70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Abla ben diyetisyene gidiyorum. İsinde cok iyi bir kadin. Sende kayserideydin yanlis bilmiyosam. Kadin kayserinin en iyisi ama bende is yok ki.makarna detoksu vucut kilo vrmeyi yavaslattigi veya kilo verme durunca haftada 2 gun yapilan detoks. Makarnanin en buyuk ozelligi odem atmasiymis. Ancak detoksta hayvansal hicbisey yok(sut,yogurt,et,tavuk,balik vs)gecen haftalarda yaptim gercekten ise yariyo.
Soyle yapiliyo

Sabah 2 porsiyon meyve
Öglen bol salata(yagsiz)+1 kupa makarna(salcali-baharatli vs)
Ara 2 porsiyon meyve
Aksam öglenin aynisini yiyosun
Ara 2 porsiyon meyve
Gün icinde enaz 2 lt su ve 2 tatli kasigi sivi yag (yemeklere katarak) alma zorunlulugu var

Yanliz haftada sadece 2 gun yapiyosun.eger kilo verme normale donmusse diger haftalarda yapmiyosun
Bidesebze detoksu var eger kilo vermem yavassa 1.hafta 2 gun makarna,2.hafta 2 gun sebze detoksu yapiyorum

Hic fena görünmüyor,,duraksama yasadigimda bende yapabilirim;) tskler

günaydııın :16:
güzel bir gün olsun insallahh:16:
bugün de baş ağrısı ile uyandıımm:52:
artık delirmek üzereyiiim:52:
:ssz::ssz:
neyse Rabbim beterinden korusun :26:

minecim amiin canım Rabbim başka ayrılık vermesin :31:
suzim geçmiş olsun canım:45:
alıntı yapmadım kızlar kusura bakmayın
sayfalar çokdu :34:

yarın cuma haydi hayırlısı :16:
Allahallahh niye oluyor kiiii yaaa ..bi kontrol etsene gun icinde yanlis birsey yapiyormusun yada basit bi yanlisliktir ama cok sik yapiyosundur,,,yanlis durus gibi,cereyanda kalmak gibi yada ne bilim pc tel gözünü yoracak seyler yada gereksiz sikintilar kafaya takmalar fln? Basit degisiklikler rahatlatabilir aslinda ben uzuluyorum böyle bas agrisi kötü gercekten
Gecmis olsun

günaydın diyet kardeşliği

Günaydınnn Kızlarrrr:16:

günaydın kızlarr,
cumaya son 1 gece, keyifler yerindedir umarım.:54::54::54::54:
Günaydin kizlarrr

menün her zamankş gibi güzel. Yarın güzel sonuç görüceksin.

Afiyet olsun canım güzelmiş.

Ah Suzim ah, ne gelirse bu herkesi düşünmekten geliyor zaten, sıkma canını, herşey olup geçiyor ömür gidiyor, bak kaç yaşına geldik, Allah a dua edelim gelen gün hayırla gelsin.
Canım fındık-fıstığı abartma lütfen 10 tane falan ye, bu hafta vermiş olursun, haftaya gelir.

Geçmiş olsun canım.

Değişikmiş çiğ ıspanak hiç yemedim, bilemedim:26::26::26:Güzel gözüküyor ama.

Jillian tavsiye ederim.

Makarna detoksu ne olaki?:26::26:

Bende karisik salata icinde yerim hic farkedilmiyo cok lezzetli

günaydın kızlarrrr :3::3:
yarın cumaa ve ben +yım sanki çok korkuyorumm :18:

Ins degilsindir
:16:
kızlar bende göbekten yana muzdaribim neler yapıyorsunuz göbek için

Ben sirf göbekse sorununuz "slim in six pack" tavsiye ederim..10 dk ve %100 etkili

Allahallahh niye oluyor kiiii yaaa ..bi kontrol etsene gun icinde yanlis birsey yapiyormusun yada basit bi yanlisliktir ama cok sik yapiyosundur,,,yanlis durus gibi,cereyanda kalmak gibi yada ne bilim pc tel gözünü yoracak seyler yada gereksiz sikintilar kafaya takmalar fln? Basit degisiklikler rahatlatabilir aslinda ben uzuluyorum böyle bas agrisi kötü gercekten
Gecmis olsun

Günaydin kizlarrr

Ins degilsindir

Ben sirf göbekse sorununuz "slim in six pack" tavsiye ederim..10 dk ve %100 etkili

Rica ederim canim ben yaptim ise yaradi.bugun ve yarinda yapmam gerekiyo sonuclari yazarim

Gecmis olsun
Günaydin kizlarrr
Ins degilsindir

inşallah canımm :16:slim in six pack gerçekten yarıyor mu bende yapim ya göbek benim de en büyük sorunum :26:

internette şimdi inceledim videoyu 10 dakika her gün ayrılabilir teşekkürler

beraber denemeye ne dersin canım akşam gidip göbek bölgemizi ölçelim ve hergün deneyelim cumadan cumaya ölçüm yaparız uyar mı??? :21:

bu tarıf de cok guzel gorunuyor... ama bızımkınde bulgur yoktu maydanoz taze sogan sarımsak nar ve mısır :)) vee tabıkı benım roka sandıgım ıspanaklar vardı ıcınde :)))
canım mısır yerine bulgur koymanı öneririm mısrı eminim daha lezzetli oluyordur ama diyete çok uygun değil
birde bu tarif bir diyetisyenin tarifiydi ben daha önce başka bir yerde yemiştim bayıldım kendimde yaptım sonra
bence dene canım çok lezzetli
günaydın kızlarr,
eh işte :37:
sen nasılsın?
:16::16::16:
Abla ben diyetisyene gidiyorum. İsinde cok iyi bir kadin. Sende kayserideydin yanlis bilmiyosam. Kadin kayserinin en iyisi ama bende is yok ki.makarna detoksu vucut kilo vrmeyi yavaslattigi veya kilo verme durunca haftada 2 gun yapilan detoks. Makarnanin en buyuk ozelligi odem atmasiymis. Ancak detoksta hayvansal hicbisey yok(sut,yogurt,et,tavuk,balik vs)gecen haftalarda yaptim gercekten ise yariyo.
Soyle yapiliyo

Sabah 2 porsiyon meyve
Öglen bol salata(yagsiz)+1 kupa makarna(salcali-baharatli vs)
Ara 2 porsiyon meyve
Aksam öglenin aynisini yiyosun
Ara 2 porsiyon meyve
Gün icinde enaz 2 lt su ve 2 tatli kasigi sivi yag (yemeklere katarak) alma zorunlulugu var

Yanliz haftada sadece 2 gun yapiyosun.eger kilo verme normale donmusse diger haftalarda yapmiyosun
Bidesebze detoksu var eger kilo vermem yavassa 1.hafta 2 gun makarna,2.hafta 2 gun sebze detoksu yapiyorum
süpermiş bu tarif hemde salçalı baharatlı
yağdamı kavuruyorsun peki

canım mısır yerine bulgur koymanı öneririm mısrı eminim daha lezzetli oluyordur ama diyete çok uygun değil
birde bu tarif bir diyetisyenin tarifiydi ben daha önce başka bir yerde yemiştim bayıldım kendimde yaptım sonra

bence dene canım çok lezzetli

eh işte :37:
sen nasılsın?

:16::16::16:

süpermiş bu tarif hemde salçalı baharatlı
yağdamı kavuruyorsun peki

Evet makarnayi hasla istedigin sekilde tatlandir canim ben bildigin salcali makarna yapiyorum eve ondan 1 kupa yiyorum onemli olan hayvansal gida almamak.istedigin baharati yesilligi koy sana kalmis bisi

biz sporda yapıyoruz bu hareketleri
plates adına
ama ben faydasını görmedim henüz :37:

günaydın kızlar
nasılsınız
sabah tartıldım
68,4 ve 67 arası gidip geldim kaç kiloyum bilemedim hep farklı çıktı :26:
bugünde aşure yapacaz öğlene ıspanak salatası getirdim akşamda sadece aşure yiycem
umarım yatmadan tatlı krizine giripte aşureyi bulmam elimde

günaydın kızlar. eskilerden kim var bilmiyorum bebeğime kavuşmama az kaldı bende şiştikce şiştim bu arada allah kısmet ederse 16 aralıkta sezeryanla doğum yapcam.sonra bir kırkımız çıksın hemen dönicem aranıza yakında yuvarlancam valla.

Evet makarnayi hasla istedigin sekilde tatlandir canim ben bildigin salcali makarna yapiyorum eve ondan 1 kupa yiyorum onemli olan hayvansal gida almamak.istedigin baharati yesilligi koy sana kalmis bisi

aşure zamanı geçsin kesin deneyeceğim
peki 1 kupa ölçüpmü haşlıyorsun haşlanmış halimi 1 kupa olacak
çok sordum ama :26:

günaydin kizlar :16:
güvercinin etkileri kizlar sonunda ünlü oluyorum :9: bugün beni televizyondan aradilar benimle reportage yapmak istiyorlarmis :23: esimi aradim dedim ben sana hep dedim ben ünlü olacam diye inanmadin :9:
konu burda yasayan yabancilar :86:
ama akşam akşam hamburger menu yemedım kııı :( hem saat daha 5 di ve öğle yemegı yıyememıstım. hemde menudekı patates kızartmasını yeemdım koladanda kucuk cay bardagında yarım bardak aldım hamburgerınde yarısını yedım sadeceeee :) azcık insaf yok mu :17:

at binmeye basladım evet ama kaslarım spazm geciriyor suan :27: kollarım bacaklarım taş gıbı kaskatı kesıldı hareket edemıyorum kaburgamın ıcındekı kasları ıkı omzum arasındakı kasları felan hepsının tek tek varlıgını hissediyorum şuan
hep bahane hep bahane :33::9: yok bende insaf minsaf yok :86:bana kim insaf ediyo :111: sacimdan ceke ceke kafamda sac kalmadi :37: ay cok kalori yakarsin ne güzel:34: bütün vucutun hareket halinde devam :29:
sabah (9 da)
3 dilimlik ekmek hamurundan hazırlanmış peynir böreği yedim :17:(sınıftaki cocuklardan bırının dogum gunuydu)
haliyle yaş pasta da geldi çilekli çikolatalı hemde :27: koca bir dilimin oldugu tabağı bana hazırlamıslar...yemedim tabiki o koca dilimi:20: ama çocuğum da öğretmenim yemedı dıye dusunmesin diye (hiç canım istemese de :33: ) 2 çatall aldım.

ara: 1 mandalin

öğlen (2 de )
1 yemek kaşıgı kıyma ile 1 yumurtayı tavada yagsız yaptım
1 dilim ekmek
yarım portakal

akşam (7 de )
3 y.k karadeniz usulü sasulye diblesi

(börekden dolayı ekmek çok kacmıs oldu bugün üzgünümmm ) yarın daha dikkatli olacagım söz :kkk::kkk:
saasulye diblesini ne kiz :52::111:
Haaa anneciğimin yaptıgı çok lezzetlı bır ıspanak salatası vardı oğlen onu yazmayı unutmusum :) hayatımda ılk kez çig çig ıspanak yedım :9:
bende hic yemedim cig ispanak :30:

bende çok göbeklendim ablacım yaaa
regl olmasam bebek var diycem valla

2 sene önce bende öyle kilo verdim
kısa sürede veremedim ama haftaiçi dikkat ediyordum
yani cıslarım oluyordu yine ama mesela pilav, makarna onları unutmuştum tamamen haftasonuda yiyordum 58e kadar düşmüştüm ama tatil girince geri geldi kilolar :ssz:

betül iyi niyetli geldi dedin yaa suzim tüstüm işte ona
bizde iyi niyetli değilmiyiz diye
aamaaaaa takıldım suzim ciddi değildim sakın ciddeiye alma okiii :40:

buarada o fındık ve badem nasıl kilo yapar hemde
10 tane falan yenmesi lazım suzim yarım kase yeme sakın
bana kalsa ben 2 kasede yerim
yeni evlendiğimiz sıralar eşim fındık alırdı
saklardı yaa ben bioturuşta yarım kilo fındık yiyebilirim
sakla derdim eşime :27:

bende yarın yapacam ıspanak salatası

ahanda bundan
Bulgurlu Ispanak Salatası - Nefis Yemek Tarifleri
hepiniz degerlisiniz tatlim :16: hepiniziin ayri yeri var kalbimde :54:
Offfhh cok gecccc

Canim bukadar haksizlik yapmaa..bicocgumuz destek ariyoruz ve buradayiz birlikte veririrz ins sadece iste, istikrarli ol paylasimda bulun yeter

Tesekkürler ablasii:16:

Oooo hadi bakalim :46:toparlan tabi bize kötü örnek olucaksin yoksa;)

Slm hosgeldin cnm

Ben denegelersem abartmadan yiyorum

Afiyet olsun guzel menu;)

Olur arada böyle ;)

Ins bu hafta iyi sonuc alirsin...en azindan dinlenmeye calis grip icin..bende diyete yogunlastigimda illa bir grip olurum acaba az yedigimiz icin mi bilmiyorum..yeme duzenini degistirme bence aynen devam ,,tebrikler ama iste corbani tavuk suyuna corba fln tercih et iyi gelir birde extra dinlen lütfen:16:

Ilk etapta bende cok az diye dusundum de dun aksami hatirlatinca :))) iyi yapmissin canim cuma iyi sonuc alirsin ins

Offf götürdüm tabiiiiii biz hem tatli hem tuzlu yapariz..ikisde cok lezzetli olmus bugun sadece asure yedim baska birsey yemedim:77::77::77:

Mac cok guzeldi yenildiler :) ama dedigim gibi bizimkiler 12 yasinda kendilerinden 3 yas buyukler bir kafadan daha buyukler bizim cocuklardan uzun süre öndeydiler son anda az bi farkla yenildiler..birde bizim takimizda ki cocuklar 2 lisansli baska takimlardada oynuyorlar o yuzden 6 kisiydik digerleri 12 hic dinlenmeden oynadilar..eksiklerimiz olmasaydi :))) yenerdik ama bu lig onemli degil bizim icin antremen niteliginde oynuyorlar buyuklerle

Canim bildigim kavrulmamis badem diyette kullaniliyor ara ogunlerde findigi bilmiyorum yenebilir belki faydali yag var sonucta ama 1 kase cok olabilir ve kavrulmamis olmali

:128::128:
götürdün asureleri desene :9: ben daha siftah yapamadim :9: olsun eglenmis oldular cocuklar :13:
ama dün yemedim ve yarim kilo artidayim acaba ondanmi :25:
Hosbulduk canim. Hastaymissin gecmis olsun
cok sagol canim :38:
günaydın arkadaşlar 2 haftadır çok yoğun çalışmaktan başımı kaldıramıyorum son maydonozlu limonlu su maceramdan sonra yemeye dadandım bugün gözlerimi kapayarak tartıya çıktım çok şükür kilo almadan atlatmışım.yoğunluk bugünden sonra azalacağı için sizlerle daha fazla vakit geçirebileceğim çok mutluyum
günaydin canim :54:
Günaydın canlarim
Dünku yediklerimi yazmiycam çünkü yedim yedim yedim
Kendimi kötü hissediyorum
Neyse ins bugun tutarim kendimi.bugun detoks gunum
Makarna detoksunu seviyorum yaaa
makarna detoksu ne ki :30: amanennn :52:
günaydın kızlarrrr :3::3:
yarın cumaa ve ben +yım sanki çok korkuyorumm :18:
günaydin bebisim :16: bugün ispanak ye :34:
menün her zamankş gibi güzel. Yarın güzel sonuç görüceksin.

Afiyet olsun canım güzelmiş.

Ah Suzim ah, ne gelirse bu herkesi düşünmekten geliyor zaten, sıkma canını, herşey olup geçiyor ömür gidiyor, bak kaç yaşına geldik, Allah a dua edelim gelen gün hayırla gelsin.
Canım fındık-fıstığı abartma lütfen 10 tane falan ye, bu hafta vermiş olursun, haftaya gelir.

Geçmiş olsun canım.

Jillian tavsiye ederim.

Makarna detoksu ne olaki?:26::26:
dogru diyorsun fadimem ömrümüz kosusturmakla geciyor kendimiz icin ne yapabiliyoruz ki :31:
tamam fadimem dikkat edeyim :17:
günaydın kızlarr,
günaydin :16:
günaydın fadime ablacım ben çok gerginim ya napsam da bişey gitmiyor artık napcağımı bilmiyorum akşam 1 saat kadar yürüyüşte yapıyorum :26: ve eminim bundan +dayım :18:
bugün dikkat et kuzu :16:
Günaydınnn Kızlarrrr:16:
günaydin canim :16:
günaydın diyet kardeşliği
günaydin diyet arkadasim :16:
günaydııın :16:
güzel bir gün olsun insallahh:16:
bugün de baş ağrısı ile uyandıımm:52:
artık delirmek üzereyiiim:52:
:ssz::ssz:
neyse Rabbim beterinden korusun :26:

suzim geçmiş olsun canım:45:
alıntı yapmadım kızlar kusura bakmayın
sayfalar çokdu :34:

yarın cuma haydi hayırlısı :16:
ve yeni gelen kızlar hoşgeldiniiz :34:
gecmis olsun ballim ya :5: sagol :38:

Gecmis olsun

Günaydin kizlarrr

Ins degilsindir

canim ben taze migren hastasıyım :5:
benim için herşey çok yeni bu hastalık hakkında bilgim yok:26: internetten bakıyirum....
bazen hafif ağrı olup geçiyor bazen o hafif ağrı migrenin sinyali oluyor felann filaaann:36:
amaan öyle işte canım ya :ssz:
daha alışamadık birbirimize :ssz:
aslında anlaşamıyoruz ayrılalım :ssz:
diyorum ama dinlemiyoo :57:
çok sağol canım:54:

günaydın kızlar. eskilerden kim var bilmiyorum bebeğime kavuşmama az kaldı bende şiştikce şiştim bu arada allah kısmet ederse 16 aralıkta sezeryanla doğum yapcam.sonra bir kırkımız çıksın hemen dönicem aranıza yakında yuvarlancam valla.

ben varım
demirbaş :27:
az kalmış doğumuna
bekliyoruz canım seni hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Dünkü Menüm

Kahvaltım

1 dilim çavdar ekmeği
1 domates-salatalık
roka-maydonoz
1 kk peynir
4 zeytin
1 fincan şekersiz çay

Ara bir fincan şekersiz nescafe

Öğlen
1kase mercimek Çorbası
Salata

Ara bir fincan yeşil çay 2 kuru kayısı

Akşam

Haşlanmış tavuk göğsü
Salata

İtiraf : Öğleden sonra dayanamayıp bitane albeniyi hüplettim:18::18::18:

Kızlar bu arada dün spor salonuyla görüşmem vardı . Kayıtımı yaptırdım. Kız heryerimi ölçtü biçti tartı vücut yagıma baktı kötü durumda değilsin dedi.İyinin biraz üstüne çıkmışşın dedi biaz bunu tekrar iyi yapıcaz dedi. Öyle çok kafama takıcak bişeyin olmadıgını söyledi vucut yagımda ortalamayı aşmadı valla sevindimm. Bugün başlıyorumm :16::16:

canim ben taze migren hastasıyım :5:
benim için herşey çok yeni bu hastalık hakkında bilgim yok:26: internetten bakıyirum....
bazen hafif ağrı olup geçiyor bazen o hafif ağrı migrenin sinyali oluyor felann filaaann:36:
amaan öyle işte canım ya :ssz:
daha alışamadık birbirimize :ssz:
aslında anlaşamıyoruz ayrılalım :ssz:
diyorum ama dinlemiyoo :57:
çok sağol canım:54:

canım bu tarifi bir dene bence faydası olur belki
Limonlu Türk Kahvesi - Nefis Yemek Tarifleri

nazugur
bebğini sağlıkla kucağına al inşallah canim :16:

mineeee:47: yiyosan bi kase ye aşureni hanım hanımcık benim canimı sıkmaaa:47: o na göre :51:

suziii bizi unutmazsın demi hollywood a gidince:5::37:
bak oralara geldiysen bizimde katkimiz var unutmab:57:
ödül felan alırken " 70 79 topiğindeki arkadaşlarıma vee özelliklede ordaki dünyalar tatlısı, güzell, zarif, kibar, alımlı, nazik, mütevazi ... arkadaşım balkaymağıma katkılarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim :42:" demeyi unutma :20:

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
Kaç gündür uğrayamadım. Aklım burda. Okul da işler yoğun . Ev de gelen giden eksik olmuyor. Hala gripim. İnatla diyetet devam ediyorum.Kızlar bu hafta güzel spor yaptım. hiç tartılılmadım. cumayı iple çekiyorum.İnşallah yarın öğleden sonra uğrarım azcık kaynatırız.hepinizi öpüyom hoşcakalın
Menüm:
Sabah.: haşlanmış yumurta,domates,salatalık,peynir,roka,tere,1 dilim tam tahıllı ekmek yeşil çay
Ara: 1 avuç karışık cerez
Öğle: az çorba 1 dilim cavdar ekmeği
Ara: yarım porsiyon yalancı profoktörol(misafirim vardı)
Akşam: ızgara tavuk,salata 1 dilim ekmek
Spor: 40 dak. yürüyüş
Su:2,5 -3 fincan yeşil çay

menü güzel:46::46:profoktörol ne:26::26:
affiyet olsun tatlim güzel menün :nazar: ama birsey sormadan gecemiycem :1: mercimek yemegi bittimi icin disin mercimek oldu :1:
bitti canım çok şükür:9::9::9:ya evde 2 kişiyiz ama 10 kişilik yemek yapıyorum.atmaya da kıyamıyorum.ya dondurucuya atıyorum ya da kaç gün yiyorumm:27::27:
isarkadasdan bana atladi grip off 3 gün sonra nisan :2:nisanda sümüklü görümce olcem :37:
kizlar ben simdiden oglumla yatmaya gidiyorum :ssz:cok halsizim insallah ona atlamaz :5:
zeynepede gecmis olsun diycekdim oda grip olmus beraber cabucakcana atlatiriz insallah cocuklarimiza bulasmadan :ssz:
yarin yeni birgünle görüsürüz insallah öptüm :54:
geçmiş olsun canım dikkat et kendineee:31::31:
Günaydinnn güzel bayanlarrr:80::71:
Sporumu yaptim dusumu aldim :122::124::12:
yumurtalarimda pisiyor guzel bir yumurta salatasi yapicam kendimeee:56:
oh misssss:56:

Dünkü Menüm

Kahvaltım

1 dilim çavdar ekmeği
1 domates-salatalık
roka-maydonoz
1 kk peynir
4 zeytin
1 fincan şekersiz çay

Ara bir fincan şekersiz nescafe

Öğlen
1kase mercimek Çorbası
Salata

Ara bir fincan yeşil çay 2 kuru kayısı

Akşam

Haşlanmış tavuk göğsü
Salata

İtiraf : Öğleden sonra dayanamayıp bitane albeniyi hüplettim:18::18::18:

Kızlar bu arada dün spor salonuyla görüşmem vardı . Kayıtımı yaptırdım. Kız heryerimi ölçtü biçti tartı vücut yagıma baktı kötü durumda değilsin dedi.İyinin biraz üstüne çıkmışşın dedi biaz bunu tekrar iyi yapıcaz dedi. Öyle çok kafama takıcak bişeyin olmadıgını söyledi vucut yagımda ortalamayı aşmadı valla sevindimm. Bugün başlıyorumm :16::16:

tebrik ederim,ben de spora bi başlayamadım yaa:31:yan apartmanın alt katında spor salonu var bir kere inmedim:27::27:
menü de güzel:46::46:albeniyi görmedim ben nerde:52:

Back
X