kilo bildirimi:
başlangıç : 80.7
geçen hafa : 78
bu hafta : 76.4
giden : 1.60
toplam giden: 4.30
merhaba kızlar günaydın normalde erken bildiririm ama bu sabah yataktan kalkasım yoktu azcık rahatsızım da :)
başlangıç:78
geçen hafta:67
bu hafta:66,100
giden:900
toplam giden : 11,900
siz nasılsınız çok uzun süredir giremiyyorum evde nette sorun var ondan . bu arada inş herkes kilo vermiştir :)
herkse günaydınlar:))
Dün yazmıştım ilk defa cvp yazan arkadaşlarıma teşekkürler.
Ben de bu Cumayla beraber kilo bildirimi yapararak başlamak istiyorum.
Başlangıç:76 kilo(sanırım 10 gün oldu)
Bugün:74.6
Bu hafta 2 kere aerobiğe gittim hafta sonu fitness var. Bir de mümkün olduğunca yürümeye çalışyorum. + yaşında kızım var her zaman çıkamıyorum malesef ama çok istiyorumartık zayıf olmayı ...
Bildirim günü herkese eksiler getirsin inşallah.
Başlangıç:75,1
Geçen hafta:74,7
Bu hafta:74,4
Giden:300gr
Toplam giden:700gr
az gitti ama spora başlıyacam yakında biraz daha hızlanır inşallah.bi ara 73,8 görmüştüm o nasıl oldu valla şaştım.Ödem falanmı var ki
adetimde çoktan bitti ama neyseeeeee
ohh maşalahh tebrik ederim canım
teşekkürler canımyoğurtlu karışım işe yarıyor sanırım
Evet kilo verdiğim dönem yogurdun içine 1 tk atıyordum.
Wc e çıkmanı sağlıyor netten bakarsan baya bi yararı var zaten.
ne güzel eskilerden herkesi gördüm diye seviniyodum, ne ara geldiniz gittiniz kızlar anlamadım yahu, 2 diş sohbet ediverseydik
Neyse inşallah neşeli hoşsohbet günlerimize döneriz de, motive oluruz hep beraber.
başlangıç: 71,5
geçen hafta: 70
bu hafta: 70
giden: 0
toplam giden: 1,5
hedef: 65
ayyyykilo veremiyom çok mutluyum
ömürsün valla en azında koruyorsunn zoru başarıyorsun bizde koruyabilcekmiyiz bakalım:26:
genelde 69.9 ve 70.6 arasında değişiyo ama cumaları hep 70.0 çıkıyotartı dalga mı geçiyo anlamadım ki
tartı da anlamış cuma günü bildirim günü ondan
sağolsun tartım beni çok düşünüren azından çizelgeyi değiştirme zahmetim olmadı uzun zamandır buna da şükür
günaydııınnn kuzularımm
keten tohumunu araştırmıştım bi ara kullanmak istedim ama göğüste kist yapıyomuş diyolardı tırstım vazgeçtim dikkatli olun
topiğimize bissürü bissürü kızçe geldi çok hoş oldu böyle eskisi gibi olduk :124:
bencede üzmüyor en azından seniişu avatarını görünce göbek atasım geliyor ya onun kadar hareketli olsam göbek falan kalmaz bende
günaydın canım,
Evet çok mutlu oldum eskisi gibi olcaz diye, hadi bakalım, yarış falan başlatalım bişeyler yapalım da, motive olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?