70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi değilim kızlar
ya bide şimdi şunu düşünüyorum
ne yani şimdi benim hep böyle başımmı ağrıycak :26:
daha migreni kabullenememişken bu düşünce canımı sıkıyo hemde çoook :50:
ataklar agrılar bulantılar ....:36:
aklıma geldikce ...:ssz:

minecim tatif icin sagol canım simdi deneyim dicem ama midem bulaniyo :25:

kaçıyorum kızlar :5:

iyi değilim kızlar

canım yaa Allah şifanı versin:31::31::31:doktora gittin mii:26:

günaydin kizlar :16:
güvercinin etkileri kizlar sonunda ünlü oluyorum :9: bugün beni televizyondan aradilar benimle reportage yapmak istiyorlarmis :23: esimi aradim dedim ben sana hep dedim ben ünlü olacam diye inanmadin :9:
konu burda yasayan yabancilar :86:

hep bahane hep bahane :33::9: yok bende insaf minsaf yok :86:bana kim insaf ediyo :111: sacimdan ceke ceke kafamda sac kalmadi :37: ay cok kalori yakarsin ne güzel:34: bütün vucutun hareket halinde devam :29:

saasulye diblesini ne kiz :52::111:

bende hic yemedim cig ispanak :30:

hepiniz degerlisiniz tatlim :16: hepiniziin ayri yeri var kalbimde :54:
:19:
götürdün asureleri desene :9: ben daha siftah yapamadim :9: olsun eglenmis oldular cocuklar :13:
ama dün yemedim ve yarim kilo artidayim acaba ondanmi :25:

cok sagol canim :38:

günaydin canim :54:

makarna detoksu ne ki :30: amanennn :52:

günaydin bebisim :16: bugün ispanak ye :34:

dogru diyorsun fadimem ömrümüz kosusturmakla geciyor kendimiz icin ne yapabiliyoruz ki :31:
tamam fadimem dikkat edeyim :17:

günaydin :16:

bugün dikkat et kuzu :16:

günaydin canim :16:

günaydin diyet arkadasim :16:

gecmis olsun ballim ya :5: sagol :38:

makarna detoksu vucut kilo vrmeyi yavaslattigi veya kilo verme durunca haftada 2 gun yapilan detoks. Makarnanin en buyuk ozelligi odem atmasiymis. Ancak detoksta hayvansal hicbisey yok(sut,yogurt,et,tavuk,balik vs)gecen haftalarda yaptim gercekten ise yariyo.
Soyle yapiliyo

Sabah 2 porsiyon meyve
Öglen bol salata(yagsiz)+1 kupa makarna(salcali-baharatli vs)
Ara 2 porsiyon meyve
Aksam öglenin aynisini yiyosun
Ara 2 porsiyon meyve
Gün icinde enaz 2 lt su ve 2 tatli kasigi sivi yag (yemeklere katarak) alma zorunlulugu var

Yanliz haftada sadece 2 gun yapiyosun.eger kilo verme normale donmusse diger haftalarda yapmiyosun

süper olur anlaştık incecik olana kadar

evveeett videoyu indiriyorum hemen telefonuma hoop :8:hoopp hoop :8:

günaydin kizlar :16:
güvercinin etkileri kizlar sonunda ünlü oluyorum :9: bugün beni televizyondan aradilar benimle reportage yapmak istiyorlarmis :23: esimi aradim dedim ben sana hep dedim ben ünlü olacam diye inanmadin :9:
konu burda yasayan yabancilar :86:

hep bahane hep bahane :33::9: yok bende insaf minsaf yok :86:bana kim insaf ediyo :111: sacimdan ceke ceke kafamda sac kalmadi :37: ay cok kalori yakarsin ne güzel:34: bütün vucutun hareket halinde devam :29:

saasulye diblesini ne kiz :52::111:

hepiniz degerlisiniz tatlim :16: hepiniziin ayri yeri var kalbimde :54:

götürdün asureleri desene :9: ben daha siftah yapamadim :9: olsun eglenmis oldular cocuklar :13:
ama dün yemedim ve yarim kilo artidayim acaba ondanmi :25:

cok sagol canim :38:

günaydin canim :54:

makarna detoksu ne ki :30: amanennn :52:

günaydin bebisim :16: bugün ispanak ye :34:

dogru diyorsun fadimem ömrümüz kosusturmakla geciyor kendimiz icin ne yapabiliyoruz ki :31:
tamam fadimem dikkat edeyim :17:

günaydin :16:

bugün dikkat et kuzu :16:

günaydin canim :16:

günaydin diyet arkadasim :16:

gecmis olsun ballim ya :5: sagol :38:

sana da günaydın adriana limam benimm :3: meşhur mu oldunn hangi kanalda çıkarsın acep izlesek ya da videosunu paylaşırsın bizle :52: ıspanak yiyemem ki kuzu öğlen ne çıkarsa ona göre ayar çekiyorum kendime bugün kadınbudu köfte var ıyy hiç sevmem çrba salata yoğurt üçlüsüne kaldım :31:

iyi değilim kızlar

tatlım hamile misin yoksam sen :26::emir_bebek: mi geliyor :1::1: anamm teyze mi oluyoruzz :10:

Abla ben diyetisyene gidiyorum. İsinde cok iyi bir kadin. Sende kayserideydin yanlis bilmiyosam. Kadin kayserinin en iyisi ama bende is yok ki.makarna detoksu vucut kilo vrmeyi yavaslattigi veya kilo verme durunca haftada 2 gun yapilan detoks. Makarnanin en buyuk ozelligi odem atmasiymis. Ancak detoksta hayvansal hicbisey yok(sut,yogurt,et,tavuk,balik vs)gecen haftalarda yaptim gercekten ise yariyo.
Soyle yapiliyo

Sabah 2 porsiyon meyve
Ara 2 porsiyon meyve
Ara 2 porsiyon meyve
Gün icinde enaz 2 lt su ve 2 tatli kasigi sivi yag (yemeklere katarak) alma zorunlulugu var

Yanliz haftada sadece 2 gun yapiyosun.eger kilo verme normale donmusse diger haftalarda yapmiyosun
Bidesebze detoksu var eger kilo vermem yavassa 1.hafta 2 gun makarna,2.hafta 2 gun sebze detoksu yapiyorum
paylasimin icin sagol canim :38:
Günaydinnn güzel bayanlarrr:80::71:
Sporumu yaptim dusumu aldim :122::124::12:
yumurtalarimda pisiyor guzel bir yumurta salatasi yapicam kendimeee:56:
ohh affiyet olsun :56: bak canim ne cekti haftasonu öyle yapayim kahvaltimi cilbir ve 2 dilim kara ekmek :56:

biz sporda yapıyoruz bu hareketleri
plates adına
ama ben faydasını görmedim henüz :37:

günaydın kızlar
nasılsınız
sabah tartıldım
68,4 ve 67 arası gidip geldim kaç kiloyum bilemedim hep farklı çıktı :26:
bugünde aşure yapacaz öğlene ıspanak salatası getirdim akşamda sadece aşure yiycem
umarım yatmadan tatlı krizine giripte aşureyi bulmam elimde
günaydin minem :16: icin disin asure olcek :9:yeme okadar cok :18:yarin tarti günü birde :52:
günaydın kızlar. eskilerden kim var bilmiyorum bebeğime kavuşmama az kaldı bende şiştikce şiştim bu arada allah kısmet ederse 16 aralıkta sezeryanla doğum yapcam.sonra bir kırkımız çıksın hemen dönicem aranıza yakında yuvarlancam valla.
günaydin canim hayirlisiyla atlatirsin insallah :16: kac kilo oldun ki :52: gecen hastaneye gittim oyy yavrumlarim o bebekleri görünce dünyanin en güzel seyi aslinda mahsum bebisler yirim ben onlari cok tatlilar minacik minacik :16:
canim ben taze migren hastasıyım :5:
benim için herşey çok yeni bu hastalık hakkında bilgim yok:26: internetten bakıyirum....
bazen hafif ağrı olup geçiyor bazen o hafif ağrı migrenin sinyali oluyor felann filaaann:36:
amaan öyle işte canım ya :ssz:
daha alışamadık birbirimize :ssz:
aslında anlaşamıyoruz ayrılalım :ssz:
diyorum ama dinlemiyoo :57:
çok sağol canım:54:
biliyorum ballim ya :50:gecen sac tokasini bile cikartim toka takma sakin daha bi baski yapiyor basina biraz yat uzan insallah kalkinca gecmis olsun kiyamam :5:
Dünkü Menüm

Kahvaltım

1 dilim çavdar ekmeği
1 domates-salatalık
roka-maydonoz
1 kk peynir
4 zeytin
1 fincan şekersiz çay

Ara bir fincan şekersiz nescafe

Öğlen
1kase mercimek Çorbası
Salata

Ara bir fincan yeşil çay 2 kuru kayısı

Akşam

Haşlanmış tavuk göğsü
Salata

İtiraf : Öğleden sonra dayanamayıp bitane albeniyi hüplettim:18::18::18:

Kızlar bu arada dün spor salonuyla görüşmem vardı . Kayıtımı yaptırdım. Kız heryerimi ölçtü biçti tartı vücut yagıma baktı kötü durumda değilsin dedi.İyinin biraz üstüne çıkmışşın dedi biaz bunu tekrar iyi yapıcaz dedi. Öyle çok kafama takıcak bişeyin olmadıgını söyledi vucut yagımda ortalamayı aşmadı valla sevindimm. Bugün başlıyorumm :16::16:

menün güzel canim 1 tane albeniden birsey olmaz ama aliskanlik haline getirme albeni desede alma onu:9:
insallah faydasini görürsün canim :29:

canım bu tarifi bir dene bence faydası olur belki
Limonlu Türk Kahvesi - Nefis Yemek Tarifleri
tadi nasil acaba limonlan :25: ilac niyetine icilir mecbur napcan aci cekmekdense benimde aklimda bulunsun :31:sagol minem :54:
nazugur
bebğini sağlıkla kucağına al inşallah canim :16:

mineeee:47: yiyosan bi kase ye aşureni hanım hanımcık benim canimı sıkmaaa:47: o na göre :51:

suziii bizi unutmazsın demi hollywood a gidince:5::37:
bak oralara geldiysen bizimde katkimiz var unutmab:57:
ödül felan alırken " 70 79 topiğindeki arkadaşlarıma vee özelliklede ordaki dünyalar tatlısı, güzell, zarif, kibar, alımlı, nazik, mütevazi ... arkadaşım balkaymağıma katkılarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim :42:" demeyi unutma :20:
hic unuturmuyum haha :9:adam ama kilomu sormiycakki :9:burda nasil yasiyoruz okul zamanin nasil gecti gecmismi gelecegimi desecek :30: birde sarki patlatayim :9:insallah canli yayindir adam dediklerimi kesemezde :9:
menü güzel:46::46:profoktörol ne:26::26:

bitti canım çok şükür:9::9::9:ya evde 2 kişiyiz ama 10 kişilik yemek yapıyorum.atmaya da kıyamıyorum.ya dondurucuya atıyorum ya da kaç gün yiyorumm:27::27:

geçmiş olsun canım dikkat et kendineee:31::31:

oh misssss:56:

tebrik ederim,ben de spora bi başlayamadım yaa:31:yan apartmanın alt katında spor salonu var bir kere inmedim:27::27:
menü de güzel:46::46:albeniyi görmedim ben nerde:52:
bende öyleyim yemek atmayi hic istemem ama kimse yemeyince hep bana kaliyor iste ondan sonrada :30:
bi ara esim mercimek corbasi yapip duruyordun bi kac gün sesimi cikarmadim hefesi kirilir bidaha yapmaz diye ama sonra yeter diye bagirasim geldi:1: icim disim mercimek corbasi olmusdun :111:
yeşilçaylarınızııı alın gelinnn:7:
iyi fikir minderim bugün daha yapmamisdim :7:
iyi değilim kızlar

insallah gecer canim ya :5:

ama ne güzel 5 kiloya yakın vermişsin, nasıl başardın canım?? ben iki kilo versem üç kilo geri alıyorum :(

valla guzelim kizim 2 bucuk yasinda anca 5 kilo verebildim iste :44: ama bundan sonra kararliyim yilbasinda 65 kiloyla olucam ins bugun moralim cok bozuk Sabah dayanamayip tartildim oyun bozanlik yaptim yani kizlar sonuc husran almamisim ama vermemisimde ins yarina kadar 50 gr gider diye umid ediyorum :1::1: ay aglanicak halime guluyorum sinirlerim bozuldu

makarna detoksu vucut kilo vrmeyi yavaslattigi veya kilo verme durunca haftada 2 gun yapilan detoks. Makarnanin en buyuk ozelligi odem atmasiymis. Ancak detoksta hayvansal hicbisey yok(sut,yogurt,et,tavuk,balik vs)gecen haftalarda yaptim gercekten ise yariyo.
Soyle yapiliyo

Sabah 2 porsiyon meyve
Ara 2 porsiyon meyve
Ara 2 porsiyon meyve

sagol canim :16: makarna delisiyim zaten iyi oldu bu :56:

sana da günaydın adriana limam benimm :3: meşhur mu oldunn hangi kanalda çıkarsın acep izlesek ya da videosunu paylaşırsın bizle :52: ıspanak yiyemem ki kuzu öğlen ne çıkarsa ona göre ayar çekiyorum kendime bugün kadınbudu köfte var ıyy hiç sevmem çrba salata yoğurt üçlüsüne kaldım :31:

tatlım hamile misin yoksam sen :26::emir_bebek: mi geliyor :1::1: anamm teyze mi oluyoruzz :10:

haha :9: vayananin kanalinda cikacam ama ben fotocenik degilim belki söyledigimi aktarir kameralara cikmadan hic sevmem kamerada cok tombik cikiyorum :ssz: ama cikarsam görüntülügü kabul edersem :37: ozaman youtube a bile koyarim dermissim :9::9::9:
iyi canim corba salata yogurt da:34: bugün kacamak yapmamaya daha cok özen gösterelim ki tarti yarin yüzümüze gülsün kuzu :38:

valla guzelim kizim 2 bucuk yasinda anca 5 kilo verebildim iste :44: ama bundan sonra kararliyim yilbasinda 65 kiloyla olucam ins bugun moralim cok bozuk Sabah dayanamayip tartildim oyun bozanlik yaptim yani kizlar sonuc husran almamisim ama vermemisimde ins yarina kadar 50 gr gider diye umid ediyorum :1::1: ay aglanicak halime guluyorum sinirlerim bozuldu

bugünü hafif geçirirsen ve az birazda spor yaptın mı vermemen için neden yok canım :34:

sagol canim :16: makarna delisiyim zaten iyi oldu bu :56:

haha :9: vayananin kanalinda cikacam ama ben fotocenik degilim belki söyledigimi aktarir kameralara cikmadan hic sevmem kamerada cok tombik cikiyorum :ssz: ama cikarsam görüntülügü kabul edersem :37: ozaman youtube a bile koyarim dermissim :9::9::9:
iyi canim corba salata yogurt da:34: bugün kacamak yapmamaya daha cok özen gösterelim ki tarti yarin yüzümüze gülsün kuzu :38:

görüntülü olsun tabi red etme sakın bakkk yolda geçenler der aaa bu o tombikk kadınn:40: diyee :9::9: şaka yapıyorum tabi kuzum ne tombikler şişmanlar vaarr ooo :6: kaçamak yapmamaya çalışıyorum kuzu karnım da acıktı ara öğünlüğüm de yok yemeğe kadar sabretcem artık :27: inşallah 100gr dahi olsa eksi de olurum yeni tartımla tartılcam su şişelerinini denedim tam verdi kilosunu demekki eski tartım beni baştan yanıltmış sıfırdan başlıyor gibi olcam maalesef :43:

Son düzenleme:
görüntülü olsun tabi red etme sakın bakkk yolda geçenler der aaa bu o tombikk kadınn:40: diyee :9::9: şaka yapıyorum tabi kuzum ne tombikler şişmanlar vaarr ooo :6: kaçamak yapmamaya çalışıyorum kuzu karnım da acıktı ara öğünlüğüm de yok yemeğe kadar sabretcem artık :27: inşallah 100gr dahi olsa eksi de olurum yeni tartımla tartılcam su şişelerinini denedim tam verdi kilosunu demekki eski tartım beni baştan yanıltmış sıfırdan başlıyor gibi olcam maalesef :43:

kuzu molaya ciktim geldim döner salata ayran yedim ictim ohh :1:acikmisdim karnim doydu :56:
nerde kalmisdik :27:ha bakalim artik adama diycem kameran beni oldugumdan zayif gösterirse varim yoksa reportaj yapmiyorum :33:arkami dönüp konusuyormussum :9:
hadi ya hain tarti seni aylardir kandirmis :52:

Slm arkadaşlar ben uzun bir ara topiğe katılamadım. Çünkü 21 yaşındaki yeğenimi kaybettim. Biraz toparlanmaya çalışıyorum. Tekrardan sizlerle devam edecem kaldığım yerden. dua edin lütfen.

canım yaa Allah şifanı versin:31::31::31:doktora gittin mii:26:
amiiinnn sağol :54: gittim canım o koydu teşhisi ağrı kesici verdi içtim ama sanki bir parça hafifledi o kadar :26:

aaaa hamilemiyim kız yokasa been :53:
o zaman daha büyük sorun var çocuğun babası kiiim:30:
çünkü kocam yok biliyosun :26:
o gitti gideli sen suzi minder fadimeden başka kimseyle görüsmedim :26:
hanginiz yaptı bu çocuğuu:49: :57:

:9::9::9::9:

Slm arkadaşlar ben uzun bir ara topiğe katılamadım. Çünkü 21 yaşındaki yeğenimi kaybettim. Biraz toparlanmaya çalışıyorum. Tekrardan sizlerle devam edecem kaldığım yerden. dua edin lütfen.
başınız sağolsun canım :26::26: hoşgeldin...

suziimm
senide alıntılamıştım :44:
evet suzim toka bile tutamıyorum kafamda :26:
suzim konu açmayı düşünüyorum bakalım
bilenlerden sorayım diyorym internettende okudum ama hala bazi şeyleri anlamadım
ağrıkesici aldım yattim biraz ama :50:
ay bu ne suzim ya yaniyo resmen beynim:26:
aman neyse bana bak sedayı ara
onun incelticisi varmış kameraya takmak icin onu al:9:

ye bence dene en yakın zamanda
Yok canim onemli degil. haslanmis 1 kupa olacak.makarnayi haslayip salcaki sosunu karistirip sofraya gotururken 1 kupa kendi tabagima aliyorum.
çok sağol canım bilgi için
mineeee:47: yiyosan bi kase ye aşureni hanım hanımcık benim canimı sıkmaaa:47: o na göre :51:
1 tanecik küçücük kasemi 2 lokmacıkmı yani :26:
iyi değilim kızlar

işe yararmı bilmiyorum canım ama suzimin dediği gibi ilaç niyetine, bidenemek lazım
günaydin minem :16: icin disin asure olcek :9:yeme okadar cok :18:yarin tarti günü birde :52:
ben çok seviyorum aşureyi
sabah öğlen akşam 2 şer 3er kase yiyebilirim o potansiyel fazlasıyla mevcut bende

işe yararmı bilmiyorum canım ama suzimin dediği gibi ilaç niyetine, bidenemek lazım

sabah öğlen akşam 2 şer 3er kase yiyebilirim o potansiyel fazlasıyla mevcut bende
mineee bende nasıl potansiyel var sence :51::41::15:
yarın tartılıyoruz :20:

Yeşil çayımı aldım geldim kızlar alışveriş sitelerine bakıyorum şimdide şöyle zayıflasam giydiğim yakışsa alışverişten eve giremezdim herhalde uzun zamandır ertelediğim alışverişlerimi toptan yapıcam gitsin göbecikler

kendini şartlandırıyorsun daha şimdiden çok yiyucem diye yapma canım :38:

Yeşil çayımı aldım geldim kızlar alışveriş sitelerine bakıyorum şimdide şöyle zayıflasam giydiğim yakışsa alışverişten eve giremezdim herhalde uzun zamandır ertelediğim alışverişlerimi toptan yapıcam gitsin göbecikler
inşallah canım:21:

basiniz sagolsun canim zor allah genc ölüm vermesin allah size sabir verin :50:
amiiinnn sağol :54: gittim canım o koydu teşhisi ağrı kesici verdi içtim ama sanki bir parça hafifledi o kadar :26:
aaaa hamilemiyim kız yokasa been :53:
o zaman daha büyük sorun var çocuğun babası kiiim:30:
çünkü kocam yok biliyosun :26:
o gitti gideli sen suzi minder fadimeden başka kimseyle görüsmedim :26:
hanginiz yaptı bu çocuğuu:49: :57:

:9::9::9::9:

başınız sağolsun canım :26::26: hoşgeldin...

suziimm
senide alıntılamıştım :44:
evet suzim toka bile tutamıyorum kafamda :26:
suzim konu açmayı düşünüyorum bakalım
bilenlerden sorayım diyorym internettende okudum ama hala bazi şeyleri anlamadım
ağrıkesici aldım yattim biraz ama :50:
ay bu ne suzim ya yaniyo resmen beynim:26:
aman neyse bana bak sedayı ara
onun incelticisi varmış kameraya takmak icin onu al:9:
bende arastirmaya calistim ama kökten caresi yok herhalde ballim bulamadim:25:

o potansiyel bende de var minem :52: herkesinkini sevmem ama hosuma gitsin yeter demesinide bilmem ama :18:

Back
X