70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen canım bende çalışıyorum hareketlerim sınırlı o yüzden bu ara bende fazla su içmeye başladım neskafem vardı günde 2 tane onu kestim çayı zaten yıllardır şekersiz içiyorum. ayrıca günde en az 1 kere yeşil çay içmeye başladım. benim derdim çikolata ve tatlı!!!:26: ama bu ara onlara da dikkat ediyorum çünkü artık şeker hastası olucam diye kendimi frenlemeye çalışıyorum.. pekii ben ne zaman kilo vericem?? bu arada porsiyonlarımı küçülttüm şöyle kiii.. daha önce diyetisyene gitmiştim 70 kg dan 62 ye kadar düştüm. o yüzden ne yemem gerektiğini biliyorum. metabolizmam iyi çalışıyor fakat ödem sorunum olduğunu söylüyordu doktorcuğum. biberiye çayını merak ettim:44::44:

Hosgeldin canim aramiza

Neden spor yapamiyosun çalışıyormusun :26:
Burda hep beraber zayiflicaz inşallah buna inan yeter

EVET CANIM calışıyorum aksamları da yorgun oluyorum..ee eve gıt yemek hazırla eşle ılgılen vs
inşallah zayıflıcaz cnmm..

[B]
sporu bende yapamıyorum maaleseff bi mekik çekiyorum o da hergün düzenli değil onu yapsam en azından faydasını görcem aslında bi hedef belirle kendine önce yavaş yavaş o hedefe koşalım [/B]

evet tatlım haklısınn ilk olarak hedefım 65 cnm...ınsallah hedeflerımıze ulaşırz..

selam kızlar ;

geçen sene çok büyük bir azimle 86 kilodan 66 kiloya kadar düşmeyi başardım. Ama maalesef kilomu koruyamadım ve şu an 74 kiloyum. Bu hafta başına kadar eski azmimden eser yoktu. Takii tekrar buralarda turlamaya başlayana kadar :)) Kendimde tekrar bu hırsı yakaladım pazartesinden beri gayet düzenli ve hafif besleniyorum ve desteklerinizi bekliyorum...

hoşbuldum :))

dukan diyeti ile 84 kilodan 72 kiloya düştüm geçen sene mart aylarında şimdi oldum yine 77 :'( ve içimden gram diyet yapmak gelmiyor. elimi kolumu kaldıracak halim yok.. tatlı denilen lanetten kendimi bir kurtarabilsem belki hayatımda birçok şey değişecek ama beynime söz geçiremiyorum :'(

ne güzel 62 ye düşmüşsün keşke koruyabilseymişsin canım ya gerçi her şerde bi hayır vardı tanışmaya vesile oldu biberiye çayını da burdan öğrendim bende çokta iyi geldiğini düşünüyorum bağırsaklarımı çalıştırıyo zaten yağ yakma özelliği var ayrıca yağını da kullandım göbeğime sürüp sardım 2 cm inceldim ama her akşam yapmak sıktı beni onu bıraktım devam etsem eminim sıkılaşcaktım iyicee :26: bende boğazımı kısayım dedim iyi de yaptım hazımsızlık yaşamaıyorum en azından

tatlı çoğu kişinin vazgeçilmezi zatenn

inşalah canım ya inşallah hepimiz incecik olcazz istediğimizi rahatlıkla giycez

dukan diyeti gerçekten bende de etki göstermişti ama bırakınca aldım geriye kiolarımı

sagol kuzu sen zaten zayifsin hayatim kendin takiyosun sendeki Boy kimde var
geçmiş olsun canımm geçer geçer üzülme

bi yere gitmiyoruz canım burdayız 55 olsam bile

sagol canim
esimde diyo bizim kizin boceklere karsi alerjisimi var acaba diye biz bir onceki tr donusumuzde arabayla geliyoduk yolda kizimin atesi yukseldi dusurtmeye calisiyorum dusmuyo yoldayizda almanyaya girene Kadar kac kere ates dusurucu fitil verdim dusmedide Dogru duzgun almanyaya girincede esim simdi buralarda kaliriz dedi biraz daha sabredin kizim ciglik felan atiyoo oyle kotuydu hemen stutgartaki hastaneye gittik onlarda yaticak dedi esim gidelim olmazmi bizim orda yatar dedi ben nasil Burda kalayim ev 1saatlik mesafede tamam ama hemen gidiyosunuz dediler ve ben tr donusu eve girmeden 1haftaya yakin hastanede kaldik ateside 40 ustundeydi ve bacagindada simdiki gibi izler kizariklik felan yinemi ayni oldu diye korktuk ama allaha sukur atesi yok

her gün kendime akşam eve gittiğinde birşey yemeyeceksin diyorum ve her gün eve gittiğimde ekmek olmasa bile içinde kesin akşam yemeği yiyorum :'( ve bu halimden aşırı derece de mutsuzum

tatlısız yaşayamıycaz diye bişey yok, eskiden ben de öyleydim ama şu an canım hiç tatlı çekmiyor. şöyle bi söz var biz çok kullanırız: hiç bir yiyecek bize zayıf olmanın mutluluğunu veremez

orası öyle de işte takıntılıyım tatlı konusunda yemediğimde resmen krizlerdeyim :'(

evet evet kesinlikle tanışmaya vesile oldu evet keşke almasaydım ama maalesef işten ayrılmıştım düzensiz bi hayat vs vs. neyse ki çok çabuk atlattım ve hayatımı düzene sokarken sigarayı bıraktım bu benim için ilk etapta kilodan daha önemliydi.neyse şimdi sıra kilo vermeye geldi ve ben hazırım. biberiyeyi evde saksıya diktim ama tutmadı. evde yetiştircem bende göz önünden ayırmamalı bu tip şeyleri. bir deee salatayla aran nasıldı zayıflama aşamasında?:44:

her gün kendime akşam eve gittiğinde birşey yemeyeceksin diyorum ve her gün eve gittiğimde ekmek olmasa bile içinde kesin akşam yemeği yiyorum :'( ve bu halimden aşırı derece de mutsuzum

iyi yapıyosun aslında, öğün atlamak çok yanlış. aç kalınca vücut kıtlığa girdiğini düşünüp yağları stoklamaya ve metabolizmayı yavaşlatmaya başlıyor biz de hem aç kalıp hem kilo almış oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…