70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zaten onu agri cok olursa vermiyolarmiydi ya benmi yanlis hatirliyorum
ben olmuyorum diye regli baslayinca Aspirin ictim ve sonucudu dusun

benim regl ağrısı değildi dişim ağrıdı diye içtim yuttuğum anda "anaa ben hastaydım ya " diye kaldım böyle ağrı kesiciler regli keser ya ondan tırstım ama azalttı biraz kesmedi şükür aspirin arttırıyo muydu bilmiyom onu

bugün yediklerim :
sabah : 3 biber turşusu,1 lokma ekmek,1 kupa yeşil çay
öğlen : çeyrek sucuk ,3 tatlı kaşığı ballı tereyağı,lavaş (sınırsız ) (hafta sonu kahvaltısı olduğundan böyle oldu)
ara : 1 kupa yeşil çay,1 elma
akşam yemeğinden 1 saat önce zencefilli,zerdeçallı,tarçınlı karışımlı yarım kase yoğurt (dün kk de gezirken gördüm mantıklı geldi denemeye karar verdim)
akşam :1 kase dolusu çorba,2 dilim ekmek
2.5 litre su

girebilirsem hoşbulcam inşllahhh... oğlumdan fırsat bulamıyorum çok mızmız bi çocuk

benimde siKINTIM o canim cok fazlaydi ama sporla azaldi biraz dogumlar yuzunden oldu

tesekkurler canim insaallah

eline saglik canim 2.olmusum ya
btlcngz ne yaptinya 200gr az verseydin ben 1.olcaktim

Bilsem öyle yapardım canm İlk haftam oldugundan böyle gitti bidakine bukdr olmas malesef sen olursun ozmn 1. :)

Tesekkür edrim canm ellerine sağlıkk

Kilo verenleri tebrik ediyorum. Dünkü menüm;

Sabah+Öğlen: 3 küçük sosis, 1 yumurta, 1 dilim ekmek, Az salça

Ara: 1 küçük sütlaç (120 kalorilik olanlardan)

Akşam: 2 adet dolma, yoğurt

Yıllık izin bitmiş olup, pazartesiden itibaren göreve başlıyorum. O zaman 3 ana 3 ara öğün yapabileceğim.

Bu arada bugün YDS de görevliyim. Girecek olan arkadaşlara başarılar dilerim

Merhaba beni de aranıza alır mısınız? 73 kilo civarındayım.2012 nisan ayında doğum yaptım ve giden kiloları da geri aldım Kilo vermek istiyorum. Biraz bilgi verir misiniz grup hakkında ve neler yapmam gerektiği konusunda? Elimden geldiğince artık yanınızda olmak istiyorum

hoşgeldin her cuma kilo bildirim günü,her günde neler yediğimizi paylaşıyoruz,birbirimize elimizden geldiğince destek oluyoruz

Bilsem öyle yapardım canm İlk haftam oldugundan böyle gitti bidakine bukdr olmas malesef sen olursun ozmn 1. :)

Tesekkür edrim canm ellerine sağlıkk

kilo verenleri BOL BOL tebrik ediyorummmmm, superler. yerinde sayanlarida tebrik ediyorum fakat benim gibi kilo alanlara cik cik

bu hafta unutmusum aklimdan cikti bir an bildirim yapmak ama haftaya cuma sabahi yapicam insallah. bildirimleri kime yapiyoruz, listeyi kim hazirliyor?

bende 1 yil ayni kiloda kalip (59-60) son 2 ayda birden anlamadigim bir sekilde kilo aldim. cok uzuldum simdi 62-63 arasinda gidip geliyorum. Hormonal bir sorunum var galiba, vucudumun bazi yerlerinde hafif killanma var birde yuzum cok kotu siyah leke birakan sivilcelerle doldu, hic yoktu boyle sorunlarim ama gecirdigim 8 aylik bir stresten sonra normal heralde. burda hep beraber destek olarak asacaz bunuda insallah
hepinizi optum.

menu:

sabah: minik fincan portakal suyu,
1 dilim kizarmis tambugday ek.
kucuk parca beyaz peynir

ara: kahve ve cikolata

oglen yagsiz kucuk kase salata , yesil cay, 1 dilim kizarmis tb ekmegi

ara: yine kahve sutsuz sekersiz bu sefer :126: ders calisiyom ondan kahvesiz olmuyor

aksam : 1 tabak kabak yemegi, salata, yogurt olcak insallah

ara yesil cay belki az beyaz leblebi olur.

Bugünkü menüm
sabah: 1 dilim ekmek, biraz peynir, 4-5 çatal sucuk (pazar kahvaltısı olduğu için dayanamadım) domates salatalık
ara:ceviz fındık kuru üzüm (1 avuç)
öğle: fırında balık, salata, 1 dilim ekmek
akşam: yok (öğle yemeğini geç yediğim için akşamı meyve ile geçiştirdim)

bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Darısı bize inşallah. Kızlar hangi sporları yapıyorsunuzda zayıflayabiliyorsunuz....

canım keşke bende 62 olsam en azından hedefime çok az kalmış olur

canım keşke bende 62 olsam en azından hedefime çok az kalmış olur

kızlar günaydın dün eşimin bana bişeyleri ignelemesi üzerine artık daha çok kararlıyım zayıflamaya sanki kendisi çok zayıfmış gibi...
dün ikinci çocuktan konu açıldı ben istemiyorum diyorum o ne olacak diyo sanki çocuğa o bakıyo zor diyorum anlamıyo kendisi bi yarım saat dayabildimi acaba ben ikinci çocuga hazır değilim daha bizim oğlan 9 aylık nasıl bakarım diyorum vucudum iyice salıcak kendini diyorum bana ne dediği aynen şu oldu sanki manken gibi vucudun var...
o kadar sinirlendimki hala öfkem geçmiş değil kararlıyım allahın izniyle bende zayıf olabilirim bu sabah tartıldım 74,6 çıktı sanırım inş verebiliyorumdur herkeze hayırlı sabahlar

Erkekler işte canım sıkma canını,Sen zayıflamana bak bebeğin çok küçük daha.Sütten kestinmi çok erken diye anlat eşine.ne acelesi var bukadar anlamadım..Sadece bakmakta yetmiyor asıl zorluk 1 yaşından sonra başlıyor canım.benim oğlum 3 yaşında bak tecrübeyle sabit asıl iş sonra.Terbiye eğitim temizlik genel kurallar derken iyice zorlaşıyor.ben 5yaşından sonra düşünebilirim valla.

selam kızlar haftaya bende girerim aranıza inşalllah bu sabahki kahvaltım;
bi bardak ılık su ve bal karışımı ondan 20 dakka sonra,
2 dilim ekmek
kibrit kutusu büyüklüğünden biraz daha büyük peynir
domates,salatallık
2 tane zeytin
1 kupa çay
bide kalktığımdan beri 4 bardak su içebildim :56
:

tünaydın canım sen eşine takılma bence de benim nişanlım da ilk çıktığımızda 54 kiloydum o zamanlar bana 90 kilo olsan da benim için aynısın diyordu ama 70i görünce zamanla ne zaman zyıflican die arada laf sokuyo bende ona noldu 90a diyorum o eskidendi diyor:44: Allah'ın izniyle vercez kilolarımızı yavaş yavaş gidiyor ama en azından sağlıklı verdiğimi düşünüyorum aç kalmadan hemde :13:

kızlar herkese merhabaa haftasonu h,iç fırsatım olmuyo giremeedim buraya ben listeye neden giremedim anlamadım her gün ve cuma bildir,im yaptım ama başka ne yapıcaktık :26:

emzirmiyor olsan bile vücudun kendini toplaması için 2 yıl ar alazım.benim arası az ve beni yordu bu durum.hamilelikte de zor oluyor.bi de boşver sen ne dendiğini manken gibi ol veee sebebib bu olsun.buarada dikkat et bu şekilde hamile kalan da çok

o dediğini bende anlamadım canım ya listeye girmek için napmak gerekiyor bilmiyorum inşallah haftaya kilo veriririm de bende o listede olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…