70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süpermiş bende başlim bugünden itibaren

süpermiş bende başlim bugünden itibaren

başla başla hem çok basit, hareketi doğru yaparsan totoyu da düzeltiyo ama ben baştan savma yaptığım için sadece bacakları etkiledi ama olsun o da bişey yalnız iç bacakları da sıkılaştırmak için bişeyler yap aynı zamanda, çünkü dış sertleştikçe iç daha çok sarkık duruyo

şimdi de günde 50-100-150 ne kadar yapabilirsem parmak ucunda durup yükselme hareketini yapıyorum totonun alt tarafı yanıyo yaparken bacakların iç tarafları da şekillenmeye başladı gibi

eğilip kalkcaz dimi başka bişey yok iç taraf için kedi pozisyonunda durup bacağı yukarı gererek kaldırıyorsun bunu biliyorum ben

şimdi de günde 50-100-150 ne kadar yapabilirsem parmak ucunda durup yükselme hareketini yapıyorum totonun alt tarafı yanıyo yaparken bacakların iç tarafları da şekillenmeye başladı gibi

buda iyiymiş işyerinde bile yaparım masa başı oturmak heryerim tutuluyor zaten totom yayvan bi şekil aldı

Selam kizlar nasilsiniz

Bu hafta bende ümitli değilim regl olduğum için fazla spor yapamadim ağrım vardı maalesef inşallah kilo vermişim yarını sabırsızlıkla bekliyorum

Senin adına çok sevindim canim

Bende bayadir squat yapiyorum bendede selülit baya azalma oldu ve sertleşti

yok öyle değil çömelip kalkıyosun google amcaya bi sor istersen

Senin adına çok sevindim canim

Bende bayadir squat yapiyorum bendede selülit baya azalma oldu ve sertleşti

çok süper bi hareket gerçekten ve 1 aydır hiç yapmadım bacaklarım hala sert :124:

kaanlazayıflama diye bi site var ordan alıntı:

Ayaklarını yerleştir
Ayaklarını omuz genişliğinden fazla açmak, buna sumo squatı da denir, daha çok popo kası ve iç bacak, bacak arası için etkilidir. Ayaklarını dar açı yerleştirmek ise dış bacakları daha etkili çalıştırır. Stratejik ol!

ay çok mutlu oldum ama ben

merhaba canımcımm.ay ınsallah bende verırım ya koca yaz gectıı yok veremedım gıttı..az cok yedıklerıme dıkkat edıyorum ama spor yapmıyorum hıc ondan sanırımm...
benım boyum 1.65 kilom 74 yaşım 25

hoşgeldin her cuma kilo bildirim günü,her günde yediklerimizi paylaşıyoruz

merhaba canım..hoşbuldum.. tamamm bende yediklerimi paylaşırımm..ınsallah kılo verebılırımm..

hoşgeldin

hoşbuldum canım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…