kızlaaağağağaaaar bu sabah bi baktım da bacaklarımın dış tarafı taşş gibi olmuştaş gibi derken bayaa sert yani 1 ay boyunca squat (çömel kalk) hareketi yaptım akşamları 25 defa şu an selülit falan yok kaslı kaslı olmuş bacaklarım iç tarafların da yumoşluğu azcık gitti, biraz daha gitse sütun gibi bacaklarım olcak
süpermiş bende başlim bugünden itibaren
başla başla hem çok basit, hareketi doğru yaparsan totoyu da düzeltiyo ama ben baştan savma yaptığım için sadece bacakları etkilediama olsun o da bişey yalnız iç bacakları da sıkılaştırmak için bişeyler yap aynı zamanda, çünkü dış sertleştikçe iç daha çok sarkık duruyo
şimdi de günde 50-100-150 ne kadar yapabilirsem parmak ucunda durup yükselme hareketini yapıyorum totonun alt tarafı yanıyo yaparkenbacakların iç tarafları da şekillenmeye başladı gibi
kızlaaağağağaaaar bu sabah bi baktım da bacaklarımın dış tarafı taşş gibi olmuştaş gibi derken bayaa sert yani 1 ay boyunca squat (çömel kalk) hareketi yaptım akşamları 25 defa şu an selülit falan yok kaslı kaslı olmuş bacaklarım iç tarafların da yumoşluğu azcık gitti, biraz daha gitse sütun gibi bacaklarım olcak
eğilip kalkcaz dimi başka bişey yok iç taraf için kedi pozisyonunda durup bacağı yukarı gererek kaldırıyorsun bunu biliyorum ben
buda iyiymiş işyerinde bile yaparım masa başı oturmak heryerim tutuluyor zaten totom yayvan bi şekil aldı
Senin adına çok sevindim canim
Bende bayadir squat yapiyorum bendede selülit baya azalma oldu ve sertleşti
yok öyle değil çömelip kalkıyosun google amcaya bi sor istersen
çok süper bi hareket gerçekten ve 1 aydır hiç yapmadım bacaklarım hala sert :124:
Etkisi çok evet hergün 50 kere yapilsa taş gibi olur bacaklar
şimdi 50 tane squat yaptim bacaklar yandı
keşke iç tarafı da çalıştırsaydı sütun gibi olduydum şimdiye
Iç taraf için ayakları dış tarafa doğru çevirip yapacaksın canim sguat iç tarafi acaip çalıştıriyor
ciddi misindur dur heyecanlandım bak şimdi nasıl yani topuklar içe parmaklar dışa mı bakcak
aynen oyle canim hergun 50 yapsan ic bacakta tas olur bide ic bacak cok zor eriyor maalesef
aynen oyle canim hergun 50 yapsan ic bacakta tas olur bide ic bacak cok zor eriyor maalesef
ayy hemen başlıyorummm
selam canım bende öyeydim çok karamsardım gitmiyordu kilolarım ama burdaki arkadaşların yazdıklarını okuduktan sonra acayip motive oldum ve kilolarım gidiyor hemde doyarak veriyorum gerçi bende daha yeniyim 1 hafta falan oldu ama bu süreç uzun bi süreç o yüzden sen takıl bize derim ben kilon yaşın ve boyunu yazarak başlayabilirsin
hoşgeldinher cuma kilo bildirim günü,her günde yediklerimizi paylaşıyoruz
merhaba canım..hoşbuldum.. tamamm bende yediklerimi paylaşırımm..ınsallah kılo verebılırımm..
hoşgeldin
bunu öğrenmiş olmam süper ya birazdan bende yapcam ortalık sakinlesin diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?