70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldin canim aramiza

Neden spor yapamiyosun çalışıyormusun :26:
Burda hep beraber zayiflicaz inşallah buna inan yeter

Merhaba arkadaşlar en az 5 senedir bu siteyi takip etmeme rağmen yeni üye oldum. Ben de gruba katılıp kilo verme serüvenimde sizlerle motive olmak istiyorum. 160 boy 75 kilo amac önce 60 sonra 55 inşallah. Ne dersiniz alırmısınız aranıza?

Hosgeldin canim aramiza tabiki alırız aramıza

Inşallah bütün kilolari vereceğiz burda

[B]
sporu bende yapamıyorum maaleseff bi mekik çekiyorum o da hergün düzenli değil onu yapsam en azından faydasını görcem aslında bi hedef belirle kendine önce yavaş yavaş o hedefe koşalım [/B]

Ben bu hafta işe aşladığım için çok fazla nete giremiyorum. İnşallah önümüzdeki haftaarda daha güzel paylaşımlarda bulunacağım.
Bu günkü menüm
Sabah:1 ardak tarcın cayı aç karına 4 kaşık müsli bir bardak süt
öğle: 1 kasa tavuk çorası,1 dilim ekmek
ara 1 şeftali
Akşam:4 tane köfte salta ayran
Kaysılı form çayı,1 şişe soda,ve 2,5 litre su
45 dakika pilates yapacağım.

Son düzenleme:
öğlen menüm:
ezogelin çorba
2 adet fırında tavuk butu
1 dilim kepek ekmeği

hoşgeldin birlikten kuvvet doğar

selam kızlar artık tartıyla yüzleştim. 76 kg lık bir kütleyle bende ağırlığımı bu sayfaya bırakıp, burdan 60-69 kg arası olanlara transfer olmak istiyorum.sonraki hedef:63-65 kg arası.bu arada boy:1,64. tabi bu arada diyet olarak çok kararsızım..

merhabaaa beni unutmayın olur mu cuma mı yapılıyor kilo bildirimi? O günden itibaren aranızdayım kısmetse..Cumaya kadar takip edip öğreneyim istiyorum.Neler yapmam gerek önerileriniz neler? Buraya sadece menülerimizi mi yazıyoruz?

selam ben kilo olarak o grubuna girmeme rağmen burdan kopamıyoum

selam canım arkadaşlıklar çok güzel galiba burda.. peki zayıflama sırlarınız nedir?

ayneen öyle valla ilk moral ve motivasyonu burdan aldığım için bu sayfada aktifim sürekli önceleri tabak tabak yerken şimdi kaşık kaşık sayarak yiyorum ekmeğim tamamen buğday oldu buğday yoksa ekmekte yok ara öğünlerimi aksatmadığım ve sürekli su içtiğim için ana öğünlerim az oluyor bundan dolayı veriyorum çünkü spor yapmıyorum çalıştığım için :26: bide biberiye çayım vaar onu kullanmaya başlamıştım ama şimdi ara verdim

kizlar nasilsiniz
kizim Sabah uyandi ayagini bir bocek yemis ama kipkirmizi sismis gibide ve bikac yeri yemis hayvan sonra aradik doktora goturdum benim kiz doktoru gorunce oyle cigliklar attiki herzamanki gibi Doktor bakamadi bile Dogru duzgun kucagimdayken ustun koru bakti bi tane krem Verdi 2gun sur gecer dedi insaallah gecer

bizden Boyle sizde neler var

yeni gelenler hosgelmis

aynur sevindim canim sutun olcan aynen devam

kizdirmayin benim aynurumu kim gidiyor nereye gidiyor burayi birakirsaniz Kilo alirsiniz bak biz uyariyoruz gitmeyin biyere

pis böcükler ya beni de yerlerdi hep geçmiş olsun ablacım annem evde giyeyim diye bi şort almış bana dün giydim aaa ne kadar zayıf gösterdi dedi ben de ben zaten zayıfım hıh yaptım 9 günüm kaldı sütun olmalıyım hemencik

geçmiş olsun canımm geçer geçer üzülme

bi yere gitmiyoruz canım burdayız 55 olsam bile

9 gün sonra ne varki merak ettim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…