70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy suziler, ftemizler burada... öyle bir bakınmak bile yüzümü güldürdü.. =( çalışma ve ders hayatına bodozlama dalınca vaktim kalmadı =( kapattım kadınlar kulübü defterini... Özledim sizi.. kendinize iyi bakın...

hosgeldin duygucum ne güzel seni görmek :16: arada gel ama sürekli gelemezsende nasilsin nasil gidiyor bebisde büyümüsdür emziriyormusun halen :emir_bebek::nazar:

ya sorma bi de bu msji yazdiktan sonrasi var hic soylemeyeyim yani :17::17::17:

ohh fadime abla supersinn:21::8:

ya napiyim ya butun gun ders calisiyom acikiyom firsat yok bu aralar istahim da degisti herseyi yemek istemiyom yemek secmeye basladim, hem ogrencilik hem annemlik de zor oluyor birazcik hicc yemek yapmak istemiyomm:51: cuma gunu gorurum artik ben gunumu:27::37:

sen erkeklere bakma kuzum onlar oyle hemen veriyorlar ya gerci yine eskisi gibi yerse alir buyuk ihtimalle:52:
:4::4::4::4:Bu sonra yediklerin için canım:16::16::16:

kalkabilirsem 5 de kalkiyorum :18: en gec 6 fadimem ama 6da kalkinca totom tutusuyor :1:
tamam bu seferlik :1: yarin a siskoyum yazmiycam :17::18:
ya bu erkeklerin bünyesi bari bizde olsaymis adamlar her konuda daha karli bizden :37:
5 de çok erkenmiş canım ya, evet maalesef onlar hızlı veriyor kiloyu.

tünaydın hanımlar :16:

ayyyy suziler, ftemizler burada... öyle bir bakınmak bile yüzümü güldürdü.. =( çalışma ve ders hayatına bodozlama dalınca vaktim kalmadı =( kapattım kadınlar kulübü defterini... Özledim sizi.. kendinize iyi bakın...
Selam canım,
biz de seni özledik, ne yaptın kilo işlerini, kontrol altına alabildin mi?

secicilik de iyi aslinda mesela eskiden sevmedigim seyleri hic yemezdim gercekden ac olunca yerdim onlar hep geride kaldi simdi herseyi yiyorum :30: yine ozamanlar ne giysem nasil süslensem diye bakan ben 24 saat yemek düsünen biri oldum :37: bugün ne giysemden bugün ne yeseme dönüsdüm :111:
orda hata yapiyoruz iste canim kimi yorgun oluyor kimi senin gibi ders caliscam diye kendimize sevdigimiz yiyecekleri hazirlayip yemiyoruz saglikli seylerde lezzetli olabiliyor söyle bol salata yapsak domatesi salataligi havucu biriki zeytin biraz beyaz peynir ohh :56::1: ama üseniyoruz iste ayni bende öyleyim yada gidipde markete almiyorum :ssz:

bu ara yine eskisi gibi yemege basladi tatlim:1: sen beni geri sismanlatmak istiyorsun diyor :1: ama onlar yine dikkat ettimi verebiliyorlar ki :37:

olsun yaw simdilik aliyor ya :34: ayy cok kotu hissettim birden kendimi:27: ya suzim dogru soyluyorsun ama ben hep boyle yiyen biri degilim ona ragmen kilo olmuyor birde en az yurudugum gun 1 saat mutlaka yuruyorum, bir de kilomu korudugum 1,5 yil boyunca asagi yukari boyle beslendim hatta daha rahat davraniyordum ama hic bisey olmadi simdi durduk yerde yine geri aldim diye sinirlerim bozuluyor, cannim bisey yapmak istemiyor artik odum kopuyo yine 69 lari 70 leri gorcem diye:53::53::53:

:4::4::4::4:Bu sonra yediklerin için canım:16::16::16:

5 de çok erkenmiş canım ya, evet maalesef onlar hızlı veriyor kiloyu.

Selam canım,
biz de seni özledik, ne yaptın kilo işlerini, kontrol altına alabildin mi?

saol fadime abla, boynum kildan ince valla:18::18:

Nasılsınız umarım herkez iyidir. Bu aralar bizim evde hastalıklar kol geziyor. Önce kızım ve ben hastaydım. Dün kociş tutulmuş akşam eve geldi. Sabah dr gitti bel fıtığı olmuş. Şimdi evde rapor almış dinleniyor. Bu bele hastalıkla annem yıllardır çekiyor. Şimdi de kocam için fene oldu. Yarın emer sonucu çıkacakmış. Sonra başka bir docentten randevü aldık ona gittcek.Benim moral bozuk anlayacağınız

Menüm:
Sabah:haşlanmış yumurta,domates,lor peyniri,maydonoz.semiz,nane,1 dilim cavdar ekmeği,yeşil çay
Ara:1 yeşil çay
Öğle:sebzeli et güveç,ayran,1 dilim cavdar ekmeği ,1 tane halley
Ara:yarım nar
Akşam: salata veye yoğurt yerim. Şimdi spor yapacağım.

slm kızlar bnde varım sizin gibi zayıflamak istiyorumm
hosgeldin canim :3:
olsun yaw simdilik aliyor ya :34: ayy cok kotu hissettim birden kendimi:27: ya suzim dogru soyluyorsun ama ben hep boyle yiyen biri degilim ona ragmen kilo olmuyor birde en az yurudugum gun 1 saat mutlaka yuruyorum, bir de kilomu korudugum 1,5 yil boyunca asagi yukari boyle beslendim hatta daha rahat davraniyordum ama hic bisey olmadi simdi durduk yerde yine geri aldim diye sinirlerim bozuluyor, cannim bisey yapmak istemiyor artik odum kopuyo yine 69 lari 70 leri gorcem diye:53::53::53:

ay allah korusun :30: 7li rakamlara veda ettin bidaha gelmesin ben seni anliyorum ben su 6lilari görim bidaha 7lilere girmemek icin elimden geleni yapacam 7li rakamlardan gina geldi :ssz:
Nasılsınız umarım herkez iyidir. Bu aralar bizim evde hastalıklar kol geziyor. Önce kızım ve ben hastaydım. Dün kociş tutulmuş akşam eve geldi. Sabah dr gitti bel fıtığı olmuş. Şimdi evde rapor almış dinleniyor. Bu bele hastalıkla annem yıllardır çekiyor. Şimdi de kocam için fene oldu. Yarın emer sonucu çıkacakmış. Sonra başka bir docentten randevü aldık ona gittcek.Benim moral bozuk anlayacağınız

Menüm:
Sabah:haşlanmış yumurta,domates,lor peyniri,maydonoz.semiz,nane,1 dilim cavdar ekmeği,yeşil çay
cok gecmis olsun canim ya nolcakmis yani doktorlar nediyorlar bel fitigina nasil bi tedavi uygulayacaklar :26:

slm kızlar bnde varım sizin gibi zayıflamak istiyorumm
Aramıza hoşgeldin.

Yarın toparlarsın artık.

Menüm:
Çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin. Menün de güzel canım, akşam sadece salata veya yoğurtla doyuyor musun peki çorba içsen ya da sebze yemeği yesen:31::31:

Bu akşam kimler spor yapacak, hadi yazalım buraya? Ben yapsam mı acaba, söz vermeyim ama yapmaya çalışacağım.

Öğlen menüm: 1 tbk.patlıcan yemeği+1 kepçe makarna+salata+yoğurt

ara:2 mandalina, 1 elma
meyve sanki fazla oldu ama neyse artık
Akşam da barbunya vardı onu yerim artık, yanına salata+yoğurt tamamdır.

Son düzenleme:
handem napıyon tatlım ben dukan yapıyom dedımya bugun başladım bakalım :52::52::52::52:
kız o et parçalarınımı yicen dukan die ıyyy gel bacım sen dön gene buraya ne o öle bilmediğin şeyler millet sanacak çok dopiçiz:27:
yapmissin herhalde canim :34:

:44: resimleri gördüm couscous a benziyor sanki :44: siz bi deneyin bakim sonra aramaya cikarim bende kinoakoyu:9:

tekrar gecmis olsun canim :54:

öyle canim yakininda olmayinca özlersin tabii :16:

niye gi balli varken öpmiycenmi beni :43: ben yedekmiyim :27: halen ayni isyerindesin dimi handem sen geri evkadini olsana gi :5:

yaprak dökümü gibi döküldük :5:

bende seni canim :54:

basiniz sagolsun canim ama dedigin gibi allah kimsenin ellinede düsürmesin :50:

hosgeldin canim :29: canim acikman iyi degil salatalik dograyip yiyebilirsin sütün icine tarcin koyup icebilirsin haslanmis yumurta yani bunlar hep zayiflamaya yardimci yiyecekler protein agirlikli beslenirsen zaten verirsin ama ac kalma :34:

yapmissin kuzu ama bu seferde yanlis yazmissin herhalde :26:

mine gelirse minede liste olacakdin tatlim ona sorabiliriz okadar ugrasmissin birde elline koluna saglik :16:

:16::16::16:

esin birsey demiyormu canim ya :26:

yok canim gelmiyor herhalde :26:

tabii tekrar hosgeldin aramiza :29:

:5:

kiz gurbet :27:nerdesin sen :52:

canim biz daha cok saglikli zayiflamaya calisiyoruz belirli bir diyet uygulamiyoruz :42:protein agirlikli karbonhydratlardan uzak durmaya calisiyoruz :29:

:25: evlenincede bunlar ne diye eliyecek :30: esim öyle yapiyor :19:

tabii katilabilirsin canim hosgeldin :3:

ben artik migdem bulaniyor tatlida disim agriyor falan diyorum yoksa aman nolcak diyorlar dedigin gibi :25: ama artik kimse ye diye üstelemiyor :1:kendiligimden yiyorum :37:

uyyy vakit geldi tatlim desene negüzel güle güle git gel :16: kendine dikkat et girebilirsen gir tatlim :16::16::16:

aksami güzel kapatiyorsun tatlim affiyet olsun :54:
ballı varken öpersem kızar bana yolar beni:6:
ama o duymadan öpebilirim:38:
of bacım yav noldu bize böle 2 stres atardık şurda yokolduk gitti :6:
keşkem gene ev kadını olsam şu kociş askere bi gitse gelse en az 3 tane doğuracam bol bol takılacaz burda:49::9::9:

Bu akşam kimler spor yapacak, hadi yazalım buraya? Ben yapsam mı acaba, söz vermeyim ama yapmaya çalışacağım.

Öğlen menüm: 1 tbk.patlıcan yemeği+1 kepçe makarna+salata+yoğurt

ara:2 mandalina, 1 elma
meyve sanki fazla oldu ama neyse artık
Akşam da barbunya vardı onu yerim artık, yanına salata+yoğurt tamamdır.

guzelmis canim ya afiyet olsun

ben fazla kacirdim ama yememem gereken bisey yedim artik cuma gorurum:47:

ya ben cok bunaldim herseydenn bu aralar acayip sinirliyim hersey herkes batiyor sanki, sen huzur ver ya rab:17::31:

guzelmis canim ya afiyet olsun

ben fazla kacirdim ama yememem gereken bisey yedim artik cuma gorurum:47:

ya ben cok bunaldim herseydenn bu aralar acayip sinirliyim hersey herkes batiyor sanki, sen huzur ver ya rab:17::31:

Akşam mercimek çorbası içtim, menü değişti.
Neden acaba canım, stres yapmışındır kilo yüzünden bazen bende de oluyo, Allah sağlık sıhhat versin canım, halimize şükredelim, sabah haberde izledim biri 8-biri 18 yaşında bir kız bir oğlan kardeş yangında can vermişler, Allah rahmet eylesin ama o kadar üzücü ki, Allah çocuklarımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin, bu bile şükretmemiz için yeter canım ya.

Günaydın kızlarrr:16::16::16::16:
Güzel bir gün olsun inşallah, akşam spor yapamdım, mutlu değili, bu akşam mutlaka yapacağım.:16::16:

yo cok bilmislik yapmak istemedim minem yirim seni ama veremiyorum dedin ya ondandir diye düsündüm hem sen biliyorsun zaten neyin dogru neyin yanlis oldugunu bende sana hatirlatma yapim menülerinde :1: biri yediklerimizi gözümüze soka soka söylerse belki yemeyiz mi ki :17:
suzim yaa niye öyle yazdın
hiç bilgiçlik yaptığını falan düşünmedim
sen deyince farkettim her öğünde karbonhidrat yediğimi
yoksa azalttım diye kendimi kandırıyordum :ssz:
canim yinede pes etmeyip devam edeceksin bende zor kilo veren birisiyim ama cok cabukda aliyorum yinede birakmiycam kilolar inatsa bende inatcigim eninde sonunda bizde basariya ulasacagiz gec de olsa :29:
suzim yaa sendede insülin direnci olmasın
bitahlil yaptırsan
hoş geldin canım
senin buraya ihtiyacın kalmadıki gayet hoş görünüyorsun
sen sadece sohbete gel buraya
kız o et parçalarınımı yicen dukan die ıyyy gel bacım sen dön gene buraya ne o öle bilmediğin şeyler millet sanacak çok dopiçiz:27:

ballı varken öpersem kızar bana yolar beni:6:
ama o duymadan öpebilirim:38:
of bacım yav noldu bize böle 2 stres atardık şurda yokolduk gitti :6:
keşkem gene ev kadını olsam şu kociş askere bi gitse gelse en az 3 tane doğuracam bol bol takılacaz burda:49::9::9:
handecim sen nerelerdesin
çalışıyormusun
neden gelmiyorsun artık :26:
Günaydın kızlarrr:16::16::16::16:
Güzel bir gün olsun inşallah, akşam spor yapamdım, mutlu değili, bu akşam mutlaka yapacağım.:16::16:
günaydın :3:

günaydın fit hatunlar nasılsınızz şafak 1 :9:

yarından sonra tatile gidiyorum o yüzden giremeyebilirim dolayısıyla haftaya bildirim de yapamicam gerçi artılarda olurum kesin memleket havası ekmeği suyu iyi gelcek bana:52::52: yine de düğünü düşünüp dikkat etmeye çalışcam :27:

dün akşam 3 kaşık mantı yedim die kendimi cezalandırdım kahvaltımı yarım yamalak yaptım nasıl yazılır bilemedim diye es geçiyorm bugün :9::9: bu arada göbek eritmek için 15 dakka spor yaptım daha doğrusu canım yandı die yarı da kestim :26:

Merhaba Kızlar nasılsınız ?? Şöyle bir uğrayayım dedim, umarım herkes iyidir . :3::3::3:

Akşam mercimek çorbası içtim, menü değişti.
Neden acaba canım, stres yapmışındır kilo yüzünden bazen bende de oluyo, Allah sağlık sıhhat versin canım, halimize şükredelim, sabah haberde izledim biri 8-biri 18 yaşında bir kız bir oğlan kardeş yangında can vermişler, Allah rahmet eylesin ama o kadar üzücü ki, Allah çocuklarımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin, bu bile şükretmemiz için yeter canım ya.

haklisn kuzum, Rabbime sukurler olsun binlerce kez, hep sukredenler eylesin bizi insallahh:16:

Merhaba Kızlar nasılsınız ?? Şöyle bir uğrayayım dedim, umarım herkes iyidir . :3::3::3:

kiz sen nerelerdesinnnnn , en son kusmusmuydun buralar ne :26: simdi geldin mi kuzu:34:

benim dunku menu:

sabah 1 dlm ekmek 1 yumurta 1 armut

ara kahve natural bar( bu barlar katkisiz badem yogurt yaban mersini falan iceriyor cok guzel hemde doyurucu)

oglen 1 dlm ekmek peynir

ara 1 armut

aksam kofte ve sehriyeli nohutlu pilav ( kizlar sehriyeyi 1 tatli kasigi zeytinyag ile kavurdum sonra da 1 bardaktan az haslanmis nohut ekledim, uzerine kaynar su, cok guzel oldu) aslinda boyle pilav falan yermiyorum ama sehriye corbasi yapacaktim baktim hemen hemen ayni sey olcak corbada da mutlaka 2 kasik sehriye yemis olcam , boyle olsun dedim bu sefer, gerci yine de yememem lazimdi ya neyse

ara yogurt

bugunku menu

sabah 1 bardak sut

ara 1 kahve dogal bar $cmd-on-white.webp

ogle 3 kucuk kofte (2 dlm ekmek arasinda , 2 ekmek 160 kalori)

ara armut/ elma

aksam simdilik bilmiyom ama aksama yine yazarim insllah:51:

bu barlarin kalorisine baktim simdi tahmin ettigim gibi cikti 50 gr 220 kalori neyse fena degil ortalama bir elmada asagi yukari o kadar oluyor, diyerek kendimi teselli ediyim bari, :37:

haklisn kuzum, Rabbime sukurler olsun binlerce kez, hep sukredenler eylesin bizi insallahh:16:

kiz sen nerelerdesinnnnn , en son kusmusmuydun buralar ne :26: simdi geldin mi kuzu:34:

benim dunku menu:

sabah 1 dlm ekmek 1 yumurta 1 armut

ara kahve natural bar( bu barlar katkisiz badem yogurt yaban mersini falan iceriyor cok guzel hemde doyurucu)

oglen 1 dlm ekmek peynir

ara 1 armut

aksam kofte ve sehriyeli nohutlu pilav ( kizlar sehriyeyi 1 tatli kasigi zeytinyag ile kavurdum sonra da 1 bardaktan az haslanmis nohut ekledim, uzerine kaynar su, cok guzel oldu) aslinda boyle pilav falan yermiyorum ama sehriye corbasi yapacaktim baktim hemen hemen ayni sey olcak corbada da mutlaka 2 kasik sehriye yemis olcam , boyle olsun dedim bu sefer, gerci yine de yememem lazimdi ya neyse

ara yogurt

bugunku menu

sabah 1 bardak sut

ara 1 kahve dogal bar Eki Görüntüle 828163

ogle 3 kucuk kofte (2 dlm ekmek arasinda , 2 ekmek 160 kalori)

ara armut/ elma

aksam simdilik bilmiyom ama aksama yine yazarim insllah:51:

Yok tatlım kimsecikler gelmiyor ki artık :26: , bi de bende yoğun çalışıyorum biraz.
Bugün tartıda 69 gördüm, en son buradan çıkarken 80 küsürlerdeydim, aynı uyguladığımız menü taktiğini uyguluyorum 2 ayda 60ları gördüm , özledim sizi bi de ama hala kimsecikler yok :ssz::ssz:

Back
X