70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alemsin Suzim valla bide theolog arkadaşımıza msj atmamız gerekiyor Suzicim en önemlisi de unutmayalım

ayy şımardım valla canım

bak Suzime bakk söyle söyleki yeni gelenler de duysunn

uyyy gel öpüsekde barisak Eki Görüntüle 836785 koca karinin üstüne tikla ama
alemsin Suzim valla bide theolog arkadaşımıza msj atmamız gerekiyor Suzicim en önemlisi de unutmayalım
evet dogru diyon kuzum ama yeni gelenlerin msj sayisi yeterli olmaya bilir özelden atmak icin :26: o yüzden msj sayisi yetersiz kizlara yardim etmemiz lazim biz onlarin yerine atmamiz lazim

geçen sene burdaydım eskilerden ftemiz ve suziyi gördüm mutlu oldum 75 den 63 kadar düsmüstüm hamile kaldım ve doğurdum bebeğim 4 aylık oldu ve ben yine 75 kiloyum hedefim 50 ye düsmek beni tekrar aranıza alın birbirimize destek olalım ve bu yağları atalım

masallah canim sen dogurdun geldin ben hala kilolarimla ugrasiyorum hosgeldin tatlim tekrar allah anali babali saglikli mulu huzurlu bir ömür versin bebissine
insallah beraber veririz yine

sabah 11 30
az yağlı bir yumurta
bir dilim ekmek
5 zeytin
200 gram yağsız peynir

arada

1 parça sütlü çikolata
2 tane mandalina

aksam

1 tabak etli bamya yemeği

gün boyu 10 bardak su

simdilik spor yapmıyorum 65 olunca baslıcam hem o zamana kadar bebeğimde 6 aylık olur

masallah canim sen dogurdun geldin ben hala kilolarimla ugrasiyorum hosgeldin tatlim tekrar allah anali babali saglikli mulu huzurlu bir ömür versin bebissine
insallah beraber veririz yine

olsun canım beraber veririz ins benimde hamilelikte bütün kilolar hoop geri geldi zaten çocuklardan vakit buldukça gircem ve bu kilolarda kurtulmaya çalıscam kilo insanın özgüvenini sosyal hayatını esi ile iliskisini herseyini elinden alıyor o bu kadar bana zarar verirken benim onları üzerimde tutmaya niyetim yok

ayyy Suzim sen öpme ben barışırım senle ne kadan da çirkin bişeysin sen öyle yaa

Selam canım,
Tekrar aramıza hoşgeldin, biz topiğin müdavimleri oldukBebişin hayırlı uyurlu,, uzun ömürlü olsun inşallah, Allah analı babalı büyütsin.

Selam kızlar
Ben geldim, ne var yok,nasılsınız. Ben iyiyim çok şükür.
Menüm:
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates, saltalık,maydonoz,semizotu,1 dilim tam tahıllı ekmek,yeşilçay
Ara:yeşilçay
Öğle: ızgara et ,salata,ayran,1 dilim cavdar ekmeği
Ara: 1 Elma
Akşam: salata Kaç gündür öğle yeeğini çok geç yiyorum. Akşam o yüzden acıkmıyom.
Spor: lesile 3 mil yapacağım:45 dakika sürüyor,sonra 20 dakikada göbek ,simit çalışacağım

Son düzenleme:

Canım bende daha önce yapmadım.Bu dukancıların yaptığı bir detoks.
2 lt kadar az yaglı yogurttan yapılan ayran içine :
2 salatalık
8 kaşık buğday ( kuru hali) haşlanarak konacak
4 kaşık haşlanmış nohut
2 orta boy salatalık rendelenecek
Nane serpilecek.

Bu bir günlük kür, 2. gün tekrar taze hazırlanacak.

Yag ve tuz eklenmeyecek .

Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yaglı peynir , domates salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır . Saat 10 dan itibaren 2 saat arayla bu soğuk çorba aksam 8 de son ögün olacak sekilde küçük kaseler halinde tüketilir. Gün boyunca bol su , yeşil çay vs. tüketebilirsiniz. Kahve önerilmiyor.
Kür bu şekilde ben bu cumada kilo verememiş olursam. Hafta sonu denemyi düşünüyoru.

suzim dünkü menünde cok çıslar varmmış. Kürdan kababı çok yağlıdır. İnşalah patlıcanlrını yememişsindir. Yağda kızartılmış patlıcanla yapılış kürdan kababı ise çok kalorilidir.Unutma 69 olacan

umay senin yaptığın mamlara nerden bakacağız. Ben de merek ettim.Bencede motivasyon şart . Herkez düzenli gelmiyorsa bence düzenli girenlerle eşleşelim. Böylece hem kendimizi daha iyi motive ederiz.

Kızlar ben spora kaıyorum. Sonra yine uğrarım. Zaten kendim çalıp,kendim oynuyorum

zamanında dukan yapmıştım ma bu tarifi ilk kez duyuyorum saol tatlım yazdığın için

bende sürekli bakıyorum sayfaya iki dakka kapattık mı yazan yazanaa bi denkleşemiyoruz ya gelen zile bassın bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…