70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selaaamm herkese

Eskıler bılır benı kızım 11 aylık oldu kılo vermek ıstıyorum artıkkkk :84:
Ama bogazımı tutamıyorum belkı motıve olurum dıye tekrar buraya geldım herkese kolay kılo vermler

Biraz zor olur belki ama zorlayınca verirsin mutlaka canım
Tekrar çok geçmiş olsun.
96 mıııı Ayy böyle şeyler duyunca çocuk konusuna çok uzaklaşıyorum.Zaten çok yakın değilim

[Öncelikle okul hayatında başarılar dlerim
Menünde güzel beğendim
lakin sabah kahvaltısını kahvaltılık gevrek yerine normal kahvaltı yapsan daha iyi olur diye düşünüyorum
[/QUOTE]
teşekür ederim canım. Normal kahvaltı şansım yok. sabah 8 iş de olmam gerekiyor. ben 6.40 kallkıyorum. kendimi ve kızımı anca hazırlıyorum.

Çok geçmş olsun inşalah güzel haberler gelir.

Bugün yediklerimi yazayım hiç normal değil ama:

Uyanınca (12 gibi) : Avuç içi kadar beyaz ekmek arasında 4 yaprak sarması

Arada : Yine aynı şekilde yedim

Ara : Türk kahvesi

Akşam (20:00) : Kabak yemeği (Eşimde yiyeceği için normal yaptım ben susuz olarak 5-6 kaşık yiyeceğim)
Yoğurt
Bi bilim ekmek
2 yk makarna-sade

Ara : Çok az üzüm

Selaaamm herkese

Eskıler bılır benı kızım 11 aylık oldu kılo vermek ıstıyorum artıkkkk :84:
Ama bogazımı tutamıyorum belkı motıve olurum dıye tekrar buraya geldım herkese kolay kılo vermler

selam hoşgeldin. zaten bir boğazımızı tutsak herşey güzel olacak.

yaprak srasıın kalorisi yüksek canım. Ekmekle yeme. bende yaprak sarmasına bayılırım.. ama zayıflayana kadar araya mesafe koymak lazı

yaprak srasıın kalorisi yüksek canım. Ekmekle yeme. bende yaprak sarmasına bayılırım.. ama zayıflayana kadar araya mesafe koymak lazı

Ah işte dayanamadığım tek şey bu yaprak sarması neyseki az kaldı bitmesine.

Öyle yapıcam bir çok şeye ara vericem. Bugün aslında benim için geçiş günü gibi bişey.
Akşam alışverişe gidiyoruz kocişle. Yarın tam anlamıyla diyet başlıyor benim için.

Kızlar sizlerle fotoğraf paylaşayım dedim. Düğünüm olduğu zaman sanırım 74 kilo falandım.
Malesef hiç istemediğim halde tombul gelin oldum

Meraba kızlar bu formu yeni gördüm ve katılmak istedim.
ben 5 sene önce 50 kiloydum, şimdi ise 80 . 25 yaşındayım 1,60 boya göre bir hayli kiloluyum. evlilik ve hamilelik bu durumu tetikledi.
dış görünüşe çok önem veren biri olarak, kiloları kafama takmaktan bunalıma girebilirim
sizler neler yapıyorsunuz kilo vermek adına?

selam kızlar
gelemiyorum yazılanlarıda okuyamıyorum
okulda ilk günler olunca yoğun geçiyor
tempoya alışamadım akşam uyuyup kalıyorum
bilgisayarı okula götürdüm ama akşam bıraktığım gibi kaldı giremedim hiç
bu hafta böyle gidecek haftaya sıkı başlıycam
okulla birlikte bizim günler toplantılarda başladı

geçmiş olsun canım atlattınız hayırlısıyla çabucak toparlar kendini inşallah zoru atlatmış zaten maşallah

öğlen
bir kase çorba
yarım tabak makarna
bir kase yoğurt
ara
bir kase sütlaç

akşamda çorba ve balık yicem ki eşim balığı yaptırıp getiricek yani geç yicem

bugün jillian ve peşine leslie sensone 1mile yaptım
yoruldum zaten oğlum ara ara böldü
elma istedi elma doğrarken tepinmeye devam ettim.pepee istedi elimde kumanda ip atlama hareketine devam ettim.bi ara koltuktan yuvarlandı yavrum
zor oldu ama oldu
inat ettim resmen
umarım değer haftada 3 gün yapmak istiyorum ki sadece yemekle veremem.çünkü hala iyi yiyorum yani...
buarada yeni gelenlerin yapacaklartına baktımda ben o şekile tartlımıyorum yani hep wc ye çıkmış ve kıyafetsiz olamam.ki ikincisi daha zor.tartıya çıksam yetiyor bana
çayı şşekersiz içemiyorum bi bırakabilsem azalttım ama var sonuçta...
bitki çayı pek içemiyorum still tea dışında zaten fırssatım da yok.umarım bu şartlarda da olur istediğim :44:

hoşbulduk cnm yok yok bu sefer gıtmıyom bıyerlerede ballıyla hande nerde

slm kızlar nasılsınız ben daha normal beslenme duzenıne geçemedım o yuzden menu paylasmıyorum bu ara pek bır halsızım neden bılmıyorum butun kemıklerım agrıyo sureklı uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…