tamam fadimem 3 gün sen bana spor günlerin söyle bakimtamam canım, her gün değil ama 3 gün demiştim:18:
merhaba branştaşımı bulduğum için çok sevindim. Hedeflerimizde yakınmış.aaa sen de okul öncesi öğretmeniisinnnn anladım beeen
ben de okul önceciyimmm :13:
bende üniversiteli stajyer yok çunku ılımızdekı unıversıtede okul öncesı öğretmenlıgı bolumu yok.. liseli stajyerlerınde aklı havada onlar da aratmıyorlar...
SENİN ADINA SEVİNDİM CANIM.
Her zaman profosyenel yardım almak işimizi kolaylaştırır.
Makarna detoksu ilginçmiş. krbonhitrat bende direk + demek
SENİN ADINA SEVİNDİM CANIM.
Her zaman profosyenel yardım almak işimizi kolaylaştırır.
Makarna detoksu ilginçmiş. krbonhitrat bende direk + demek
Zehracım memnun oldum canım. Spor için de bolcana tebrikler, azmin devam eder inşallah. Ben cezaya başlamadım daha, bu akşam yapayım bari leslie. Dün aşure yaptık ve tabii doğal olarak da yedim 2 kase. O yüzden dün de umutsuz vakaydı benim için, bakalım bugün Allah kerim.Slm kizlar,
Guzel bi haftasonu olsunnnn ins..burada hava guzel
Kahvaltimizi yaptik evimizi topladik simdi herkes odasina cekildi bende jilianin 2. levelini yapicam aslinda haftasonlari spor yapmiyordum ama 2. level ya merak ediyorum yapicam :))) sonrada kölne yola cikicaz,oglumun maci var oradada görümcecimmm oturuyor onada bir ugrariz dönerizzzz herkese süper bir gun diliyorum:103::103:
Düsürst olmak gerekirse annecimin adini kullanicam ZEHRA diyebilirsiniz bana
Ben almanyada nrw eyaletindeyim canim
Öyle ama bizde beziyoruz bazen onun uyusuklugundaaannn
Sende ins kizinla yoluna sokarsin herseyi kazasiz belasiz
Hadi bakalim cezaya uysun herkes ben zaten yapiyorum
Evet kesinlikle o yuzden cunku uzun süre ayni kiloda olundugunda en zor verilen kilolar ama bir as o durumu böyle tikrt ikir arkasi gelir
Doktorlar hep söyluyor öyle ..bende 2 yildir bu durumdayim ons cok zorlamaz beni ama 65 geldigimde durucak eminim ayni senin gibi baya zor olucak ama artik o zaman farkli yontemler deniycez
Görüsürz kizlarrr:79::79:
Tamam canım, sen yine iyisin, bakalım ben de inşallah yaparım.tamam fadimem 3 gün sen bana spor günlerin söyle bakim
Canım sabah ekmek yok mu, akşam da ekmek tavsiye edilmez ama sen yemişsin, bilemiyorum ne kadar faydalı akşam? Genelde akşamları sebze yemeği+salata+ yoğurt veya çorba+salata+yoğurt önerilir, ama genel olarak menün güzel, sabahları ekmek yemelisin ama.sabah
domat peynir zeytin reçel çay
ara yeşil çay
öğle
çorba salata
ara mandalina
akşam yoğurtlu mısır ekmeği inanın çok iyi tok tutuyor ve faydalı :)
Eki Görüntüle 863637
Gunaydin kizlar
Dun ilk defa leslie 2 mil,slim and six pack yaptim hertarafim agriyo.bakalimm bugun yapabilecekmiyim ins
sen spor yaptın bense temizlikk
hiryerlerim ağrıyooooo
kizlar kusura bakmayin giremedim birturlu kkye
oncelikle trde herkes sok gecirdi tebrik ettiler azmimden oturu
gelememe nedenime gelince trye gittik cocuklar aninda hava degisimi oldugu icin hasta oldular gittigimden pek bisey anlamadim yani kac kere hastaneye gittik hatirlamiyorum bile ogluma antibiyotik kizima Serum verdiler malesef ikiside iylesemedi gelene Kadar bide butun aksilikler ust uste geldi 8 37de havaalanindaydimama 10 25deki ucaga yetisemedim ilk defa Sabiha gokceni okadar kalabalik gordum duyuyorum anonsu son cikisa gelin diyolar ama yok yetisemedik ucagi goruyorum orda ama kapilari kapali diye almadilar sonra kabus basladi tabi okadar cok ugrastirdilarki Ucak buraya geldi ben hala havaalaninda islemleri halletmeye calisiyodum en sonunda ertesi gune tekrar bilet aldik hayirlisiyla geldik ama cocuklar hastaydilarya burdada gecnedi burdada doktora tekrar gittik ve oglum bogaz iltihabi kizim Kulak iltihabi olmus oksurukleride cok uzun sure devam etti ama allaha sukure iylestiler sonunda
sizde neler var herkes iyidir umarim
günaydın millet
Önce günaydinnnn
Sonra spooorrrr:124::124::124:
Gunaydin kizlar
Dun ilk defa leslie 2 mil,slim and six pack yaptim hertarafim agriyo.bakalimm bugun yapabilecekmiyim ins
sen spor yaptın bense temizlikk
hiryerlerim ağrıyooooo
oh oh hamarat hanımların hali belli, biz de aşure yaptık canım, onun yorgunluğu vardı.
günaydın millettay çok özlemişim ben sizii 1 saattir geçmiişi okuyorum ne çok yazmışsınız maşallah güzel bi haftasonu geçirdim hem yedim hem yemedim öğünlerim düzgün olmadı ya çok aç kaldım ya da kaçırdığım zamanlar oldu cuma akşamından bu yana:26: birazdan düğünde giydiğim kıyafetin resmini paylaşcam sizle azcık kahvaltı edim çok geç kadım çünkü :26:geliyorumm birazdan ayrılmayınn
hoşgeldin canımm ben de herhalde zayıfladı bıraktın bizi sandım ay çok sevindim valla gelmene çocukların için ve yaşadığın akslikler için çok geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsın tepkiler güzel olmuş azcık anlatsana canım ya
günaydıınn
günaydın kolay gelsin
günaydınnn ağrıması iyi canım demekki hamlamışız
Mindercim en azindan sunu yap sabah kalkinca ilk is ustunu bile giymeden oldugun yerde 50 defa zipla.diyetisyenim bunu benden hergun istedi.sabah metabolizmayi uyandirip hizlandiriyomus cok basit 1 dk almiyo.ben gun icindede hatirladikca zipliyorum.
Trambolin almayi dusunuyorum dedim cok iyi olur cok faydasi var dedi bakalim ins alacam
tamam canım unutmazsam yapıyimmmarada hatırlat sabah kalkınca 50 defa zıpla diyeee
Gunaydin kizlar
günaydın millettay çok özlemişim ben sizii 1 saattir geçmiişi okuyorum ne çok yazmışsınız maşallah güzel bi haftasonu geçirdim hem yedim hem yemedim öğünlerim düzgün olmadı ya çok aç kaldım ya da kaçırdığım zamanlar oldu cuma akşamından bu yana:26: birazdan düğünde giydiğim kıyafetin resmini paylaşcam sizle azcık kahvaltı edim çok geç kadım çünkü :26:geliyorumm birazdan ayrılmayınn
hoşgeldin canımm ben de herhalde zayıfladı bıraktın bizi sandım ay çok sevindim valla gelmene çocukların için ve yaşadığın akslikler için çok geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsın tepkiler güzel olmuş azcık anlatsana canım ya
günaydıınn
günaydın kolay gelsin
günaydınnn ağrıması iyi canım demekki hamlamışız
ya sorma yemesi olmasa iyi de, işte yapınca da yeniyorKiz abla sen daha iyisini yapmissin
iyi fikirmiş canım, ama apartmanda olunca sıkıntı yaratabilir, annemlere gidince yapsam olur ama sağolasın. Sen en iyisi her sabah yaz buraya da hatırlayalım.Mindercim en azindan sunu yap sabah kalkinca ilk is ustunu bile giymeden oldugun yerde 50 defa zipla.diyetisyenim bunu benden hergun istedi.sabah metabolizmayi uyandirip hizlandiriyomus cok basit 1 dk almiyo.ben gun icindede hatirladikca zipliyorum.
Trambolin almayi dusunuyorum dedim cok iyi olur cok faydasi var dedi bakalim ins alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?