evliydin dimi canim
hamile olabilirmisin belirtilerde onlarda varda
evliydin dimi canim
hamile olabilirmisin belirtilerde onlarda varda
canım doktorlar hep öyle ufacık bir ameliyatta olsa en kötüsünü söylüyorlar ameliyata girmeden öncekizim 26aylik canim tv dikkatini cekiyor ama kardesini uyandirmak daha cok cekiyor
kizlar iyi dilekleriniz icin sag olun biraz once aradim dedem cikmis yogun bakima almislar ama durumu iyi demisler alaha sukur atlatti babamin sesi fenaydikizim 1bucuk saatte cikar dedi 2bucuk saatide gecti kac defa aradim sonunda sesi kendine gelmisti biraz
niye bukadar korkutuyolar anlamiyorum butun cocuklari mahfolmustu bisey olcak diye rabbim korusun
selammmSelaaamm herkese
Eskıler bılır benı kızım 11 aylık oldu kılo vermek ıstıyorum artıkkkk :84:
Ama bogazımı tutamıyorum belkı motıve olurum dıye tekrar buraya geldım herkese kolay kılo vermler
canım kahvaltı çok önemli meto'nun çalışması içinBugün yediklerimi yazayım hiç normal değil ama:
Uyanınca (12 gibi) : Avuç içi kadar beyaz ekmek arasında 4 yaprak sarması
Arada : Yine aynı şekilde yedim
Ara : Türk kahvesi
Akşam (20:00) : Kabak yemeği (Eşimde yiyeceği için normal yaptım ben susuz olarak 5-6 kaşık yiyeceğim)
Yoğurt
Bi bilim ekmek
2 yk makarna-sade
Ara : Çok az üzüm
Hayır çok güzel gelin olmuşsunKızlar sizlerle fotoğraf paylaşayım dedim. Düğünüm olduğu zaman sanırım 74 kilo falandım.
Malesef hiç istemediğim halde tombul gelin oldum
Eki Görüntüle 806915 Eki Görüntüle 806917
Hoşgeldin aramıza kızçeMeraba kızlar bu formu yeni gördüm ve katılmak istedim.
ben 5 sene önce 50 kiloydum, şimdi ise 80 . 25 yaşındayım 1,60 boya göre bir hayli kiloluyum. evlilik ve hamilelik bu durumu tetikledi.
dış görünüşe çok önem veren biri olarak, kiloları kafama takmaktan bunalıma girebilirim
sizler neler yapıyorsunuz kilo vermek adına?
Şimdi okullu olduk sınıfları doldurdukselam kızlar
gelemiyorum yazılanlarıda okuyamıyorum
okulda ilk günler olunca yoğun geçiyor
tempoya alışamadım akşam uyuyup kalıyorum
bilgisayarı okula götürdüm ama akşam bıraktığım gibi kaldı giremedim hiç
bu hafta böyle gidecek haftaya sıkı başlıycam
okulla birlikte bizim günler toplantılarda başladı
Hoşgeldin petiburiBende geldiim :)
öğlen
bir kase çorba
yarım tabak makarna
bir kase yoğurt
ara
bir kase sütlaç
akşamda çorba ve balık yicem ki eşim balığı yaptırıp getiricek yani geç yicem
bugün jillian ve peşine leslie sensone 1mile yaptım
yoruldum zaten oğlum ara ara böldü
elma istedi elma doğrarken tepinmeye devam ettim.pepee istedi elimde kumanda ip atlama hareketine devam ettim.bi ara koltuktan yuvarlandı yavrum
zor oldu ama oldu
inat ettim resmen
umarım değer haftada 3 gün yapmak istiyorum ki sadece yemekle veremem.çünkü hala iyi yiyorum yani...
buarada yeni gelenlerin yapacaklartına baktımda ben o şekile tartlımıyorum yani hep wc ye çıkmış ve kıyafetsiz olamam.ki ikincisi daha zor.tartıya çıksam yetiyor bana
çayı şşekersiz içemiyorum bi bırakabilsem azalttım ama var sonuçta...
bitki çayı pek içemiyorum still tea dışında zaten fırssatım da yok.umarım bu şartlarda da olur istediğim :44:
hoşbulduk cnm yok yok bu sefer gıtmıyom bıyerlerede ballıyla hande nerde
Menün güzel canım sabah nerde göremedimslm kızlar nasılsınız ben daha normal beslenme duzenıne geçemedım o yuzden menu paylasmıyorum bu ara pek bır halsızım neden bılmıyorum butun kemıklerım agrıyo sureklı uyuyorum
gurbetcim hoşgeldin seni pas geçmişim:26:
nasılsın ?
Kilom normal canım fazla almadımhosbulduk cnm ıyım çok şükür sen nasılsın kılon ne alemde
Kilom normal canım fazla almadım
ama bu sefer bırakmıyacağım
sen ne alemdesin
süper cnm tebrıkler darısı bana inşSelam Kızlar Menümmm;
Sabah: 7.30 kalkış ılık limonlu bir kupa su( 8damla)
spor 15 dk ısınma hareketleri 15 dk yer hareketleri mekik felan filan
8.30 kahvaltı
2 zeytin
3-4 çatal koliti peynir
1 tk ev yapımı incir reçeli/ 1 çk tereyağ
2 dilim t/buğday ekmeği
Ara 12.00 bir elma
Öğlen :14.30 yoğurtlu meyve yoğurdun içine evdeki meyvelerden karıştırdım
4-5 kaşık yoğurt, bir mandalina,şeftali yarım biraz tarçın
Akşam :bir tabak Semiz otu,
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
18.00 sporumuda yaptım 2 lt suyumuda igötürdüm
canim belirtiler tamamen onu gosteriyor 2tane dogum yapmis olarak bana oyle geldievlıyım cnm evet de hamıle deyılımdır inş göğüs uçlarımda agrıyo korkuyom zaten
tesekkur ettim canimbu arada cok guzel zayıflamıssın tebrıkler
canım doktorlar hep öyle ufacık bir ameliyatta olsa en kötüsünü söylüyorlar ameliyata girmeden önce
hele hel bu kişi 60 yaşını geçikse daha çok moral bozarlar
neyseki atlatmış inşallah daha iyi olur tekrardsan geçmiş olsun
selammmsanırsam ben hatırladım sizi ben ilk geldiğimde sizde topikdeyidiniz
sağlıkla büyütmeler dilerim bebişinize
canım kahvaltı çok önemli meto'nun çalışması için
erken kalkmaya çalışırsan herşey düzene girer
abartı bişey yok
Dipnot: o yaprak sarmalarını ben yirim yirrr
Hayır çok güzel gelin olmuşsun
Allah mutluluğunuzu bozmasın canım
Hoşgeldin aramıza kızçe
evet kilon fazla kurtulmak istiyorsan bizleri takip etmen yeterli sonrası gelir zaten
Şimdi okullu olduk sınıfları doldurduk
Yaşasın okulumuz sevinçliyiz hepimiz
ben çok şükür diyorum
sokakdaki çocuk seslerinden bir nebzede olsa kurtulduk hih hihh
Başarılar dilerim canım kolay gelsin
Hoşgeldin petiburi
kimsin ? Nesin? Necisin anlat bakalım
öyle ceee deyip kaçmak olmaz
cok sagol canim evet baya korkmus bizimkiler allahdan ameliyati atlatti zaten dedem oyle cok hasta olan biriside degildir derlerya eski toprak tam oyledir masaaallah
Menün güzel canım sabah nerde göremedim
sütlaç gözümden kaçmadı değil bir kase yerine yarım olabilir ama öğlen yemişsin
akşam çok hafif geçiştir diyecektim
balık varmış
balıkları şimdi götürüyorsundur lüp lüp
spor yapmana sevindim
ama yaparken çocuklarımızı koruyalım
bebişini öperim bi çokk
canim belirtiler tamamen onu gosteriyor 2tane dogum yapmis olarak bana oyle geldi
tesekkur ettim canim
ne bılım ya ben hamıle olmak istemiyom allahım hayırlısını versın
sen nasıl zayıfladın anlatsana bıraz
Amin canim hamilelikte cocuk buyutmekde zor surec kendini Hazir hisedince yap ozaman yoksa daha zor olabilir
ben 4ayda verdim canim diyet ve sporla verdim simdide korumaya aldim ama bu hafta +1kilo bekliyorum cunku ful ciko goturuyorum ozlemisim ciko yemeyi
ama haftaya tekrar normal yemege donerim ozaman Kilo almaya devam etmem saniyorum aldigimida veririm
spor olarak jillian yaptim bide yuruyus
Suzicim bu sefer ver artık şu kilolarını da, kardeşini de şaşırt canım, bozma menülerini inşallah olacak.
Ne kadar akıllı bir kreşmiş o, uslu sessiz bir çocuk olacak o zaman evde bırakırsın zaten, önemli olan akıllı yaramaz çocukları eğitmek, sıkma canını bakalım bulursun güzel bir kreş. Kışlıklarını de güle güle giydirmek nasip olsun canım.
Helva hariç güzel canım, görürsün burda kalırsan merak etme.
O ne kız öyle, 1 tabak 1 tabak daha, umarım gece de 1 tabak daha dememişindirKısır yanında başka bişey yemediysen o kadar da kötü değil ama, sonuçta diyette bulgur yiyebiliyosun, abartmamak kaydıyla.
Canım sen nerde yaşıyodun? Mecbur kalınca ne yapcan olur öyle, belki ödem vardır vücudunda, bozma sakın diyetini, gidecek muhakkak.
Hoşgeldin canım,
Karatay için ayrı bir sayfa var canım, istiyorsan oraya katılabilirsin, bizde her şeyden azar azar yiyerek ve de spor yaparak zayıflamaya çalışıyoruz.
kizlar bunlara bakin nasil degismisler biz neden degismeyelimmmmmmmmm
Selam!
23 yasimdayim ve araniza katilmak istiyorum. Sevdigim var. Cok olmadi tanisali ama her sey cabuk gelisti. Dedigine göre 2 aya beni istemeye gelecekler (en gec yilbasi). (Söylediklerinde samimi oldugunu biliyorum).
Neyse benim boyum 1,73 ve kilom 83. Söyle acilen 70 kiloya düsmem lazim. En azindan 10 kilo vermem lazim. Kilomu göstermiyorum ve bu yüzden 70 kiloda zayif gözukecegimi düsunuyorum. Annesi beni gördu zaten ama ailesinin beni begenmesini istiyorum oyüzden zayiflamak istiyorum.
Bir yandan da okuyorum ve cok derslerim var ama bunu basaracagim!
Bir de tabiki sevgilime güzel gözükmek istiyorum.
Söz olursa kiyafetlerimin icinde guzel durmak,
fotograflarda guzel cikmak istiyorum.
ZAYIFLAMAK ISTIYORUM!
kizlar dedimya 25i evlenme yil donumum hatirlamaz diyodumya esim dun telde konusurken evlilik yildonumunde burdasin dimi dedi bende kacinda evlilik yildonumumuzki ddim bak simdiden unutmus dedi yok dedim ben biliyorumda sen biliyomusun diye soruyorum dedim 10 25i dedi evet burdayim dedim ama bi yanlisin var dedim gun dogruda ay yanlis dedim hayir bu onuncu ayin 25de ne var hep aklin ona gidiyor dedim yok ne olsun diyor aklimda hep oyle kalmis diyor
vel hasil Adam ututmamis bosuna gunahini aldik unutur diye
bide diyoki ban ne hazirliycaksindedim evlilik yildonumu kadinami ozel sen hazirla sen biseyler yap ben ne yapabilirimki diyo bi Pasta alabilirdim onlarida yemiyosun ben bisey yapamamki diyo :44:
sağ olasın canımyogunlukdan gelemedim kizlar kusura bakmayinkardesim beni sinir etti bende dedim senin dügüne kadar bende manken gibi olmazsam arab olayim ay kizlar bu gitisle arab olacam o yüzden su haftalar cabuk cabuk gecsede her hafta eksi görsek keske
gözün aydin canim
geçmiş olsun canım,çocuk tabi hareketli olacak kimi biraz fazla olabilir sağlıklı olsun gerisi hallolurgeçmişe dönemedim bugün kızlar sabahtan oğlumu doktora götürdüm...oradan oğlum we kızıma kışlık alışweriş yaptım..sonra oğlanı kreşe yazdırmaya gittim..hareketli olduğu için 1 hafta deneyeceklermiş..biraz sinir oldum 2 haftadr bi hareketlilik war ewet ama bu çocuğumun okumasına engel olmasa gerek.aman almazlarsa başkasına yollarım..torgunum bitkinim.yarım tantuni we 3 yudum kadar kola we 2 top dondurma yedim..kolayı içemiyorum zaten..canım bişey yemek istemiyordu eşim illa ye dedi öyle yedim ..
YENİ gelenler olmuş.hoşgeldiniz sefa getirdiniz....bana alıntı yapanlarda olmuş çooook özür dilerim cwp weremiyorum..
ay neguzel olurdu zaten cok skliyorum Burda
dun truk bir satici geliyor buraya her sali gelip sebze satiyor bende gittim almaya
teyzenin biri laf atiyor ne oldugunuda anlamadim galiba biri 2cocuk var hala zayif gibi bi cumle soylemis laf atan teyzede nevar bizde vermek istiyoruz Kilo ama veremiyoruz felan dedi bende oyle kaldim nediyo bu ya diye sonra baska bii teyze var dedi sen zayifsinya seni kiskandi ondan konusuyordedim ben okadar zayifmiyim hosumada gitti zayif denilince tabi
neslim seninim tirmala beni kasi benine istersen yap bana
ama bu sefer olcak gibi 73lere sonunda veda ettim gibigeri gelmezler insallah hain 73ler
kizlar sitresden migrenim Azmis durumda oglumu uyutuyorum kizim izin vermiyoki cocuk uyusun
dedem koyde dusmus kalcasini kirmis pilatin takilcakmis ama ameliyat riskliymis kani pihtilasmis baya tehlikeliymis ozaman ameliyat olmasin dedim ameliyat olmazsa kan pihtilasmasi zehirlermis ve 2ay anca yasayabilir demis Doktor
suan ameliyatta ve 2saat surermis ama Doktor Allah korusun felcde kalabilir demis masadada kalabilir demis 100 de 30 sans veriyomus Allah korusun bide 85 Yas ustu dedem dua edin kizlar atlatsin dedem ameliyati
Kızlar sizlerle fotoğraf paylaşayım dedim. Düğünüm olduğu zaman sanırım 74 kilo falandım.
Malesef hiç istemediğim halde tombul gelin oldum
Eki Görüntüle 806915 Eki Görüntüle 806917
süper cnm tebrıkler darısı bana inş
minik dilim kek bitter çiko gözümden kaçmadıcanim ben ingilteredeyim
bende menuyu yazayim, gecmisi okudum cok uzun surdu, herkese merhaba, gurbet gelmis neskuik gelmis eskilerden
sabah: peynir 1 dilim tb ekmegi sekersiz cay
ara kahve natural bar
oglen 1 dlm ekmek peynir, domates, 125 kalorilik yogurt
ara bitter cikolata elma
eve gelince minik bir dilim kek yedim
aksam 1 tbk kuru fasulye yagsiz buyuk kase salata
simdide canim biseyler istiyor ama yesem miki ama kendimi nasil tutcammmm
bi ara hamile diye handelevent vardı senin kankan gurbet onu kızdırıyorduk şimdi sıra geldi
kızdıra kızdıra kısçeyi hamiş bıraktık sonunda ahahahah
sıra sende
minik dilim kek bitter çiko gözümden kaçmadı
kendini hafifletmek için bide başına minik yazmış
hööyytt
sende hoşgelmiş canım
havalar soğuyo herkes tek tek damlar topiğe artık
sayfalar yetişmez
Ayy öyle değilmiydi bak şimdi tereddütte kaldımanam hande hamılemıe daha kocası askere gıdecektı neyse hayırlısını versın allahım annelıkte pek yakısır handeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?