- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.010
- 398
kalorisinin cok oldugunu sanmiyorum visne surubu bu sonucta :) olsa olsa 1 bardakta 60 70 kalori vardir
bici bici nisasta serbet kardan yapiliyor :)
bu ablanin dedigi sadece kar ve visne surubundan yapiliyor. meshurdur ege de .
inşallah ama pek mümkün görünmüyo ya 2 aydır 70'im ne az ne fazla tam 70.0ama ben küçüklüğümden beri kiloluyum 10 yıllık falan var bu yağlar hatta 15-16 yaşlarında 96 kiloydum yavaş yavaş 70e indim ama gerisi gitmiyo yapıştı resmen boyum uzun allahtan 1.75 çok şişman durmuyorum 38-40 giyiyorum ama sarkıklık var tabi sporsuz verdim o kadar kiloyu şimdi sıkılaşmak daha önemli benim için :97:
çok denedim acaba yapabilir miyim diye ama mümkün değil ya o kadar sıkılıyorum ki yaparkensadece tiffany rothe'nin egzersiz videoları var onları yapabiliyorum o da dans şeklinde olduğu için sıkılmıyorum bikaç gündür onu da yapmadım ama evde pek olmuyo denizliye gidince tekrar başlıcam her akşam yapcam inşallah 96dan 80 küsurlara indiğim zaman annem de bana diyodu çok zayıfladın yeter diye ama devam ettim 75e geldim sen zayıfladıkça güzelleşiyosun demeye başladı şimdi 70 oldum göbeğime dokunuyo bişey kalmamış burda ya diyo
kızlar günaydın
bugün bildirim yapılıyor sanırım
ben eskilerdeniz buarada
yenilerle tanışmadık
evliyim bir kızım var 29 yaşındayım öğretmenim
doğum kilolarını verdim geri aldım falan öyle kendi çapımda uğraşıyorum işte
hoşbulduk canım
tekrar hoşgeldiniz o zaman
evet her cuma verdiğimiz yada aldığımız kiloları yazıyoruz bide günlük olarak ne yediğimizi paylaşıyoruz
Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :63,6 kg
bu hafta kilo :63,7 kg
gelen:100 gr.
toplamda gelen :900
hedef kilo : 55 kg
selam kızlar
kim var kim yok
hu huuuuuu
slm bende yenı aldıgımız eve gelmıstım bı ugrayım dedım topıge sende gelmıssın :)
OOOOOv, kimleri görüyorum, vay efendim hoşgeldiniz sefalar getirdiniz, gelişiniz daim olur inşallah, tekrar kaçmazsınız
selam kızlar
kim var kim yok
hu huuuuuu
slm bende yenı aldıgımız eve gelmıstım bı ugrayım dedım topıge sende gelmıssın :)
hayirli aksamlar kizlar,
bugun oglusu okuldan alip eve gelince uyudum oyle yorulmusumki gunlerdir, kendimi bir an uyanip agzim acik gordum :)) ve mutsuz tabiki, anlamadim gitti sanki her gece birisi pompayla sisiriyor beni, iki haftadir burdayim, sanki daha hizli kilo almaya basladim. bugunde biraktim diyeti yedim ne istiyorsam, bakalim yarin sonuc ne
menu;
sabah: 1 dilim kizarmis tb ekmegi uzerine light peynir sekersiz cay
ara 1 kucuk armut
oglen bir tatli kasigi yag ile yapilmis menemen bir dlm kizarmis tb ekmegi
ara cay bir tane kucuk donat ( ogluma caktirmadan yedigim bir magnum
aksam yagsiz bol salata malzemesi ile yapilmis kisir (ama maalesef bol bol yedim)
ya hayir olur insallah bendeki bu durum. sen cabala didin 9 ayda 17 kilo ver, onu 1 yil koru hatta azar azar vermeye devam et, sonra 2 aydir kilo al, sinir oluyom kendime
opuyom hepinizi kaciyom
eskiler yenilerr... hepinize günaydınn güzel bi gün olsun inşallah hayırlı cumalarrr..
bugün cuma büyük gün dedik kalktık sabah tartıldık ama hedefimize ulaşamadık iyi mi
başlangıç:69.7kg
geçen hafta:68 kg
bu hafta:66.9kg
günaydın kızlar ;
ben aranızdan yeniyim o yüzden bugün bildirim günü olduğunu bilmediğim için tartılmadın
hepimiz için az kalorili, bol hareketli,hiç kaçamaksız bir gün olsun
Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
rezalet ötesi bildirimimi yapayım
başlangıç: 67,8
spora gitmeye karar verdim eşim araştıralım dedi
bu kış zayıflayacam yaz başıda bebek düşünecem artık
bebek işi çoook uzak gelsede
Nette sorun var cepten yazıyorum kızlar.
Başlangıç:78.8
Geçen hafta:77.8
Bugün:76.7
Toplam giden:2.1
Günaydın kızlar
Bugün işe biraz geç geldim ondan sebep geç yazıyorum biraz.
Beni bilenler bilir kilo verdim bu topikte düzenli beslenip sonra aldım ve hala almaya devam ediyorum.
Bu gidişe bir dur demek için hem spora yazıldım hemde topiğe geri döndüm.
Eskisi gibi işe yarar inşaallah
Günaydın kızlar
Bugün işe biraz geç geldim ondan sebep geç yazıyorum biraz.
Beni bilenler bilir kilo verdim bu topikte düzenli beslenip sonra aldım ve hala almaya devam ediyorum.
Bu gidişe bir dur demek için hem spora yazıldım hemde topiğe geri döndüm.
Eskisi gibi işe yarar inşaallah
ahahahahaha bende bu sebepten buralara geri dönenlerdenim 80-89 topiğinde başladım.(kilom 86 idi) 60-69 topiğinde buraları bıraktım
(65,9 kadar inmiştim) işte şimdi burdayım 74,3 ile
inşalah canım ya inşallah hepimiz incecik olcazz istediğimizi rahatlıkla giycez
her gün kendime akşam eve gittiğinde birşey yemeyeceksin diyorum ve her gün eve gittiğimde ekmek olmasa bile içinde kesin akşam yemeği yiyorum :'( ve bu halimden aşırı derece de mutsuzum
kızlar günaydın
bugün bildirim yapılıyor sanırım
ben eskilerdeniz buarada
yenilerle tanışmadık
evliyim bir kızım var 29 yaşındayım öğretmenim
doğum kilolarını verdim geri aldım falan öyle kendi çapımda uğraşıyorum işte
eskiler yenilerr... hepinize günaydınn güzel bi gün olsun inşallah hayırlı cumalarrr..
bugün cuma büyük gün dedik kalktık sabah tartıldık ama hedefimize ulaşamadık iyi mi
başlangıç:69.7kg
geçen hafta:68 kg
bu hafta:66.9kg
Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
Nette sorun var cepten yazıyorum kızlar.
Başlangıç:78.8
Geçen hafta:77.8
Bugün:76.7
Toplam giden:2.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?