70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu kilo bildirimi nasıl yapıyoruz ne zaman yani mesela yeni katıldığım için bu hafta yapacakmıyım bende msj atayımmı yada:44:

bu arada kimseye denk gelmiyorum akşam 5 tan sonra girdiğim için ama tüm yazılanları okudum bu arada leslieden bahsetmişsiniz bugün yaptım bnede 1 millik olandan gayet güzelmiş arada yapmayı düşünüyorum teşekkürler öneri için
ama bugün annem peynirli çörek yapmış bnede 2 tane yemişim o yüzden 1 mil daha leslie yapıp kendime ceza veriyorum böylece bir daha yemem belki:26:

bu gün ilk kez yazabildim..ama motivasyonumu kaybettim yaa yardımmm
bu gün tartıldım 3.günüm 800 gr falan vermişim 1kg bile değil yaa
çok mutsuz oldum..saçmalayıp sabah kahvaltısında 1 paket küçük hoşbeş yedim..öğlen sadece çorba ve 1dilim kepek ekmeği arada 1 elma ve akşammm az makarna ve 1 parça çikolata ((
o verdiğim 800 grı da geri almışımdır kesin..offf

siz haftada 1 kez mi tartılıyorsunuz kızlar???

abow ballı gelmiş hoşgelmiş gözümüz yolarda kaldı
herkese potansiyel ballı gözüylen bakmaya başladım
hatta yanında 14 yaşlarında kızı olan biri vardı kadınınkocası kızına dediki kızım beyendiğin şeyi almanyaya dönünce alacaz
bende bi şimşek çaktı kadını mağazada gezdiği boyunca takip etiim
kasaya geldi ay dedim almanyalımısınız
evet dedi tatile geldik
dedimki biağzını yoklayam bakem ne diycek
dedim benimde bi arkadaşım var almanyalı orda heykel sanatıylan uğraşıyor
çok memnun çok güzelmiş almanya dedim
baktım kadında şaşkın bi yüz ifadesi var dedim bu değil
suzide dedi ki bi tartı al mağazaya her geleni ölç
yani çok bilindik bir avmdeyim gelmiş olabülürsün die bacım
gelbi sarılam

napsak napsak acaba fadime abla yaw koptukgittik
ben yazacam ama vaktim olmuyor can atıyorum gelmek için ama gece evde 11 de oluyorum sabahta 8 bucukta evden çıkıyorumsen düşün
bende kilo aldım hemde 4 kilo birden

ya bence 800 gr çok iyi yani 3 günde verdiysen niye motivasyonunu bozuyorsun ki ayrıca bence hergün tartılmamalısın bir yerde okumuştum hergün tartılmak stres yapıyomuş oda kilo vermeyi engelliyomuş ah bu stres ben de yeni başladım gerçi ama haftada bir tartılıyorum ilk başta hergün tartılıyodum sonra dediğim gibi bıraktım moralim bozuluyo:2: bakalım cuma tartılcam bende neler olacak birde normal olan bir haftada 1-1.5 kg veriliyo zaten daha fazlası sağlıklı olmayabilir moral bozmak yok devam
ayrıca menün kalori olarak fena değil çikolata olmasymış daha iyi olurmuş ama sağlıklı şeyler öneririm ben nerdeyse hep karbonhidrat ağırlıklı ona dikkat et derim

Son düzenleme:
desteğin için teşekürler canım..ben de kendimi tutup her gün tartılmıcam.yoksa stresten kilo alıcam..

artık cumaya kadar sabredicem...hepimize Allah kolaylık-karın ve göz tokluğu versin :)

yok kuzum cok tuhaf degil arada olur boyle ama hemen ertesi gunu toparlamak lazim, yediklerinin miktarlari fazla degil yani

alemsin Suzim valla bide theolog arkadaşımıza msj atmamız gerekiyor Suzicim en önemlisi de unutmayalım

hayyy sen yasa emi
Selam canım,
Tekrar aramıza hoşgeldin, biz topiğin müdavimleri oldukBebişin hayırlı uyurlu,, uzun ömürlü olsun inşallah, Allah analı babalı büyütsin.

bende mudavimim yaww bende 2 seneyi gecti topikteyim, baska bir yerede ugradigim yok zaten
Kızlar ben spora kaıyorum. Sonra yine uğrarım. Zaten kendim çalıp,kendim oynuyorum
hay masallah hadi azmin sonu basaridir
bu kilo bildirimi nasıl yapıyoruz ne zaman yani mesela yeni katıldığım için bu hafta yapacakmıyım bende msj atayımmı yada:44:

kuzum simdi daha once yazdigim sekilde

BASLANGIC KILO
GECEN HAFTA
BU HAFTA
GIDEN KILO
TOPLAMDA GIDEN KILO
HEDEF KILO

seklinde hem buraya yani topigin sayfasina yazabilirsin diger arkadaslarla paylasmak icin hemde bana ozel msj atmalisin listeye girebilmek icin, eger msj sayin, ozel msj atmaya yeterli olmazsa buraya KOCAMANNNN harflerl yaz ben gormeye calisirim veya bir arkadasa rica et, o senin bildirimide bana msj ativersin bi zahmet arkadaslik booyle gunler icin

bende menu

sekersiz cay yarim avacado, 1 dlm ekmek

ara 1 elma

ogle (gec kahvalti ettim diye yemedim, kahve bitter ciko (pek minik. minicik)

ara ananas

aksam yogurt firinda sifir yagla mucver

optummmmmmm

menün güzel olmuş ben meyve yemeyi hiç sevmem normalde ama bu aralar yemeye çalışıyorum sonuçta vitamin ve kalorisi az teşekkür ederim bu arada ben cuma sabah buraya yazarım artık umarım birşeyler vermişimdir tartılmıyorum bilerek bakalım ne surprizler bekliyo

Aramıza hoşgeldin canım, cuma günü sabah aç karnına tartılıp buraya bildirimde bulunursan, ilk hafta liste altı olursun, haftaya da lsitede olursun canım. Leslie ve jillian yapıyorum ben de, çok güzel, dışarda vakti olmayanlar için ideal özellikle. Kendini de tanıtır mısın bize bu arada?

Aaaaa 800 gr. az mı canım, hem öyle anlık tartılma ki, stres olmasın vücudun, biz cumadan cumaya tartılıyoruz, doğrusu da bu zaten, çünkü vücudun ödem tutmuş olabilir vs. bir sürü neden artı veya eksi çıkmamıza neden olur, moral bozmak yok, bugün tekrar düzenli beslnemeye başlamalısın canım.

Ay Handem kız, ilahi alemsin, ahhh ah keşke hep gelsen de bizi böyle güldürsen

Kahvaltı nerde ben göremedim, sabah 1 dilim ekmek var sadece Öğlen de yok, bugün nasıl yaşadın kuzum sen

Merhaba arkAdaslar bende 71 72 kiloyum
Hangi bölüme gireyim bilemedim..cunku diyete basladiginda ilk kilolar cabuk gidiyor ya..nasil yapayim arkadaslar fikir verirmisiniz:)
hoşgeldin canım, sorun değil sen 60 kg. dayken de bizle takılabilirsin, ben başlangıçtan beri hep burdayım, bırakamadım bir türlü.

günaydiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
güzel ve kalorisiz bir gün olsun insallahhhhhh
gelemiyorum kizlar yogunum :26:
izin sonrasi böyle oluyor anca camasirlar,yerlesme, temizlik.....
daha yoluna sokamadim
hallederim insallah
yarin bildirim günü kime bildirim yapiyoruz ?

gecmise bir gideyim

Çok süpersin canım, tebriklerDarısı benim başıma, ahhh ah, toparlanmam lazım.
sagol canim aminn
ya aslinda sende 62 ile cok sayilmazsin kacla baslamisdin fadimecim sen birde boyun kac

sagol canim aminn
canim 78 küsür 79 iste
hay elin dert görmesin

yok bacim ya elimizde kalmadi ondan
65 lik var onu verelim
sagol canimm aminn
kiz senmi soruyon nasil yaptim diye buralarda zirlaya zirlaya verdim iste
sende gel artik yaa

canim güzel bir fikir olabilir ama bunun icin düzenli girmek lazim
ben malesef onu yapamiyorum :26:

aaa bizde esimle yürüyüse basliycagiz tam bir yildir
ama hala umudum var sende yitirme umudunu bacim

beni de aranıza alır mısınızz.75 kiloyum boyum 1.70 vee 65 kilo olmak ıstıorumm:18:
hosgeldin caniim

canim sekeri birkman süper olmus
ama menünü biraz daha düzene soksan daha iyi olur
kahvaltini 10 kadar halledip öglen yemegini atlama bence
menülerini paylas elimizden geldigince yardimci olalim

hosgeldin canim
önce Rabbim anali babali büyütsün bebegini saglikli uzun ömür versin
buraya düzenli gel canim bak dogum kilolarin cok yeni büyük ihtimalle emziriyorsundurda
bunlar senin icin cook büyük bir avantaj bu firsati iyi degerlendir ve hemen kurtl kilolarindan insallahh
hic birsey demiyorum sana suzi

hosgeldin canim bebegini güle güle büyüüt
ay ben seni hatirlamadim :26:

Allah iyiligini canim 3 günde 800 gr. azmi olur hic
gayet iyi haftada o kadar vermen bile cok iyi

handemmmmmmmmmmm
kiz özledimm
yok yavrum ben bütün izin boyunca boynumda sanat pozisyonunda kücük iki heykelcikle dolastim
olurda sana rastlarimdiye gerci altta olan heykel pek görünmüyodu ama

Hangi bölüme gireyim bilemedim..cunku diyete basladiginda ilk kilolar cabuk gidiyor ya..nasil yapayim arkadaslar fikir verirmisiniz:)
hos geldin canim bize buyurmazmiydiniz

öglen yokmu canim :26: aksami güzel kapatmissin
dogru diyorsun canim dün bunu yine yasadim ve anlatim kilo bizi mutsuz ediyor

ayyy Suzim sen öpme ben barışırım senle ne kadan da çirkin bişeysin sen öyle yaa
ask olsun icimden geldi öpüverdim

hakklisin canim yedim ben 69 göremicem
zamanında dukan yapmıştım ma bu tarifi ilk kez duyuyorum saol tatlım yazdığın için

bende sürekli bakıyorum sayfaya iki dakka kapattık mı yazan yazanaa bi denkleşemiyoruz ya gelen zile bassın bari
face deki gibi dürtmek lazim

yeme canim yeme 5 dakikada yiyoruz sonra pisman oluyoruz
ahh keske bende 800 gramm versem ben verdigim her gramma mutlu olurum
catlak kizce
napsak napsak acaba fadime abla yaw koptukgittik

ben yazacam ama vaktim olmuyor can atıyorum gelmek için ama gece evde 11 de oluyorum sabahta 8 bucukta evden çıkıyorumsen düşün

bende kilo aldım hemde 4 kilo birden
dün abiyeler denedim 42 nin fermuani kapanmadi 44 olacak oda yok bulamiycam kendime
en zararli karbonhydratlar zaten vazgece bilsek keske sunlardan
desteğin için teşekürler canım..ben de kendimi tutup her gün tartılmıcam.yoksa stresten kilo alıcam..

artık cumaya kadar sabredicem...hepimize Allah kolaylık-karın ve göz tokluğu versin :)
amin canim
iyice umutsuz oldum
gel canim bize hosgeldin
Günaydın kızlarrr
Güzel bir gün olsun inşallah.
günaydin fadimem
günaydin ballim kaymagim

Slm kizlar eskiler yeniler hepinize merhaba ben en son pc kirildi ve uzun sure giremedim ama yaza kadar dikat eyim 77 'den 72'ye dustum ama tatl ve sonrasi jepsini geri aldim susn77.5 im umarim bu sefer basaririm yeni bir baslangica merhaba diyorum

Slm kizlar eskiler yeniler hepinize merhaba ben en son pc kirildi ve uzun sure giremedim ama yaza kadar dikat eyim 77 'den 72'ye dustum ama tatl ve sonrasi jepsini geri aldim susn77.5 im umarim bu sefer basaririm yeni bir baslangica merhaba diyorum

hosgeldin canim tekrar aramiza sen fransadaydin duymussundur bizim akrabalarin olayini adam karisini cocuklarini vurdu 2 oglu öldü bayramdan 1 gün önce

dün abiyeler denedim 42 nin fermuani kapanmadi 44 olacak oda yok bulamiycam kendime

günaydin ballim kaymagim

sen hala kara ekmek ye suzim
hic yesillik yeme , recel ye ....
ahh suzim ya inan cok üzülüyorum bak ne kadar zaman oldu :26:
kiziyorum artik sana bak sen artik dogrulari yanlislari biliyosun
ama uygulamiyorsun suzim ya :26:
ne olur kizma bana ama uzun zaman oldu ver artik suzim lütfen dikkat et artik :26:

hosgeldin canim tekrar aramiza sen fransadaydin duymussundur bizim akrabalarin olayini adam karisini cocuklarini vurdu 2 oglu öldü bayramdan 1 gün önce

Slm suzim yok ya hic duymadim ama cok aci bir durum basiniz sagolsun insan ne diyecegini bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…