70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:17::18:

öyle canim hep allahdan hayirlisi neyse o olsun diyorum kuzum :31:

sende allaha emanet ol tatlim iyi tatiler güzel bayram gecirmen dilegi ile :54:

:4:iyi yapmissin ispiyonlamakla :1:

oo masallah boyunda var :12: olmaz canim bosver giden gidsin daaha hayirli kismetler cikar :54:

ellerine saglik tatlim :54::16::16::16:

hosgeldin canim aramiza hatirliyorum seni :16:

hosgeldin canim zayifladikca ordanda gider canim birazda spor yaparsan süper olur :8:

insallah esin cabuk iyilesir canim tekrardan cok gecmis olsun seninde bayramin kutlu olsun tatlim :16:

napalim :31: ama ben varim tatlim :23:
:9: acaba diye bakiyon ha :9: bence sen tarti getir calisdigin yere süpelendigin kisileri tart balliysa en son 65-66 kilo daydin :1:
aa iyi fikir sarışın dopiç bayanları tartayım:27:
yanında genç kız olanlara bakıyorum bakalım ne diyeceklerkadının ismine diye kulak kabartıyorum:27:
sanki ballının ismini biliyomuşuz gibi:9::9::9:

selam sekerler neredeseniz :26:
ben haftasonu cok kacirdim :18: dün anemle bütün gün hamur isi yaptik sarma sardik bayram hazirligi ama sunu tadina bak bunun tadina bakalim derken baya kacti :18:
grip oldum birde cogu kisi grip olunca yemeden icmeden kesilir ama bende olmuyor istah ayni istah degisen yok :37:
tam 1 ay 2 gün kaldi kardesimin nisanina toparlanmam lazim acilen bari 69.9 olaydim nisanda :5:
simdi cikayim is cok arada ugrarim :54:

kimse yok bacım boşuna yazma :9:
burası sesszi ve kimsesiz kalmış:6:
ne alcan kızkendine nişana:21:

selam sekerler neredeseniz :26:
ben haftasonu cok kacirdim :18: dün anemle bütün gün hamur isi yaptik sarma sardik bayram hazirligi ama sunu tadina bak bunun tadina bakalim derken baya kacti :18:
grip oldum birde cogu kisi grip olunca yemeden icmeden kesilir ama bende olmuyor istah ayni istah degisen yok :37:
tam 1 ay 2 gün kaldi kardesimin nisanina toparlanmam lazim acilen bari 69.9 olaydim nisanda :5:
simdi cikayim is cok arada ugrarim :54:

gunaydinlar herkese, sana da gunaydin suzim, bence bayramdan sonra dikkat edersen gorebilirsin 69.9 :34: hic canini sikma bence kardesinin nisanin keyfini cikar, bazen ani kaciriyoruz gercekten bende hep zayiflayip sikir sikir giyinince super olcam cok mutlu olcam zannediyorum ama tam olarak da simdi en guzel yaslarim gidiyor farkinda bile degilim, hep mutlu olalim en onemliisi huzurlu olalim:16::16::16:

Günaydın suzim. İyi dileklerin için sağol canım. Canım Zataen sen şu anda 72 kilosun bir aya kadar bence 68 çok rahat görürsün.Tabi bayramda kendine hakim ol. Tatlıları çok yeme. Kavurmayıda ekmeksiz ye.

Sanada çok geçmiş olsun canım.Bol bol c vitamini al .Birde grip de bal ve zencefili macun yap günde 3 defa 1 tatlı kaşığı ye çok iyi geliyor.
sende cok sagol tatlim :16: bi sicak basiyor sonra yine üsüyorum bi sekil oldum migdemde bulaniyor bugün fena carpti herhalde grip beni :26: günde 3 defa zencefil bal tamam canim oglana gececek diye cok korkuyorum :5:
Ne haber nasılsınız. Kimsesicikler yok. Sanırım Herkez Bayram Telaşında. Ben de sabah kalktım kızımla kahvaltı yaptık. Sonra Evi süpürdüm sildim. Bu gün halılarım gelecek. Onları Bekliyoru. Sonra Pazara gitcem. Bu bayram tatlı yapmadım. Bayramın 1ve 2 günü kayınvalidemde olcaz kurban kesilecek,Kesilen kurban dağıtılacak kalanlar parcalanacak dolaba konacak vb iş 2 evde yokum. Misafirlerim 3,4 gün gelirler bende o zaman tatlı yaparım diye düşündüm. Tatlım taze taze olsun.

Menüm.
Sabah: haşlanmış yumurta,domates,salatalık,maydonoz,ceviz(2) 1 Tane karper peynir yeşil çay
Ara: 1 Bardak süt
Öğle: zeytinyağlı kabak,yoğurt(dünden kaldı)
Ara:1 tane elma
Akşam: ızgara balık,salata
menün yine cok güzel canim affiyet olsun :56: olmadi sekerpare yaparsin baklava yerine:34: hem baklavadan daha cok seviyom ben :56: sanki ben gelecem sana :9:
aa iyi fikir sarışın dopiç bayanları tartayım:27:
yanında genç kız olanlara bakıyorum bakalım ne diyeceklerkadının ismine diye kulak kabartıyorum:27:
sanki ballının ismini biliyomuşuz gibi:9::9::9:

kimse yok bacım boşuna yazma :9:
burası sesszi ve kimsesiz kalmış:6:
ne alcan kızkendine nişana:21:
kimidin gurbetmiydin süküfe diyordun balliya :9: evet ya cok sessizlesdi sayfalar ilerlemiyor artik :31: hatirliyormussun bizim geyik muhabettine cok yazi yaziyorsunuz yetisemiyoruz demislerdin simdi o bile eksik bence :31:
abiye alcem :86:
gunaydinlar herkese, sana da gunaydin suzim, bence bayramdan sonra dikkat edersen gorebilirsin 69.9 :34: hic canini sikma bence kardesinin nisanin keyfini cikar, bazen ani kaciriyoruz gercekten bende hep zayiflayip sikir sikir giyinince super olcam cok mutlu olcam zannediyorum ama tam olarak da simdi en guzel yaslarim gidiyor farkinda bile degilim, hep mutlu olalim en onemliisi huzurlu olalim:16::16::16:
öyle canim önce saglik huzur sonra diger seylere kafamizi verebilirsin dogru diyorsun ama biz türk kadinlari herseyi kafaya takiyoruz kilolarimizdan kurtulsakda onu bari takmasak kafaya :ssz:
zayiflik güzel degilmi tatlim :59:

guzel kuzum haklisin ama hayattaki diger seyler kadar da onemli degil. ben bazen dikkat ediyorumda insalar hem oyle cokkk zayif degil hafif fazla kilo var, ama gayet guzel gozukuyorlar, mutlular, hos giyiniyorlar, kendilerine yakistiriyorlar sonra diyorum ki kendi kendime gordunmu hersey zayiflikla olmuyor, once mutlu olmayi ogren, cunku cok onemli mutlu olmak mutlu etmek, :16:

gecmis olsun bu arada canim:43:

benden menu:

sabah 1 dlm ekmek yumurta sekersiz cay

ara elma kahve 2 tane yulafli biskuvi

oglen 1 dlm ekmek yarim avakado bir dlm ince peynir

ara armut

aksam salata balik corba

guzel kuzum haklisin ama hayattaki diger seyler kadar da onemli degil. ben bazen dikkat ediyorumda insalar hem oyle cokkk zayif degil hafif fazla kilo var, ama gayet guzel gozukuyorlar, mutlular, hos giyiniyorlar, kendilerine yakistiriyorlar sonra diyorum ki kendi kendime gordunmu hersey zayiflikla olmuyor, once mutlu olmayi ogren, cunku cok onemli mutlu olmak mutlu etmek, :16:

gecmis olsun bu arada canim:43:

benden menu:

sabah 1 dlm ekmek yumurta sekersiz cay

ara elma kahve 2 tane yulafli biskuvi

oglen 1 dlm ekmek yarim avakado bir dlm ince peynir

ara armut

aksam salata balik corba
dogru diyorsun tatlim mutluluk bizim elimizdemi yoksa baskalarina kendimizi fazlami yönetiriyoruz kendimisi malesef bazen maddi manevi ac kaliyoruz herhalde ondan tam tamina mutlu olamiyoruz :31:
menün güzel tatlim affiyet olsun :56:

herkese hayirli güzel bayramlar diliyorum ailenizle güzel vakit gecirmeniz dilegi ile öpüyorum sizi :54::16:

bayram öncesi dün kötü bi haber aldik aklimdan cikmiyorum kiz gözümün önünden gitmiyor fransada yasayan akrabamizin kocasi cinnet gecirmis 2 oglunu 17 14 yaslarinda öldürmüs 11 yasindaki kizi ve 35 yasinda olan bizim akrabamiz arkadasim yazdan yaza gördügüm kizda agir yaraliymis halen sok dayim cok üzüldüm allah sabir versin ölen cocuklari rahmet eylesin :(

herkese hayirli güzel bayramlar diliyorum ailenizle güzel vakit gecirmeniz dilegi ile öpüyorum sizi :54::16:

bayram öncesi dün kötü bi haber aldik aklimdan cikmiyorum kiz gözümün önünden gitmiyor fransada yasayan akrabamizin kocasi cinnet gecirmis 2 oglunu 17 14 yaslarinda öldürmüs 11 yasindaki kizi ve 35 yasinda olan bizim akrabamiz arkadasim yazdan yaza gördügüm kizda agir yaraliymis halen sok dayim cok üzüldüm allah sabir versin ölen cocuklari rahmet eylesin :(

sanada hayirli bayramlar suzim, ama bu cok kotu bir haber hem kendine hem ailesine yazik etmis ne kadar agir bir hesabin altina girmis, Rabbim o anneye sabir versin insallah

Herkese hayırlı bayramlar

Suzim çok üzüldüm canım yaa..
Rabbim kimseyi o hale düşürmesi n

sende cok sagol tatlim :16: Bi sicak basiyor sonra yine üsüyorum bi sekil oldum migdemde bulaniyor bugün fena carpti herhalde grip beni :26: Günde 3 defa zencefil bal tamam canim oglana gececek diye cok korkuyorum :5:

Menün yine cok güzel canim affiyet olsun :56: Olmadi sekerpare yaparsin baklava yerine:34: Hem baklavadan daha cok seviyom ben :56: Sanki ben gelecem sana :9:

Kimidin gurbetmiydin süküfe diyordun balliya :9: Evet ya cok sessizlesdi sayfalar ilerlemiyor artik :31: Hatirliyormussun bizim geyik muhabettine cok yazi yaziyorsunuz yetisemiyoruz demislerdin simdi o bile eksik bence :31:
Abiye alcem :86:

öyle canim önce saglik huzur sonra diger seylere kafamizi verebilirsin dogru diyorsun ama biz türk kadinlari herseyi kafaya takiyoruz kilolarimizdan kurtulsakda onu bari takmasak kafaya :ssz:
Zayiflik güzel degilmi tatlim :59:

ay senin abiye diyen dillerini:9::9::9:
Bi pizza siparişi verdik hala gelmedi ölüyorum sinirden:56:
He millet şikayet ediyordu ama hepsininde gözü burdaydı bacım:9:
Napsak ki böle bilemedim şimdi:26:
Ballı bi gelsede accık düzelir belkşm:6:
Sümüklü çocugu koyarsa ses çıkartmayacam bidaha:9::9::9::9:

Bayramımız mübarek olsun çıtırdak bayramcılar :9::nazar::nazar::16:

Ay midem ağrıyo çikolata şeker tatlı yemekten ama bayram bitsin toparlarım evelallah :1:

nerdesiniz kızlar yaahu çok darlandım gelin :ssz: konuşun ya girince bişeyler okurum sanıyodum hadi yarından itibaren herkes toplansın bayram mayram dinlemem gelinnnnnnnn:41:
yengem bana zayıflamışsın dedi :51:

Selam kızlar nasılsınız. Sanırım herkez çok yoğun hiç kimsecikler sayfaya uğramamış. Ben de çok yoğundum. Çok şükür kurbanımızı kestik. Dağıtık ,parçaladık kaldırdık. Allah seneyede kurban bayramı sevinçini yaşamayı tekrar kurbanlar kesebilmeyi nasip etsin. Allahım kurban kesen herkesin kurbanın kabul etsin. Kesemeyenlerde kesmeleri için maddi güçler nasip etsin
Kızlar diyet çok fena gidiyor. Kayunvalidem harika su böreği yapar. 2 Gün orda kahvaltı yaptık, Su böreklerini götürdüm. Türk kültürü hiç diyet yapmaya uygun değil nereye gitsek çikolata tatlı,börek sarma yemeyeceğim diyom. Tatına bak .Tatına bakıyon nefis gerisini istiyor. Allah sonumuzu hayır eylesin.

Çok üzüldüm canım. Allah ailesine sabır varsin. Allah hepimizi cinnet anından kurusun.

nerdesiniz kızlar yaahu çok darlandım gelin :ssz: konuşun ya girince bişeyler okurum sanıyodum hadi yarından itibaren herkes toplansın bayram mayram dinlemem gelinnnnnnnn:41:
yengem bana zayıflamışsın dedi :51:

Selam canım. Maşallah sen çok güzel kilo vermişsin. Tabi yengen zayıflamışsın diyecek.

selam kızlar,
Herkesin Kurban bayramını kutlarım, dün alıntı yapacaktım fakat vaktim olmadı, girdim, çıktım, bugün de bir selam vereyim dedim. Herkesler iyidir umarım. Bugün yağmurlu bir güne uyandık, evdeyiz o nedenle. Sizler nasılsınız, herkes iyidir umarım, ben kaçamağın dibine vurmuş durumdayım. Baklavalık yufka almıştım, bugün yaptım, habire gir-çık yiyorum:18::18::18:
Kendinize iyi bakın:16::16:

Suzicim diyecek kelime bulamıyorum canım, ölenlere rahmet, anne ve kızına da acil şifalar diliyorum, o babaya da layığını versin Allahım.

selam kızlar cümletten iyi bayramlaaarrrrr bayadır uğrayamadım siteye ama hedefimden şaşmadım 75 i bile gördüm :) bayram falan dinlemiyorum tutuyorum kendimi ki zaten tatlı sevmem çok şükür :) yarın bildirim yapıcam inşallah geçen hafta yapamamıştım bu gün yediklerimi de yazıyım sonra bakayım siz neler yapmışsınız hoşkalın zayıf kalın esen kalın mutlu kalın kalın da kalın kızlarrr :52::52::52::52::52::52::52::52:

sabah domates peynir bir adet yeşil biber çeyrek gözleme
ara nescafe 3 ü 1 arada :20::20::20:
öğlen makarna salçalı 3 çatal anca yedim yanına bir dilim domates turşusu
ara yok
akşam 4 kaşık etli bulgur pilavı salata
lessie 1 mil ve üzerine de 60 mekik çektim bir de

Back
X