70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarr,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :64,6 kg
bu hafta kilo :65,2 kg
gelen:600 gr.
toplamda gelen :2400
hedef kilo : 55 kg

Bu hafta dikkat etmeye çalıştım ama neden oldu anlamadım:ssz::ssz::ssz:

163 boy, 72 kiloyum. 42 bedenim. Aynı kiloda olup birlikte kilo vermek isteyen var mı?

canım hoşgeldin senle aynı boydayım ve aynı kiloyla başladım hemen hemen bura sayesinde 65lere kadar indim Allah'ın izniyle sende verirsin boyumuza göre olmamız gerekn kilo 56 hadi beraber gidelim bu yolda canım ne desin?:34:

kilo bildirmini hem buraya hem theolog a mı yapıcaz arkadaşlar?

ben buraya yapayım da en azından

başlangıç 74
geçen hafta 68.6
bu hafta 69
gelen 400
toplam giden 5
hedef 52

regl oldum dün bakalım neler olucak bu hafta yine alıcak mıyım?
spor yapamıyorum maalesef dikkat de edemiyorum ayyy bi de bayram varrrrrrr:18::18:

kııızzllaaarr günayydınnn nasılsınızz?? :16::16::16::16::16:
hayırlı cumalarr hepimizee çok mutluyum ki ben bugün Allah'ıma şükürler olsun binlerce keezz :118::118:
hem bugünden sonra tatill hemde tartım beni üzmedi bugün :118::118::118:

kilo bildirimim;
başlangıç:69.7 kg
geçen hafta:65.7kg
bu hafta:65.0 kg :62::62::62:
giden:700gr
toplam giden:4.7 kg
hedef:56 kg

Allah'ım bu mübarek cuma gününde sana açılan elleri çevirme inşallah kilo vermek isteyen herkesin duasını kabul eyle YARABBİİİMM..

:8::8: :8::8: :8::8: :8::8:
AMİNN..

böyle kilo verirken tabi gram gram birden almak da ne kötüymüş sanki üç kilo aldım gerçi biraz şiş hissediyorum regl den dolayı.ama bi garipmiş be
ben şimdi popoma şaplak mı yicem yahu :9:
belki incelir biraz vurun gitsin :34:

başlangıç 74
geçen hafta 68.6
bu hafta 69
gelen 400
toplam giden 5
hedef 52

spor yapamıyorum maalesef dikkat de edemiyorum ayyy bi de bayram varrrrrrr:18::18:

evet canım msj atman gerekiyo theolog arkadaşımıza ayrıca üzülme regli olanlar genelde fazla çıkıyor bitince sende farkedeceksin bunu sen kaçırmamaya dikkat et sadece bayramdan bende edişeliyim valla:26: dikkat etmem lazım benim de 9 günlük tatil sonrası 1,5 kilo kaybıyla dönsem ne güzel olurdu ama şuan yapacağımız en iyi şey mevcut kilomuzu koruyabilmek sanırım :34::34:

Günaydınnn kizlar bu hafta giremedim pek ve cok kacamak yaptim maalesef :31::31: gelelim Kilo bildirimime

Baslangic:71

Gecen Hafta:65

Bu hafta:65.200 maaleseff

Gelen:200

Toplam giden:5.800

Bu hafta kötü oldu haftaya bayram yine kacamak olur maalesef sonraki haftada turkiyeye gidis daha cok kacamak:1::1:

hayırlı cumalarr hepimizee çok mutluyum ki ben bugün Allah'ıma şükürler olsun binlerce keezz :118::118:

kilo bildirimim;

Allah'ım bu mübarek cuma gününde sana açılan elleri çevirme inşallah kilo vermek isteyen herkesin duasını kabul eyle YARABBİİİMM..

AMİNN..
Tebrikler canimmmm buarada Kilo vermissin ne guzelll:46::46::46:
Aminnnnnnnnnn:16::16::16::16::16:

Amin amin

Son düzenleme:
canim ya normalde calisiyom ama bu aralar olmuyor cunku stresim ders yuzunden degil baska bir suru sikintim var ondan galiba neyse bakalim Allah hepimize yardim etsin . ama aksama ne yiyecegimi yazcam demistim yaziyorum. aksam yemegi yerine koca bir paket cips yedim bir kase yogurtla :4::4::4::4::4::41::57::57::57: ama baska birsey yemedim. bu aralar oyle kotuyum ki ne yemek yapmak istiyorum ne de yemek yemek:31::31:

Allah kolaylık versin canım ya hem çalışıp hem okuyor bi de üstüne evle mi uğraşıyorsun vallahi zormuş işin sıkıntıların dilerimki çabuk geçer canım ya :5::5::5:

Tebrikler canimmmm buarada Kilo vermissin ne guzelll:46::46::46:
Aminnnnnnnnnn:16::16::16::16::16:

Amin amin

çok teşekkür ederim tatlımmm bende şaşırdım 3-4 kere çıktım tartıya inanamadım gördüğüm rakama halbuki bu hafta cips-kola-tatlı yedim diye çok pişmandım demekki onlar olmas daha da mutlu olacaktım :16::16:
darısı bütün kızların başına inşallah..:16::16::16:

günaydın

başlangıç 79
geçen hafta 68.5
bu hafta 68
giden 500 gr
toplam giden 11 kg
hedef 63
:32::32:
regl oldum olmayaydım daha az gelirdim :33:

evet canım msj atman gerekiyo theolog arkadaşımıza ayrıca üzülme regli olanlar genelde fazla çıkıyor bitince sende farkedeceksin bunu sen kaçırmamaya dikkat et sadece bayramdan bende edişeliyim valla:26: dikkat etmem lazım benim de 9 günlük tatil sonrası 1,5 kilo kaybıyla dönsem ne güzel olurdu ama şuan yapacağımız en iyi şey mevcut kilomuzu koruyabilmek sanırım :34::34:
kilomu koruyabilsem harika olur:16: ama hiç sanmıyorum ben zaten tatlıcıyım :17: aşkam sporu deneyecem artık...

kilo bildirimim;

AMİNN..

maşallah:nazar::nazar::nazar: hedefi tutdurmuşsun ne güzel tebriklerr:46::46::46: bu duaya da koca bi aminnn tabikii :9:

günaydın

başlangıç 79
geçen hafta 68.5
bu hafta 68
giden 500 gr
toplam giden 11 kg
hedef 63
sana da maşallah :nazar::nazar::nazar: bende regl oldum dün ama artıdayım:17: tebrikler canımm:46::46::46:

regl olduğumuzda jillian ı yapınca bi değişikli oldu mu yani uzadı mı regliniz benim geçen ay 9a çıktı 5günden.tek fark jillianı bırakmamamdı bi deneyimi olan var mı yapsam mı ki :26:
önümüz de bayram ya hemen bitsin istiyorum :18:

Son düzenleme:
herkese merhabaa,

duydum ki zayıflamak isteyen hanımlar varmış ben de katılayım dedim.

2011 senesinde 95 kilo ile doğum yaptım .doğumdan sonra taburcu olduğumda 82 kiloydum.1 ay diyetisyen eşliğinde mart2012 de diyet yaptım ve 9 kilo verdim.Tabi diyetisyene iş hayatına devam ederken gittim.ekim ayında işten ayrıldım ve evde olmanın ve mutfakta yemek yapmayı çok sevmenin verdiği dez avantajla 75 kilo oldum.bundan 3 ay önce çok sevdiğim arkadaşımın desteğiyle önce yeme alışkanlığımı daha sonra bende kilo yapan yiyecekleri değiştirerek başladım çok güzel devam ediyordum ama yarım bıraktım .bu arkadaşım sayesinde bu siteye üye oldum:) cicisko kendisi.hedefim 65 kiloydu ama yarım kaldı en son 3 hafta önce tartıldığımda 73 kiloydum. ama geri döndüm ve 65 olacağım.

hepimize başarılarrrrrrrr

günaydin kizlar :16:hayirli cumalar :16:

benlen ayni kiloda sayilirsin :1:hadi senlen yarisalim haftaya kim daha fazla kilo:18: veya gramm verecek :1:

tamamm ben varım
tamam haftaya yarisalim :1:
163 boy, 72 kiloyum. 42 bedenim. Aynı kiloda olup birlikte kilo vermek isteyen var mı?
hosgeldin canim :3:
canim oyle valla tam olarak 50 gr ama zaten oyle tok tutoyorki beni, cok asiri yedigim zaman yemiyorum canim ama bazen kahvaltiyi az yapiyorum vakitsizliken hele bu aralar, bu hem tatli ihtiyacimi gideriyor sabah sabah hem de kahvenin yanina iyi gidiyor hem de ders calisirken iyi oluyor, bir de hani gecen yillarda kilo veririkende yiyordum bundan ama o zaman kilo vermeme engel olmadi. ama haklisin yinede 220 kalori ara icin fazla en fazla 150 olmasi lazim

canim ya normalde calisiyom ama bu aralar olmuyor cunku stresim ders yuzunden degil baska bir suru sikintim var ondan galiba neyse bakalim Allah hepimize yardim etsin . ama aksama ne yiyecegimi yazcam demistim yaziyorum. aksam yemegi yerine koca bir paket cips yedim bir kase yogurtla :4::4::4::4::4::41::57::57::57: ama baska birsey yemedim. bu aralar oyle kotuyum ki ne yemek yapmak istiyorum ne de yemek yemek:31::31:
öyle aslinda tatlim herkesin bünyesi farkli bizde kendi bünyemize ne iyi gelip ne iyi gelmiyecegini aslinda biliyoruz artik :34:
yarina bildirimleri OZEL MESAJLA bekliyorum canlar:16::16:
hay hay seker :42:

üfff evet suzim yaaa
hiç bişeye yetemiyorum
sadece okulda işleri halledebiliyorum
sonrası evde hep bikoşturmaca
çocuklarımıza zaman ayıramıyoruz :ssz:

çalışan kadının halini özetledin canım
benim arkadaşlarım okula kuaförden geliyorlar saçlar fönlü
ben uğraşmamak için bağlayıveriyorum
buara sadece spora giderek kendime vakit ayırıyorum ondada koşturmaktan ölüyorum hiç bişey yetişmiyor bu sefer

ben 2 haftadır takip edemiyorum listeleri
geçen haftaki listeyi senmi yapmıştın canım
ben listede varmıyım liste altımı olacam bide kaç kilo olduğumu unuttum :17:
bende ona üzülüyorum dün 5 e kadar calisdim doktora ugradim cocugu aldim yedirdim yikadim saat 8 oldu hadi yatmaya dedim sabah erken kalkiliyor cocuklarimiza fazla vakit kalmiyor :ssz:
günaydın kızlarr,

günaydin fadimem niye böyle oldu ki gecen haftada artiydin sanirim bu haftada ödemmi tutuyor acaba vucutun :26:

başlangıç 74
geçen hafta 68.6
bu hafta 69
gelen 400
toplam giden 5
hedef 52

buraya aslinda yazmasanda olur ama bizde merak ediyoruz iste önemli olan özel msjlan göndermen listede olabilmek icin tatlim :34: ama ben mesela kopyalayip yapistiiriyorum tekrar yazmana gerek kalmiyor sende öyle yapabilirsin :29:

kilo bildirimim;

AMİNN..
ooo tebrikler kuzu :46::nazar:
Günaydınnn kizlar bu hafta giremedim pek ve cok kacamak yaptim maalesef :31::31: gelelim Kilo bildirimime

Bu hafta kötü oldu haftaya bayram yine kacamak olur maalesef sonraki haftada turkiyeye gidis daha cok kacamak:1::1:

Nasılsınız umarım herkez iyidir. Bu aralar bizim evde hastalıklar kol geziyor. Önce kızım ve ben hastaydım. Dün kociş tutulmuş akşam eve geldi. Sabah dr gitti bel fıtığı olmuş. Şimdi evde rapor almış dinleniyor. Bu bele hastalıkla annem yıllardır çekiyor. Şimdi de kocam için fene oldu. Yarın emer sonucu çıkacakmış. Sonra başka bir docentten randevü aldık ona gittcek.Benim moral bozuk anlayacağınız

Menüm:
Sabah:haşlanmış yumurta,domates,lor peyniri,maydonoz.semiz,nane,1 dilim cavdar ekmeği,yeşil çay
Ara:1 yeşil çay
Öğle:sebzeli et güveç,ayran,1 dilim cavdar ekmeği ,1 tane halley
Ara:yarım nar
Akşam: salata veye yoğurt yerim. Şimdi spor yapacağım.

ailecek geçmiş olsun canım
Beni de alın aranızaa, topic açtım olmadı, bana da destek olun nütfenn
kilo vermem lazımmm:53:
hoşgeldin :3:

yok canım kötü anlamda yazmadığını biliyorum ama
yorum yazıncada kırılacağımızı düşünme
iyi oluyor, bazen insan bilemiyor hata yaptığını
bende seni seviyorum suzimmmmmmm
pkoda engel sanırım kilo vermeye
öyle biliyorum ama yanlış olmasın
bende stresliyim suzim yaaa üüüüüffffff

evet pko kilonun başlca sebeplerinden biri pko oluca vermesi daha zor oluyor ama klio vermek pkolar azaltıyor bende de var malesef

herkese merhabaa,

2011 senesinde 95 kilo ile doğum yaptım .doğumdan sonra taburcu olduğumda 82 kiloydum.1 ay diyetisyen eşliğinde mart2012 de diyet yaptım ve 9 kilo verdim.Tabi diyetisyene iş hayatına devam ederken gittim.ekim ayında işten ayrıldım ve evde olmanın ve mutfakta yemek yapmayı çok sevmenin verdiği dez avantajla 75 kilo oldum.bundan 3 ay önce çok sevdiğim arkadaşımın desteğiyle önce yeme alışkanlığımı daha sonra bende kilo yapan yiyecekleri değiştirerek başladım çok güzel devam ediyordum ama yarım bıraktım .bu arkadaşım sayesinde bu siteye üye oldum:) cicisko kendisi.hedefim 65 kiloydu ama yarım kaldı en son 3 hafta önce tartıldığımda 73 kiloydum. ama geri döndüm ve 65 olacağım.

hoşgeldin :3:

başlangıç :80.7
geçen hafta: 77
bu hafta :76.6
giden :400 gr
toplam giden: 4.1
hedef:70

regli oldum kızlar 75leri görürüm diyordum hanımlar ama olmadı maalesef haftaya inşallah diyeceğim ama bayram haftası hiç sanmıyorum maalesef

üfff evet suzim yaaa
hiç bişeye yetemiyorum

buara sadece spora giderek kendime vakit ayırıyorum ondada koşturmaktan ölüyorum hiç bişey yetişmiyor bu sefer

vardin listede canim sanirsam 67.2 kiloydun listeyi gecen hafta 5 defa yapinca ezberledim neredeyse herkesi :52:

günaydın kızlarr,

uzulme canim sen bu hafta bayagi dikkat ettin gercekten onumuzdeki hafta bozmazsan fazla gidebilir:32::34:

başlangıç 74
geçen hafta 68.6
bu hafta 69
gelen 400
toplam giden 5
hedef 52

canim forumun sayfasina birbirimize bildirim yapmis birbirimizden haberdar etmis oluyoruz ama listeye girmek icin bana msj atman gerek, gecen hafta sadece 5 kisi msj atti ben sayfa sayfa dolasip liste yaptim , yine yaparim sorun degil ama msj atmak da zzor is degil hani:27:

kilo bildirimim;

AMİNN..

sekerr tebrikler valla ne guzzel olmus oyle, :nazar: masallah sana tatilde ucunu kacirma sakin:34:

hayirli cumalar hatunlar bende bildirim yapayim:

baslangic: 76 kg
gecen hafta : 63.6 kg
bu hafta 63.3 kg
giden 300 gr
toplamda giden: 12.7 kg
hedef 55

herkesi optummmmm :54::54::54:

artik bayram gectikden sonra kendimizi toparlariz insallah :18:
günaydın

başlangıç 79
geçen hafta 68.5
bu hafta 68
giden 500 gr
toplam giden 11 kg
hedef 63
tebrikler canim :46:
regl olduğumuzda jillian ı yapınca bi değişikli oldu mu yani uzadı mı regliniz benim geçen ay 9a çıktı 5günden.tek fark jillianı bırakmamamdı bi deneyimi olan var mı yapsam mı ki :26:
önümüz de bayram ya hemen bitsin istiyorum :18:
etkisi oluyormu bilmiyorum ki canim :26:
herkese merhabaa,

hosgeldin canim aramiza :29:
başlangıç :80.7
geçen hafta: 77
bu hafta :76.6
giden :400 gr
toplam giden: 4.1
hedef:70

regli oldum kızlar 75leri görürüm diyordum hanımlar ama olmadı maalesef haftaya inşallah diyeceğim ama bayram haftası hiç sanmıyorum maalesef
vardin listede canim sanirsam 67.2 kiloydun listeyi gecen hafta 5 defa yapinca ezberledim neredeyse herkesi :52:

uzulme canim sen bu hafta bayagi dikkat ettin gercekten onumuzdeki hafta bozmazsan fazla gidebilir:32::34:

canim forumun sayfasina birbirimize bildirim yapmis birbirimizden haberdar etmis oluyoruz ama listeye girmek icin bana msj atman gerek, gecen hafta sadece 5 kisi msj atti ben sayfa sayfa dolasip liste yaptim , yine yaparim sorun degil ama msj atmak da zzor is degil hani:27:

sekerr tebrikler valla ne guzzel olmus oyle, :nazar: masallah sana tatilde ucunu kacirma sakin:34:

hayirli cumalar hatunlar bende bildirim yapayim:

baslangic: 76 kg
gecen hafta : 63.6 kg
bu hafta 63.3 kg
giden 300 gr
toplamda giden: 12.7 kg
hedef 55

herkesi optummmmm :54::54::54:

benlen ayni kiloda sayilirsin :1:hadi senlen yarisalim haftaya kim daha fazla kilo:18: veya gramm verecek :1:

güzel canim :34:

kendine cok iyi bak kadercim kocamancana öpüyom kuzu bekn buralardayim zaten :1::54::16:

cok stressli günler geciriyom handem ya ahada cikacam birazdan :37: esimin soyadi :27::1: onun üvey annesi gilin tanidiklari izmirde :27: ama onlarin soyismi öylemi annemin kizlik soyismini cok istiyordum olmadi :1: karabulut dava acsam verirlermi :27:
gec kaldim kactim öptüm cok :54::10::10::10::10:
anam yanlış kişiyi demişim o zaman keşkem kocanı diyeyedim bide ıspartalı dedim saf gibin gül kokulu dedim:9::9:
pırtladımı gül kokar dedim:9::9::9:
tühhh:9:
neden zor geçiriyon canım ya hayırdır:ssz:

üfff evet suzim yaaa
hiç bişeye yetemiyorum

a sporamı gidfiosun ne güzel ya:ssz:
of değil kuaföre gitmek kapısının önünden geçmeye vaktim yok:6:
zaten her gün 1 saat yol çekiyorum işe gidip gelmek için :ssz:
herkese merhabaa,

hoşgeldin:3:

Back
X