kuzum saolasin ben biraz kart bir ogrenciyim, doktora yapiyorum universitede degilim yani
gecmisi okudum herkescikler cok iyi begenilerimi yaptim ama hepsini alintilayamadim hizlica okuyayim diyeben bugun oglumla gezdim tozdum :) menu de soyle
sabah domates ince dlm peynir zeytin sekersiz cay 1 dlm ekmek
ara firsat yoktu
oglen buyuk bir tavuk gogsuyle yapilmis hamburger sandivic arasi bisey patates(firinda) gazoz
ara mandalina 1 donut
aksam corba domates zeytin (aslinda aksam yemegi yemicektim ogle yemegi bayagi doyurmustu beni ama sonra oglumla acikinca hadi dedik tarhanayi isitip yiyelim :))
ara 1 kuru incir
kizlar bu sefer yani bu hafta cuma herkesin bildirimini
BASLANGIC KILO
GECEN HAFTA
BU HAFTA
GIDEN
TOPLAMDA GIDEN
HEDEF
olacak sekilde ozel msj olarak bekliyorum, listeyi yapacagim insallah, lakin liste bu sefer sadece msj gonderenlerden olusacak gibi duruyor zira pazartesiye yetirstirmem gereken bir onemli odev var:18::18:
herkesi opuyommmmmm
hosgeldin canim
hosbuldummmcanim sagol
ya laptopum bozuldu kocisde yoktu sonrada izine gittim geldim derken anca bacim
iyiyim cok sükürkatilicam insallah
söyle bi 6 7 kilo daha vereyim insallah diyorum baklim
sen nasilsin neler yapiyosun
ay ay ayyy
bugün olmaz suzi basim agriyo
neyse konuya dönelim menüleri göreyim
dedigim ekmekden almadinmi kiz sen
bak yeter artik gelmeyim orayaaa
yiteeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
yedin ömrümü
3 hafta az degil bak istesen en az 4 kilo verirsin hadi suzim lütfen
kime bakmistiniz buyrun
var canim bi tatli ye bak ben seni ne yapiyom
sakinn ama sakin duymayayim
sen yiyince buraya yaziyosun biz yoluyoz sonra hadi bakalim birdaha ye
afiyet olsun
topigi canlandirmak lazim bencede birseyler yapmali hem eglenceli hem keyifli kilo verelim insallah
gercekden senin menülerin cogu cok güzel o yüzden dikkat etmeye devam edersen zaten illakki gidecek diye düsünüyorum o yüzden canini sIkma bencegörüsürürz canim
ya ne güzel olurdun desek hadi hepimiz 6 da bulusalim spor yapalim yakin olsaydik keske :97:
hosggeldin canim
süper canimbence spor da yapdigin icin cok daha güzel kilolar vereceksin
menü biraz kacamakli olmus ama aksam toparlamissin geri tatlimtamam kuzum cuma günü özel msj gönderelim
insallah kuzu günaydin
evet minem topik eskisi gibi degil bi hareketlilik lazim
hosgeldin canim
uyyyy yirim seni3 dilim börek yiyen kadercim ay hic unutmam nasil seni ispiyonlamisdim
napsak napsak acaba fadime abla yaw koptukgittikEski günlerimizi istiyom bennnn, keşke yine öyle olsak. İlerde kitap falan basarmışsın, olur mu olur. Portakal ağacı mesela ilk başlarda amatördü sanırım şimdi profesyonel oldu, dergi yöneticiliği falan da yapıyor sanırım. Keşke ben de başka bişeyler yapabilseydim, yıllarca tıkıldım kaldım, değişiklik şart.
Tabii ki canım hoşgeldin. Günlük menülerini paylaş bizimle, eksik fazlalarını öğrenirsin hem.
Günaydın canım
Günaydın şekerim
Öğlen geçiştirmişsin yine canım, sabah da öyle, menülerini yeşillikle çeşitlendirmeye çalışsan iyi olur sanırım
ben yazacam ama vaktim olmuyor can atıyorum gelmek için ama gece evde 11 de oluyorum sabahta 8 bucukta evden çıkıyorumsen düşün
canım haklısın bayramda giremedim
onun dışındada kimse bişey yazmıyor kendi kendine konuşuyor bazıları nebilim öyle yaniii
hep belli kişiler alıntılıyor
bence süper olur
motivasyon şart
menüleri yazalım ve herkes yorumlasın lütfen
yeni başladım diye bişey yok belkide araştırdı yeni başlıyorum diye çok şey biliyor
herkes bilgilerini paylaşsın
iyi canım ne olsun
300 geçti işte
ama sırf orası için yapmıyorum sonuçta evde bişeyler pişiyor
bende hep farklı şeyleri yapmayı severim aynı şeyler sıkar beni
böylecede bisürü tarif çıkıyor ortaya
keki kurabiyeyi misafirim gelmeden yapmıyorum artık
bende kilo aldım hemde 4 kilo birdenNasıl gidiyor yemek tarifleriyle aran, maşallah bayağı bir tarifin oldu sanırım, yapması yemesi iyi de bir de kilo durumu olmasa değil mi? Ben de bayramda baklava yapayım dedim, ahhh ah gerisini sen düşün
Olur bazen öyle canım, sen geldiğinde yaz yine biz sana cevap veririz.
Güzel canım menün afiyet olsun.
Evet haklısın, biraz başıboşluk var maalesef ama kimse de mecbur değil ki, herkese cevap yazmaya, herkesin farklı sorumlulukları var, geçen senelerde Dilek vardı kızçem, burda aylarca herkese cevap yazdı, hiç bıkmadan usanmadan, ondan sonra da Suzim kaldı işte herkese yorum yapmaya çalışan, ama devamlı gelen, birbirine alıntı yapan kişi sayısı azınlıkta olunca, otomotikman motivasyon sorunu da oluyor tabii ki. Koçluk konusu güzel fikir olabilir aslında haklısın da, becerebilmek mesele, takip etmek mesele. Spor konusunda da haklısın, hergün bugün spor yapacağım diye eve gidiyorum, tv karşısında çekirdek çıtlıyorumEski kilolu günlerime döndüm, olmuyoır böyle
bu gün ilk kez yazabildim..ama motivasyonumu kaybettim yaa yardımmm
bu gün tartıldım 3.günüm 800 gr falan vermişim 1kg bile değil yaa
çok mutsuz oldum..saçmalayıp sabah kahvaltısında 1 paket küçük hoşbeş yedim..öğlen sadece çorba ve 1dilim kepek ekmeği arada 1 elma ve akşammm az makarna ve 1 parça çikolata((
o verdiğim 800 grı da geri almışımdır kesin..offf
siz haftada 1 kez mi tartılıyorsunuz kızlar???
simdi gelelim zurnanin sirt dedigineöylemi deniyordun
dün yediklerim :
2dilim kara ekmek visne receli ile
ara: 1 elma
öglen: öglen ne yedim ben ya :44: :26:ayyy heyvah napcam dün yedigimi unuttum :26: ha 1 ekmek arasi peynir yedim
ara: cabuk corba ictim mantarli
1 sira findikli cikolata
aksam: 3 kürdan kebapi yanina yogurt 1 dilim kara ekmek
tuhaf bi menü dimi kizlar:44:
canim birde cizelge yap istersen kendine kilo verdigini cizelgende gördükce daha cok mutlu olursun
bugün düzeltim kahvaltimi fadimem haklisinaslinda önceden hazirlayip evden getirmen lazim ki düzgün beslenebilmek icin yoksa olmuyor
canim her cuma sabah ac karnina tartilip kilomuzu yaziyoruz yani bildiriyoruz su sekilde
baslangic kilo
gecen hafta
bu hafta
gelen veya kilo verdiysen gidentabiiki giden daha iyi bizim icin
toplam giden:
hedef:
böyle yani sonra theolog arkadasimiz sagolsun bize liste hazirliyor ve en cok kilo veren 1inci oluyor verdigin kiloya göre siralaniyor yanikarisikmi anlatim :44:anlatabilmissimdir umarim
alemsin Suzim valla bide theolog arkadaşımıza msj atmamız gerekiyor Suzicim en önemlisi de unutmayalım
Selam canım,
Tekrar aramıza hoşgeldin, biz topiğin müdavimleri oldukBebişin hayırlı uyurlu,, uzun ömürlü olsun inşallah, Allah analı babalı büyütsin.
hay masallah hadi azmin sonu basaridirKızlar ben spora kaıyorum. Sonra yine uğrarım. Zaten kendim çalıp,kendim oynuyorum
bu kilo bildirimi nasıl yapıyoruz ne zaman yani mesela yeni katıldığım için bu hafta yapacakmıyım bende msj atayımmı yada:44:
kuzum simdi daha once yazdigim sekilde
BASLANGIC KILO
GECEN HAFTA
BU HAFTA
GIDEN KILO
TOPLAMDA GIDEN KILO
HEDEF KILO
seklinde hem buraya yani topigin sayfasina yazabilirsin diger arkadaslarla paylasmak icin hemde bana ozel msj atmalisin listeye girebilmek icin, eger msj sayin, ozel msj atmaya yeterli olmazsa buraya KOCAMANNNN harflerl yaz ben gormeye calisirimveya bir arkadasa rica et, o senin bildirimide bana msj ativersin bi zahmet arkadaslik booyle gunler icin
bende menu
sekersiz cay yarim avacado, 1 dlm ekmek
ara 1 elma
ogle (gec kahvalti ettim diye yemedim, kahve bitter ciko (pek minik. minicik)
ara ananas
aksam yogurt firinda sifir yagla mucver
optummmmmmm
Aramıza hoşgeldin canım, cuma günü sabah aç karnına tartılıp buraya bildirimde bulunursan, ilk hafta liste altı olursun, haftaya da lsitede olursun canım. Leslie ve jillian yapıyorum ben de, çok güzel, dışarda vakti olmayanlar için ideal özellikle. Kendini de tanıtır mısın bize bu arada?bu arada kimseye denk gelmiyorum akşam 5 tan sonra girdiğim için ama tüm yazılanları okudumbu arada leslieden bahsetmişsiniz bugün yaptım bnede 1 millik olandan gayet güzelmiş arada yapmayı düşünüyorum teşekkürler öneri için
ama bugün annem peynirli çörek yapmış bnede 2 tane yemişimo yüzden 1 mil daha leslie yapıp kendime ceza veriyorum böylece bir daha yemem belki:26:
Aaaaa 800 gr. az mı canım, hem öyle anlık tartılma ki, stres olmasın vücudun, biz cumadan cumaya tartılıyoruz, doğrusu da bu zaten, çünkü vücudun ödem tutmuş olabilir vs. bir sürü neden artı veya eksi çıkmamıza neden olur, moral bozmak yok, bugün tekrar düzenli beslnemeye başlamalısın canım.bu gün ilk kez yazabildim..ama motivasyonumu kaybettim yaa yardımmm
çok mutsuz oldum..saçmalayıp sabah kahvaltısında 1 paket küçük hoşbeş yedim..öğlen sadece çorba ve 1dilim kepek ekmeği arada 1 elma ve akşammm az makarna ve 1 parça çikolata((
Ay Handem kız, ilahi alemsin, ahhh ah keşke hep gelsen de bizi böyle güldürsenabow ballı gelmiş hoşgelmiş gözümüz yolarda kaldı
herkese potansiyel ballı gözüylen bakmaya başladım
hatta yanında 14 yaşlarında kızı olan biri vardı kadınınkocası kızına dediki kızım beyendiğin şeyi almanyaya dönünce alacaz
bende bi şimşek çaktı kadını mağazada gezdiği boyunca takip etiim
kasaya geldi ay dedim almanyalımısınız
evet dedi tatile geldik
dedimki biağzını yoklayam bakem ne diycek
dedim benimde bi arkadaşım var almanyalı orda heykel sanatıylan uğraşıyor
çok memnun çok güzelmiş almanya dedim
baktım kadında şaşkın bi yüz ifadesi var dedim bu değil
suzide dedi ki bi tartı al mağazaya her geleni ölç
yani çok bilindik bir avmdeyim gelmiş olabülürsün die bacım
gelbi sarılam
Kahvaltı nerde ben göremedim, sabah 1 dilim ekmek var sadeceyok kuzum cok tuhaf degil arada olur boyle ama hemen ertesi gunu toparlamak lazim,yediklerinin miktarlari fazla degil yani
hayyy sen yasa emi
bende mudavimim yaww bende 2 seneyi gecti topikteyim, baska bir yerede ugradigim yok zaten
hay masallah hadi azmin sonu basaridir
BASLANGIC KILO
GECEN HAFTA
BU HAFTA
GIDEN KILO
TOPLAMDA GIDEN KILO
HEDEF KILO
seklinde hem buraya yani topigin sayfasina yazabilirsin diger arkadaslarla paylasmak icin hemde bana ozel msj atmalisin listeye girebilmek icin, eger msj sayin, ozel msj atmaya yeterli olmazsa buraya KOCAMANNNN harflerl yaz ben gormeye calisirimveya bir arkadasa rica et, o senin bildirimide bana msj ativersin bi zahmet arkadaslik booyle gunler icin
bende menu
ara 1 elma
ara ananas
optummmmmmm
hoşgeldin canım, sorun değil sen 60 kg. dayken de bizle takılabilirsin, ben başlangıçtan beri hep burdayım, bırakamadım bir türlü.Merhaba arkAdaslar bende 71 72 kiloyum
Hangi bölüme gireyim bilemedim..cunku diyete basladiginda ilk kilolar cabuk gidiyor ya..nasil yapayim arkadaslar fikir verirmisiniz:)
sagol canimÇok süpersin canım, tebriklerDarısı benim başıma, ahhh ah, toparlanmam lazım.
sagol canim aminncanım tebrik ederim darısı başımıza olsun inşallah..kaç kilo ile başlamıştın sen?
bu gün öğle arası yemekte az çorba mı içeyim tam mı içeyim diye terdeddütte kalıp şeyana uydum tam çorba aldım sonraa elimi tepsiye bi vurdum çorbanın yarısı döküldü.. :) iyi de oldu..bi de bi pake etiform yedim çalıştığım için ara öğün yapamıorum da şimdiden yedim :)
yok bacim ya elimizde kalmadi ondan
68-70 kilolarda balkaymakim vardı onu aramıştım ama yok sanırım
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
süpersin kısçem yaaaa
nasıl yaptın bakalım sen oralara gel
tebrikler canımmm darısı başımıza
ben burdayım okuyorum yazayım derken bişey çıkıyor
suzim sende bişeyler yazmıştın alıntılamamışım kuzum benim
dönüp geliyoruz kürkçü dükkanına
sohbetinizi özlüyorum
canim güzel bir fikir olabilir ama bunun icin düzenli girmek lazimKIZLAR
Bizim grupda biraz mativasyon sorunumuz var. Mativasyonu artırmak için koçluk sistemini öneriyorum. En çok kilo veren an az kilo verenin koçu olsun.Onunun menüsünü ve sporunu kontorol altında tutsun.
Birde spor konusunda çok boş veriyoruz .Bence haftada an az3 gün spor zorunlu olsun. Herkez hangi sporu kaç dakkika yaptığınıda günlük menüsüne eklesin.
aaa bizde esimle yürüyüse basliycagizbiz de eşimle yürüyüşe başlıcaktık akşamları ama nerdeee..dün battaniyenin altından çıkamadıkı soğuktu..bu gün yakmışlar kaloriferleri ama ayakkabılar ayağımı vurdu eve nasıl gidicem diye düşünüyorum spor bu gün de yattı...keşke aynı şehirde olsak da toplaşıp spor yapsak ne eğlenceli olurdu :)))
hosgeldin caniimbeni de aranıza alır mısınızz.75 kiloyum boyum 1.70 vee 65 kilo olmak ıstıorumm:18:
canim sekeri birkman süper olmusöncelikle hoşbuldum alıntılamayı yapamamışım yaptım sanıyodum neyse bir sonraki sefere
bir kere çayımı çok şekerli içtiğimi farkettim bir çay bardağına 3 kesme şeker koyuyomuşum ben bile yeni farkettim3 4 gündür şekersiz içiyorum çayları tamamen bıraktım ilk başta çok acı gelmişlerdi ama şu an tadı güzel gelmeye başladı çay falan değil şekerli su içiyomuşum çikolata tatlı falan kesinlikle yememeye çalışıyorum çok sevmeme rağmen ama arada kahvaltıda tahin helvası yiyorum küçük bir parça ondan vazgeçemedim :2:
bende bugün yediklerimi yazayım
kahvaltıda: 2 dilim ekmek biraz peynir 3 tane zeytin 1 haşlanmış yumurta( yumurtaya limon sıkıyorum dilimleyip yoksa çok kuru geliyo) domates işte bir parça helva:18: ve 1 bardak şekersiz çay
öğlen yemeği yemedim çünkü kahvaltıyı 10.30 da yapmıştım arada 1 mandalina ve diğer arada 2 tane mısır ve prinç patlağı varya yağsız olan ondan yedim baya bastırıyo yeme isteğini bende
akşamda: 5 buçuk gibi yedim yarım kase çorba balık ve salata
bu arada ben iki haftadır düzenli olarak yürüyorum kursa gidiyorum 12 gibi haftaiçi 15 dk önceki durakta inip orda biniyorum dönüşte yarım saat yürümüş oluyorum
kızlar bir de ben sabah kalktığımda 100 adım yerimde koşuyorum yere yatıp 50 bisiklet sürme hareketinden yapıyorum 10 mekik çekiyorum birde ayakta durduğum yerde 50 kulaç atma hareketi yapıyorum ve 10 dk mı almıyo öneririm zaten o yüzden yazdım
hosgeldin canimkızlar ben de aranıza katılabilir miyim, en son 70 tim galiba ama bayramdan sonra tartılmadım, herhalde 71-72 olmuşumdur, hedefim 55, boyum 1.58 , yaşım 30, 6,5 aylık bi kızım var, artık doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum, çok denedim ama olmadı, motiveye ihtiyacım var, yapamıyorum, yapamadıkça moralim daha çok bozuluyor, çatlaklarım da var, eşim beni beğenmiyor artık bunu hissediyprum, herkes kilomla dalga geçiyo, 18 kilo aldım hamilelikte 80le gittim ,70tim işte bi ara kendi çabalarımla hamilelik öncesi 62ydim, ama o zaman da kiloluydum hedefim 55
hic birsey demiyorum sana suzisimdi gelelim zurnanin sirt dedigineöylemi deniyordun
dün yediklerim :
2dilim kara ekmek visne receli ile
ara: 1 elma
öglen: öglen ne yedim ben ya :44: :26:ayyy heyvah napcam dün yedigimi unuttum :26: ha 1 ekmek arasi peynir yedim
ara: cabuk corba ictim mantarli
1 sira findikli cikolata
aksam: 3 kürdan kebapi yanina yogurt 1 dilim kara ekmek
tuhaf bi menü dimi kizlar:44:
hosgeldin canim bebegini güle güle büyüütgeçen sene burdaydım eskilerden ftemiz ve suziyi gördüm mutlu oldum 75 den 63 kadar düsmüstüm hamile kaldım ve doğurdum bebeğim 4 aylık oldu ve ben yine 75 kiloyum hedefim 50 ye düsmek beni tekrar aranıza alın birbirimize destek olalım ve bu yağları atalım
Allah iyiliginibu gün ilk kez yazabildim..ama motivasyonumu kaybettim yaa yardımmm
handemmmmmmmmmmmabow ballı gelmiş hoşgelmiş gözümüz yolarda kaldı
hatta yanında 14 yaşlarında kızı olan biri vardı kadınınkocası kızına dediki kızım beyendiğin şeyi almanyaya dönünce alacaz
evet dedi tatile geldik
gelbi sarılam
hos geldin canim bize buyurmazmiydinizMerhaba arkAdaslar bende 71 72 kiloyum
Hangi bölüme gireyim bilemedim..cunku diyete basladiginda ilk kilolar cabuk gidiyor ya..nasil yapayim arkadaslar fikir verirmisiniz:)
öglen yokmu canim :26: aksami güzel kapatmissinsabah 11 30
az yağlı bir yumurta
bir dilim ekmek
5 zeytin
200 gram yağsız peynir
arada
1 parça sütlü çikolata
2 tane mandalina
aksam
1 tabak etli bamya yemeği
gün boyu 10 bardak su
simdilik spor yapmıyorum 65 olunca baslıcam hem o zamana kadar bebeğimde 6 aylık olur
dogru diyorsun canim dün bunu yine yasadim ve anlatim kilo bizi mutsuz ediyorolsun canım beraber veririz ins benimde hamilelikte bütün kilolar hoop geri geldi zaten çocuklardan vakit buldukça gircem ve bu kilolarda kurtulmaya çalıscam kilo insanın özgüvenini sosyal hayatını esi ile iliskisini herseyini elinden alıyor o bu kadar bana zarar verirken benim onları üzerimde tutmaya niyetim yok
ask olsun
ayyy Suzim sen öpme ben barışırım senle ne kadan da çirkin bişeysin sen öyle yaa
Selam kızlar
Ben geldim, ne var yok,nasılsınız. Ben iyiyim çok şükür.
Menüm:
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates, saltalık,maydonoz,semizotu,1 dilim tam tahıllı ekmek,yeşilçay
Ara:yeşilçay
Öğle: ızgara et ,salata,ayran,1 dilim cavdar ekmeği
Ara: 1 Elma
Akşam: salata Kaç gündür öğle yeeğini çok geç yiyorum. Akşam o yüzden acıkmıyom.
Spor: lesile 3 mil yapacağım:45 dakika sürüyor,sonra 20 dakikada göbek ,simit çalışacağım
hakklisin canim yedimsuzim dünkü menünde cok çıslar varmmış. Kürdan kababı çok yağlıdır. İnşalah patlıcanlrını yememişsindir. Yağda kızartılmış patlıcanla yapılış kürdan kababı ise çok kalorilidir.Unutma 69 olacan
face deki gibi dürtmek lazimzamanında dukan yapmıştım ma bu tarifi ilk kez duyuyorum saol tatlım yazdığın için
bende sürekli bakıyorum sayfaya iki dakka kapattık mı yazan yazanaa bi denkleşemiyoruz ya gelen zile bassın bari
yeme canim yemebu arada kimseye denk gelmiyorum akşam 5 tan sonra girdiğim için ama tüm yazılanları okudumbu arada leslieden bahsetmişsiniz bugün yaptım bnede 1 millik olandan gayet güzelmiş arada yapmayı düşünüyorum teşekkürler öneri için
ama bugün annem peynirli çörek yapmış bnede 2 tane yemişimo yüzden 1 mil daha leslie yapıp kendime ceza veriyorum böylece bir daha yemem belki:26:
ahh keske bende 800 gramm versem ben verdigim her gramma mutlu olurumbu gün ilk kez yazabildim..ama motivasyonumu kaybettim yaa yardımmm
catlak kizceabow ballı gelmiş hoşgelmiş gözümüz yolarda kaldı
evet dedi tatile geldik
gelbi sarılam
dün abiyeler denedim 42 nin fermuani kapanmadinapsak napsak acaba fadime abla yaw koptukgittik
ben yazacam ama vaktim olmuyor can atıyorum gelmek için ama gece evde 11 de oluyorum sabahta 8 bucukta evden çıkıyorumsen düşün
bende kilo aldım hemde 4 kilo birden
en zararli karbonhydratlar zatenya bence 800 gr çok iyi yani 3 günde verdiysen niye motivasyonunu bozuyorsun ki ayrıca bence hergün tartılmamalısınbir yerde okumuştum hergün tartılmak stres yapıyomuş oda kilo vermeyi engelliyomuş ah bu stres ben de yeni başladım gerçi ama haftada bir tartılıyorum ilk başta hergün tartılıyodum sonra dediğim gibi bıraktım moralim bozuluyo:2: bakalım cuma tartılcam bende neler olacak birde normal olan bir haftada 1-1.5 kg veriliyo zaten daha fazlası sağlıklı olmayabilir moral bozmak yok devam
ayrıca menün kalori olarak fena değil çikolata olmasymış daha iyi olurmuş ama sağlıklı şeyler öneririm ben nerdeyse hep karbonhidrat ağırlıklı ona dikkat et derim
amin canimdesteğin için teşekürler canım..ben de kendimi tutup her gün tartılmıcam.yoksa stresten kilo alıcam..
artık cumaya kadar sabredicem...hepimize Allah kolaylık-karın ve göz tokluğu versin :)
iyice umutsuz oldumyok kuzum cok tuhaf degil arada olur boyle ama hemen ertesi gunu toparlamak lazim,yediklerinin miktarlari fazla degil yani
hayyy sen yasa emi
bende mudavimim yaww bende 2 seneyi gecti topikteyim, baska bir yerede ugradigim yok zaten
hay masallah hadi azmin sonu basaridir
BASLANGIC KILO
GECEN HAFTA
BU HAFTA
GIDEN KILO
TOPLAMDA GIDEN KILO
HEDEF KILO
bende menu
ara 1 elma
ara ananas
optummmmmmm
gel canim bize hosgeldinMerhaba arkAdaslar bende 71 72 kiloyum
günaydin fadimemGünaydın kızlarrr
Güzel bir gün olsun inşallah.
günaydin ballim kaymagimgünaydiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
güzel ve kalorisiz bir gün olsun insallahhhhhh
gelemiyorum kizlar yogunum :26:
izin sonrasi böyle oluyor anca camasirlar,yerlesme, temizlik.....
daha yoluna sokamadim
hallederim insallah
yarin bildirim günü kime bildirim yapiyoruz ?
gecmise bir gideyim
Slm kizlar eskiler yeniler hepinize merhaba ben en son pc kirildi ve uzun sure giremedim ama yaza kadar dikat eyim 77 'den 72'ye dustum ama tatl ve sonrasi jepsini geri aldim susn77.5 im umarim bu sefer basaririm yeni bir baslangica merhaba diyorum
dün abiyeler denedim 42 nin fermuani kapanmadi44 olacak oda yok bulamiycam kendime
günaydin ballim kaymagim
hosgeldin canim tekrar aramizasen fransadaydin duymussundur bizim akrabalarin olayini adam karisini cocuklarini vurdu 2 oglu öldü bayramdan 1 gün önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?