oh oh hamarat hanımların hali belli, biz de aşure yaptık canım, onun yorgunluğu vardı.
Ohooo jilian yapsan hic kiprasamiycan desene
Hadi bekliyoruzzz
ya sorma yemesi olmasa iyi de, işte yapınca da yeniyor
iyi fikirmiş canım, ama apartmanda olunca sıkıntı yaratabilir, annemlere gidince yapsam olur ama sağolasın. Sen en iyisi her sabah yaz buraya da hatırlayalım.
Vaay harikasin canim yaaaaa.keske bole olabilsem daha ne isterim......herkesten çok güzel tepki aldım bakalım sizler de beğenecek misiniz kızlar
Eki Görüntüle 864179 Eki Görüntüle 864176
insülin direncinin olması kötü bende şüpheleniyorum belirtileri neler canım? aklım fikrim yemekte benim yaaahoşbuldum umaycım hakikaten dur deme zamanı benim için 80 i bile gördüm tok haldedaha bekarım kaldı ki çoooktan zamanı geldi de geçiyor bile bunun farkındayım ama uygulamada zayıfım işte halbuki daha önce 22 kilo verip 1.5 yıl da koruyabilen biri olarak çevremdeki kilolu bir çok insana önce örnek,sonra da onlara yardımcı olmuştum bu konuda ve başta annem dahil en yakın iki arkadaşım da 20 şer kilonun üzerinde verdiler..hep birbirimize destek olduk kilo almaya başlayınca da annem ile birlikte aldım şimdi tekrar dikkat etmeye karar verdik ama ayrı illerde yaşıyoruz annem arada bir yanıma gelip kalıyor biraz..annem de hipotiroid, bende de insülün direnci mevcut maalesef
canım neler neler hemdeest. canım elbette bizdede sorunlar oluyor
ama rabbim betrtinden korusun
cok zor minecim cook yani nasıl bir zaman bu anlamıyorumneler oluyor neler..
hoşgeldin canımkizlar kusura bakmayin giremedim birturlu kkye
oncelikle trde herkes sok gecirdi tebrik ettiler azmimden oturu
gelememe nedenime gelince trye gittik cocuklar aninda hava degisimi oldugu icin hasta oldular gittigimden pek bisey anlamadim yani kac kere hastaneye gittik hatirlamiyorum bile ogluma antibiyotik kizima Serum verdiler malesef ikiside iylesemedi gelene Kadar bide butun aksilikler ust uste geldi 8 37de havaalanindaydimama 10 25deki ucaga yetisemedim ilk defa Sabiha gokceni okadar kalabalik gordum duyuyorum anonsu son cikisa gelin diyolar ama yok yetisemedik ucagi goruyorum orda ama kapilari kapali diye almadilar sonra kabus basladi tabi okadar cok ugrastirdilarki Ucak buraya geldi ben hala havaalaninda islemleri halletmeye calisiyodum en sonunda ertesi gune tekrar bilet aldik hayirlisiyla geldik ama cocuklar hastaydilarya burdada gecnedi burdada doktora tekrar gittik ve oglum bogaz iltihabi kizim Kulak iltihabi olmus oksurukleride cok uzun sure devam etti ama allaha sukure iylestiler sonunda
sizde neler var herkes iyidir umarim
lisedeyim, hemde meslek lisesindeyim ama ben çok derse girmiyorum branşım rehberlik ama hep sorun var bizdedeSende mi lise ögretmenisin,,offf sabirlisindir o zaman öyle olmak zorundasin hele bide normal lisedeysen ..allah kolaylik versin
patlıcanın tarifi alsakKizlar meydani bos bulmusken az anlatayim
Ay bir patlican yemegi yaptimmuhtesem o,mus..hanidir yapmak istiyordum bugun yapabildim.. Aslinda galiba tarifi turturamadim ama yinede cok guzel oldu..közleyip yaptim kirmizi biberle fln
Guzeldi yani
Menüm
Sabah
1 dilim ekmek, sahanda yumurta, 1 kk peynir,1 zeytin, birkac dilim salata, maydanoz
Ara 1 kahve , 1 dilim elmali kek
Aksam 2 dilim ekmek, zeytinyagli patlican
Spor
Jilian1. Level 10. gün
5 kalca basen hareketi 2 ser set 20 defa
100 mekik
ayy güzel olur tabiii olmazmı
mine canım yani öyle evlenme teklifine takılı kalmasam da istiyorum
çok heyecanlı olmaz mı ama
aaaa yeni duydum bu gerçektenmiCanım hoşgeldin. Bu arada kuzucuklarınada geçmiş olsun. Bu arada burda çocuklar arasında çok virüs salgını var. Benim öğrencilerimde küçük bu hafta 10 çocuğum yoktu. Bu arada suriyeli çocuklardan çocuk felci bulaşıyormuş oyüzden sağlık bakanlığı 0-59 aylık çocukları tekrar aşılayackmış.ALLAH çocuklarımızı korusun.
keşke benimde canım yemek yemek isteemse yaaaslm kızlar anca kendimi eve atabildim güzel güzel kitaplarımıda aldım :79:
geleyim menüme :)
sabah güzel bir kahvaltı saolsun annem gene donatmıştı
ara :yeşil çay
öğle:yoğurtlu mısır ekmeği
ara:yeşil çay
akşam: azıcık simit eve gelirkene canım çekmişti domates peynir neskafe biraz kahvaltı türü oldu ama:2::2:
ya bu arada kızlar bende iştahsızlık var neden acaba hiç canım yemek yemek istemiyor ya ne yapmalı ?
günaydın kızlarr,
Güzel bir hafta diliyorum herkese.
Önce günaydinnnn
Sonra spooorrrr:124::124::124:
günaydın millet
günaydın kızlarGunaydin kizlar
Dun ilk defa leslie 2 mil,slim and six pack yaptim hertarafim agriyo.bakalimm bugun yapabilecekmiyim ins
bende çok beğendim canımherkesten çok güzel tepki aldım bakalım sizler de beğenecek misiniz kızlar
Vaay harikasin canim yaaaaa.keske bole olabilsem daha ne isterim......
teşekkür ederim canım yok aslında kısa denecek boydayım 1.63 giydiğim topuk 13cm falan ondandır belki bi de altımda yarım korse var
insülin direncinin olması kötü bende şüpheleniyorum belirtileri neler canım? aklım fikrim yemekte benim yaaa
canım neler neler hemde
bazı şeyler varki anlatsam aklın hayalin durur
üzülüyorumda gençliğe
ailelerinde iş yokki gençlik bu halde
hoşgeldin canım
sorunlar yaşamışsınız ama çocukalrın iyileşmesine sevindim
lisedeyim, hemde meslek lisesindeyim ama ben çok derse girmiyorum branşım rehberlik ama hep sorun var bizdede
patlıcanın tarifi alsak
aaaa yeni duydum bu gerçektenmi
heryerdemi olacakmış
keşke benimde canım yemek yemek isteemse yaaa
ne güzel
günaydın kızlar
bende çok beğendim canım
boyun uzun herhalde kilonu hiç göstermiyorsun
günaydin kizlar
guzel bi hafta olsun insallahh
benim gunumun icine ettiler
oyle sinirliyimki
yan binada oturan biri var
kopekleri var burda kopegi tasmasiz gezdirmek yasak
gecen birakmis kopegi bende ise gidiyorum
kopek bi kosttun banadondum kaldim
durdum yerimde Allahdan birsey yapmadi ama deymedigi yerimde kalmadi
benim yerimde bi cocuk olsa korksa ve kossa kopekde onun pesinden ki baska kopeklerle benim kizimin basina
kac kere geldi
boyleleri yuzunden kopek de sevmez oldum
bu adama dedimki yaptiginiz yasak tasmasiz birakanazsiniz kopeginizi
adam gicik gicik siritiyo
neyse kizimi okula birakdim bugun
neseli neseli geliyorum tam park edicem arabayi yine bu
beyinsizkopegi tutmaya calisiyo bende kafami salladim olamaz gibi buda bana biseyler soyluyo
actim cami anlamiyosunuz demi yasak dedim
kim demis onu diyo cikisiyo bana simdi polisi ararim onlar soyler sana dedim
ara hadi bekliyom diyo ve yanlis duymadiysam salak felan dedioylemi dedim bekle!
arabayi park ettim buda bana hakaret ediyo yanilmiyosam
ama benim nasil elim ayagim bosaldi
polisi aricam resmen numarayi unuttum
ellerim titriyo teli acamiyorum:26:
cevirdim 115 i ne cikarsa dedim turkceaini bilmiyorum
ordnungsamt galiba zabitami oluyo :26: cikti dedim neresi
kadin soyledi dedim yanlis ne oldu dedi anlattim tamam dedi biz ilgileniyoruz Allahtann
adam hala disarda konusuyo
adresi verdim geliyoruz dediler
dedim adama hadi bakalim geliyolar bekle
adam bekliyom felan dedi
baktim gidiyo nereye dedim hadi beklesene
kopegi eve birakicam dedi
ben bekliyir bu cikti bi baktim bindi arabaya
gittievini biliyorum ama soy isimlerini bilmiyom
ay iyice sinir oldum
20 dakikaya aamlar geldi
anlattim yasak dedi ama simdi gitmis birsey yapamayiz
adres verdi buraya mektup yazin sikayet edin ozaman biz onu takibe alicaz dedi
ay sabah sabah basima gelene bakin
basima agri girdi tabikide
simdide korkuyorum kizgin ya park yerinde arabama zarar verir diye goremezsemde hic birsey ispat edemem
adamda o potonsiyel var karisiyla kavgalarini ta yan bida alt katta konsu duyuyordu; :26:
bu kadar zormu yani su tasmayi takmak
bu yuzden almanyda bir kucuk turk cocugu oldu ya dusunun
badim yetmiyo gibi midemede agri girdi
gecmise gidemicem kusuta bakmayin lutfen..
kadercim cok guzel gorunuyoaun canim
canım benim sağol aramızda pek bi kilo farkı yok ki sende olursun 2 haftaya bu kilo da
teşekkür ederim canım yok aslında kısa denecek boydayım 1.63 giydiğim topuk 13cm falan ondandır belki bi de altımda yarım korse var
geçmiş olsun canım ya ne ilginç insanlar var yaa umarım takibe alınır da cezasını görür bende o tür inanlar yüzünden sevemiyorum köpekleri hırçınlaştıran hep sahipleri oluyor çünkü
sakin ol ballı kaymağım ya sıkma canını gereksiz insanlar yüzünden terbiyesiz adam ya
teşekkür ederim canım yüzümü gizlemicektim aslında yanlış anlaşılmasın zayıflama topiklerin birinde tam hatırlamıyorum mevzu olmuştu trendy21 nickli arkadaş için ondan biraz çekindim koymayao kızcağız da gemiyor ne zamandır sanırım sebebi bu çok üstüne gitmişlerdi kızın :26:
herkesten çok güzel tepki aldım bakalım sizler de beğenecek misiniz kızlar
günaydin kizlar
oyle sinirliyimki
benim yerimde bi cocuk olsa korksa ve kossa kopekde onun pesinden ki baska kopeklerle benim kizimin basina
kac kere geldi
beyinsizkopegi tutmaya calisiyo bende kafami salladim olamaz gibi buda bana biseyler soyluyo
ara hadi bekliyom diyo ve yanlis duymadiysam salak felan dedioylemi dedim bekle!
kadin soyledi dedim yanlis ne oldu dedi anlattim tamam dedi biz ilgileniyoruz Allahtann
adam bekliyom felan dedi
ay iyice sinir oldum
20 dakikaya aamlar geldi
simdide korkuyorum kizgin ya park yerinde arabama zarar verir diye goremezsemde hic birsey ispat edemem
adamda o potonsiyel var karisiyla kavgalarini ta yan bida alt katta konsu duyuyordu; :26:
kuyruğuna bastın ya tatlım ondandır çıkışması içine dert olmuştur merak etmesagol canim sorma ya bide bana cikisiyo hakli gibi
iyi yapmissin canim yuzunu kapatmakla bencede gerek yok bosver
ben o olayi hatirlamiyirum canim yada bilmiuorum belki:26: ama trendy nin internetinde problem vardi yanilmiyorsam tasindi fln :26:
oooo beybiiii
peşini bırakma tatlım,nasıl olsa yapamaz diye yüz bulup yürekleniyo bu terbiyesiz insanlar..yaz canım hatta fotoğrafını çek sahibi ile birlikte çaktırmadan..dilekçene de eklersin fotoğrafları:128:
haklisin canim yazicam insallahoooo beybiiii
peşini bırakma tatlım,nasıl olsa yapamaz diye yüz bulup yürekleniyo bu terbiyesiz insanlar..yaz canım hatta fotoğrafını çek sahibi ile birlikte çaktırmadan..dilekçene de eklersin fotoğrafları:128:
aynen sinir adamkuyruğuna bastın ya tatlım ondandır çıkışması içine dert olmuştur merak etme
valla ilk üye olduğum zamanlarda denk gelmişti bana da resimlerini paylaşmıştı zayıfladım diye millette niye göbeğin açık niye yüzün açık sitelerde dolanıyor resimlerin falan diyince yüzümü karalim dedim bende gerçi facebookta boy boy resimlermiz var
süpersin beybi,, çok yakışmış.herkesten çok güzel tepki aldım bakalım sizler de beğenecek misiniz kızlar
Evet göz önünde oldukça yiyesi geliyor insanın. Tamam canım deneyeyim bakalım, ama bir kere jillian yapıyordum, komşu gelmişti de korkuyom o yüzden, yine gelirler diye, bir de zaten 7,30 ta evden çıkıyom.Abla ben bu sene yapmadim asure ama komsular saolsun ole cok getirdiki.baktim geleni yiyorum bende bi saklama kabina geleni aktardim buzdolabina koydum.gozum gormuyo en azindan:)
Bende apartmanda oturuyorum inanki duyulmuyo ses oldugun yerde hafifce ziplaman yeterli .ole tavana sicramana gerek yok evde yapabilirsin yani:)
Tamam inshergun hatirlatacam size
günaydın canım
insülin direncinin olması kötü bende şüpheleniyorum belirtileri neler canım? aklım fikrim yemekte benim yaaa
canım neler neler hemde
bazı şeyler varki anlatsam aklın hayalin durur
üzülüyorumda gençliğe
ailelerinde iş yokki gençlik bu halde
hoşgeldin canım
sorunlar yaşamışsınız ama çocukalrın iyileşmesine sevindim
lisedeyim, hemde meslek lisesindeyim ama ben çok derse girmiyorum branşım rehberlik ama hep sorun var bizdede
patlıcanın tarifi alsak
aaaa yeni duydum bu gerçektenmi
heryerdemi olacakmış
keşke benimde canım yemek yemek isteemse yaaa
ne güzel
günaydın kızlar
bende çok beğendim canım
boyun uzun herhalde kilonu hiç göstermiyorsun
canım yaa sabah sabah ne korkmuşundur, sabah bizim orda da zincirini koparmış bir köpek, çocuklar korkmuş geçeemiş, ben de arabayla götürüyodum kızımı, o kızları da aldım, ama çok tehlikeli yaa. Sen de dediklerini yap bakalım, inşallah ceza verirler. Eğer o senin arabana zarar verirse, sen de ona aynısını yaparsın, o kadar ileri gitmez sanırım.günaydin kizlar
oyle sinirliyimki
kac kere geldi
adam bekliyom felan dedi
ay iyice sinir oldum
20 dakikaya aamlar geldi
teşekkür ederim ablacımsüpersin beybi,, çok yakışmış.
Evet göz önünde oldukça yiyesi geliyor insanın. Tamam canım deneyeyim bakalım, ama bir kere jillian yapıyordum, komşu gelmişti de korkuyom o yüzden, yine gelirler diye, bir de zaten 7,30 ta evden çıkıyom.
günaydın canım
canım yaa sabah sabah ne korkmuşundur, sabah bizim orda da zincirini koparmış bir köpek, çocuklar korkmuş geçeemiş, ben de arabayla götürüyodum kızımı, o kızları da aldım, ama çok tehlikeli yaa. Sen de dediklerini yap bakalım, inşallah ceza verirler. Eğer o senin arabana zarar verirse, sen de ona aynısını yaparsın, o kadar ileri gitmez sanırım.
ortaligi toparliyayim kizlar hicde havamda degilim ama
opuyorum firsatim olursa gelirim insallah
ay kocisimde gelsin artik yaaa
haklisin canim yazicam insallah
insan gibi soyledim anlamiyo cunku
aynen sinir adam
ama oyle canim yani fotograflar alina biliyo:26:
ha razi isen problem yok tabi
Zehracım memnun oldum canım. Spor için de bolcana tebrikler, azmin devam eder inşallah. Ben cezaya başlamadım daha, bu akşam yapayım bari leslie. Dün aşure yaptık ve tabii doğal olarak da yedim 2 kase. O yüzden dün de umutsuz vakaydı benim için, bakalım bugün Allah kerim.
Tamam canım, sen yine iyisin, bakalım ben de inşallah yaparım.
Canım sabah ekmek yok mu, akşam da ekmek tavsiye edilmez ama sen yemişsin, bilemiyorum ne kadar faydalı akşam? Genelde akşamları sebze yemeği+salata+ yoğurt veya çorba+salata+yoğurt önerilir, ama genel olarak menün güzel, sabahları ekmek yemelisin ama.
günaydin kizlar
oyle sinirliyimki
kac kere geldi
adam bekliyom felan dedi
ay iyice sinir oldum
20 dakikaya aamlar geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?