70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bundan iki hafta önce 64.5 dum şimdi 65.5 çıkıyorum sabahları
aslında boyuma göre kilom normal yani normal kilomun 62 olması gerekiyor
ama ben eskisi gibi 57-58 kilolarda olmak istiyorum

hoşgeldin canım tekrardan sen kilo vermiştin sanırım tekrardan aldığına üzüldüm
aslında ideal kiloya geldiğimiz zaman 3-4 kilo felan oynuyor fazla kilo artışı

evet kaen uyardımı kızlar hizaya duruyor bende tırsıyom ondan
topikde kavga çıkıtımı hemen damlıyorlar

Allahım şu kaynanalar
herkezin başında var bi tane sanırım

suzim şu sende kilo çizelgesini yaptığımız yerin adresi ekliyse göndersene bana bağlantıyı
bende çizelgemi yapayım

9 da ders olduğu günlerden nefret ederdim 8 i düşünemiyorum
eyübü görebildin mi hiç

cok sükür bizde öyle problemler yok bizim topik aslinda oskar ödüllü kuzu kuzu geciniyoruz ne güzel
suzim şu sende kilo çizelgesini yaptığımız yerin adresi ekliyse göndersene bana bağlantıyı
bende çizelgemi yapayım
yapistirayim canim buyur arada calisdigim icin gec cevap yaziyorum kusura bakma
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

bende cok mutlu oluyorum suzim ama +700grdayim ne bulsam yiyorum ilk hafta Boyle oldu haftaya duzeltirim herhalde normal yemege donerim zaten yemekler Kilo aldirmiyor bence cislar aldiriyor bende cikoya ve patlamis misira saldirdim Hemde aksma 9dan sonra
zayıfsın tabiii senin yerinde olmak isteyen kaçç insan var biliyon mu
nazarımız değmesin ne bizim ne teyzerin hemen boncuğu yapıştırıyorum
cok iyi hissedi<orum kendimi siz Boyle diyince seviyorum sizleri
9 da ders olduğu günlerden nefret ederdim 8 i düşünemiyorum
eyübü görebildin mi hiç

goremezki eyubu canim o bir hafta sonra gelicek ust snif diye bizim kiz bir hafta daha gozleri yollarda eyubunu bekkliycek

kizlar sitresden migrenim Azmis durumda oglumu uyutuyorum kizim izin vermiyoki cocuk uyusun
dedem koyde dusmus kalcasini kirmis pilatin takilcakmis ama ameliyat riskliymis kani pihtilasmis baya tehlikeliymis ozaman ameliyat olmasin dedim ameliyat olmazsa kan pihtilasmasi zehirlermis ve 2ay anca yasayabilir demis Doktor
suan ameliyatta ve 2saat surermis ama Doktor Allah korusun felcde kalabilir demis masadada kalabilir demis 100 de 30 sans veriyomus Allah korusun bide 85 Yas ustu dedem dua edin kizlar atlatsin dedem ameliyati

canım benim seni çok iyi anlıyorum. Benim kızımda uykudan nefret eder. O yüzden yıldır mavh oldum. çocuğun uyummamsı çok fena huysuz olmasına sebep oluyor. Kızın kaç yaşında tv falan dikkatini çekmez mi o biraz oyalansada oğluşun uyusa allah sana güç kuvvet versin.
Canım deden için de allahım şifa versin inşallah güzel haber alırsın.

bencede hem cis lar hemde aksam önemli ben aksam dikkat ettigimde gitiyor zaten kilolar ama hepde aksam yiyesi geliyor iste insanin birseyler :18:
ay allah korusun canim insallah güzel gecer ameliyati cok üzülüyorum birde yasi ilerlemis kisilerin ameliyatla mecbur kalmalarini insallah allahdan birsey olmasin canim dualarimiz onunla ameliyatdan ciktikdan sonra seni ariyacaklar dimi nekadar sürüyormus

Selam kızlar
umarım herkez iyidir. Ben bu gün daha iyiyim. Bu gün 2 tane stajerim vardı. Onlarla sorunlu çocukları paylaşınca daha kolay oldu. Okula uyumda ümidimin olmadığı 2 öğrencim gayet sakinlerdi. Bu beni çok mutlu etti.inşallah bu günleri atlatacağız. Lütfen bize dua edin.
Menüm: Sabah kahvaltıık gevrek süt tarçın cayı
öğle: Tavuk ızgara tava ,salata ayran
ara: Yarım paket eti form ,1 elma
akşam: Fırında patatesli tavuk,salata ayran
spor yapamıyorum. Bu hafta spora ara verdim.

Ayyy deme! Hamilelikte o da mı kilo alıcak zaten çok aldı
Seninde uzun sürdü Suzişim ama rahatsızlığın vardı senin onla ilgili değilmiydi kilo vemrek zorlaşıyo çünkü.
Ne durumda o ?
İnşallah canım herşey eskisi gibi güzel olur ve hemencik kilo veririz.

Hoşbulduk canım Malesef tekrar aldım çok mutsuzum..
Evet herkesin başında var ne yazık ki

stajerlerin gelmesi iyi olmus sende biraz rahatlarsin menünüde begendim canim affiyet olsun

polikis miydin öyle birseydin canim birsürü kücük kistler varmis bi ara 6 ay reglim gelmedigin myom vardin onu düsürtmüsdük hay allah bak ben bunlari unutmusdum bile simdi sanki dikkat edince gidiyor gibi esincim insallah hep veririz incecik oluruz
8 aylik hamileyken ben 96 kiloydum

suzi senin kuzu kaç yaşında . kız maşallah 96 iyi kilo vermişsin. ben 80 -75 arası gitip gelmekten bıktım. inşallah bu kez halledeceğim.

stajerlerin gelmesi iyi olmus sende biraz rahatlarsin menünüde begendim canim affiyet olsun

canım sağol bu gün biraz rahatladım. Okulun 15 günü her zaman çok zordur. çocuklar çok küçük daha 3,5 yaşında. sınıf 30 kişi. birin sakinleştiriyorum. öbürü ağlamaya başlıyor.çok masumlar insan kıyamıyor. onların o hali beni çok üzüyor.

suzi senin kuzu kaç yaşında . kız maşallah 96 iyi kilo vermişsin. ben 80 -75 arası gitip gelmekten bıktım. inşallah bu kez halledeceğim.
6 yasina girdi ablasi o da büyüdü gitti cok sükür allahima cok problem yasadim hamileliyimde erken dogdu ama gecti hepsi sükür
ben hatirliyorumda canim ben oglani ilk kes anaokuluna koydum ise varana kadar agladim sonra oda alisdi bende olacak insallah hersey yoluna girecek canim zamanla

CANIM ALLAH OĞLUŞUNLA SAĞLIKLI BİR ÖMÜR DİLİYORUM. BENİM VELİERİMDE AYNI ÇOCUKDA AĞLIYOR ANNE DE AĞLIYOR. DEDİMKİ BÖYLE OKULA ALIŞMASI MÜMKÜN DEĞİL SİZ AĞLARKEN BEN ONU NASIL İÇERİ ALIRIM. Lütfen başkası getirsin dedim. çocuk bu gün komşu çocuğla geldi. daha iyi uyum sağladı

Son düzenleme:

yok canim okadar abartmadim yani cocuk benim agladimi görmedi yolda giderken agladim
amin canim sen kac yasindaydin canim ya benim aklim bi gidip bi geliyor belki söylemissindir

yok canim okadar abartmadim yani cocuk benim agladimi görmedi yolda giderken agladim
amin canim sen kac yasindaydin canim ya benim aklim bi gidip bi geliyor belki söylemissindir
Ben 33 yaşındayım. 4 yaşında 1 kızım var. Oda anaokulluna gidiyor. Allahtan kızım okulu çok seviyor onda sıkıntı çıkmadı. Ben de öğretmenim. sen ne iş yapıyorsun

Son düzenleme:
saol canım teşekkür ederim
hemncik yaparım

Canım Allah deden hakkında hayırlısı ne ise rabbim onu nasip eylesin
inşallah çok başarılı bir şekilde atlatmıştır sağlıkla sıhhatle
Geçmiş olsun

Öncelikle okul hayatında başarılar dlerim
Menünde güzel beğendim
lakin sabah kahvaltısını kahvaltılık gevrek yerine normal kahvaltı yapsan daha iyi olur diye düşünüyorum

kizim 26aylik canim tv dikkatini cekiyor ama kardesini uyandirmak daha cok cekiyor

kizlar iyi dilekleriniz icin sag olun biraz once aradim dedem cikmis yogun bakima almislar ama durumu iyi demisler alaha sukur atlatti babamin sesi fenaydikizim 1bucuk saatte cikar dedi 2bucuk saatide gecti kac defa aradim sonunda sesi kendine gelmisti biraz
niye bukadar korkutuyolar anlamiyorum butun cocuklari mahfolmustu bisey olcak diye rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…