70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba branştaşımı bulduğum için çok sevindim. Hedeflerimizde yakınmış.
bu saffada bir çok meslektaşıız var zaten

SENİN ADINA SEVİNDİM CANIM.
Her zaman profosyenel yardım almak işimizi kolaylaştırır.
Makarna detoksu ilginçmiş. krbonhitrat bende direk + demek

Yok canim makarna aslinda +demek olmadigini ogrendim ancak ogunde 1 kupayi gecmemek sartiyla.diger sayfalarda yazmistim mskarna detoksunu istersrn bir bak.simdi tekrar yazacamda musait degilim otobusteyim

SENİN ADINA SEVİNDİM CANIM.
Her zaman profosyenel yardım almak işimizi kolaylaştırır.
Makarna detoksu ilginçmiş. krbonhitrat bende direk + demek

makarna detoksu vucut kilo vrmeyi yavaslattigi veya kilo verme durunca haftada 2 gun yapilan detoks. Makarnanin en buyuk ozelligi odem atmasiymis. Ancak detoksta hayvansal hicbisey yok(sut,yogurt,et,tavuk,balik vs)gecen haftalarda yaptim gercekten ise yariyo.
Soyle yapiliyo

Sabah 2 porsiyon meyve
Öglen bol salata(yagsiz)+1 kupa makarna(salcali-baharatli vs)
Ara 2 porsiyon meyve
Aksam öglenin aynisini yiyosun
Ara 2 porsiyon meyve
Gün icinde enaz 2 lt su ve 2 tatli kasigi sivi yag (yemeklere katarak) alma zorunlulugu var

Yanliz haftada sadece 2 gun yapiyosun.eger kilo verme normale donmusse diger haftalarda yapmiyosun

sabah
domat peynir zeytin reçel çay
ara yeşil çay
öğle
çorba salata
ara mandalina
akşam yoğurtlu mısır ekmeği inanın çok iyi tok tutuyor ve faydalı :)

Zehracım memnun oldum canım. Spor için de bolcana tebrikler, azmin devam eder inşallah. Ben cezaya başlamadım daha, bu akşam yapayım bari leslie. Dün aşure yaptık ve tabii doğal olarak da yedim 2 kase. O yüzden dün de umutsuz vakaydı benim için, bakalım bugün Allah kerim.

tamam fadimem 3 gün sen bana spor günlerin söyle bakim
Tamam canım, sen yine iyisin, bakalım ben de inşallah yaparım.
sabah
domat peynir zeytin reçel çay
ara yeşil çay
öğle
çorba salata
ara mandalina
akşam yoğurtlu mısır ekmeği inanın çok iyi tok tutuyor ve faydalı :)

Eki Görüntüle 863637
Canım sabah ekmek yok mu, akşam da ekmek tavsiye edilmez ama sen yemişsin, bilemiyorum ne kadar faydalı akşam? Genelde akşamları sebze yemeği+salata+ yoğurt veya çorba+salata+yoğurt önerilir, ama genel olarak menün güzel, sabahları ekmek yemelisin ama.

günaydın millett ay çok özlemişim ben sizii 1 saattir geçmiişi okuyorum ne çok yazmışsınız maşallah güzel bi haftasonu geçirdim hem yedim hem yemedim öğünlerim düzgün olmadı ya çok aç kaldım ya da kaçırdığım zamanlar oldu cuma akşamından bu yana:26: birazdan düğünde giydiğim kıyafetin resmini paylaşcam sizle azcık kahvaltı edim çok geç kadım çünkü :26:geliyorumm birazdan ayrılmayınn

hoşgeldin canımm ben de herhalde zayıfladı bıraktın bizi sandım ay çok sevindim valla gelmene çocukların için ve yaşadığın akslikler için çok geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsın tepkiler güzel olmuş azcık anlatsana canım ya
günaydın millet

günaydıınn
Önce günaydinnnn
Sonra spooorrrr:124::124::124:

günaydın kolay gelsin

Gunaydin kizlar
Dun ilk defa leslie 2 mil,slim and six pack yaptim hertarafim agriyo.bakalimm bugun yapabilecekmiyim ins

günaydınnn ağrıması iyi canım demekki hamlamışız

sen spor yaptın bense temizlikk
hiryerlerim ağrıyooooo

Mindercim en azindan sunu yap sabah kalkinca ilk is ustunu bile giymeden oldugun yerde 50 defa zipla.diyetisyenim bunu benden hergun istedi.sabah metabolizmayi uyandirip hizlandiriyomus cok basit 1 dk almiyo.ben gun icindede hatirladikca zipliyorum.
Trambolin almayi dusunuyorum dedim cok iyi olur cok faydasi var dedi bakalim ins alacam

Son düzenleme:

Gunaydin canim..her yerim agriyo ama bugunbide temizlik var misafirim gelecek

tamam canım unutmazsam yapıyimmmarada hatırlat sabah kalkınca 50 defa zıpla diyeee

Gunaydin kizlar
Dun ilk defa leslie 2 mil,slim and six pack yaptim hertarafim agriyo.bakalimm bugun yapabilecekmiyim ins

Ohooo jilian yapsan hic kiprasamiycan desene

Hadi bekliyoruzzz

Kiz abla sen daha iyisini yapmissin
ya sorma yemesi olmasa iyi de, işte yapınca da yeniyor

iyi fikirmiş canım, ama apartmanda olunca sıkıntı yaratabilir, annemlere gidince yapsam olur ama sağolasın. Sen en iyisi her sabah yaz buraya da hatırlayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…