zaten onu agri cok olursa vermiyolarmiydi ya benmi yanlis hatirliyorum
ben olmuyorum diye regli baslayinca Aspirin ictim ve sonucudu dusun
gecen haftaninki daha bi güzeldinellerine saglik kuzum saka yapiyom birincilik gidi gidi elden :84: sonuncu olmadigima sükreteyim bari tugbis senide tebrik ediyorum tatlim bu hafta keyfini cikart haftaya geri alacam 1inciligimi
sloganda güzel olmus aynurcum
girecekler gör bak
ay ne güzel ya baskalari diyince cok daha güzel oluyor insan kendini manken gibi hissediyor dimi aynurcum
cok sagol bebegimdün dondurma yemisdim senin dondurmani yemis sayayim
sen avusturyanin neresindensin canim bende burdayim bagirsam duyarmissin acep
ay yazik oglanin ismide eyüp kaldi
bende diyorum aynur eyüpü gözünde büyütmüs zayiflayinca eyüpüde beyenmiyor megerse baskasiymis
olmamis canim anam bu nekuzum aksamlari hafif yemeye calis aksam hem pilav hem makarna bunlar sana yag yapar canin cok istiyorsa öglen ye aksam corba salata ile kapat
ohh ohh ne güzel gezeceksin desene
hosgeldin canim tekrar
6lilari görmüssün bidaha 7lileri görmesin insallah
verirsem üzülürüm diyon ya alemsin aynur ya
odunlar ya benimki de ayni cocuk kücükken ben oturma odasinda cocugu susturma calismisdim uyuyamiyor beyefendi diye simdik diyorum onu atsaymissim ya odadan uyuyamiyorsan sen git oturma odasina diye
he he nerde yaziyorsa sanki
anam desene eyüp seni görünce taniyamiycak sok olacakkiz oglan asik olmasin sonra o senin pesini birakmiyormus
benimde siKINTIM o canim cok fazlaydi ama sporla azaldi biraz dogumlar yuzunden oldu
tesekkurler canim insaallah
eline saglik canim 2.olmusum ya
btlcngz ne yaptinya 200gr az verseydin ben 1.olcaktim
30.08.2013
[TABLE="class: grid, width: 850, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NICK[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]GEÇEN HAFTA[/TD]
[TD]BU HAFTA[/TD]
[TD]GİDEN[/TD]
[TD]TOPLAM GİDEN[/TD]
[TD]HEDEF[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]BtlCngz[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]70,8[/TD]
[TD]69,3[/TD]
[TD]1500[/TD]
[TD]2,7[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]berenerva2[/TD]
[TD]75,2[/TD]
[TD]59,9[/TD]
[TD]58,6[/TD]
[TD]1300[/TD]
[TD]16,6[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]_garfield_[/TD]
[TD]75,2[/TD]
[TD]74,6[/TD]
[TD]73,2[/TD]
[TD]1300[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]cadim38[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]68,2[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]1200[/TD]
[TD]11[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]elf_86[/TD]
[TD]80,7[/TD]
[TD]79,2[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]1200[/TD]
[TD]2,7[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]triendy21[/TD]
[TD]62,7[/TD]
[TD]61,7[/TD]
[TD]60,6[/TD]
[TD]1100[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]ftemiz[/TD]
[TD]62,8[/TD]
[TD]64,4[/TD]
[TD]63,6[/TD]
[TD]800[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]zerra[/TD]
[TD]63,2[/TD]
[TD]62,5[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]600[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]BenSuzi[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]73,4[/TD]
[TD]73,1[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]yusufeymen2012[/TD]
[TD]76[/TD]
[TD]76[/TD]
[TD]75,8[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]ssecemm[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]61,4[/TD]
[TD]61,3[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]25,7[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]a20[/TD]
[TD]71,5[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]sevilay80[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]74,6[/TD]
[TD]74,8[/TD]
[TD]+200[/TD]
[TD]7,2[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]hakuda[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]68,6[/TD]
[TD]69,2[/TD]
[TD]+600[/TD]
[TD]9,8[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]mavi1000[/TD]
[TD]75,1[/TD]
[TD]73,8[/TD]
[TD]74,7[/TD]
[TD]+900[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi BtlCngz olmuştur tebrik ederiz
Yeni gelen arkadaşlarımız mygursoy, lagrima, zeynepnalin, neoldumdelisioldum, gece_kahvesi, yufa, theolog, kate03, sena2532, hasretttt, aysenyarol, ebeciik, dileekefem, hanifemutlu
hoşgeldiniz
Kilo verenleri tebrik ediyorum, daha iyi listelerde buluşmak üzere
Unutmayalım;
"Hiç bir yiyecek bizi ZAYIF OLMAK kadar mutlu edemez."
Merhaba beni de aranıza alır mısınız? 73 kilo civarındayım.2012 nisan ayında doğum yaptım ve giden kiloları da geri aldımKilo vermek istiyorum. Biraz bilgi verir misiniz grup hakkında ve neler yapmam gerektiği konusunda? Elimden geldiğince artık yanınızda olmak istiyorum
hoşgeldinher cuma kilo bildirim günü,her günde neler yediğimizi paylaşıyoruz,birbirimize elimizden geldiğince destek oluyoruz
Bilsem öyle yapardım canmİlk haftam oldugundan böyle gitti bidakine bukdr olmas malesef sen olursun ozmn 1. :)
Tesekkür edrim canm ellerine sağlıkk
bugünkü menüm
sabah: 1 dilim ekmek, biraz peynir, 4-5 çatal sucuk (pazar kahvaltısı olduğu için dayanamadım) domates salatalık
ara:ceviz fındık kuru üzüm (1 avuç)
öğle: Fırında balık, salata, 1 dilim ekmek
akşam: Yok (öğle yemeğini geç yediğim için akşamı meyve ile geçiştirdim)
kilo verenleri BOL BOL tebrik ediyorummmmm, superler. yerinde sayanlarida tebrik ediyorum fakat benim gibi kilo alanlara cik cik
bu hafta unutmusumaklimdan cikti bir an bildirim yapmak ama haftaya cuma sabahi yapicam insallah. bildirimleri kime yapiyoruz, listeyi kim hazirliyor?
bende 1 yil ayni kiloda kalip (59-60) son 2 ayda birden anlamadigim bir sekilde kilo aldim. cok uzuldum simdi 62-63 arasinda gidip geliyorum. Hormonal bir sorunum var galiba, vucudumun bazi yerlerinde hafif killanma var birde yuzum cok kotu siyah leke birakan sivilcelerle doldu, hic yoktu boyle sorunlarim ama gecirdigim 8 aylik bir stresten sonra normal heralde. burda hep beraber destek olarak asacaz bunuda insallah
hepinizi optum.
canım keşke bende 62 olsam en azından hedefime çok az kalmış olur
kızlar günaydın dün eşimin bana bişeyleri ignelemesi üzerine artık daha çok kararlıyım zayıflamaya sanki kendisi çok zayıfmış gibi...
dün ikinci çocuktan konu açıldı ben istemiyorum diyorum o ne olacak diyo sanki çocuğa o bakıyo zor diyorum anlamıyo kendisi bi yarım saat dayabildimi acaba ben ikinci çocuga hazır değilim daha bizim oğlan 9 aylık nasıl bakarım diyorum vucudum iyice salıcak kendini diyorum bana ne dediği aynen şu oldu sanki manken gibi vucudun var...
o kadar sinirlendimki hala öfkem geçmiş değil kararlıyım allahın izniyle bende zayıf olabilirim bu sabah tartıldım 74,6 çıktı sanırım inş verebiliyorumdur herkeze hayırlı sabahlar
kızlar günaydın dün eşimin bana bişeyleri ignelemesi üzerine artık daha çok kararlıyım zayıflamaya sanki kendisi çok zayıfmış gibi...
dün ikinci çocuktan konu açıldı ben istemiyorum diyorum o ne olacak diyo sanki çocuğa o bakıyo zor diyorum anlamıyo kendisi bi yarım saat dayabildimi acaba ben ikinci çocuga hazır değilim daha bizim oğlan 9 aylık nasıl bakarım diyorum vucudum iyice salıcak kendini diyorum bana ne dediği aynen şu oldu sanki manken gibi vucudun var...
o kadar sinirlendimki hala öfkem geçmiş değil kararlıyım allahın izniyle bende zayıf olabilirim bu sabah tartıldım 74,6 çıktı sanırım inş verebiliyorumdur herkeze hayırlı sabahlar
emzirmiyor olsan bile vücudun kendini toplaması için 2 yıl ar alazım.benim arası az ve beni yordu bu durum.hamilelikte de zor oluyor.bi de boşver sen ne dendiğini manken gibi ol veee sebebib bu olsun.buarada dikkat et bu şekilde hamile kalan da çokkızlar günaydın dün eşimin bana bişeyleri ignelemesi üzerine artık daha çok kararlıyım zayıflamaya sanki kendisi çok zayıfmış gibi...
kızlar herkese merhabaa haftasonu h,iç fırsatım olmuyo giremeedim buraya ben listeye neden giremedim anlamadım her gün ve cuma bildir,im yaptım ama başka ne yapıcaktık :26:
emzirmiyor olsan bile vücudun kendini toplaması için 2 yıl ar alazım.benim arası az ve beni yordu bu durum.hamilelikte de zor oluyor.bi de boşver sen ne dendiğini manken gibi ol veee sebebib bu olsun.buarada dikkat et bu şekilde hamile kalan da çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?