Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok tatlım kimsecikler gelmiyor ki artık :26: , bi de bende yoğun çalışıyorum biraz.
Bugün tartıda 69 gördüm, en son buradan çıkarken 80 küsürlerdeydim, aynı uyguladığımız menü taktiğini uyguluyorum 2 ayda 60ları gördüm , özledim sizi bi de ama hala kimsecikler yok![]()
eee kızlar nerelerdesiniz bugün??? topikte kimse olmayınca kaçamak mı yapıyorlar acaba diyorum![]()
uyuya kaldim bugünBu sonra yediklerin için canım
5 de çok erkenmiş canım ya, evet maalesef onlar hızlı veriyor kiloyu.
Selam canım,
biz de seni özledik, ne yaptın kilo işlerini, kontrol altına alabildin mi?
ben siskoyum dünde erkenden uyyakaldim oglanlaBu akşam kimler spor yapacak, hadi yazalım buraya? Ben yapsam mı acaba, söz vermeyim ama yapmaya çalışacağım.
Öğlen menüm: 1 tbk.patlıcan yemeği+1 kepçe makarna+salata+yoğurt
ara:2 mandalina, 1 elma
meyve sanki fazla oldu ama neyse artık
Akşam da barbunya vardı onu yerim artık, yanına salata+yoğurt tamamdır.
kız o et parçalarınımı yicen dukan die ıyyy gel bacım sen dön gene buraya ne o öle bilmediğin şeyler millet sanacak çok dopiçiz
ballı varken öpersem kızar bana yolar beni
ama o duymadan öpebilirim
of bacım yav noldu bize böle 2 stres atardık şurda yokolduk gitti
keşkem gene ev kadını olsam şu kociş askere bi gitse gelse en az 3 tane doğuracam bol bol takılacaz burda![]()
amin tatlim amin dün bende durup dururken patladim hersey üst üste gelince insan bunaliyor isteguzelmis canim ya afiyet olsun
ben fazla kacirdim ama yememem gereken bisey yedim artik cuma gorurum
ya ben cok bunaldim herseydenn bu aralar acayip sinirliyim hersey herkes batiyor sanki, sen huzur ver ya rab![]()
bazen unutuyoruz iste fadimem sükretmeyi hayata kaptiriyoruz kendimiziAkşam mercimek çorbası içtim, menü değişti.
Neden acaba canım, stres yapmışındır kilo yüzünden bazen bende de oluyo, Allah sağlık sıhhat versin canım, halimize şükredelim, sabah haberde izledim biri 8-biri 18 yaşında bir kız bir oğlan kardeş yangında can vermişler, Allah rahmet eylesin ama o kadar üzücü ki, Allah çocuklarımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin, bu bile şükretmemiz için yeter canım ya.
günaydin fadimem ay günaydin gecti kiGünaydın kızlarrr
Güzel bir gün olsun inşallah, akşam spor yapamdım, mutlu değili, bu akşam mutlaka yapacağım.![]()
kötü anlamdan yazmadim yani yanlis anlamadim seni yani seviyom seni ay bilmiyomki niye öyle yazdim
suzim yaa niye öyle yazdın
hiç bilgiçlik yaptığını falan düşünmedim
sen deyince farkettim her öğünde karbonhidrat yediğimi
yoksa azalttım diye kendimi kandırıyordum
suzim yaa sendede insülin direnci olmasın
bitahlil yaptırsan
hoş geldin canım
senin buraya ihtiyacın kalmadıki gayet hoş görünüyorsun
sen sadece sohbete gel buraya
handecim sen nerelerdesin
çalışıyormusun
neden gelmiyorsun artık :26:
günaydın
stressdeyim minem dogru dürüst gelemiyorum sen nasilsinselam kızlar
nabersiniz?
nekadar kalcan kuzu yagünaydın fit hatunlar nasılsınızz şafak 1
yarından sonra tatile gidiyorum o yüzden giremeyebilirim dolayısıyla haftaya bildirim de yapamicam gerçi artılarda olurum kesin memleket havası ekmeği suyu iyi gelcek banayine de düğünü düşünüp dikkat etmeye çalışcam
dün akşam 3 kaşık mantı yedim die kendimi cezalandırdım kahvaltımı yarım yamalak yaptım nasıl yazılır bilemedim diye es geçiyorm bugünbu arada göbek eritmek için 15 dakka spor yaptım daha doğrusu canım yandı die yarı da kestim :26:
hosgeldin noracimMerhaba Kızlar nasılsınız ?? Şöyle bir uğrayayım dedim, umarım herkes iyidir .![]()
haklisn kuzum, Rabbime sukurler olsun binlerce kez, hep sukredenler eylesin bizi insallahh
kiz sen nerelerdesinnnnn , en son kusmusmuydun buralar ne :26: simdi geldin mi kuzu
benim dunku menu:
sabah 1 dlm ekmek 1 yumurta 1 armut
ara kahve natural bar( bu barlar katkisiz badem yogurt yaban mersini falan iceriyor cok guzel hemde doyurucu)
oglen 1 dlm ekmek peynir
ara 1 armut
aksam kofte ve sehriyeli nohutlu pilav ( kizlar sehriyeyi 1 tatli kasigi zeytinyag ile kavurdum sonra da 1 bardaktan az haslanmis nohut ekledim, uzerine kaynar su, cok guzel oldu) aslinda boyle pilav falan yermiyorum ama sehriye corbasi yapacaktim baktim hemen hemen ayni sey olcak corbada da mutlaka 2 kasik sehriye yemis olcam , boyle olsun dedim bu sefer, gerci yine de yememem lazimdi ya neyse
ara yogurt
bugunku menu
sabah 1 bardak sut
ara 1 kahve dogal bar Eki Görüntüle 828163
ogle 3 kucuk kofte (2 dlm ekmek arasinda , 2 ekmek 160 kalori)
ara armut/ elma
aksam simdilik bilmiyom ama aksama yine yazarim insllah![]()
yok kizbu barlarin kalorisine baktim simdi tahmin ettigim gibi cikti 50 gr 220 kalori neyse fena degil ortalama bir elmada asagi yukari o kadar oluyor, diyerek kendimi teselli ediyim bari,![]()
AYY nora tebrik ederim seker, en son bende hatirliyorum kilo veremiyomki deyip hayiflaniyordun ne guzel vermissin valla masallah
variz ya burdayiz fadime abla, suzi, ben, mine, neskuik, yine eskilerden var bayagi, sen taki buraya
sekerim ders calisiyommm ben tam gaz ama arada geliyom bakkama cok aciktim biseyler yiyim sonra yine derse devam insallah kacamak da simdilik yok
![]()
uyuya kaldim bugünbu aralar cok uyuyorum :26:
ben siskoyum dünde erkenden uyyakaldim oglanlafadimem ya 3 gündür tarti hep aynisini gösteriyor grammina kadar normalmi ki :44:
öyle oldu handem koptuk
betül facede yok onuda merak etmeye basladim
amin tatlim amin dün bende durup dururken patladim hersey üst üste gelince insan bunaliyor iste
bazen unutuyoruz iste fadimem sükretmeyi hayata kaptiriyoruz kendimiziallah öyle acilar göstermesin allah korusun allah ailemizi cocugumuzu kazadan beladan saklasin
günaydin fadimem ay günaydin gecti kiyarin yine gec gelirim ben yarin büyük cefler gelecek toplandimiz var
kötü anlamdan yazmadim yani yanlis anlamadim seni yani seviyom seni ay bilmiyomki niye öyle yazdim
olabilir minem birde kadin doktoru pko dedi herhalde yani sürekli vucutumda kücük kücük kistler olusuyormus onlarda reglle atiliyormus ondanda hamile kalamayabilirmissim mesela onlar da kilo vermeme engel herhalde :26:
stressdeyim minem dogru dürüst gelemiyorum sen nasilsin
nekadar kalcan kuzu yagüle güle git gel ama bizi unutma olurmu
hosgeldin noracimmasallah ya 69 mu oldun sen
beni gecmissin cok tebrik ederim
yok kizortaboy elma 130 gr 71 kcal
barin kendisi varmi 50 gr :44: eger 220 ise cok bence seker :26:
olabilir minem birde kadin doktoru pko dedi herhalde yani sürekli vucutumda kücük kücük kistler olusuyormus onlarda reglle atiliyormus ondanda hamile kalamayabilirmissim mesela onlar da kilo vermeme engel herhalde :26:
stressdeyim minem dogru dürüst gelemiyorum sen nasilsin![]()
AYY nora tebrik ederim seker, en son bende hatirliyorum kilo veremiyomki deyip hayiflaniyordun ne guzel vermissin valla masallah
variz ya burdayiz fadime abla, suzi, ben, mine, neskuik, yine eskilerden var bayagi, sen taki buraya
![]()
hosgeldin tatlim tekrarkızlaaaar,son 1,5 yılda geldim gitTİm geldim ceee dedim gittim....bir kez düzenli girmeyi beceremedim bugün yine deniyorum umarım başarılı olurum.yüzüm kızarıyor artık ben geldim derken
menüm.
sabah: 08.00-yarım dilim denge lıght az peynir 2 zeytin
09.45-1 dilim fırında kızarmış yumurtalı ekmek
öğle: 13.30-yarım kase kurufasulye yoğurt yarım dilim denge lığht
akşam:kararsızım ama fırında sebzeli tavuk sanırım
uyy alismisdim sanada fazla özletmeAllah zihin açıklığı versin kuzummkaçamaksız ders çalışırsan valla helal olsun sana
bi dahaki ptesi geliyorum canım unutur muyum aklım burda olcak hep valla özlicem sizleri Suzimm yaa![]()
hosgeldin canim tabii gel beraber verecegiz insallahBeni de alın aranızaa, topic açtım olmadı, bana da destek olun nütfenn
kilo vermem lazımmm![]()
tamam minem
yok canım kötü anlamda yazmadığını biliyorum ama
yorum yazıncada kırılacağımızı düşünme
iyi oluyor, bazen insan bilemiyor hata yaptığını
bende seni seviyorum suzimmmmmmm
pkoda engel sanırım kilo vermeye
öyle biliyorum ama yanlış olmasın
bende stresliyim suzim yaaa üüüüüffffff
ohhh ne güzel canim yaÇok sağol suzicim valla öyle bi inat ettim sorma, 2 aydır sadece 1-2 cıs sürmüşümdür ağzıma anca, çok hırslandım, mutsuzluğum dışında kilo konusunda dertlerim yok yan, düzeliyor yavaş yavaş 50leri görsem yeter zaten 10 kilom kaldı çok şükür![]()
hoşgeldin canım benimde sebzelerle aram olsa keşke haşlanmış sebze olarak bi patates yerim herhaldesabah minik bi sandviç yedim, öğlen salata, arada elma yedim
akşam haşlanmış sebzelerden salata yiycem
çalışıyorum canım çalışmasam hep burda olsam keşke
suzim yaa niye öyle yazdın
hiç bilgiçlik yaptığını falan düşünmedim
sen deyince farkettim her öğünde karbonhidrat yediğimi
yoksa azalttım diye kendimi kandırıyordum
suzim yaa sendede insülin direnci olmasın
bitahlil yaptırsan
hoş geldin canım
senin buraya ihtiyacın kalmadıki gayet hoş görünüyorsun
sen sadece sohbete gel buraya
handecim sen nerelerdesin
çalışıyormusun
neden gelmiyorsun artık :26:
günaydın
he betüşü bende gözüm pek çarpmıyor noldu bu kıza acep illa bi hu hu yapardı ouyuya kaldim bugünbu aralar cok uyuyorum :26:
ben siskoyum dünde erkenden uyyakaldim oglanlafadimem ya 3 gündür tarti hep aynisini gösteriyor grammina kadar normalmi ki :44:
öyle oldu handem koptuk
amin tatlim amin dün bende durup dururken patladim hersey üst üste gelince insan bunaliyor iste
bazen unutuyoruz iste fadimem sükretmeyi hayata kaptiriyoruz kendimiziallah öyle acilar göstermesin allah korusun allah ailemizi cocugumuzu kazadan beladan saklasin
günaydin fadimem ay günaydin gecti kiyarin yine gec gelirim ben yarin büyük cefler gelecek toplandimiz var
benlen ayni kiloda sayilirsinhoşbulduuukkkkkkk
güzel canimsabah minik bi sandviç yedim, öğlen salata, arada elma yedim
akşam haşlanmış sebzelerden salata yiycem
kendine cok iyi bak kadercim kocamancana öpüyom kuzu bekn buralardayim zatenhoşgeldin canım benimde sebzelerle aram olsa keşke haşlanmış sebze olarak bi patates yerim herhalde
Suzimmm benim bende çok alıştım buraya sana ptesi Allah'ın izniyle sizinleyim![]()
cok stressli günler geciriyom handem ya ahada cikacam birazdançalışıyorum canım çalışmasam hep burda olsam keşke
çalışma saatleri kötü ya
evle ilgilensem kendime bakamıyom örneğin kaşlarım orman gibi dolanıyom bazen
kendime baksam ev kendinden geçiyo
bunları yapmaya kalksam şöyle bacakalrımı uzatıp oturacak kenime ayıracak vaktim olmuyor
kaç parçaya bölüneceğimi şaşırdım düzgün bi iş bulsam yada şu adam askere gitse bi gelse durmayacam çıkacam doğuracam bitane
öyle yani iyice bitap durumdayım :26:
of amma anlattım kendimi :26:
he betüşü bende gözüm pek çarpmıyor noldu bu kıza acep illa bi hu hu yapardı o
kız özledim seni sen çalış ben yine evde oturayım
geçen mağazaya birileri geldi baktım fatura keserken senin soy adındAN
dedim sizin böle böle vayanalı bi tanıdığınız varmı
yokmuş![]()
benlen ayni kiloda sayilirsinhadi senlen yarisalim haftaya kim daha fazla kilo:18: veya gramm verecek
tamamm ben varım
uyuya kaldim bugünbu aralar cok uyuyorum :26:
öyle oldu handem koptuk
canim ya normalde calisiyom ama bu aralar olmuyor cunku stresim ders yuzunden degil baska bir suru sikintim var ondan galiba neyse bakalim Allah hepimize yardim etsin . ama aksama ne yiyecegimi yazcam demistim yaziyorum. aksam yemegi yerine koca bir paket cips yedim bir kase yogurtlaAllah zihin açıklığı versin kuzummkaçamaksız ders çalışırsan valla helal olsun sana
bi dahaki ptesi geliyorum canım unutur muyum aklım burda olcak hep valla özlicem sizleri Suzimm yaa![]()
üfff evet suzim yaaatamam minemtüm gün calismak bir kadin icin bence cok fazla minem
evdir isdir cocukdur
ohhh ne güzel canim yasenin boyun kacdin unuttum kuzu :44: hakan mazide kaldi dimi :26:
varmi biri![]()
çalışan kadının halini özetledin canımçalışıyorum canım çalışmasam hep burda olsam keşke
çalışma saatleri kötü ya
evle ilgilensem kendime bakamıyom örneğin kaşlarım orman gibi dolanıyom bazen
kendime baksam ev kendinden geçiyo
bunları yapmaya kalksam şöyle bacakalrımı uzatıp oturacak kenime ayıracak vaktim olmuyor
kaç parçaya bölüneceğimi şaşırdım düzgün bi iş bulsam yada şu adam askere gitse bi gelse durmayacam çıkacam doğuracam bitane
öyle yani iyice bitap durumdayım :26:
of amma anlattım kendimi :26:
ben 2 haftadır takip edemiyorum listeleriyarina bildirimleri OZEL MESAJLA bekliyorum canlar![]()