70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah (9 da)
3 dilimlik ekmek hamurundan hazırlanmış peynir böreği yedim :17:(sınıftaki cocuklardan bırının dogum gunuydu)
haliyle yaş pasta da geldi çilekli çikolatalı hemde :27: koca bir dilimin oldugu tabağı bana hazırlamıslar...yemedim tabiki o koca dilimi:20: ama çocuğum da öğretmenim yemedı dıye dusunmesin diye (hiç canım istemese de :33: ) 2 çatall aldım.

ara: 1 mandalin

öğlen (2 de )
1 yemek kaşıgı kıyma ile 1 yumurtayı tavada yagsız yaptım
1 dilim ekmek
yarım portakal

akşam (7 de )
3 y.k karadeniz usulü sasulye diblesi

(börekden dolayı ekmek çok kacmıs oldu bugün üzgünümmm ) yarın daha dikkatli olacagım söz :kkk::kkk:
:16:

sabah (9 da)
3 dilimlik ekmek hamurundan hazırlanmış peynir böreği yedim :17:(sınıftaki cocuklardan bırının dogum gunuydu)
haliyle yaş pasta da geldi çilekli çikolatalı hemde :27: koca bir dilimin oldugu tabağı bana hazırlamıslar...yemedim tabiki o koca dilimi:20: ama çocuğum da öğretmenim yemedı dıye dusunmesin diye (hiç canım istemese de :33: ) 2 çatall aldım.

öğlen (2 de )
1 dilim ekmek
yarım portakal

akşam (7 de )

(börekden dolayı ekmek çok kacmıs oldu bugün üzgünümmm ) yarın daha dikkatli olacagım söz :kkk::kkk:

Haaa anneciğimin yaptıgı çok lezzetlı bır ıspanak salatası vardı oğlen onu yazmayı unutmusum :) hayatımda ılk kez çig çig ıspanak yedım :9:

Haklısın canım, zaten bir göbek oldu son zamanlarda inanamıyorum kendime:17::17:Ben de acaip severim aşureyi pazar yapacağız.
bende çok göbeklendim ablacım yaaa
regl olmasam bebek var diycem valla
kizlar benim bi arkadasim var kendisi kuafor, bende calistigim icin kuafor salonuna gidemiyorum arkadas evime geliyor. arkadasin gecen ay dugunu vardi ve kiz rejime girmis 3 ayda 10 kilo vermis gorunce agzim acik kaldi :36: nasil yaptin rejimini dedim. ben 2 gun yapiyom 3.gun bozuyom falan dedim. kendisi hafta ici normal rejimini uygulamis yediklerine dikkat etmis ama hafta sonu istedigini yemis ( tabi cok ta abartmamis ) bu sekilde kilo vermis. bende mi boyle yapsam acaba belki bi sonuc alabilirim.:42::42:
2 sene önce bende öyle kilo verdim
kısa sürede veremedim ama haftaiçi dikkat ediyordum
yani cıslarım oluyordu yine ama mesela pilav, makarna onları unutmuştum tamamen haftasonuda yiyordum 58e kadar düşmüştüm ama tatil girince geri geldi kilolar :ssz:
ayyy minem :26::26::26: niye :19: :40:böyle yaptin bana :43:

kizlar cok yogun bir gün gecirdim hala daha dinlenemedim daha dogru dürüst sanki diken üstündeyim gün cok cabuk geciyor bi bakmissin aksam olmus bile :ssz:
bugün yediklerimde cok vasattin itiraf ediyorum :ssz: sabah sütlü kornflaks yedim öglen 1 dilim pasta (isarkadasinin ikrami)
aksam kabakli menemen 1 dilim ekmek ile
o degilde kizlar ben bu hafta aksamlari hep 1 kaseye yarim kase findik yarim kase badem karistirip 1 kase hergün yedim ama aksam baska kacamaklar yapasim gelmedi hem birde 2-3 gün icinde 300 gramm verdim yani sanki bu findik bademler bize kilo yapmiyormu acaba :44:
betül iyi niyetli geldi dedin yaa suzim tüstüm işte ona
bizde iyi niyetli değilmiyiz diye
aamaaaaa takıldım suzim ciddi değildim sakın ciddeiye alma okiii :40:

buarada o fındık ve badem nasıl kilo yapar hemde
10 tane falan yenmesi lazım suzim yarım kase yeme sakın
bana kalsa ben 2 kasede yerim
yeni evlendiğimiz sıralar eşim fındık alırdı
saklardı yaa ben bioturuşta yarım kilo fındık yiyebilirim
sakla derdim eşime :27:
Haaa anneciğimin yaptıgı çok lezzetlı bır ıspanak salatası vardı oğlen onu yazmayı unutmusum :) hayatımda ılk kez çig çig ıspanak yedım :9:
bende yarın yapacam ıspanak salatası

ahanda bundan
Bulgurlu Ispanak Salatası - Nefis Yemek Tarifleri

300 gr aşure 426 kalori imiş.
2 kase aşure= 1 porsiyon adana kebap
gençlik tuzağa düşmeyin bugünnn:1::1:

Offfhh cok gecccc

sevgili arkadaşlar,

lütfen lüttfeenn beni de aranıza alın:25: ben zavallı, iradesiz, acınası biriyim. insan iki yıl içinde 15 kilo alır mı, ben aldım. bunun son 4 kilosu dört ay içinde alındı:50: 26 yaşındayım. boyum 1.60, 73 kiloyum. bütün diyet çabalarım en fazla 4 gün sürdü, diyet yapmayayım o psikolojiye girmeyeyim, yediklerimi azaltayım diyorum o da olmuyor. Lütfen bana da destek olun, yardımcı olun kötü görüntüden ziyade sağlık sorunlarımın başladığını hissediyorum:25::25::25:

Canim bukadar haksizlik yapmaa..bicocgumuz destek ariyoruz ve buradayiz birlikte veririrz ins sadece iste, istikrarli ol paylasimda bulun yeter

Maşallah oğluşuna:46::46::46:

Günaydınnn:54:

Kepek ekmeği yerine çavdar+tam tahıllı+light ekmek tüketebilirsin canım, kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş. Menün güzelmiş afiyet olsun.

Tesekkürler ablasii:16:

günaydııınn:3:
güzel bir gün olsun inşallahhh:16:
tartıldııımm:52: eger kalan iki günü iyi geçirirsem süpriz yapabiliriim :23: ay inşallahhh :52:

Oooo hadi bakalim :46:toparlan tabi bize kötü örnek olucaksin yoksa;)

Slm kizlar
Aylardir sizi ziyaretci okarak okudum durdum.evde bilg yok.sonunda bi tel aldimda size yaziyorum
Nerden baslasam bilmiyorum.uni doneminde 46-48 kiloydum.gecirdigim troit-hormon problemleri yuzunden bir yilds 18 kilo aldim evlendim kizimdan sonrada hic veremedim 1 kilo verdiysem 2 geri aldim boyum cok kisa kilom 71 kusur yasim 28.diyetisyene gidiyorum ama dogru duzgun yspmiyorum .cok mutsuzum bu kis tum kilolarimi ysza kadar verip artik citir olmak istiyorum
Sükürler olsun artik hormonlarim düzeldi.artik gercekten zayiflamak istiyorum
Nolur destek olun bana

Slm hosgeldin cnm

Kızlar diyetteyken makarna yiyomusunuz ?

Ben denegelersem abartmadan yiyorum

hosgeldin canim, merak etme insan burda motive oluyo ins cabucak hep birlikte bu fazlaliklardan kurtulucaz

herkese merhabalar,
bugunku menum
Sabah : yarim tost kepekli ekmekle yapilmis + yarim bardakta sut
ara : kahve + 10 tane findik
oglen : brokoli satalasi yogurtlu + 3 yk makarna
ara : 2 tane biskuit yulafli + kahve
aksam : brokoli salatasi + corba

Afiyet olsun guzel menu;)

slm kızlar
sabah kahvaltı yapamadım anlıcanız bugün vasat geçti 1 simitle günü geçiştirdim bugün misafirler vardı onlara bişey hazırlama derkene aç kaldım :( daha anca yemek yiycem oda salata pilav affedin beni ya :43::43:

Olur arada böyle ;)

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
Kaç gündür uğrayamadım. Aklım burda. Okul da işler yoğun . Ev de gelen giden eksik olmuyor. Hala gripim. İnatla diyetet devam ediyorum.Kızlar bu hafta güzel spor yaptım. hiç tartılılmadım. cumayı iple çekiyorum.İnşallah yarın öğleden sonra uğrarım azcık kaynatırız.hepinizi öpüyom hoşcakalın
Menüm:
Sabah.: haşlanmış yumurta,domates,salatalık,peynir,roka,tere,1 dilim tam tahıllı ekmek yeşil çay
Ara: 1 avuç karışık cerez
Öğle: az çorba 1 dilim cavdar ekmeği
Ara: yarım porsiyon yalancı profoktörol(misafirim vardı)
Akşam: ızgara tavuk,salata 1 dilim ekmek
Spor: 40 dak. yürüyüş
Su:2,5 -3 fincan yeşil çay

Ins bu hafta iyi sonuc alirsin...en azindan dinlenmeye calis grip icin..bende diyete yogunlastigimda illa bir grip olurum acaba az yedigimiz icin mi bilmiyorum..yeme duzenini degistirme bence aynen devam ,,tebrikler ama iste corbani tavuk suyuna corba fln tercih et iyi gelir birde extra dinlen lütfen:16:

Bugunku menumu sunarim:42:

sabah
dun aksam cok kacirdigim icin sabah bisey yemek istemedimm

Ilk etapta bende cok az diye dusundum de dun aksami hatirlatinca :))) iyi yapmissin canim cuma iyi sonuc alirsin ins

götürdünmü asureleri :1:

baya yogun bi gün gecirmissin mac nasil bitti :34:

kizlar cok yogun bir gün gecirdim hala daha dinlenemedim daha dogru dürüst sanki diken üstündeyim gün cok cabuk geciyor bi bakmissin aksam olmus bile :ssz:
bugün yediklerimde cok vasattin itiraf ediyorum :ssz: sabah sütlü kornflaks yedim öglen 1 dilim pasta (isarkadasinin ikrami)
o degilde kizlar ben bu hafta aksamlari hep 1 kaseye yarim kase findik yarim kase badem karistirip 1 kase hergün yedim ama aksam baska kacamaklar yapasim gelmedi hem birde 2-3 gün icinde 300 gramm verdim yani sanki bu findik bademler bize kilo yapmiyormu acaba :44:

Offf götürdüm tabiiiiii biz hem tatli hem tuzlu yapariz..ikisde cok lezzetli olmus bugun sadece asure yedim baska birsey yemedim:77::77::77:

Mac cok guzeldi yenildiler :) ama dedigim gibi bizimkiler 12 yasinda kendilerinden 3 yas buyukler bir kafadan daha buyukler bizim cocuklardan uzun süre öndeydiler son anda az bi farkla yenildiler..birde bizim takimizda ki cocuklar 2 lisansli baska takimlardada oynuyorlar o yuzden 6 kisiydik digerleri 12 hic dinlenmeden oynadilar..eksiklerimiz olmasaydi :))) yenerdik ama bu lig onemli degil bizim icin antremen niteliginde oynuyorlar buyuklerle

Canim bildigim kavrulmamis badem diyette kullaniliyor ara ogunlerde findigi bilmiyorum yenebilir belki faydali yag var sonucta ama 1 kase cok olabilir ve kavrulmamis olmali

sabah (9 da)

öğlen (2 de )
1 dilim ekmek
yarım portakal

akşam (7 de )

:128::128:

yani cıslarım oluyordu yine ama mesela pilav, makarna onları unutmuştum tamamen haftasonuda yiyordum 58e kadar düşmüştüm ama tatil girince geri geldi kilolar :ssz:

ahanda bundan

bu tarıf de cok guzel gorunuyor... ama bızımkınde bulgur yoktu maydanoz taze sogan sarımsak nar ve mısır :)) vee tabıkı benım roka sandıgım ıspanaklar vardı ıcınde :)))

bende balkaymak ve fadime gibi düsünüyorum betül sade formelite olsun evlilik dügünden sonra evleri birlestirseniz :26:

betülüm sIkma canini hersey olacagina varir :16:
hay allah hayirdir gözüm seyriyor :53:

ama ama :26: az kalmis tatlim zaman cabuk geciyor bunlarda gelip gecer :16:

ata mi bindin :26:

tebrikler canim :46::nazar:

en iyisi yaptinmi arka arkaya yapcan :1: hadi ozaman hemen zayiflamaya basladi ikinci bebis yapana kadar :52:

pilavini yememissin ekmeginide yemediysen okada etki etmez diye düsünüyordum :26:

nediycemmi bilemedim ata binip spor yaptigina mi sevineyim aksam aksam hamburger menüsü yedigine mi üzüleyim bilemedim :1:

demek dogru yoldayiz :23:devam :29:

götürdünmü asureleri :1:

baya yogun bi gün gecirmissin mac nasil bitti :34:

aksamla öglen degisse süper bi menü ama böylede iyi affiyet olsun canim :34:

gel canim hosgeldin :3:

hadi bakalim :34:

kafam okadar dolu ki fadimem su kafamin ici bos alsa da artik birde kendime zaman ayirabilsem bosalirmi sence :59:

hadi insallah ballim :23:

hosgeldin canim :3:

ayyy minem :26::26::26: niye :19: :40:böyle yaptin bana :43:

arada kaciyor da kacmasa bende daha iyi tabii :17:

:54::16:

iyi canim affiyet olsun :34:

buda iyiymis :9::9::9:

40 gün canim 40 gün :52: ondan sonra tadini hatirlamiyormussun :52:

:30:

ana yine seyriyor kizlar bu göz neden seyrer kalp gibi atiyo :53:

bi ara onu bende denedim ama cumadan basladim pazartesine kadar yedim :30: öyle böyle degil döngü gibiydin verdigimi aldim aldigimi verdim :37:

bende giremedim bugün isyerinden :ssz: off ki ne off :ssz: kim benmi :77::78:

bugün menün biraz tuhaf gibi canim normalde cok begenirim örnek menü gibidir senin menüler :44:

Hosbulduk canim. Hastaymissin gecmis olsun

Offfhh cok gecccc

Canim bukadar haksizlik yapmaa..bicocgumuz destek ariyoruz ve buradayiz birlikte veririrz ins sadece iste, istikrarli ol paylasimda bulun yeter

Tesekkürler ablasii:16:

Oooo hadi bakalim :46:toparlan tabi bize kötü örnek olucaksin yoksa;)

Slm hosgeldin cnm

Ben denegelersem abartmadan yiyorum

Afiyet olsun guzel menu;)

Olur arada böyle ;)

Ins bu hafta iyi sonuc alirsin...en azindan dinlenmeye calis grip icin..bende diyete yogunlastigimda illa bir grip olurum acaba az yedigimiz icin mi bilmiyorum..yeme duzenini degistirme bence aynen devam ,,tebrikler ama iste corbani tavuk suyuna corba fln tercih et iyi gelir birde extra dinlen lütfen:16:

Ilk etapta bende cok az diye dusundum de dun aksami hatirlatinca :))) iyi yapmissin canim cuma iyi sonuc alirsin ins

Offf götürdüm tabiiiiii biz hem tatli hem tuzlu yapariz..ikisde cok lezzetli olmus bugun sadece asure yedim baska birsey yemedim:77::77::77:

Mac cok guzeldi yenildiler :) ama dedigim gibi bizimkiler 12 yasinda kendilerinden 3 yas buyukler bir kafadan daha buyukler bizim cocuklardan uzun süre öndeydiler son anda az bi farkla yenildiler..birde bizim takimizda ki cocuklar 2 lisansli baska takimlardada oynuyorlar o yuzden 6 kisiydik digerleri 12 hic dinlenmeden oynadilar..eksiklerimiz olmasaydi :))) yenerdik ama bu lig onemli degil bizim icin antremen niteliginde oynuyorlar buyuklerle

Canim bildigim kavrulmamis badem diyette kullaniliyor ara ogunlerde findigi bilmiyorum yenebilir belki faydali yag var sonucta ama 1 kase cok olabilir ve kavrulmamis olmali

:128::128:
Hosbulduk canim

günaydın arkadaşlar 2 haftadır çok yoğun çalışmaktan başımı kaldıramıyorum son maydonozlu limonlu su maceramdan sonra yemeye dadandım bugün gözlerimi kapayarak tartıya çıktım çok şükür kilo almadan atlatmışım.yoğunluk bugünden sonra azalacağı için sizlerle daha fazla vakit geçirebileceğim çok mutluyum

Günaydın canlarim
Dünku yediklerimi yazmiycam çünkü yedim yedim yedim
Kendimi kötü hissediyorum
Neyse ins bugun tutarim kendimi.bugun detoks gunum
Makarna detoksunu seviyorum yaaa

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
Kaç gündür uğrayamadım. Aklım burda. Okul da işler yoğun . Ev de gelen giden eksik olmuyor. Hala gripim. İnatla diyetet devam ediyorum.Kızlar bu hafta güzel spor yaptım. hiç tartılılmadım. cumayı iple çekiyorum.İnşallah yarın öğleden sonra uğrarım azcık kaynatırız.hepinizi öpüyom hoşcakalın
Menüm:
Sabah.: haşlanmış yumurta,domates,salatalık,peynir,roka,tere,1 dilim tam tahıllı ekmek yeşil çay
Ara: 1 avuç karışık cerez
Öğle: az çorba 1 dilim cavdar ekmeği
Ara: yarım porsiyon yalancı profoktörol(misafirim vardı)
Akşam: ızgara tavuk,salata 1 dilim ekmek
Spor: 40 dak. yürüyüş
Su:2,5 -3 fincan yeşil çay
menün her zamankş gibi güzel. Yarın güzel sonuç görüceksin.

Bugunku menumu sunarim:42:

sabah

Eki Görüntüle 860254 Eki Görüntüle 860255

salata ve biraz kasar peyniri.olmazsa olmazim sutlu filtre kahvem:34:

ogle

Eki Görüntüle 860259

ogle yemeginin fotografini cekmemisim.mercimek yemegi fotograftakinden yarim kepce daha azdi.yani toplamda 1,5 kepce mercimek yemegi,salata ve 1 elma

ara
yesilcay

aksam

Eki Görüntüle 860267 Eki Görüntüle 860268
4-5 adet haslanmis karnibahar,dereotlu ve yogurtlu yemegim ve salata

simdi elmali tarcinli cay iciyorum,icine de bal koydum.sifa olsun:34:

Afiyet olsun canım güzelmiş.

bende balkaymak ve fadime gibi düsünüyorum betül sade formelite olsun evlilik dügünden sonra evleri birlestirseniz :26:

kafam okadar dolu ki fadimem su kafamin ici bos alsa da artik birde kendime zaman ayirabilsem bosalirmi sence :59:

hadi insallah ballim :23:

Ah Suzim ah, ne gelirse bu herkesi düşünmekten geliyor zaten, sıkma canını, herşey olup geçiyor ömür gidiyor, bak kaç yaşına geldik, Allah a dua edelim gelen gün hayırla gelsin.
Canım fındık-fıstığı abartma lütfen 10 tane falan ye, bu hafta vermiş olursun, haftaya gelir.

isarkadasdan bana atladi grip off 3 gün sonra nisan :2:nisanda sümüklü görümce olcem :37:
kizlar ben simdiden oglumla yatmaya gidiyorum :ssz:cok halsizim insallah ona atlamaz :5:
zeynepede gecmis olsun diycekdim oda grip olmus beraber cabucakcana atlatiriz insallah cocuklarimiza bulasmadan :ssz:
yarin yeni birgünle görüsürüz insallah öptüm :54:
Geçmiş olsun canım.

ahanda bundan
Değişikmiş çiğ ıspanak hiç yemedim, bilemedim:26::26::26:Güzel gözüküyor ama.

kızlar bende göbekten yana muzdaribim neler yapıyorsunuz göbek için
Jillian tavsiye ederim.

Günaydın canlarim
Dünku yediklerimi yazmiycam çünkü yedim yedim yedim
Kendimi kötü hissediyorum
Neyse ins bugun tutarim kendimi.bugun detoks gunum
Makarna detoksunu seviyorum yaaa
Makarna detoksu ne olaki?:26::26:

günaydın kızlarr,
cumaya son 1 gece, keyifler yerindedir umarım.:54::54::54::54:

günaydın fadime ablacım ben çok gerginim ya napsam da bişey gitmiyor artık napcağımı bilmiyorum akşam 1 saat kadar yürüyüşte yapıyorum :26: ve eminim bundan +dayım :18:

[sıze=3]bugunku menumu sunarim:42:

Sabah
[/sıze]

Eki Görüntüle 860254 Eki Görüntüle 860255

[sıze=3]salata ve biraz kasar peyniri.olmazsa olmazim sutlu filtre kahvem:34:

Ogle

[/sıze]
Eki Görüntüle 860259
[sıze=3]
ogle yemeginin fotografini cekmemisim.mercimek yemegi fotograftakinden yarim kepce daha azdi.yani toplamda 1,5 kepce mercimek yemegi,salata ve 1 elma

ara
yesilcay

aksam
[/sıze]

Eki Görüntüle 860267 Eki Görüntüle 860268
[sıze=3]4-5 adet haslanmis karnibahar,dereotlu ve yogurtlu yemegim ve salata

simdi elmali tarcinli cay iciyorum,icine de bal koydum.sifa olsun:34:

[/sıze]

menün süper özellikle akşam yemeği

günaydııın :16:
güzel bir gün olsun insallahh:16:
bugün de baş ağrısı ile uyandıımm:52:
artık delirmek üzereyiiim:52:
:ssz::ssz:
neyse Rabbim beterinden korusun :26:

minecim amiin canım Rabbim başka ayrılık vermesin :31:
suzim geçmiş olsun canım:45:
alıntı yapmadım kızlar kusura bakmayın
sayfalar çokdu :34:

yarın cuma haydi hayırlısı :16:
ve yeni gelen kızlar hoşgeldiniiz :34:

Son düzenleme:
menün her zamankş gibi güzel. Yarın güzel sonuç görüceksin.

Afiyet olsun canım güzelmiş.

Ah Suzim ah, ne gelirse bu herkesi düşünmekten geliyor zaten, sıkma canını, herşey olup geçiyor ömür gidiyor, bak kaç yaşına geldik, Allah a dua edelim gelen gün hayırla gelsin.
Canım fındık-fıstığı abartma lütfen 10 tane falan ye, bu hafta vermiş olursun, haftaya gelir.

Geçmiş olsun canım.

Değişikmiş çiğ ıspanak hiç yemedim, bilemedim:26::26::26:Güzel gözüküyor ama.

Jillian tavsiye ederim.

Makarna detoksu ne olaki?:26::26:

Abla ben diyetisyene gidiyorum. İsinde cok iyi bir kadin. Sende kayserideydin yanlis bilmiyosam. Kadin kayserinin en iyisi ama bende is yok ki.makarna detoksu vucut kilo vrmeyi yavaslattigi veya kilo verme durunca haftada 2 gun yapilan detoks. Makarnanin en buyuk ozelligi odem atmasiymis. Ancak detoksta hayvansal hicbisey yok(sut,yogurt,et,tavuk,balik vs)gecen haftalarda yaptim gercekten ise yariyo.
Soyle yapiliyo

Sabah 2 porsiyon meyve
Öglen bol salata(yagsiz)+1 kupa makarna(salcali-baharatli vs)
Ara 2 porsiyon meyve
Aksam öglenin aynisini yiyosun
Ara 2 porsiyon meyve
Gün icinde enaz 2 lt su ve 2 tatli kasigi sivi yag (yemeklere katarak) alma zorunlulugu var

Yanliz haftada sadece 2 gun yapiyosun.eger kilo verme normale donmusse diger haftalarda yapmiyosun
Bidesebze detoksu var eger kilo vermem yavassa 1.hafta 2 gun makarna,2.hafta 2 gun sebze detoksu yapiyorum

Back
X