polikis miydin öyle birseydin canim birsürü kücük kistler varmis bi ara 6 ay reglim gelmedigin myom vardin onu düsürtmüsdük hay allah bak ben bunlari unutmusdum bilesimdi sanki dikkat edince gidiyor gibi esincim insallah hep veririz incecik oluruz
8 aylik hamileyken ben 96 kiloydum
Çok geçmş olsun inşalah güzel haberler gelir.kizim 26aylik canim tv dikkatini cekiyor ama kardesini uyandirmak daha cok cekiyor
kizlar iyi dilekleriniz icin sag olun biraz once aradim dedem cikmis yogun bakima almislar ama durumu iyi demisler alaha sukur atlatti babamin sesi fenaydikizim 1bucuk saatte cikar dedi 2bucuk saatide gecti kac defa aradim sonunda sesi kendine gelmisti biraz
niye bukadar korkutuyolar anlamiyorum butun cocuklari mahfolmustu bisey olcak diye rabbim korusun
Selaaamm herkese
Eskıler bılır benı kızım 11 aylık oldu kılo vermek ıstıyorum artıkkkk :84:
Ama bogazımı tutamıyorum belkı motıve olurum dıye tekrar buraya geldım herkese kolay kılo vermler
Bugün yediklerimi yazayım hiç normal değil ama:
Uyanınca (12 gibi) : Avuç içi kadar beyaz ekmek arasında 4 yaprak sarması
Arada : Yine aynı şekilde yedim
Ara : Türk kahvesi
Akşam (20:00) : Kabak yemeği (Eşimde yiyeceği için normal yaptım ben susuz olarak 5-6 kaşık yiyeceğim)
Yoğurt
Bi bilim ekmek
2 yk makarna-sade
Ara : Çok az üzüm
yaprak srasıın kalorisi yüksek canım. Ekmekle yeme. bende yaprak sarmasına bayılırım.. ama zayıflayana kadar araya mesafe koymak lazı
Çok geçmş olsun inşalah güzel haberler gelir.
geçmiş olsun canım atlattınız hayırlısıyla çabucak toparlar kendini inşallah zoru atlatmış zaten maşallahkizlar sitresden migrenim Azmis durumda oglumu uyutuyorum kizim izin vermiyoki cocuk uyusun
dedem koyde dusmus kalcasini kirmis pilatin takilcakmis ama ameliyat riskliymis kani pihtilasmis baya tehlikeliymis ozaman ameliyat olmasin dedim ameliyat olmazsa kan pihtilasmasi zehirlermis ve 2ay anca yasayabilir demis Doktor
suan ameliyatta ve 2saat surermis ama Doktor Allah korusun felcde kalabilir demis masadada kalabilir demis 100 de 30 sans veriyomus Allah korusun bide 85 Yas ustu dedem dua edin kizlar atlatsin dedem ameliyati
yogunlukdan gelemedim kizlar kusura bakmayinkardesim beni sinir etti bende dedim senin dügüne kadar bende manken gibi olmazsam arab olayim ay kizlar bu gitisle arab olacam o yüzden su haftalar cabuk cabuk gecsede her hafta eksi görsek keske
gözün aydin canim
bu aralar bende öyleyim imdat diye bagirasim var be zerramya sabir cekiyorum hep ayy zerram bu sefer gitsin insallah bendede beraber verelim insallah
ama o agdaylan da heryerin yapis yapis oluyor be kuzumkoyda görelim seker
ben seni kendime cok benzetiyorumbildim bileli öyleyim ama kaynasamam hemen biriyle utanirim yanasamam girisken degilimdir
sana mi aciyayim kendimemi bilemedimkolay gelsin biz kadinlara ne diyeyim
ececim harika olmussun bayildim:87:öyle olsam kendimi topmodel sanederdim herhalde
aminnn fadimecim aminnn
gelen gideni aratiyor gercekdende hep öyle oluyor
ayy minem gelmis hosgelmis
aynurcum islak saclari sarip öyle yatsan sabah kalkinca acsanbirde sprey yerine köpük kullan
dogru biz niye basaramiyalimama bizim kizlar kilo verdip resim koydumu daha cok hosuma gidiyor buda gercekdirde ama daha gercekci geliyor o yüzden kizlar zayiflayip bizde koyalim resimlerimizi
hadi bakalim mineminsallah verecegiz :13:
ayy bende de noo spor ya
hosgeldin gurbetcimbi geliyon sonra kaciyon gel artik temeli gitme
düzene girecek insallah canim
hosgeldin canim aramiza
geçmiş olsun canım atlattınız hayırlısıyla çabucak toparlar kendini inşallah zoru atlatmış zaten maşallah
slm kızlar nasılsınız ben daha normal beslenme duzenıne geçemedım o yuzden menu paylasmıyorum bu ara pek bır halsızım neden bılmıyorum butun kemıklerım agrıyo sureklı uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?