70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya sorma yemesi olmasa iyi de, işte yapınca da yeniyor

iyi fikirmiş canım, ama apartmanda olunca sıkıntı yaratabilir, annemlere gidince yapsam olur ama sağolasın. Sen en iyisi her sabah yaz buraya da hatırlayalım.

Abla ben bu sene yapmadim asure ama komsular saolsun ole cok getirdiki.baktim geleni yiyorum bende bi saklama kabina geleni aktardim buzdolabina koydum.gozum gormuyo en azindan:)

Bende apartmanda oturuyorum inanki duyulmuyo ses oldugun yerde hafifce ziplaman yeterli .ole tavana sicramana gerek yok evde yapabilirsin yani:)
Tamam inshergun hatirlatacam size

insülin direncinin olması kötü bende şüpheleniyorum belirtileri neler canım? aklım fikrim yemekte benim yaaa
est. canım elbette bizdede sorunlar oluyor
ama rabbim betrtinden korusun
cok zor minecim cook yani nasıl bir zaman bu anlamıyorum neler oluyor neler..
canım neler neler hemde
bazı şeyler varki anlatsam aklın hayalin durur
üzülüyorumda gençliğe
ailelerinde iş yokki gençlik bu halde
hoşgeldin canım
sorunlar yaşamışsınız ama çocukalrın iyileşmesine sevindim
Sende mi lise ögretmenisin,,offf sabirlisindir o zaman öyle olmak zorundasin hele bide normal lisedeysen ..allah kolaylik versin
lisedeyim, hemde meslek lisesindeyim ama ben çok derse girmiyorum branşım rehberlik ama hep sorun var bizdede
patlıcanın tarifi alsak

mine canım yani öyle evlenme teklifine takılı kalmasam da istiyorum
çok heyecanlı olmaz mı ama
ayy güzel olur tabiii olmazmı
aaaa yeni duydum bu gerçektenmi
heryerdemi olacakmış
keşke benimde canım yemek yemek isteemse yaaa
ne güzel
günaydın kızlarr,
Güzel bir hafta diliyorum herkese.

Önce günaydinnnn
Sonra spooorrrr:124::124::124:

günaydın millet

Gunaydin kizlar
Dun ilk defa leslie 2 mil,slim and six pack yaptim hertarafim agriyo.bakalimm bugun yapabilecekmiyim ins
günaydın kızlar
herkesten çok güzel tepki aldım bakalım sizler de beğenecek misiniz kızlar
bende çok beğendim canım
boyun uzun herhalde kilonu hiç göstermiyorsun

günaydin kizlar
guzel bi hafta olsun insallahh
benim gunumun icine ettiler
oyle sinirliyimki
yan binada oturan biri var
kopekleri var burda kopegi tasmasiz gezdirmek yasak
gecen birakmis kopegi bende ise gidiyorum
kopek bi kosttun bana dondum kaldim
durdum yerimde Allahdan birsey yapmadi ama deymedigi yerimde kalmadi
benim yerimde bi cocuk olsa korksa ve kossa kopekde onun pesinden ki baska kopeklerle benim kizimin basina
kac kere geldi
boyleleri yuzunden kopek de sevmez oldum
bu adama dedimki yaptiginiz yasak tasmasiz birakanazsiniz kopeginizi
adam gicik gicik siritiyo
neyse kizimi okula birakdim bugun
neseli neseli geliyorum tam park edicem arabayi yine bu
beyinsiz kopegi tutmaya calisiyo bende kafami salladim olamaz gibi buda bana biseyler soyluyo
actim cami anlamiyosunuz demi yasak dedim
kim demis onu diyo cikisiyo bana simdi polisi ararim onlar soyler sana dedim
ara hadi bekliyom diyo ve yanlis duymadiysam salak felan dedi oylemi dedim bekle!
arabayi park ettim buda bana hakaret ediyo yanilmiyosam
ama benim nasil elim ayagim bosaldi
polisi aricam resmen numarayi unuttum
ellerim titriyo teli acamiyorum:26:
cevirdim 115 i ne cikarsa dedim turkceaini bilmiyorum
ordnungsamt galiba zabitami oluyo :26: cikti dedim neresi
kadin soyledi dedim yanlis ne oldu dedi anlattim tamam dedi biz ilgileniyoruz Allahtann
adam hala disarda konusuyo
adresi verdim geliyoruz dediler
dedim adama hadi bakalim geliyolar bekle
adam bekliyom felan dedi
baktim gidiyo nereye dedim hadi beklesene
kopegi eve birakicam dedi
ben bekliyir bu cikti bi baktim bindi arabaya
gitti evini biliyorum ama soy isimlerini bilmiyom
ay iyice sinir oldum
20 dakikaya aamlar geldi
anlattim yasak dedi ama simdi gitmis birsey yapamayiz
adres verdi buraya mektup yazin sikayet edin ozaman biz onu takibe alicaz dedi
ay sabah sabah basima gelene bakin
basima agri girdi tabikide
simdide korkuyorum kizgin ya park yerinde arabama zarar verir diye goremezsemde hic birsey ispat edemem
adamda o potonsiyel var karisiyla kavgalarini ta yan bida alt katta konsu duyuyordu; :26:
bu kadar zormu yani su tasmayi takmak
bu yuzden almanyda bir kucuk turk cocugu oldu ya dusunun

Vaay harikasin canim yaaaaa.keske bole olabilsem daha ne isterim......

canım benim sağol aramızda pek bi kilo farkı yok ki sende olursun 2 haftaya bu kilo da

teşekkür ederim canım yok aslında kısa denecek boydayım 1.63 giydiğim topuk 13cm falan ondandır belki bi de altımda yarım korse var

geçmiş olsun canım ya ne ilginç insanlar var yaa umarım takibe alınır da cezasını görür bende o tür inanlar yüzünden sevemiyorum köpekleri hırçınlaştıran hep sahipleri oluyor çünkü

badim yetmiyo gibi midemede agri girdi
gecmise gidemicem kusuta bakmayin lutfen..

kadercim cok guzel gorunuyoaun canim

sakin ol ballı kaymağım ya sıkma canını gereksiz insanlar yüzünden terbiyesiz adam ya

teşekkür ederim canım yüzümü gizlemicektim aslında yanlış anlaşılmasın zayıflama topiklerin birinde tam hatırlamıyorum mevzu olmuştu trendy21 nickli arkadaş için ondan biraz çekindim koymaya o kızcağız da gemiyor ne zamandır sanırım sebebi bu çok üstüne gitmişlerdi kızın :26:

sagol canim sorma ya bide bana cikisiyo hakli gibi
iyi yapmissin canim yuzunu kapatmakla bencede gerek yok bosver
ben o olayi hatirlamiyirum canim yada bilmiuorum belki:26: ama trendy nin internetinde problem vardi yanilmiyorsam tasindi fln :26:

Eki Görüntüle 864179 Eki Görüntüle 864176

oooo beybiiii

peşini bırakma tatlım,nasıl olsa yapamaz diye yüz bulup yürekleniyo bu terbiyesiz insanlar..yaz canım hatta fotoğrafını çek sahibi ile birlikte çaktırmadan..dilekçene de eklersin fotoğrafları:128:

sagol canim sorma ya bide bana cikisiyo hakli gibi
iyi yapmissin canim yuzunu kapatmakla bencede gerek yok bosver
ben o olayi hatirlamiyirum canim yada bilmiuorum belki:26: ama trendy nin internetinde problem vardi yanilmiyorsam tasindi fln :26:
kuyruğuna bastın ya tatlım ondandır çıkışması içine dert olmuştur merak etme

valla ilk üye olduğum zamanlarda denk gelmişti bana da resimlerini paylaşmıştı zayıfladım diye millette niye göbeğin açık niye yüzün açık sitelerde dolanıyor resimlerin falan diyince yüzümü karalim dedim bende gerçi facebookta boy boy resimlermiz var

haklisin canim yazicam insallah
insan gibi soyledim anlamiyo cunku
aynen sinir adam
ama oyle canim yani fotograflar alina biliyo:26:
ha razi isen problem yok tabi

Eki Görüntüle 864179 Eki Görüntüle 864176
süpersin beybi,, çok yakışmış.

Evet göz önünde oldukça yiyesi geliyor insanın. Tamam canım deneyeyim bakalım, ama bir kere jillian yapıyordum, komşu gelmişti de korkuyom o yüzden, yine gelirler diye, bir de zaten 7,30 ta evden çıkıyom.

günaydın canım

canım yaa sabah sabah ne korkmuşundur, sabah bizim orda da zincirini koparmış bir köpek, çocuklar korkmuş geçeemiş, ben de arabayla götürüyodum kızımı, o kızları da aldım, ama çok tehlikeli yaa. Sen de dediklerini yap bakalım, inşallah ceza verirler. Eğer o senin arabana zarar verirse, sen de ona aynısını yaparsın, o kadar ileri gitmez sanırım.

teşekkür ederim ablacım

ortaligi toparliyayim kizlar hicde havamda degilim ama
opuyorum firsatim olursa gelirim insallah
ay kocisimde gelsin artik yaaa

sıkma canını biz varız kuzu

haklisin canim yazicam insallah
insan gibi soyledim anlamiyo cunku

aynen sinir adam
ama oyle canim yani fotograflar alina biliyo:26:
ha razi isen problem yok tabi

yok yok siz yanlış anlamayın,ne kıymetli suratı varmş ta saklıyo gibisinden düşünmeyin diye açıklama yaptım kuzu :26:

hım tamam tatlım sabaha ekmek eklerim ve akşam konusunda haklısın ama ben genelde saat 5te akşam yemeğim tüketiyorum canım çok acıktımdada hemen bir sakız atıyorum ağzıma beni kurtarıyor bu sakızlar

ah canım üzme kendini o adamda umarım enn yakın zamanda belasınıda cezasınıda bulur zaten bi kere şikayetçi olmuşsun eğer senin araba zarar verirse ondan bilirler kanıtlamaya gerek duymazsın ama okurken ben bile sinir oldum ya bide eşine falan söyleseydin belki o biraz daha etkili olurdu o odun adama karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…