9 gün sonra ne varki merak ettim:26:
ayneen öyle valla ilk moral ve motivasyonu burdan aldığım için bu sayfada aktifim sürekliönceleri tabak tabak yerken şimdi kaşık kaşık sayarak yiyorum ekmeğim tamamen buğday oldu buğday yoksa ekmekte yok ara öğünlerimi aksatmadığım ve sürekli su içtiğim için ana öğünlerim az oluyor bundan dolayı veriyorum çünkü spor yapmıyorum çalıştığım için :26: bide biberiye çayım vaar onu kullanmaya başlamıştım ama şimdi ara verdim
ayın 16sında okul açılcak denizlide okuyorum oraya gitcem
Hosgeldin canim aramiza
Neden spor yapamiyosun çalışıyormusun :26:
Burda hep beraber zayiflicaz inşallah buna inan yeter
[B]
sporu bende yapamıyorum maaleseff bi mekik çekiyorum o da hergün düzenli değil onu yapsam en azından faydasını görcem aslındabi hedef belirle kendine önce yavaş yavaş o hedefe koşalım [/B]
hmmm anladım şimdi peki var mı tatilden bu yana bi değişiklik görenler şaşıp kalcak mı pekii?
kizlar nasilsiniz
kizim Sabah uyandi ayagini bir bocek yemis ama kipkirmizi sismis gibide ve bikac yeri yemis hayvan sonra aradik doktora goturdum benim kiz doktoru gorunce oyle cigliklar attiki herzamanki gibi Doktor bakamadi bile Dogru duzgun kucagimdayken ustun koru bakti bi tane krem Verdi 2gun sur gecer dedi insaallah gecer
bizden Boyle sizde neler var
yeni gelenler hosgelmis
aynur sevindim canim sutun olcan aynen devam
kizdirmayin benim aynurumu kim gidiyor nereye gidiyor burayi birakirsaniz Kilo alirsiniz bak biz uyariyoruz gitmeyin biyere
aynen canım bende çalışıyorum hareketlerim sınırlı o yüzden bu ara bende fazla su içmeye başladım neskafem vardı günde 2 tane onu kestim çayı zaten yıllardır şekersiz içiyorum. ayrıca günde en az 1 kere yeşil çay içmeye başladım. benim derdim çikolata ve tatlı!!!:26: ama bu ara onlara da dikkat ediyorum çünkü artık şeker hastası olucam diye kendimi frenlemeye çalışıyorum.. pekii ben ne zaman kilo vericem?? bu arada porsiyonlarımı küçülttüm şöyle kiii.. daha önce diyetisyene gitmiştim 70 kg dan 62 ye kadar düştüm. o yüzden ne yemem gerektiğini biliyorum. metabolizmam iyi çalışıyor fakat ödem sorunum olduğunu söylüyordu doktorcuğum. biberiye çayını merak ettim:44::44:
dukan diyeti ile 84 kilodan 72 kiloya düştüm geçen sene mart aylarında şimdi oldum yine 77 :'( ve içimden gram diyet yapmak gelmiyor. elimi kolumu kaldıracak halim yok.. tatlı denilen lanetten kendimi bir kurtarabilsem belki hayatımda birçok şey değişecek ama beynime söz geçiremiyorum :'(
EVET CANIM calışıyorum aksamları da yorgun oluyorum..ee eve gıt yemek hazırla eşle ılgılen vs
inşallah zayıflıcaz cnmm..
evet tatlım haklısınn ilk olarak hedefım 65 cnm...ınsallah hedeflerımıze ulaşırz..
dukan diyeti ile 84 kilodan 72 kiloya düştüm geçen sene mart aylarında şimdi oldum yine 77 :'( ve içimden gram diyet yapmak gelmiyor. elimi kolumu kaldıracak halim yok.. tatlı denilen lanetten kendimi bir kurtarabilsem belki hayatımda birçok şey değişecek ama beynime söz geçiremiyorum :'(
sagol kuzu sen zaten zayifsin hayatim kendin takiyosun sendeki Boy kimde varpis böcükler ya beni de yerlerdi hep geçmiş olsun ablacımannem evde giyeyim diye bi şort almış bana dün giydim aaa ne kadar zayıf gösterdi dedi ben de ben zaten zayıfım hıh yaptım 9 günüm kaldı sütun olmalıyım hemencik
geçmiş olsun canımm geçer geçer üzülme
bi yere gitmiyoruz canım burdayız 55 olsam bile
tatlısız yaşayamıycaz diye bişey yok, eskiden ben de öyleydim ama şu an canım hiç tatlı çekmiyor. şöyle bi söz var biz çok kullanırız: hiç bir yiyecek bize zayıf olmanın mutluluğunu veremez
sagol kuzu sen zaten zayifsin hayatim kendin takiyosun sendeki Boy kimde var
1.5 kilo verebildim bütün yazama hafif bi sıkılaşma var şaşırırlar mı bilmiyorum
ne güzel 62 ye düşmüşsün keşke koruyabilseymişsin canım ya gerçi her şerde bi hayır vardı tanışmaya vesile oldubiberiye çayını da burdan öğrendim bende çokta iyi geldiğini düşünüyorum bağırsaklarımı çalıştırıyo zaten yağ yakma özelliği var ayrıca yağını da kullandım göbeğime sürüp sardım 2 cm inceldim ama her akşam yapmak sıktı beni onu bıraktım devam etsem eminim sıkılaşcaktım iyicee :26: bende boğazımı kısayım dedim iyi de yaptım hazımsızlık yaşamaıyorum en azından
her gün kendime akşam eve gittiğinde birşey yemeyeceksin diyorum ve her gün eve gittiğimde ekmek olmasa bile içinde kesin akşam yemeği yiyorum :'( ve bu halimden aşırı derece de mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?