70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eee kızlar nerelerdesiniz bugün??? topikte kimse olmayınca kaçamak mı yapıyorlar acaba diyorum :52:

Yok tatlım kimsecikler gelmiyor ki artık :26: , bi de bende yoğun çalışıyorum biraz.
Bugün tartıda 69 gördüm, en son buradan çıkarken 80 küsürlerdeydim, aynı uyguladığımız menü taktiğini uyguluyorum 2 ayda 60ları gördüm , özledim sizi bi de ama hala kimsecikler yok :ssz::ssz:

AYY nora tebrik ederim seker, en son bende hatirliyorum kilo veremiyomki deyip hayiflaniyordun ne guzel vermissin valla masallah:nazar:

variz ya burdayiz fadime abla, suzi, ben, mine, neskuik, yine eskilerden var bayagi, sen taki buraya

eee kızlar nerelerdesiniz bugün??? topikte kimse olmayınca kaçamak mı yapıyorlar acaba diyorum :52:

sekerim ders calisiyommm ben tam gaz ama arada geliyom bakk:34: ama cok aciktim biseyler yiyim sonra yine derse devam insallah kacamak da simdilik yok:27:

:4::4::4::4:Bu sonra yediklerin için canım:16::16::16:

5 de çok erkenmiş canım ya, evet maalesef onlar hızlı veriyor kiloyu.

Selam canım,
biz de seni özledik, ne yaptın kilo işlerini, kontrol altına alabildin mi?
uyuya kaldim bugün :5: bu aralar cok uyuyorum :26:
Bu akşam kimler spor yapacak, hadi yazalım buraya? Ben yapsam mı acaba, söz vermeyim ama yapmaya çalışacağım.

Öğlen menüm: 1 tbk.patlıcan yemeği+1 kepçe makarna+salata+yoğurt

ara:2 mandalina, 1 elma
meyve sanki fazla oldu ama neyse artık
Akşam da barbunya vardı onu yerim artık, yanına salata+yoğurt tamamdır.
ben siskoyum dünde erkenden uyyakaldim oglanla :ssz: fadimem ya 3 gündür tarti hep aynisini gösteriyor grammina kadar normalmi ki :44:
kız o et parçalarınımı yicen dukan die ıyyy gel bacım sen dön gene buraya ne o öle bilmediğin şeyler millet sanacak çok dopiçiz:27:

ballı varken öpersem kızar bana yolar beni:6:
ama o duymadan öpebilirim:38:
of bacım yav noldu bize böle 2 stres atardık şurda yokolduk gitti :6:
keşkem gene ev kadını olsam şu kociş askere bi gitse gelse en az 3 tane doğuracam bol bol takılacaz burda:49::9::9:
:1: öyle oldu handem koptuk :31: betül facede yok onuda merak etmeye basladim :50:
guzelmis canim ya afiyet olsun

ben fazla kacirdim ama yememem gereken bisey yedim artik cuma gorurum:47:

ya ben cok bunaldim herseydenn bu aralar acayip sinirliyim hersey herkes batiyor sanki, sen huzur ver ya rab:17::31:
amin tatlim amin dün bende durup dururken patladim hersey üst üste gelince insan bunaliyor iste :ssz:
Akşam mercimek çorbası içtim, menü değişti.
Neden acaba canım, stres yapmışındır kilo yüzünden bazen bende de oluyo, Allah sağlık sıhhat versin canım, halimize şükredelim, sabah haberde izledim biri 8-biri 18 yaşında bir kız bir oğlan kardeş yangında can vermişler, Allah rahmet eylesin ama o kadar üzücü ki, Allah çocuklarımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin, bu bile şükretmemiz için yeter canım ya.
bazen unutuyoruz iste fadimem sükretmeyi hayata kaptiriyoruz kendimizi:ssz: allah öyle acilar göstermesin allah korusun allah ailemizi cocugumuzu kazadan beladan saklasin :50:
Günaydın kızlarrr:16::16::16::16:
Güzel bir gün olsun inşallah, akşam spor yapamdım, mutlu değili, bu akşam mutlaka yapacağım.:16::16:
günaydin fadimem ay günaydin gecti ki :52: yarin yine gec gelirim ben yarin büyük cefler gelecek toplandimiz var :31:

suzim yaa niye öyle yazdın
hiç bilgiçlik yaptığını falan düşünmedim
sen deyince farkettim her öğünde karbonhidrat yediğimi
yoksa azalttım diye kendimi kandırıyordum :ssz:

suzim yaa sendede insülin direnci olmasın
bitahlil yaptırsan

hoş geldin canım
senin buraya ihtiyacın kalmadıki gayet hoş görünüyorsun
sen sadece sohbete gel buraya

handecim sen nerelerdesin
çalışıyormusun
neden gelmiyorsun artık :26:

günaydın :3:
kötü anlamdan yazmadim yani yanlis anlamadim seni yani seviyom seni ay bilmiyomki niye öyle yazdim :9:
olabilir minem birde kadin doktoru pko dedi herhalde yani sürekli vucutumda kücük kücük kistler olusuyormus onlarda reglle atiliyormus ondanda hamile kalamayabilirmissim mesela onlar da kilo vermeme engel herhalde :26:
selam kızlar
nabersiniz?
stressdeyim minem dogru dürüst gelemiyorum sen nasilsin :16:
günaydın fit hatunlar nasılsınızz şafak 1 :9:

yarından sonra tatile gidiyorum o yüzden giremeyebilirim dolayısıyla haftaya bildirim de yapamicam gerçi artılarda olurum kesin memleket havası ekmeği suyu iyi gelcek bana:52::52: yine de düğünü düşünüp dikkat etmeye çalışcam :27:

dün akşam 3 kaşık mantı yedim die kendimi cezalandırdım kahvaltımı yarım yamalak yaptım nasıl yazılır bilemedim diye es geçiyorm bugün :9::9: bu arada göbek eritmek için 15 dakka spor yaptım daha doğrusu canım yandı die yarı da kestim :26:

nekadar kalcan kuzu ya :52: güle güle git gel ama bizi unutma olurmu :16:
Merhaba Kızlar nasılsınız ?? Şöyle bir uğrayayım dedim, umarım herkes iyidir . :3::3::3:
hosgeldin noracim :48:masallah ya 69 mu oldun sen :nazar::nazar::nazar: beni gecmissin cok tebrik ederim :46::46::46::nazar:
haklisn kuzum, Rabbime sukurler olsun binlerce kez, hep sukredenler eylesin bizi insallahh:16:

kiz sen nerelerdesinnnnn , en son kusmusmuydun buralar ne :26: simdi geldin mi kuzu:34:

benim dunku menu:

sabah 1 dlm ekmek 1 yumurta 1 armut

ara kahve natural bar( bu barlar katkisiz badem yogurt yaban mersini falan iceriyor cok guzel hemde doyurucu)

oglen 1 dlm ekmek peynir

ara 1 armut

aksam kofte ve sehriyeli nohutlu pilav ( kizlar sehriyeyi 1 tatli kasigi zeytinyag ile kavurdum sonra da 1 bardaktan az haslanmis nohut ekledim, uzerine kaynar su, cok guzel oldu) aslinda boyle pilav falan yermiyorum ama sehriye corbasi yapacaktim baktim hemen hemen ayni sey olcak corbada da mutlaka 2 kasik sehriye yemis olcam , boyle olsun dedim bu sefer, gerci yine de yememem lazimdi ya neyse

ara yogurt

bugunku menu

sabah 1 bardak sut

ara 1 kahve dogal bar Eki Görüntüle 828163

ogle 3 kucuk kofte (2 dlm ekmek arasinda , 2 ekmek 160 kalori)

ara armut/ elma

aksam simdilik bilmiyom ama aksama yine yazarim insllah:51:

bu barlarin kalorisine baktim simdi tahmin ettigim gibi cikti 50 gr 220 kalori neyse fena degil ortalama bir elmada asagi yukari o kadar oluyor, diyerek kendimi teselli ediyim bari, :37:
yok kiz :1: ortaboy elma 130 gr 71 kcal :40: barin kendisi varmi 50 gr :44: eger 220 ise cok bence seker :26:

kızlaaaar,son 1,5 yılda geldim gitTİm geldim ceee dedim gittim....bir kez düzenli girmeyi beceremedim bugün yine deniyorum umarım başarılı olurum.yüzüm kızarıyor artık ben geldim derken
menüm.

sabah: 08.00-yarım dilim denge lıght az peynir 2 zeytin

09.45-1 dilim fırında kızarmış yumurtalı ekmek

öğle: 13.30-yarım kase kurufasulye yoğurt yarım dilim denge lığht

akşam:kararsızım ama fırında sebzeli tavuk sanırım

AYY nora tebrik ederim seker, en son bende hatirliyorum kilo veremiyomki deyip hayiflaniyordun ne guzel vermissin valla masallah:nazar:
variz ya burdayiz fadime abla, suzi, ben, mine, neskuik, yine eskilerden var bayagi, sen taki buraya
sekerim ders calisiyommm ben tam gaz ama arada geliyom bakk:34: ama cok aciktim biseyler yiyim sonra yine derse devam insallah kacamak da simdilik yok:27:

Allah zihin açıklığı versin kuzumm :16: kaçamaksız ders çalışırsan valla helal olsun sana :52:

ben siskoyum dünde erkenden uyyakaldim oglanla :ssz: fadimem ya 3 gündür tarti hep aynisini gösteriyor grammina kadar normalmi ki :44::1: öyle oldu handem koptuk :31: betül facede yok onuda merak etmeye basladim :50:
amin tatlim amin dün bende durup dururken patladim hersey üst üste gelince insan bunaliyor iste :ssz:
bazen unutuyoruz iste fadimem sükretmeyi hayata kaptiriyoruz kendimizi:ssz: allah öyle acilar göstermesin allah korusun allah ailemizi cocugumuzu kazadan beladan saklasin :50:
günaydin fadimem ay günaydin gecti ki :52: yarin yine gec gelirim ben yarin büyük cefler gelecek toplandimiz var :31:
kötü anlamdan yazmadim yani yanlis anlamadim seni yani seviyom seni ay bilmiyomki niye öyle yazdim :9:
olabilir minem birde kadin doktoru pko dedi herhalde yani sürekli vucutumda kücük kücük kistler olusuyormus onlarda reglle atiliyormus ondanda hamile kalamayabilirmissim mesela onlar da kilo vermeme engel herhalde :26:
hosgeldin noracim :48:masallah ya 69 mu oldun sen :nazar::nazar::nazar: beni gecmissin cok tebrik ederim :46::46::46::nazar:
yok kiz :1: ortaboy elma 130 gr 71 kcal :40: barin kendisi varmi 50 gr :44: eger 220 ise cok bence seker :26:

bi dahaki ptesi geliyorum canım unutur muyum aklım burda olcak hep valla özlicem sizleri Suzimm yaa:5::5::5::5:

yok canım kötü anlamda yazmadığını biliyorum ama
yorum yazıncada kırılacağımızı düşünme
iyi oluyor, bazen insan bilemiyor hata yaptığını
bende seni seviyorum suzimmmmmmm
pkoda engel sanırım kilo vermeye
öyle biliyorum ama yanlış olmasın
bende stresliyim suzim yaaa üüüüüffffff

Tatlım vaktim olmuyo hiç, yoksa bende özlüyorum burayı aslında :23:

Çok sağol suzicim valla öyle bi inat ettim sorma, 2 aydır sadece 1-2 cıs sürmüşümdür ağzıma anca, çok hırslandım, mutsuzluğum dışında kilo konusunda dertlerim yok yan, düzeliyor yavaş yavaş 50leri görsem yeter zaten 10 kilom kaldı çok şükür :17:

kızlaaaar,son 1,5 yılda geldim gitTİm geldim ceee dedim gittim....bir kez düzenli girmeyi beceremedim bugün yine deniyorum umarım başarılı olurum.yüzüm kızarıyor artık ben geldim derken
menüm.

sabah: 08.00-yarım dilim denge lıght az peynir 2 zeytin

09.45-1 dilim fırında kızarmış yumurtalı ekmek

öğle: 13.30-yarım kase kurufasulye yoğurt yarım dilim denge lığht

akşam:kararsızım ama fırında sebzeli tavuk sanırım
hosgeldin tatlim tekrar :48:olsun gel tabii :54::16:
Allah zihin açıklığı versin kuzumm :16: kaçamaksız ders çalışırsan valla helal olsun sana :52:

bi dahaki ptesi geliyorum canım unutur muyum aklım burda olcak hep valla özlicem sizleri Suzimm yaa:5::5::5::5:
uyy alismisdim sanada fazla özletme:16: pazartesi seni bekliyorum ona göre:27: :1:
Beni de alın aranızaa, topic açtım olmadı, bana da destek olun nütfenn
kilo vermem lazımmm:53:
hosgeldin canim tabii gel beraber verecegiz insallah :29:

yok canım kötü anlamda yazmadığını biliyorum ama
yorum yazıncada kırılacağımızı düşünme
iyi oluyor, bazen insan bilemiyor hata yaptığını
bende seni seviyorum suzimmmmmmm
pkoda engel sanırım kilo vermeye
öyle biliyorum ama yanlış olmasın
bende stresliyim suzim yaaa üüüüüffffff
tamam minem :16: tüm gün calismak bir kadin icin bence cok fazla minem :31: evdir isdir cocukdur :31:
Çok sağol suzicim valla öyle bi inat ettim sorma, 2 aydır sadece 1-2 cıs sürmüşümdür ağzıma anca, çok hırslandım, mutsuzluğum dışında kilo konusunda dertlerim yok yan, düzeliyor yavaş yavaş 50leri görsem yeter zaten 10 kilom kaldı çok şükür :17:
ohhh ne güzel canim ya :21::nazar::nazar::nazar: senin boyun kacdin unuttum kuzu :44: hakan mazide kaldi dimi :26:
varmi biri :23:

sabah minik bi sandviç yedim, öğlen salata, arada elma yedim
akşam haşlanmış sebzelerden salata yiycem

hoşgeldin canım benimde sebzelerle aram olsa keşke haşlanmış sebze olarak bi patates yerim herhalde :9::9::9::9:

Suzimmm benim bende çok alıştım buraya sana ptesi Allah'ın izniyle sizinleyim :52::52:

suzim yaa niye öyle yazdın
hiç bilgiçlik yaptığını falan düşünmedim
sen deyince farkettim her öğünde karbonhidrat yediğimi
yoksa azalttım diye kendimi kandırıyordum :ssz:

suzim yaa sendede insülin direnci olmasın
bitahlil yaptırsan

hoş geldin canım
senin buraya ihtiyacın kalmadıki gayet hoş görünüyorsun
sen sadece sohbete gel buraya

handecim sen nerelerdesin
çalışıyormusun
neden gelmiyorsun artık :26:

günaydın :3:
çalışıyorum canım çalışmasam hep burda olsam keşke:31:
çalışma saatleri kötü ya :31:
evle ilgilensem kendime bakamıyom örneğin kaşlarım orman gibi dolanıyom bazen:37:
kendime baksam ev kendinden geçiyo:6:
bunları yapmaya kalksam şöyle bacakalrımı uzatıp oturacak kenime ayıracak vaktim olmuyor:31:
kaç parçaya bölüneceğimi şaşırdım düzgün bi iş bulsam yada şu adam askere gitse bi gelse durmayacam çıkacam doğuracam bitane:49::9:
öyle yani iyice bitap durumdayım :26:
of amma anlattım kendimi :26:

ben siskoyum dünde erkenden uyyakaldim oglanla :ssz: fadimem ya 3 gündür tarti hep aynisini gösteriyor grammina kadar normalmi ki :44:

:1: öyle oldu handem koptuk :31: betül facede yok onuda merak etmeye basladim :50:

he betüşü bende gözüm pek çarpmıyor noldu bu kıza acep illa bi hu hu yapardı o:3:
kız özledim seni sen çalış ben yine evde oturayım :6:
geçen mağazaya birileri geldi baktım fatura keserken senin soy adındAN:6:
dedim sizin böle böle vayanalı bi tanıdığınız varmı :16:
yokmuş:ssz:

hoşbulduuukkkkkkk
benlen ayni kiloda sayilirsin :1:hadi senlen yarisalim haftaya kim daha fazla kilo:18: veya gramm verecek :1:
güzel canim :34:
hoşgeldin canım benimde sebzelerle aram olsa keşke haşlanmış sebze olarak bi patates yerim herhalde :9::9::9::9:

Suzimmm benim bende çok alıştım buraya sana ptesi Allah'ın izniyle sizinleyim :52::52:
kendine cok iyi bak kadercim kocamancana öpüyom kuzu bekn buralardayim zaten :1::54::16:
evle ilgilensem kendime bakamıyom örneğin kaşlarım orman gibi dolanıyom bazen:37:
bunları yapmaya kalksam şöyle bacakalrımı uzatıp oturacak kenime ayıracak vaktim olmuyor:31:
kaç parçaya bölüneceğimi şaşırdım düzgün bi iş bulsam yada şu adam askere gitse bi gelse durmayacam çıkacam doğuracam bitane:49::9:

he betüşü bende gözüm pek çarpmıyor noldu bu kıza acep illa bi hu hu yapardı o:3:
kız özledim seni sen çalış ben yine evde oturayım :6:
geçen mağazaya birileri geldi baktım fatura keserken senin soy adındAN:6:
dedim sizin böle böle vayanalı bi tanıdığınız varmı :16:
yokmuş:ssz:
cok stressli günler geciriyom handem ya ahada cikacam birazdan :37: esimin soyadi :27::1: onun üvey annesi gilin tanidiklari izmirde :27: ama onlarin soyismi öylemi annemin kizlik soyismini cok istiyordum olmadi :1: karabulut dava acsam verirlermi :27:
gec kaldim kactim öptüm cok :54::10::10::10::10:

canim oyle valla tam olarak 50 gr ama zaten oyle tok tutoyorki beni, cok asiri yedigim zaman yemiyorum canim ama bazen kahvaltiyi az yapiyorum vakitsizliken hele bu aralar, bu hem tatli ihtiyacimi gideriyor sabah sabah hem de kahvenin yanina iyi gidiyor hem de ders calisirken iyi oluyor, bir de hani gecen yillarda kilo veririkende yiyordum bundan ama o zaman kilo vermeme engel olmadi. ama haklisin yinede 220 kalori ara icin fazla en fazla 150 olmasi lazim

canim ya normalde calisiyom ama bu aralar olmuyor cunku stresim ders yuzunden degil baska bir suru sikintim var ondan galiba neyse bakalim Allah hepimize yardim etsin . ama aksama ne yiyecegimi yazcam demistim yaziyorum. aksam yemegi yerine koca bir paket cips yedim bir kase yogurtla :4::4::4::4::4::41::57::57::57: ama baska birsey yemedim. bu aralar oyle kotuyum ki ne yemek yapmak istiyorum ne de yemek yemek:31::31:

tamam minem :16: tüm gün calismak bir kadin icin bence cok fazla minem :31: evdir isdir cocukdur :31:

ohhh ne güzel canim ya :21::nazar::nazar::nazar: senin boyun kacdin unuttum kuzu :44: hakan mazide kaldi dimi :26:
varmi biri :23:
üfff evet suzim yaaa
hiç bişeye yetemiyorum
sadece okulda işleri halledebiliyorum
sonrası evde hep bikoşturmaca
çocuklarımıza zaman ayıramıyoruz :ssz:
çalışan kadının halini özetledin canım
benim arkadaşlarım okula kuaförden geliyorlar saçlar fönlü
ben uğraşmamak için bağlayıveriyorum
buara sadece spora giderek kendime vakit ayırıyorum ondada koşturmaktan ölüyorum hiç bişey yetişmiyor bu sefer
yarina bildirimleri OZEL MESAJLA bekliyorum canlar:16::16:
ben 2 haftadır takip edemiyorum listeleri
geçen haftaki listeyi senmi yapmıştın canım
ben listede varmıyım liste altımı olacam bide kaç kilo olduğumu unuttum :17:

Back
X