canim birde cizelge yap istersen kendine kilo verdigini cizelgende gördükce daha cok mutlu olursun
bugün düzeltim kahvaltimi fadimem haklisinaslinda önceden hazirlayip evden getirmen lazim ki düzgün beslenebilmek icin yoksa olmuyor
canim her cuma sabah ac karnina tartilip kilomuzu yaziyoruz yani bildiriyoruz su sekilde
baslangic kilo
gecen hafta
bu hafta
gelen veya kilo verdiysen gidentabiiki giden daha iyi bizim icin
toplam giden:
hedef:
böyle yani sonra theolog arkadasimiz sagolsun bize liste hazirliyor ve en cok kilo veren 1inci oluyor verdigin kiloya göre siralaniyor yanikarisikmi anlatim :44:anlatabilmissimdir umarim
uyyy
ayy şımardım valla canım
bak Suzime bakk söyle söyleki yeni gelenler de duysunn
evet dogru diyon kuzumalemsin Suzim valla bide theolog arkadaşımıza msj atmamız gerekiyor Suzicim en önemlisi de unutmayalım
masallah canim sen dogurdun geldin ben hala kilolarimla ugrasiyorumgeçen sene burdaydım eskilerden ftemiz ve suziyi gördüm mutlu oldum 75 den 63 kadar düsmüstüm hamile kaldım ve doğurdum bebeğim 4 aylık oldu ve ben yine 75 kiloyum hedefim 50 ye düsmek beni tekrar aranıza alın birbirimize destek olalım ve bu yağları atalım
masallah canim sen dogurdun geldin ben hala kilolarimla ugrasiyorumhosgeldin tatlim tekrar allah anali babali saglikli mulu huzurlu bir ömür versin bebissine
insallah beraber veririz yine
uyyygel öpüsekde barisak Eki Görüntüle 836785 koca karinin üstüne tikla ama
evet dogru diyon kuzumama yeni gelenlerin msj sayisi yeterli olmaya bilir özelden atmak icin :26: o yüzden msj sayisi yetersiz kizlara yardim etmemiz lazim biz onlarin yerine atmamiz lazim
Selam canım,geçen sene burdaydım eskilerden ftemiz ve suziyi gördüm mutlu oldum 75 den 63 kadar düsmüstüm hamile kaldım ve doğurdum bebeğim 4 aylık oldu ve ben yine 75 kiloyum hedefim 50 ye düsmek beni tekrar aranıza alın birbirimize destek olalım ve bu yağları atalım
İyiyi canım sağolasın, hızlı bir şekilde başladık işte işe güce. Dün sen beni gaza getirdin valla, eve gittim 27 dakika jillian yaptım, ohhh sefam olsun, baklavaların üstüne çoktan hakettim ben bunu. Koçluk meselesi iyi hoş da, herkes devamlı girmiyor ki, nasıl olacak?
İnşallah yapmışındır sporunu. Kendini 38 beden jeanların içinde hayal et canım.
Fadime ne haber kuzum. Valla dün spor falan yapmadım. Sen yapmışsın seni kocaman
Bu gün yapcam artık sporumu
selam canım bu ayran detoksu nasıl oluyor ayran çok seven biri olarak işime yarar diye dikkatimi çekti benle de paylaşır mısın tatlım
hoşgeldin aramıza canımm sen benim kilomda olmak istiyorsun bende senin boyunda olmak isterdim ahh ahh
simdi gelelim zurnanin sirt dedigineöylemi deniyordun
dün yediklerim :
2dilim kara ekmek visne receli ile
ara: 1 elma
öglen: öglen ne yedim ben ya :44: :26:ayyy heyvah napcam dün yedigimi unuttum :26: ha 1 ekmek arasi peynir yedim
ara: cabuk corba ictim mantarli
1 sira findikli cikolata
aksam: 3 kürdan kebapi yanina yogurt 1 dilim kara ekmek
tuhaf bi menü dimi kizlar:44:
canım haklısın bayramda giremedim
onun dışındada kimse bişey yazmıyor kendi kendine konuşuyor bazıları nebilim öyle yaniii
hep belli kişiler alıntılıyor
bence süper olur
motivasyon şart
menüleri yazalım ve herkes yorumlasın lütfen
yeni başladım diye bişey yok belkide araştırdı yeni başlıyorum diye çok şey biliyor
herkes bilgilerini paylaşsın
iyi canım ne olsun
300 geçti işte
ama sırf orası için yapmıyorum sonuçta evde bişeyler pişiyor
bende hep farklı şeyleri yapmayı severim aynı şeyler sıkar beni
böylecede bisürü tarif çıkıyor ortaya
keki kurabiyeyi misafirim gelmeden yapmıyorum artık
Evet canım bugün yap, yoksa seniİyiyi canım sağolasın, hızlı bir şekilde başladık işte işe güce. Dün sen beni gaza getirdin valla, eve gittim 27 dakika jillian yaptım, ohhh sefam olsun, baklavaların üstüne çoktan hakettim ben bunu. Koçluk meselesi iyi hoş da, herkes devamlı girmiyor ki, nasıl olacak?
İnşallah yapmışındır sporunu. Kendini 38 beden jeanların içinde hayal et canım.
Fadime ne haber kuzum. Valla dün spor falan yapmadım. Sen yapmışsın seni kocaman
Bu gün yapcam artık sporumu
Her zamanki gibi güzel menün, afiyet olsun.Selam kızlar
Ben geldim, ne var yok,nasılsınız. Ben iyiyim çok şükür.
Menüm:
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates, saltalık,maydonoz,semizotu,1 dilim tam tahıllı ekmek,yeşilçay
Ara:yeşilçay
Öğle: ızgara et ,salata,ayran,1 dilim cavdar ekmeği
Ara: 1 Elma
Akşam: salata Kaç gündür öğle yeeğini çok geç yiyorum. Akşam o yüzden acıkmıyom.
Spor: lesile 3 mil yapacağım:45 dakika sürüyor,sonra 20 dakikada göbek ,simit çalışacağım
nefisyemektarifleri.com sitesinden bakabilirsin canım. Eşleşme konusunda da yapalım mutlaka, cuma günü karar verelim buna.umay senin yaptığın mamlara nerden bakacağız. Ben de merek ettim.Bencede motivasyon şart . Herkez düzenli gelmiyorsa bence düzenli girenlerle eşleşelim. Böylece hem kendimizi daha iyi motive ederiz.
Kızlar ben spora kaıyorum. Sonra yine uğrarım. Zaten kendim çalıp,kendim oynuyorum
Canım bende daha önce yapmadım.Bu dukancıların yaptığı bir detoks.
2 lt kadar az yaglı yogurttan yapılan ayran içine :
2 salatalık
8 kaşık buğday ( kuru hali) haşlanarak konacak
4 kaşık haşlanmış nohut
2 orta boy salatalık rendelenecek
Nane serpilecek.
Bu bir günlük kür, 2. gün tekrar taze hazırlanacak.
Yag ve tuz eklenmeyecek .
Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yaglı peynir , domates salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır . Saat 10 dan itibaren 2 saat arayla bu soğuk çorba aksam 8 de son ögün olacak sekilde küçük kaseler halinde tüketilir. Gün boyunca bol su , yeşil çay vs. tüketebilirsiniz. Kahve önerilmiyor.
Kür bu şekilde ben bu cumada kilo verememiş olursam. Hafta sonu denemyi düşünüyoru.
Kızlar ben spora kaıyorum. Sonra yine uğrarım. Zaten kendim çalıp,kendim oynuyorum
Evet canım bugün yap, yoksa seni
Her zamanki gibi güzel menün, afiyet olsun.
nefisyemektarifleri.com sitesinden bakabilirsin canım. Eşleşme konusunda da yapalım mutlaka, cuma günü karar verelim buna.
minenin nefis yemeklerine baktım baktım da iştahım açıldı
minenin nefis yemeklerine baktım baktım da iştahım açıldı
Ah o tarifler yok mu, beni benden alıyor canım ,fazla takılma sen oralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?