BENCEDE GÜZEL FİKİR.teşekkür ederim kızlar destekleriniz için, inşallah bu zamanlar da geçecek tabii, telefonu babası da verelim tekrar dedi, ben de dedim ki bir şart koşalım madem, 28-29 kasımda sbs olacaklarya, çalış o zamana kadar notlarını düzelt, telefonunu vereceğiz diyelim, bakalım öyle düşünüyorum.
Allah hepimizin çocuklarına akıl fikir versin.
Kadınlığın Anatomisi ismin neydi canım, bir de hangi şehirdesin. Oğluna da maşallah canım özel hayatta yavaş ama sporda hızlı ise, demek ki işine geldiği gibi, yani canı isterse diğer zamanlarda da hızlı olabilir.
Kilo veren tüm kızlara tebrikler
Alanlara ve de bana daitinayla saç baş yolunur, haftada en az 3 gün 30 dakika spor cezası veriyorum alanlara ve kendime buraya da not düşülecek, hadi bakalım, en az 3 gün de menü yazma cezası olsun.
Günaydin kizlar
Bugun diyetisyen gunum paparayi yiyecemhaftalardir gitmiyorum.dua edin de cok azar yemiyim
BENCEDE GÜZEL FİKİR.
Amin canım. Allah çocuklarımızı korusun. Biz ne yaparsak yapalım onları koruyamıyoruz.,
Bu hafta seni özellikle takip edeceğim. yapmadığın her günde sana ekstra ceza geliyor. bu hafta - olacaksın
teşekkür ederim kızlar destekleriniz için, inşallah bu zamanlar da geçecek tabii, telefonu babası da verelim tekrar dedi, ben de dedim ki bir şart koşalım madem, 28-29 kasımda sbs olacaklarya, çalış o zamana kadar notlarını düzelt, telefonunu vereceğiz diyelim, bakalım öyle düşünüyorum.
Kadınlığın Anatomisi ismin neydi canım, bir de hangi şehirdesin. Oğluna da maşallah canım özel hayatta yavaş ama sporda hızlı ise, demek ki işine geldiği gibi, yani canı isterse diğer zamanlarda da hızlı olabilir.
Alanlara ve de bana daitinayla saç baş yolunur, haftada en az 3 gün 30 dakika spor cezası veriyorum alanlara ve kendime buraya da not düşülecek, hadi bakalım, en az 3 gün de menü yazma cezası olsun.
selam kızlar
Ben geldim.çok yoruldum. bu gün benim stajerler beni deli etti. Az daha sınıfdan atacaktım. Biri saat 8 gelmesi gereken staja 9 geldi. Ağzı leş gibi alkol kokuyor. daha öncede uyarmıştım .yine uyardım bir daha olursa seni sınıfa almam dedim.
Biri Etkinlik yaptıracak elinde fotokopsi yok neden dedim. Okulda fotokobi çrkecekmiş. Olmaz öyle dedim. Derse hazır geleceksin. Sonra baktım öğrencim ağlıyor .Neden ağlıyorun dedim. Öğretmen abla sen etkinlik yapma dedi bana diyor.
Stajere sordum niye öyle dedin diye.Zaten yapamıyor yapmasada olur diye düşündüm
Resmen deriltiler beni.Çocuk zaten herşeyi yapabilse anaokulunde ne işi var değilmi. Birde öğrenciye öyle denir mi ya bunlar 1 yıl sonra öğretmen olacak. Acırım onlara gelecek öğrencilere
Menüm.
Sabah: Haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık
Ara. 1 avuc fındık
Öğle: et sote,ayran,2 dilim cavdar ekmeği
ARA:MUZ
Akşam: salata
kilo ildirimi
Başlangıç:80
Gecen hafta 72.5
bu hafta:72.3
giden:200
toplam giden:7.7
hedef 65
kızlar bu hafta çok az vermişim. Aslında iyi spor yapmıştım.Birde aldığım kalori miktarı az dı neden veremedim bilmiyorum.
bildirimimmmm
başlangıç:73
bu hafta:71
fark giden:2
hedef:60 25 aralık'a kadar :)
teşekkür ederim kızlar destekleriniz için, inşallah bu zamanlar da geçecek tabii, telefonu babası da verelim tekrar dedi, ben de dedim ki bir şart koşalım madem, 28-29 kasımda sbs olacaklarya, çalış o zamana kadar notlarını düzelt, telefonunu vereceğiz diyelim, bakalım öyle düşünüyorum.
cezadan kurtuldum ben sanırımmm dün vücuduma bısıler olmuştuu( vermişim megersem şimdi gördüm:)
teşekkür ederim kızlar destekleriniz için, inşallah bu zamanlar da geçecek tabii, telefonu babası da verelim tekrar dedi, ben de dedim ki bir şart koşalım madem, 28-29 kasımda sbs olacaklarya, çalış o zamana kadar notlarını b düzelt, telefonunu vereceğiz diyelim, bakalım öyle düşünüyorum.
canım evet yıllardır 70 kilolardayım bu kilolar bana yapştı gitmek istemiyor. Ama bu kez kararlıyım. 65 görmeden bu diyeti bırakmıyacğım. Evlendiğim zamanlar 66 kilo gördüm diye soluğu diyetisyende almıştım. Sonraki yıllarda tatsız şeyler yaşadım ve kendim saldım. en az 7,8 yıldır 70 rakamlardayım. Yağlar resmen bana yapıştı gitmiyor
GÜNAYDIN KIZLAR
Bu gün anatlya yine harika bir sonbahar sabahı yaşıyoruz. Memleketen babam geldi. Bu hafta sonu birlikteyiz. biraz sonra birlikte dışarı çıkacağız. Bu hafta sonu spor falan yok. Biraz dinlenmek vücüdümü şaşırtmak istiyorum. Dün bir arkadaşla karşılaştık 2 ayda 10 kilo vermiş. Diyetisyene gittmiş. Ama o yeni doğum yaptı. kiloları yerleşik kilo değil o yüzden cabuk verdi.Ben yıllardır 70 li kilolarda dolaşıyorum sanırım o yüzden zor veriyorum. can sıkıcı bir durum
Kahvaltı menüm: tereyağında yumurta,domates,salatalık,ceviz(2)1 dilim ekmek çekersiz çay
Ara: elma
Öğle: Et sote,salata,ayran
ARA:FINDIK
AKŞAM:?
Hadi bakalım kilo verme hızın ne alemde bilmiyorum. Ama mutlaka sana yardımcı olacaktır.Sonucu bizde bekliyoruz.
Saol canim dun gittim.saolsun anlayisla karsiladi.benim metabolizma yavas bu yuzden agir kilo veriyorum kiloda durma -yavaslama olunca arada bir detoks veriyo.bu sefer cok kararliyim ins verecegim kilolarimi.3 haftadir gitmiyodum dugununuz vardi sehirdisindaydim verdigilisteyi yapmadim ama ole cildirmis gibi yemedim.dugunde hic yapamadim baklava sarma manti... Ona ragmen 1.7 kg vermisim makarna detoksu yapmistim sanitim ise yaradi.bskalim hayirlisi yaza gercekten zayiflamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?