70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar dogadan 7 otlu cay tavsıye ederım ben gun boyunca 2 bardak yeşilcay 1 bardak dogadan cayı içtim
Afedersnz tuvaletten cıkamıyorum ama cok rahatım
7 otlu cay iştahta kesti
Bir deneyın eger denemedıysenız

ya kilo almak cidden sterten v içten içe yalnızlıktan kaynaklanıyo dukanla kilo vereni çok duydum ama benim gibi hiç durmayan bir bebeği olan içi onları hazırlamak çok zor yemekleri biraz uğraştırıyor ama verenler güzel kilo veriyo

Bugünkü menüm;

Sabah; Yarım dilim börek, biraz domates, az peynir

Öğlen: 1 kase çorba, 1 kase cacık, Yarım dilim ekmek

Akşam: 1 kase kısır, 3-4 kaşık domatesli ç. biber yemeği

4-5 kupa çay (tek şekerli),

Yarım saat kadar yürüyüş

canım bu tarz ürünler sürekli kullanıldığında bağırsak tembelliği yapabilir. Arada ara vermeni ve bol sıvı tüketmeni tavsiye ederim

Başınız sağ olsun. Allah geride kalanlara hayırlı uzun ömürler versin inşallah.

kizlar nasilsiniz gecmisi okudum ama alinti yapamadim kusura bakmayin

hasret basin sagolsun

aynur o nasil bir fikir ya supermis

yusufeymen takma eslerin cocunlugu oyle kendi sismanliklarini gormezler bize zayiflayin derler

kizlar ben cok skldim diyet olayindan aylardir diyetteyim ya simdi spor yapmakda gelmiyo icimden Sabah jillian yapayim dedim basladim biraktim hic icimden gelmedi neden Boyle olduki:26:
bu hafta 58in altini gormek istiyorum insaallah olur 25 eylule Kadar devam edicem nekadar daha verirsem ondan sonra korumaya alicam

benim icin guzel olan bekarkenden kalan bitane etegim vardi m beden ve olmuyordu bgun deneyeyim bakalim dedim super oldu hatta biraz bol bile sayilabilir demekki gercekten Kilo vermisim cok sevindim

canım keşke bende 62 olsam en azından hedefime çok az kalmış olur

canim yaklasik 2 sene kadar once ben senden biraz daha fazla kilodayken, senin dedigin gibi diyordum, ah bir 63-62 olsam baska bir sey istemem diyordum ve hedefim 59 du o zaman, simdi 60 oldum hatta 59 oldum bir ara ve bu kiloyu 1 yil korudum, ama simdi birrden bire cikti anlamadim bir sorun var, vakit bulunca hormonlara baktircam insallah. Ama demeye calisiyorumki, hic motivasyonunu bozma eslerin soylediklerini de kafaya takma. stres kilo vermede onemli, moralini bozma,

hepinizi opuyorum

menu

sabah 7 de : 1 dilim kizarmis ekmek, 1 haslanmis yumurta

ara: elma

oglen; 3 kasik kisir, 3 kucucuk borek, 1 dilim az sekerli kek

ara: kucuk bir dilim kek daha

aksam; kabak yemegi, yogurt, 1 dilim ekmek.

ara; biraz uzum, yesil cay

bu arada, ftemiz ve suzim size kocaman selamlar, burda olmaniza cok sevindimmmmmmmmmmmmmmm bir de abababa vardi doktorumuz o da burda galiba sende opuldun

Selam arkadaslar...
Bu hafta, vucudumu zararli hucrelerden arindirmak icin bir tedaviye basliyorum.. Sizden de sabir dualari bekliyorum!! Gecen sene kan kanserinden suphesiyle icin zor gunler gecirdim. Elhamdulillah ki simdilik iyiyim.. Rabbim olanlara ve ailelerine sabir versin..
Bugun uzaktan tanidigim biri daha 21 yasinda kan kanserine yenik dusmus..

Rabbim yardımcın olsun
Gecmiş olsun ;(( çok üzüldüm inanın

bu arada, ftemiz ve suzim size kocaman selamlar, burda olmaniza cok sevindimmmmmmmmmmmmmmm bir de abababa vardi doktorumuz o da burda galiba sende opuldun
Selam canım,
sen yine ne güzel 1 sene korumuşsun, ben hiç hedefime inemedimya, verirsin yine bozma moralini, inşallah hormonlarında sağlamdır.
Allah kolaylık versin.

Canım uzun zamandır uğraşıyosun, normaldir sıkılman, kendini biraz serbest bırak, abartmadan herşeyden yemeye çalış, zamanla ona da alışır vücudun.

Günaydın kızlarr,
Herkesi okudum ama alıntı yapacak vaktim yok maalesef, işler yoğun ve işyerimde yalnızım, arkadaş izne çıktı.
Herkesler iyidir umarım, yeni gelen kızçeler hoşgeldiniz. Yalnız menüleri hiç beğenmiyorum, kaç kere örnek menü paylaştım ama doğru düzgün menü göremedim, genelde kahvaltı atlanılıyor veya tek çeşit cornflaks veya yumurta yenilip çıkılıyor, kahvaltıyı atlamayın arkadaşlar, veya öğlen atlanılıyor, öğün atlanılarak kilo verilemez, çok olsa vücudunuz su kaybeder ama aç durduğunuz için yağları stok yapmaya başlar, 3 ana, 3 ara öğün yapmaya çalışırsanız, metabolizmanız çalışır, yağlar da zamanla erir.
Benden nacizane tavsiyem bunlar.
Hasretcim, Allah rahmet eylesin canım, cennette kavuştursun inşallah.
Aynur sabah sabah güldürdün beni, ilahi alemsin.

gunaydınlar bassaglıgı dıleyen herkesten allah razı olsun
benım dıyet ıyı gıdıyor allaha sukur 16sında esımın dogum gunu ozamana kadar kacamak yapmak yok ıns
ben bırde esımle beraber yaptıgım ıcın daha guzel uygulayabılıyorum dıyetımı
esınız kıloluysa hemen beraber yapmaya baslayın derım ben
herne kadar cok mızmızlansalarda daha verımlı olacaktır emın olun

buda dun uygulamıs oldugum menum

sabah
1 bucuk dılım ekmek
salatalık 1 kk peynır
5.6 zeytın
azcık recel cay

oglen

5 yk ıspıt (yoresel sebze kavurması)
yarım dılım ekmek
1 bardakta az lıgt cola

ara
4.5 fınfık
nescafe

aksam

1 kepce mercımek corbası
6 yk semızotu yemegı
1 bardak lıgt cola
1 dılım ekmek
salata

ara

meyve

sabah
yumurta salatalık su
:)
ara öğün
1 bardak süt
3 adet yulaflı bisküvi
öğle yemeği
makarna yoğurt
akşam belli deil kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…