bundan iki hafta önce 64.5 dum şimdi 65.5 çıkıyorum sabahlarıbende yenilerden kader
maşallah 60 olmuşsun darısı başıma inşallah bizde bilmeden yusufeymen nickli arkadaşımla haftalık yarışa girmiştik bu cuma ilk haftamız olacak onla
peki kilonu koruyabildin mi aynı kiloda mısın?
hoşbuldum sende tekrardan hoşgeldin
hoşgeldin canım tekrardan sen kilo vermiştin sanırım tekrardan aldığına üzüldümÖncelikle merhaba kızlar...Şu an için çok kötü bi başlangıçdayım
Yaprak sarması yedim ve çok geç kalktım.Sanırım öncelikle bu uyku kısmına bi el koymam gerek.
Merhaba canım hatırlamana sevindim
Ankarada'yım sadece ilçe değiştirdimEvlendim iki ayı geçiyor.
Menülerimi yazacağım elbette. Bugün bi alışveriş yapıcam. Yarın başlıyorum.
ŞEyda coşkun konusunda haklısın galiba. Bana ters geldi biraz
Tekrar merhaba canııım. Evet çok saydık beraber gerçekten. O zaman ne güzel zayıflamıştım.
72 kilo ile başlamıştım zayıflamaya...Şimdiyse 79 kiloları gördüm
Tekrar başarabilirim eminim. Hep beraber yapıcaz.
evet kaen uyardımı kızlar hizaya duruyor bende tırsıyom ondaniyi olur gercekdenbeni isteyen alsin bi ara ilan yazayim
dur neslim dur kazen demeazarlar gibi yaziyor cok korkuyorum ondan
ha öglende karisik salata yedim
hata sen 6lilardaydin en son 69 67 gibi hatirliyorum evlilik kilo aldiriyor kuzumalip basini gitmeden vermek lazim allah mutlu mesut etsin bi ömür boyu insallah seninde bi catoloz kaynanan vardin sanirsam düzeldimi evlenince :44:
Allahım şu kaynanalarSağol canım güzel dileklerin için. Evet 67 lere düşmüştüm
Ona güzel yemekler yapıcam diye kendimde yiyorum malesef. Evet evlilik kilo aldırıyo.Eşim de çok kilo aldı evlendikten sonra.
Malesef düzelmedi kendileri. İlk günlerde hiç huzur vermedi zırt bırt aradı falan. Biz biraz kendimizi uzak tutunca azalttı aramalarını.
Çok anlayışsız hala ne yazıkki
töbe yarabbim ya sabah sabah kalktım gittim sınıfı bulamadım bölümüm 4. katta 3 kere inip çıktımhocalardan kimseyi göremeyince hademeye sordum az daha b bloga göndercekti beni ben a bloktayım bi de arası biraz uzun kabahatin büyüğü bende ama sen tut ders kodunu sınıf numarası san her yerde 101 nolu sınıf nerde diye ara zaten en küçük sınıf numarası 102 bölüm sekreterliğine sorunca anladım saflığımı zar zor sınıfı buldum sonra hoca gelmedi eve döndüm en azından öğrenmiş oldum ama sistemi öğlen 1.30da bi daha ders var ona rahat girerim
anam o daha fenaymış ya :26: benim haftanın 2 günü 8'de başlıyo diğer 2 gün de yanılmıyosam 9.45 ve 10.45'te iyiymiş aslında
bilmiyorum ki kafa gidip geliyo bazen aşırı bi özgüven geliyo ama genellikle utangaçım :26: teşekkür ederim ablacım
teşekkürler yavrum
teşekkür ederim hayatımşu utangaçlığı bi atlatabilsem aslında her şey güzel olucak da işte sınıfa girdim sıraya oturup telefona gömüldüm insan bi etrafına selam verir bi girişir bişey yapar dimi ama yok nerde bende o rahatlık
cok sükür bizde öyle problemler yok bizim topik aslinda oskar ödüllübundan iki hafta önce 64.5 dum şimdi 65.5 çıkıyorum sabahları
aslında boyuma göre kilom normal yani normal kilomun 62 olması gerekiyor
ama ben eskisi gibi 57-58 kilolarda olmak istiyorum
hoşgeldin canım tekrardan sen kilo vermiştin sanırım tekrardan aldığına üzüldüm
aslında ideal kiloya geldiğimiz zaman 3-4 kilo felan oynuyor fazla kilo artışı
evet kaen uyardımı kızlar hizaya duruyor bende tırsıyom ondan
topikde kavga çıkıtımı hemen damlıyorlar
Allahım şu kaynanalar
herkezin başında var bi tane sanırım
yapistirayim canim buyur arada calisdigim icin gec cevap yaziyorum kusura bakmasuzim şu sende kilo çizelgesini yaptığımız yerin adresi ekliyse göndersene bana bağlantıyı
bende çizelgemi yapayım
almanya yerine buraya geleydiniz ya nevardi sanki
ay negüzel bak sokaktaki kadinlar bile iltifat ediyorben bir iki kilo verdigimde hemen belli olur bende ona bile seviniyorum ne istiyorsunuz sizi yemege cikartayimmi diyorum hemen senin gibi olmayi cok istiyorum arkadasim
zayıfsın tabiii senin yerinde olmak isteyen kaçç insan var biliyon mu
nazarımız değmesin ne bizim ne teyzerin hemen boncuğu yapıştırıyorum
9 da ders olduğu günlerden nefret ederdim 8 i düşünemiyorum
eyübü görebildin mi hiç
kizlar sitresden migrenim azmis durumda oglumu uyutuyorum kizim izin vermiyoki cocuk uyusun
dedem koyde dusmus kalcasini kirmis pilatin takilcakmis ama ameliyat riskliymis kani pihtilasmis baya tehlikeliymis ozaman ameliyat olmasin dedim ameliyat olmazsa kan pihtilasmasi zehirlermis ve 2ay anca yasayabilir demis doktor
suan ameliyatta ve 2saat surermis ama doktor allah korusun felcde kalabilir demis masadada kalabilir demis 100 de 30 sans veriyomus allah korusun bide 85 yas ustu dedem dua edin kizlar atlatsin dedem ameliyati
bencede hem cis lar hemde aksam önemli ben aksam dikkat ettigimde gitiyor zaten kilolar ama hepde aksam yiyesi geliyor iste insanin birseyler :18:bende cok mutlu oluyorum suzim ama +700grdayim ne bulsam yiyorum ilk hafta Boyle oldu haftaya duzeltirim herhalde normal yemege donerim zaten yemekler Kilo aldirmiyor bence cislar aldiriyor bende cikoya ve patlamis misira saldirdim Hemde aksma 9dan sonra
cok iyi hissedi<orum kendimi siz Boyle diyince seviyorum sizleri
goremezki eyubu canim o bir hafta sonra gelicek ust snif diye bizim kiz bir hafta daha gozleri yollarda eyubunu bekkliycek
ay allah korusun canim insallah güzel gecer ameliyati cok üzülüyorum birde yasi ilerlemis kisilerin ameliyatla mecbur kalmalarini insallah allahdan birsey olmasin canim dualarimiz onunla ameliyatdan ciktikdan sonra seni ariyacaklar dimi nekadar sürüyormuskizlar sitresden migrenim Azmis durumda oglumu uyutuyorum kizim izin vermiyoki cocuk uyusun
dedem koyde dusmus kalcasini kirmis pilatin takilcakmis ama ameliyat riskliymis kani pihtilasmis baya tehlikeliymis ozaman ameliyat olmasin dedim ameliyat olmazsa kan pihtilasmasi zehirlermis ve 2ay anca yasayabilir demis Doktor
suan ameliyatta ve 2saat surermis ama Doktor Allah korusun felcde kalabilir demis masadada kalabilir demis 100 de 30 sans veriyomus Allah korusun bide 85 Yas ustu dedem dua edin kizlar atlatsin dedem ameliyati
huylu huyundan vazgecmezi zor allah sana sabir versin canim napacan
dur sen birde cocuk düsündügünüzde sen hamile kal bak seninki senlen birlikte kilo alacak
sizler simdikden öneminizi aliyorsunuz keske bende önceden gelseymissim bu topige ozaman hamileliyimde belki bu kadar asiri kilo almazdim simdide vercem diye ugrasip duruyorum senelerdirsacima aklar düstü dermissim
insallah hem birlikte kilo veririz hem yine eskisi gibi güzel sohbetlerimiz olur
bundan iki hafta önce 64.5 dum şimdi 65.5 çıkıyorum sabahları
aslında boyuma göre kilom normal yani normal kilomun 62 olması gerekiyor
ama ben eskisi gibi 57-58 kilolarda olmak istiyorum
hoşgeldin canım tekrardan sen kilo vermiştin sanırım tekrardan aldığına üzüldüm
aslında ideal kiloya geldiğimiz zaman 3-4 kilo felan oynuyor fazla kilo artışı
evet kaen uyardımı kızlar hizaya duruyor bende tırsıyom ondan
topikde kavga çıkıtımı hemen damlıyorlar
Allahım şu kaynanalar
herkezin başında var bi tane sanırım
stajerlerin gelmesi iyi olmus sende biraz rahatlarsin menünüde begendim canim affiyet olsunSelam kızlar
umarım herkez iyidir. Ben bu gün daha iyiyim. Bu gün 2 tane stajerim vardı. Onlarla sorunlu çocukları paylaşınca daha kolay oldu. Okula uyumda ümidimin olmadığı 2 öğrencim gayet sakinlerdi. Bu beni çok mutlu etti.inşallah bu günleri atlatacağız. Lütfen bize dua edin.
Menüm: Sabah kahvaltıık gevrek süt tarçın cayı
öğle: Tavuk ızgara tava ,salata ayran
ara: Yarım paket eti form ,1 elma
akşam: Fırında patatesli tavuk,salata ayran
spor yapamıyorum. Bu hafta spora ara verdim.
polikis miydin öyle birseydin canim birsürü kücük kistler varmis bi ara 6 ay reglim gelmedigin myom vardin onu düsürtmüsdük hay allah bak ben bunlari unutmusdum bileAyyy deme! Hamilelikte o da mı kilo alıcak zaten çok aldı
Seninde uzun sürdü Suzişim ama rahatsızlığın vardı senin onla ilgili değilmiydi kilo vemrek zorlaşıyo çünkü.
Ne durumda o ?
İnşallah canım herşey eskisi gibi güzel olur ve hemencik kilo veririz.
Hoşbulduk canımMalesef tekrar aldım çok mutsuzum..
Evet herkesin başında var ne yazık ki
suzi senin kuzu kaç yaşında . kız maşallah 96 iyi kilo vermişsin. ben 80 -75 arası gitip gelmekten bıktım. inşallah bu kez halledeceğim.polikis miydin öyle birseydin canim birsürü kücük kistler varmis bi ara 6 ay reglim gelmedigin myom vardin onu düsürtmüsdük hay allah bak ben bunlari unutmusdum bilesimdi sanki dikkat edince gidiyor gibi esincim insallah hep veririz incecik oluruz
8 aylik hamileyken ben 96 kiloydum
stajerlerin gelmesi iyi olmus sende biraz rahatlarsin menünüde begendim canim affiyet olsun
6 yasina girdi ablasi o da büyüdü gitti cok sükür allahimasuzi senin kuzu kaç yaşında . kız maşallah 96 iyi kilo vermişsin. ben 80 -75 arası gitip gelmekten bıktım. inşallah bu kez halledeceğim.
ben hatirliyorumda canim ben oglani ilk kes anaokuluna koydum ise varana kadar agladim sonra oda alisdi bendecanım sağol bu gün biraz rahatladım. Okulun 15 günü her zaman çok zordur. çocuklar çok küçük daha 3,5 yaşında. sınıf 30 kişi. birin sakinleştiriyorum. öbürü ağlamaya başlıyor.çok masumlar insan kıyamıyor. onların o hali beni çok üzüyor.
6 yasina girdi ablasi o da büyüdü gitti cok sükür allahimacok problem yasadim hamileliyimde erken dogdu ama gecti hepsi sükür
ben hatirliyorumda canim ben oglani ilk kes anaokuluna koydum ise varana kadar agladim sonra oda alisdi bendeolacak insallah hersey yoluna girecek canim zamanla
CANIM ALLAH OĞLUŞUNLA SAĞLIKLI BİR ÖMÜR DİLİYORUM. BENİM VELİERİMDE AYNI ÇOCUKDA AĞLIYOR ANNE DE AĞLIYOR. DEDİMKİ BÖYLE OKULA ALIŞMASI MÜMKÜN DEĞİL SİZ AĞLARKEN BEN ONU NASIL İÇERİ ALIRIM. Lütfen başkası getirsin dedim. çocuk bu gün komşu çocuğla geldi. daha iyi uyum sağladı
Ben 33 yaşındayım. 4 yaşında 1 kızım var. Oda anaokulluna gidiyor. Allahtan kızım okulu çok seviyor onda sıkıntı çıkmadı. Ben de öğretmenim. sen ne iş yapıyorsunyok canim okadar abartmadim yani cocuk benim agladimi görmedi yolda giderken agladim
amin canimsen kac yasindaydin canim ya benim aklim bi gidip bi geliyor belki söylemissindir
saol canım teşekkür ederimcok sükür bizde öyle problemler yok bizim topik aslinda oskar ödüllükuzu kuzu geciniyoruz ne güzel
yapistirayim canim buyur arada calisdigim icin gec cevap yaziyorum kusura bakma
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Canım Allah deden hakkında hayırlısı ne ise rabbim onu nasip eylesinkizlar sitresden migrenim Azmis durumda oglumu uyutuyorum kizim izin vermiyoki cocuk uyusun
dedem koyde dusmus kalcasini kirmis pilatin takilcakmis ama ameliyat riskliymis kani pihtilasmis baya tehlikeliymis ozaman ameliyat olmasin dedim ameliyat olmazsa kan pihtilasmasi zehirlermis ve 2ay anca yasayabilir demis Doktor
suan ameliyatta ve 2saat surermis ama Doktor Allah korusun felcde kalabilir demis masadada kalabilir demis 100 de 30 sans veriyomus Allah korusun bide 85 Yas ustu dedem dua edin kizlar atlatsin dedem ameliyati
Öncelikle okul hayatında başarılar dlerimSelam kızlar
umarım herkez iyidir. Ben bu gün daha iyiyim. Bu gün 2 tane stajerim vardı. Onlarla sorunlu çocukları paylaşınca daha kolay oldu. Okula uyumda ümidimin olmadığı 2 öğrencim gayet sakinlerdi. Bu beni çok mutlu etti.inşallah bu günleri atlatacağız. Lütfen bize dua edin.
Menüm: Sabah kahvaltıık gevrek süt tarçın cayı
öğle: Tavuk ızgara tava ,salata ayran
ara: Yarım paket eti form ,1 elma
akşam: Fırında patatesli tavuk,salata ayran
spor yapamıyorum. Bu hafta spora ara verdim.
kizim 26aylik canim tv dikkatini cekiyor ama kardesini uyandirmak daha cok cekiyorcanım benim seni çok iyi anlıyorum. Benim kızımda uykudan nefret eder. O yüzden yıldır mavh oldum. çocuğun uyummamsı çok fena huysuz olmasına sebep oluyor. Kızın kaç yaşında tv falan dikkatini çekmez mi o biraz oyalansada oğluşun uyusa allah sana güç kuvvet versin.
Canım deden için de allahım şifa versin inşallah güzel haber alırsın.
bencede hem cis lar hemde aksam önemli ben aksam dikkat ettigimde gitiyor zaten kilolar ama hepde aksam yiyesi geliyor iste insanin birseyler :18:
ay allah korusun canim insallah güzel gecer ameliyati cok üzülüyorum birde yasi ilerlemis kisilerin ameliyatla mecbur kalmalarini insallah allahdan birsey olmasin canim dualarimiz onunla ameliyatdan ciktikdan sonra seni ariyacaklar dimi nekadar sürüyormus
saol canım teşekkür ederim
hemncik yaparım
Canım Allah deden hakkında hayırlısı ne ise rabbim onu nasip eylesin
inşallah çok başarılı bir şekilde atlatmıştır sağlıkla sıhhatle
Geçmiş olsun
Öncelikle okul hayatında başarılar dlerim
Menünde güzel beğendim
lakin sabah kahvaltısını kahvaltılık gevrek yerine normal kahvaltı yapsan daha iyi olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?