Bizde hayta sonu alışverişe gittik kendime tek parça bir şey almadan geri geldim.Hiç birşey yakışmıyor ve ben bu drumdan çok sıkıldım.
Bu gün okulda bizim kızlar çok güzel kilo vermişler. dukan yapmışlar .Kendime çok sinir oldum. Resmen komplekse girdim.
Kızlar dogadan 7 otlu cay tavsıye ederım ben gun boyunca 2 bardak yeşilcay 1 bardak dogadan cayı içtim
Afedersnz tuvaletten cıkamıyorum ama cok rahatım
7 otlu cay iştahta kesti
Bir deneyın eger denemedıysenız
merhabalar tekrardan. salı gunu yazmıstım buraya ama tekrar yazamadım
memleketıme gıttım apartopar dedem vefat ettı
dıyete devam edemedım dogal olarak bende bugun yıne kendımı toparlamaya calısyorum
sızler nasılsınız
canım keşke bende 62 olsam en azından hedefime çok az kalmış olur
Selam arkadaslar...
Bu hafta, vucudumu zararli hucrelerden arindirmak icin bir tedaviye basliyorum.. Sizden de sabir dualari bekliyorum!! Gecen sene kan kanserinden suphesiyle icin zor gunler gecirdim. Elhamdulillah ki simdilik iyiyim.. Rabbim olanlara ve ailelerine sabir versin..
Bugun uzaktan tanidigim biri daha 21 yasinda kan kanserine yenik dusmus..
Selam arkadaslar...
Bu hafta, vucudumu zararli hucrelerden arindirmak icin bir tedaviye basliyorum.. Sizden de sabir dualari bekliyorum!! Gecen sene kan kanserinden suphesiyle icin zor gunler gecirdim. Elhamdulillah ki simdilik iyiyim.. Rabbim olanlara ve ailelerine sabir versin..
Bugun uzaktan tanidigim biri daha 21 yasinda kan kanserine yenik dusmus.. :
geçmiş olsun Rabbim bi daha böyle bi duygu yaşatmasın. 21 yaş ne kadar da genç... Allah mekanını cennet eylesin
Selam canım,bu arada, ftemiz ve suzim size kocaman selamlar,burda olmaniza cok sevindimmmmmmmmmmmmmmm bir de abababa vardi doktorumuz o da burda galiba sende opuldun
Allah kolaylık versin.Selam arkadaslar...
Bugun uzaktan tanidigim biri daha 21 yasinda kan kanserine yenik dusmus..
Canım uzun zamandır uğraşıyosun, normaldir sıkılman, kendini biraz serbest bırak, abartmadan herşeyden yemeye çalış, zamanla ona da alışır vücudun.kizlar nasilsiniz gecmisi okudum ama alinti yapamadim kusura bakmayin
hasret basin sagolsun
aynur o nasil bir fikir ya supermis
yusufeymen takma eslerin cocunlugu oyle kendi sismanliklarini gormezler bize zayiflayin derler
kizlar ben cok skldim diyet olayindan aylardir diyetteyim ya simdi spor yapmakda gelmiyo icimden Sabah jillian yapayim dedim basladim biraktim hic icimden gelmedi neden Boyle olduki:26:
bu hafta 58in altini gormek istiyorum insaallah olur 25 eylule Kadar devam edicem nekadar daha verirsem ondan sonra korumaya alicam
benim icin guzel olan bekarkenden kalan bitane etegim vardi m beden ve olmuyordu bgun deneyeyim bakalim dedim super oldu hatta biraz bol bile sayilabilir demekki gercekten Kilo vermisim cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?