70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:3:memnun oldum busecim benim adımda merve:) evet şuan diyet yapıyorum ama beslenme alışkanlığımıda değiştirdim diyet sayesinde önceden kahvaltı etmeyen ben kahvaltılara başladım malum kahvaltı yapmayınca vücut eyvah aç kalıcam :62: deyip daha sonra yediklerimi depoluyor :) varya utanmamamda elde dğil hani ya etrafımda hep incecik kızlar ya ::(
ara öğüne gelince tattlım olmalı ama pek takip edemiyorum ya ara öğünleri hç iştahım olmuyor bazen :(
onun dışında tatlım yeşil çay papatya çayı içiyorum tatlım :)

Ay hayır neyinden utanıyorsun :19: ayıp bir durum yok , ayrıca insanlar sana senin gözünle bakmıyor, sen kilolarına odaklandığın için zannediyorsun ki herkes senin kilolarına bakıyor, yok tatlım öyle bir şey....

* ve kızlar unutmayın , "
Fark edilmiş bir sorunun yarısı çözülmüş demektir. " , sen kilolarını çözmen gerektiğini fark ederek şu an da zaten sorunu neredeyse çözdün, bu kilolu zamanların uçup gidecek gülerek hatırlayacaksın, incelmenin tadını çıkar lütfen olumsuz düşünme, o zaman asla başaramazsın...

Ve bu olumsuzluğun sadece kilona değil her şeye yansımaya başlar, mutsuz bir insan olup çıkarsın, sen mümkün olduğunca vakit ayır bize kuzum olur mu , bu konuda yalnız kalmaman lazım :29::29:

evet kızlar :(
bugün pek iç açıcı geçmedi diyetim ve benim için ama iyiki kahvaltımı sağlam yaptım diyebilirim kızlar tm gün dışarda geçirmek zorunda kaldım
kahvaltı
peynir
zeytin
domates
yumurta
ve ufak bir kaçak olan kızartma :17:
öğle ve ara öğün tüketemedim
akkşam yemeği olaraktan
bulgur pilavı 4 kaşık
2 kaşık fasulya yemeği

2 öğünle kapanış yapıcım bugün mecburiyetten
:(

Evet çok düzensiz olmuş ama arada olacak böyle her günümüzü kontrol edemiyoruz malesef dış etkenlerden dolayı , yeter ki sen bozma :23:

off daha 1 saatim var mesaimin bitmesine aklim yemekde can sIkIntIsIndaN BUGÜN ALMAN GAZETEsinde tüyo vermisler aman üsendim büyük yazilari geri kücültmeye yanlislikla basmisim :1: neyse okudugum seyi paylasayim sizle :68:

cani sIkILan insanlar chips pasta keklere uzaniyor elleri :1: aman :52:napim idare edin artik kizlar :1: ben tercümeyi beceremiyom dogru düzgün :37:

mesela pazar aksamlari can sIkIntIsIndan daha cok birseylere saldirmaya yatkiniz diyo :9:

sakin can sIkIntIsIna rahatli a izin vermeyin en büyük düsmanimiz diyor :27:aslinda dogru :44:bak simdi canim sIkILiyor ve aklima direk yemek geldi :52:

alternativ bulun yürüs yapin veya birini arayin ki akliniza abur cubur gelmesin diyor :28:
ayakkabi alin güzel bir banyo yapin müzik dinleyin yani kendinizi baska seylerle oyalayin diyo :1:

yani ben de dedim simdi can sIkIntIsindan arkami dönüp buzdolapina bakana kadar size bunlari yazarak oyalanayim :1:

Bu tespit çok doğru suzim, bence insanlar ilaç alır gibi yemek yemeli ( saatine göre ve dozunu aşmadan) keyfine göre değil :19:

sabah

1 yumurta
bir büyük bardak süt tarcınlı
az peynir
yarım dilim börek
yarım mandalina

ara
15 20 üzüm

aksam

1 tane lahana dolması
2 kasık yogurt çörek otlu
1 kasık nohut
5 yemek kasıgı kırmızı et
3 tane peynirli çubuk

* Öğünlerinizde hiçbir meyveyi tüketmeyin , ara öğünde kullanın bayanlar :56:
Menüyü beğenmedim canım böyle çok boş kalırsa miğden kilo versende normale döndüğünde geri alabilirsin hemen.
Ayrıca bir gün kan şekerin düşebilir o zamanda iştahını kontrol edemeyebilirsin , ben beğenmedim :26:

:nazar::nazar::nazar:
vaaay hepsi senin mi suzi :32::32::32::32::32:
Kız ben elbiseye konsantre olamadım şu an, direk şunu söylüyorum hemen hızla kilo veriyorsun , bombastik oluyorsun düğüne kadar :29::29::29:

selam kızlar uğramayalı o kadar çok oldu ki geçmişe dönmem imkansız. diyet yapmak beni mutsuz ediyor bunu bir kere daha gördüm kilo versem de bir süre sonra bi bıkkınlık hiçbir şeyden zevk almama durumları yaşıyorum. bayramda bıraktım diyeti ya da o kadar dikkat etmiyorum diyelim, ne bileyim böyle bir boşluk hissi...
kendime gelince tekrar yazarım.. hepinize iştahsız, bol hareketli günler...

AHA !
Gel len buraya :4::4::4::4:
Şu an sen kendine göre kolay olanı yapıyorsun, her şeyi hemen yapabilseydik hepimiz mükemmel insanlar olurduk, pes etmeyeceksin, geçmişinde yaşadıklarına olumsuz bir şekilde odaklanmak yerine ders alacaksın, şu an vazgeçerek sadece kilolu bir bayan olma sürecini uzatıyorsun...
Gel tatlım böyle uzaklaşma lütfen hiçbir şey dert değil hayatta gel zayıflayalım işte len yaza daha çok var :23:

allah nasip ederse bana yarim sene önceden demen lazim ama :1: gelecem insallah dügününe :48:
diyorum simdi korse giysem yukariya ceker karnimi biten yerden pörtlemezmi :30:
ayakkabiya biraz daha bakayim ben en iyisi uzun kollu ya önü acik tuhaf durur herhalde :44:

bi kaç haftaya belli olur artık inşallah :23: o zaman söylerim sen de kendini ayarlarsın..
benim dediğim korsede pörtlücek bi yer yok tatlım. bak resmini buldum onu ekleyeyim.
$Pierre-Cardin-Korse-Modelleri-cesitleri.webp

ama kactaneydi unutuyom hep :26:
ay ne güzel olur yaa :31: kiz bu suzi ordada öldürür bizi gülmekden :9:
baksana kadin sabah öglen aksam kavurma yemis bizimkisi ekmek beyazmiydi diyo :60::60::60:
ay ben o na cok kizdim ya ekmek konusunda o hala o pisikolojiden cikamadi yavrucak :9:
gelene gidene ekmek soruyo beyazmi siyahmi :9::9::9::9::9:

:54::54:
valla ikiniz bi araya gelseniz gülmekten ölecek tek kişi ben olurum herhalde :52:
ay bilgisayar karşısında bile sesli gülüyorum size gözümden yaş geliyor gerçekte görsem ne hale gelirim kim bilir :9:
evlenmeden öldürmeyin beni :37:
kızın psikolojisini bozarsan olacağı bu napsın garibim :9:

ayyyy yaptığım bütün altıntılar gitti :53::53::53::53::53:

*Neyse bugün cuma , çok fazla alıntı yapmayayım bugün sadece verdiğimiz yada aldığımız kilolara, eksiklerimize ve fazlalarımıza yoğunlaşalım , lütfen herkes çizelgesini değiştirsin ve çizelgesi olmayanlar yapsın kızlar :23:

Bildirimleri kime yapıyorduk, bende kurallara uymak adına tartıldım sabah , haftaya listeye girmek için bildirim yapacağım, Betüşüm sana mı yapıyoruz :29:

*Ben birazdan işe geçeceğim ama trafik rahattır şimdi , umarım benzinciye kadar gider araba tabi dün almayı unuttum
:120::120::120::120::120::120::120:

Son düzenleme:
günaydınlar hepinize:21: kilo bildirimimi yapmaya geldim ama malum mesaj sayım yetmiyor birisi biz yenilere yardımcı olabilir mi:9:

baslangic:73.8
gecen hafta:71.9
bu hafta:71.4
giden:500 gr
toplamda giden:2.4 kg
hedef:55

ay idare eder ama çokta veremiyorum en galiba birde yeni başladım hızlı vermem gerekmezmi:19:
zaten sabah tartıda ilk önce 73 çıktım kalpten dgidiyodum nasıl yani dedim:53: meğersem tartı bozulmuş annm dedi de rahatladım allahtan bir tartı daha var evde onla tartıldım sağolsun en azından mantıklı sonuçlar gördüm:32: hadi kolay gelsin keşke biraz daha verebilsem ya:17:

Bu haftayı genel olarak bir düşün bakalım, su içme durumun, sporun,menülerin iyi miydi?
Ki bazen vücut duraksama dönemi yaşıyor psikolojin bile etkliler bunu önemli olan vermiş olan, bu hafta gitmemeiş olan haftaya sana eşlik eder merak etme , tebrik ederim :46:

Bugünün ilk mutlu haberını tartıdan aldım Eki Görüntüle 845316

baslangic: 79
gecen hafta: 79
bu hafta: 77.5
giden: 1.5
toplamda giden: 1.5
hedef:68

Günün ilk, benim de ilk kilo bildirimim oldu bu :)))

Çok iyi canım böyle devam, çizeleni değiştirmeyi unutma :46::46::46:

baslangic 79
gecen hafta 67.9
bu hafta 67.9
gelen/giden 0
toplam giden 11.100
hedef 63

uff daha dunden beri 400 gr almisim.

ben en basta 79 gelmistim ama hem regl dim hem yatarken tartilmistim cok yemistim 1 hafta sonra 74 gelmistim 5kilo vermem imkansiz 2 3 kilo odemdir dimi? baslangic kilo 77 falan mi yapsam

Lütfen sadece cuma günleri aç karnına bizimle tartıl, metabolizmanı psikolojik olarak kitliyorsun yapma :19:
Ödemde olabilir kilo almış da olabilirsin, ben hiç menünü görmedim sanırım yanlış mı hatırlıyorum :26:
Ayrıca bol su ve hareket de lazım..
Herşeyden önce sabır !
Sabır erdemdir, güç ve kuvvettir, lütfen sadece cuma sabahları kilonuzu dert edinin, günlerinizi kilolara odaklanarak geçirmeyin bayanlar :26:

Günaydin müstakbel arkadaslarim
KILO BILDIRIMi

Baslangic kilo:74
Gecen hafta kilo:71,6
Buhafta kilo:70,5
Giden kilo:1,1
Toplam gidenkilo:3,5

özel msj yazamiyorum,,lütfen bu hafta listeye alin:71:

Tebrik ederim canım :46: Çizelgende 70.0 gözüküyor düzelt onu ki haftaya yanılmayasın :21:

ben de bildirim yapayım bari :17::17:

ilk bildirim

başlangıç: 73
bu hafta: 66.9
hedef:60

:17::17::17:

Benimde ilk :29:
Başlangıç : bilmiyorum 2 haftadır tartıya çıkmıyorum
Bu Hafta - Başlangıç: 71.1 , regl sayesinde hamilelik nasıl bir duygu onu yaşıyorum zaten , o kadar ki şişkinim :26:

HErkesler nerede gene :47:
Kızlaaaar uyanıııın aloooooo:52::52::52::52:Ay neyse ben işe gidiyorum, görüşürüz öpüldünüz :29:

selam kızlar uzun bir aradan sonra ben yine geldim :) biraz sıkıntılarım vardı giremedim forum a ama yolumdan da çıkmadım hiç cuma bildirimi yapıyım sonra durumlara göz atarım biraz ...

başlangıç :83
geçen hafta :76
bu hafta :75,1
giden :900 gr
toplamda giden :7,900 gr

Gunaydiiiin
Ay sari kafalar nerde ki
Kizimin telinden giriyorum kizlar
Laptopu goturdu koca gobekli sisko kocam
Allahdan kizim evde onun cepden yazabiliyorum benimkinden malasef sadece okuyorum
Ama bundanda sari kafalari bulamiyoruum
Ay yazik bana
Gidicem mediamarkt a adama dicem
Bana kadinlar kulubune girip yazabilecegim sari kafalarida gorebilecegim bi tel ver
Neyse cenem düstü yine kizzda tepemde bekliyo tabi
Amaaan bacilar biz bag verdik
Bi salkim uzum vermiyo abooov
Ay hadi bildirimimi yapayim
Ama mesaj yollayamiyorum kizlar
Biri yollarsa sevinirim

Baslangic 79
Gecen hafta 65
Bu hafta 65, 2
Gelen 200gr
Toplamda giden 13, 8
Hedef 60

Opuyoruuum

gunaydin herkese gerci nerdeyse oglen oldu ben bugun evdeyeyim temizligimi yaptim az sonra kardesime kahvaltiya gidicem gitmeden kilomu bildireyim dedim. carsamba gunu baslamistim rejime ilk defa kilo bildirimi yapicam.

gecen hafta : 77.5
bu hafta : 76.1
giden kilo : 1.4
hedefim : 60

cok mutluyum kizlar ins her hafta bu kadar veririm.

evet çizeldgem eskıden kalma kılom daha az gorunuyor Eki Görüntüle 845598
değiştircem onuda :)

ama sımdı işten cıkıyorumm eve gec gıdebılırım gıdınce dönerım buraya cızelgemı de düzeltirimm hepiniz öpüldünüzzz :))

bir de dijital tartı alasım var. evdekı dıjıtal dııl gramı gramına gormek ıstıyorum gercekleriii :/

Son düzenleme:
Mrb kızlar bugün tartıldım eczanede 79.200 çıktı yani kilo almışım :25::18:

evet sanırım zaten ilk hafta ödem atmışımdır muhtemelen yağlarda çok inatçı onlar biraz yavaş yanıyorlar:19: sabretmek lazım vazgeçmek yok o zaman:9:bende sanırım regl olucam yaklaştı hissediyorum tatlı krizlerim geliyo ama yemiycem kararlıyım:26: sanırım sende o yüzden verememişsindir vücüt ödem topluyor regl olunca şişkinlik falan da oluyo ya vazeçmek yok değil mi:34:
yokkk vazgeçmekk kaldır totoyuu salla göbeği hadii :8::8::8::8::8:

Mrb kızlar bugün tartıldım eczanede 79.200 çıktı yani kilo almışım :25::18:

tartı yanlış olmasınn 2.200 almazsın çünküü :53::53::53::53:

kızlaarrr hepiniz cumaya mı gittiniz naptınızz???:9::9::9:
öyle olsa bile geçmedi cuma zamanı ikindi okunacak nerdeyse :52::52:

SELAM KIZLAR
OKULDN ŞİMDİ GELDİM HEMEN KİLO BİLDİRİMİ YAPAYIM
Başlangıç:80
Gecen hafta:73.500
bu hafta :73.200
giden 300 gr
toplam giden:6.800

çok sinir bozucu bir drum:47: çok yavaş kilo veriyorum.
Menüm
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1 dilim cavdar ekmeği,yeşil çay
Ara:1 avuç karışık kuruyemiş(lablebi,kuruüzüm,badem,fındık)
Öğle: güveç,ayran 1 dilim ekmek
ara: 1 tane nar
Akşam: 2 tane biber dolması,yoğurt

Son düzenleme:
günaydın kızlarr hayırlı cumalarrr :3::3: Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah:4:
dün akşam regl oldum artı çıkmamın sebebini ona bağlıyorum ve inşallah öyledir :17::17::26:

kilo bildirimimm;

başlangıç: 69.7kg
geçen hafta:66.1kg
bu hafta: 66.3 kg
gelen:200gr
toplam gelen:1300gr
hedef:56
Moralini bozmak yok. Bak zaten reğle olmuşsun. bu hafta diyeti sıkı tut. birazda spor ekle artı suyu unutma haftaya 1 kilo vermiş olursun

Canım hafta sonları ne durumdasın? Sporu ekle bir şekilde hayatına sadece kilo için değil emin ol günlerin daha bile güzel geçiyor :13:

Kızlar yardımcı olmuş yapmışsın, süper :21::21:
Çizelgesiz kimse olmasın lütfen kızlar , her cuma eğlencemiz o bizim :21:
Ayrıca menülerinize yorum yaparken, yada tavsiye verirken kilonuzu da baz alıyoruz tabi ki, o yüzden de çok önemli çizelgeler
:51:

Süper menü bee, işte menü budur :51:

Su içme durumun ne durumda kuzu, bu menüye bi de bol su içersen seni kimse tutamaz yaza podyumlardasın
:51:

Bende de öyle suzim, alışmışız öpmeye bi boşluk oldu di mi
:9:

canım ben günde 2,5 lt su işiyorum 3 fincan yeşil çay 1 fincanda form çay içiyorum. haftada 4 gün spor yapıyorum ve anca 300 gr veriyorum. sinirden ölcem:47:

Back
X