ozaman bizde disimizi sikalim tatlimof ya suzi eşimede söyledim hazırlan rejim bitince alışveriş yapıcaz diye alışverişten soğudum giydiklerim beğendiklerim yakışmıyor çok özledim alışveriş yapmayı

bakalim kilo cizelgemi yapabilmismiyim:13:
gözün aydin canimmay cok sevindim ssonunda basarabildim![]()

bizlende arada paylas birseyler canimkızlaaarrr Doktorum programının meleği Zahide Yetiş yeni bir programa başlamıs bır kanalda. bırde program ıcın hazırlanan bır ev var zayıflamak ıcın gelen gelene :))
ve Zahıde Yetiş de diyete başlamış twitter hesabından her öğün yedıklerını paylaşıyor. :)) çok hosuma gıttı takıp etmeye başladım ben de :)

affiyet olsun yogurt corbasindan birseycik olmazvalla bravo :) ben en son ünv sınavına hazırlanırken ipin uçunu çok kaçırmıştım 64 kiloya çıkmıştım kazanınca diyetle 1,5 ayda 8 kilo vermiştim şimdi hayal gibi geliyor nasıl vermişim tabi gençlik hızlı vermiştim. şimdi ilk hedefim 64 kiloya düşebilmek ocak sonuna kadar :) yaza kadar ise 58 :) inşallah hepimiz kilo verebiliriz :)
bu arada bende kendimi ispiyonlayayım. çok acıktım akşam saldırmayayım diye 1 saat kadar önce 1 kase yoğurtlu çorba içtim ama valla ekmek vs yemedim şimdide elma yiyorum sözde öğleni sadece meyveyle kapatacaktım.

hosgeldin canimSelam arkadaşlar benide alın aranıza :) bende 75 kiloyum en azından 60 olmam lazım.veremiyorummmmm tatlıya karşı zaafım var

nerdeydin canim sen :26:neyse kizlar ben cikiyorum yarin calismiyorum cunku burasi tatil bayram nedeniyle. yarin Sabah ins tartilicam ilk defa gerci 2 gundur diyettteyim ama olsun. aliskanlik haline getirmek gerekir diye dusunuyorum. vakit bulabilirsem cocuklardan ins girip yazarim. gorusuruz herkese iyi hafta sonu tatili diliyorum
anam bu nasil bi menü yarim gün dok yarim gün ac gezdim deseneşimdi nerde herkes![]()
sabah (7.00)
1 elma
yarım yufka ıle yagsız gözleme
ara- 3 küçük kayısı(9.00)
öğle (15.00)
3 dilim ekmek
biraz karadut receli ( çok canım istedi dayanamadım( )
1 kibrit kutusu peynır
öğle ekmeği çok yediğimden ve recelden dolayı başka birşey yemeden yatıyorum![]()

olmaz dimi ballim acik önü yakismaz dimi aynisini kapali ariyayimbisey yapmicana söz ver geleyim![]()
:26:
off suzim habire yiyorum sormaregl geliyo belli
hosgeldin caniim
suzim ya ayakkabi cok güzelde o elbisenin altina olurmu bilemedim :26:
emzirirken yesil cay icmenin dogru olmadigini duymustum canim bi arastir istersen
gecmis olsunmamalarin güzel canim
pilavin azsa güzel canim
mamalarin cok güzeel
ama kactaneydi unutuyom hep :26:
ay ne güzel olur yaakiz bu suzi ordada öldürür bizi gülmekden
baksana kadin sabah öglen aksam kavurma yemis bizimkisi ekmek beyazmiydi diyo
ay ben o na cok kizdim ya ekmek konusunda o hala o pisikolojiden cikamadi yavrucak
gelene gidene ekmek soruyo beyazmi siyahmi
canim ilki karisik olmus ikincidede ekmek cok geldi bana
hosgeldin canimsen katil aramiza biz o zafi yok ediyoz
hmm ay bilemedim aksam en azindan bi salatami yeseydin :44:

gecenin bi yarisi harflere yanlis basiyorum kusura bkama

seninde hellon kutlu mutlu olsunay inanmiyorum yaa
alintilarimi yaptim cevapladim simdide suziye söyle yazayim diye aklimdan geciriyodum
suziii yarin frei nerelerdesin sen gelseneeee
diye anaam bi baktim asagida suzimmmmmmmmmm
hosgeldin minnak ama toplu kelebeeemm![]()
suzim helovinin kutlu mutlu olsun bacim daha nice helovinlere![]()

yok kiz cepden girmeye calisdim öglen ayakkabinin resmini eklemisdim ya online kalmis beceremeyince ciktim esimde bilgisayarda okey oynuyordun o kalkar kalkmaz cöreklendim simdi ama daha asilacak camasirlarim var gelde bi asiversen :86:
kiz bi suseneee nereye kayboldun suzim yaa![]()

tamam canım yeşil çayı bir araştırayım umarım zararı yoktur
bende emziren icmesin diye duymusdum canim onun yerine baska bitki caylari ic sütlü tarcin ic ilerde yesil cayi da icersin ama yine sen bilirsin tatlimdoktorlar günü iki fincanı geçmemek kaydıyla emziren anneler içebilir diyor. ben günde 1 fincan içiyorum sallama yeşil çayı ama bundan sonra hergün içmeyeyim ne olur ne olmaz 3 gündür içiyordum yarın içmeyeceğim. yarın tartı günü korkuyorum ya inatla tartılmadım bekledim. umarım 69larda görebilirim kendimi

evet yarin tarti günü kizlar insallah hepicimiz güzel rakamlar görürüz tartimizda iyi geceler öptüm

theologcum :
birde yarin erken gelemem herhalde tatil oldugu icin ama gelmeye calisirim ben yine toplarim zeynepcim istersen ama listeyi sen ya cumartesi yada pazar hazirla derim bende aksam gec vakit anca gelirim herhalde ondan yarin gelin kizin ailesine gitcez nezaman geri geliriz belli degil