorum o eskidendi diyor:44: Allah'ın izniyle vercez kilolarımızı yavaş yavaş gidiyor ama en azından sağlıklı verdiğimi düşünüyorum aç kalmadan hemde :13:
merhabalar tekrardan. salı gunu yazmıstım buraya ama tekrar yazamadım
memleketıme gıttım apartopar dedem vefat ettı
dıyete devam edemedım dogal olarak bende bugun yıne kendımı toparlamaya calısyorum
sızler nasılsınız
Kılo cetvelı nerden yapıyosun
merhabalar tekrardan. Salı gunu yazmıstım buraya ama tekrar yazamadım
Dıyete devam edemedım dogal olarak bende bugun yıne kendımı toparlamaya calısyorum
sızler nasılsınız
türk erkekleri işte önce görüntüye önem veriyolar neler yiyosun gün içerisinde peki
selam hoşgeldin
Teşekkurler cuma gunu herhangı bi saat var mı yoksa cuma gunu herhangı bı saat olsa bişi olurmu
Kızlar ne yaparsak kendınız için yapalım
Gusel gıyınmiş birini gorunce içimi çekmek ıstemiyorum artık
geçenlerde başlamıştım gene bıraktım ama ona rağmen 2 kg gitti benden :) neyse şuan 75 kiloyum boy 1.64 ...
3 aylık bir diyet yapmayı düşünüyorum herale istedim kiloya düşerim ya :) bu süre zarfında tekrar diyetisyene gidesimm yok ama onun bana hazırladığı 1600 kalorilik diyetle devam etmeyi düşünüyorum kızzlarr spor salonuna kayıt yaptırasım var ama bende miskinlik yani kaba tabirle tembelik var ondanda emin değilim anlıcanız ama spor şartneyse kızlar uzun lafın kısası aranıza katılabilirmiyimm :):26:
canım ne kadar mutlu oldum anlatamam eminim sende güzelsindir bütün anneler güzel değilmi zaten ama erkekler çocuk olduktansonra çok değişiyorlar yaa sanki biz evde boş boş oturuyoz ahh ahh ne çekese anneler çekiyo bir an önce adet olsamda spiral takılsada içim rahat etse artık:2::2::2::2:
merhabalar tekrardan. salı gunu yazmıstım buraya ama tekrar yazamadım
dıyete devam edemedım dogal olarak bende bugun yıne kendımı toparlamaya calısyorum
sızler nasılsınız
kilo cetveli yapıyorum hepsini yapıyorum karşıma şöyle birşey geliyor bu ne demek.
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?