70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saçını çekecektim sonra aşağıda gördüm günün vardı, bugünlük affedelim bakalım, diğer akşamları güzel geçirirsin inşallah.

kız ne ettin akşam akşam 1 portakal neyine yetmedi:20::20:

Ben finish kullanıyorum memnunum, tahta kaşıkları-teflon tavaları koymuyorum, plastikler de dediğin gibi olabilir, elde yıkasan onları:26::26:

ben gördümmm vardı nişan elbisesiyle fotosu 1 tane.

ay biliyom bu tarifi çok da güzel oluyor gerçekten teşekkürler tekrar hatırlatıığın için.

akşam nerde??aşure yemişin, aşure mahvetti bizi:18::18::18:

günaydın canımmm:54::54:
aminnnn

evde olsa hıc duramam öğünlerin yerine de yerim :)) komsular 3 kere gonderdi üç kere yedım vaalla ama bı ara atrtı oldum sonrs o gıttı sıskınlıkmıs galıba dedım sımıde yerımde sayıyorum asure mı yaptıkı :26:

Selibeli, alinti yapmistim ama cikmadi..aslinda menunde cok guzel sebze agirlikli... nye yasiyorsun ki,,geneldede yasarmiydin?

Ya arkadaslar bazen cok kötü yazyioruz menumuzü,,ögünü bile yazmadan ( sabah,aksam ) gibi altalta yaziliyo..anlasilmiyor ,,dolayisyla ben o menuleri alintilamiyorum sorry... Siz yazmaya usenirken biz nasil yorum yazalim ama ..haksizmiyim:26:

Canim ben hep oldum olasi yasadim kabizlik sorununu, mesela arkadas yazmis Sabah kalkip wc ye gittikten sonra tartilican diye ben wc ye gitmemi beklersem ohohoh hafta sonu bile gecer aradan :20::20::20: o yuzden ben Sabah kalkar kalmaz tartiliyorum[/QUOTE]

Himm cok zor..benim anneminde öyle sorunu var,,eminim bir cok yöntem denemissindir..ama birkac önerim olabilir..bir diyet receli yedin mi hic bazi diyet recelleri cok rahatlatiyor diyet kayisi receli mesela hem ilac degil ..bir tane daha var ..pisikolojik durumlarda
Onuda merake dersen özel yazarim;)

Bugün ki menüm

Sabah,

domates,salatalık,maydonoz,iki dilim tam bugday ekmek
2 zeytin
Şekersiz çay

Ara 2 ceviz

Öğlen

Mercimek çorba (süzme)
Tavuklu salata

Ara

Bir fincan türk kahvesi

Akşam (şuan yiyorum)

Yeşil elma,tarçın,bir iki ceviz yanında light süt

Tokdum aslında am geç saatte bırakmak istemedim.
Akşam yemek olayı bende bitti.Kocişin yanında bir lokma yesem vazgeçicekmişim gibi geliyor
O yüzden kociş yemek yerken ben oğluşumla oynuyorum.

Şu ana kadar 1,5 litre su
2 kupa bitki çayı

Su 2. 2,5 olur...

İşde böyle...

Sporumuda yapıcam akşama..

Haydi hayırlısı...

Tebrikler süper olmus..sporuda yaz bakalim neler yaptin

ben aşureyı hiçbirşeye değişmemm:21:
çok seviyorum yaaa:1:

Bendeeeeeee
Ben daha cok seviyorum:19:
En cok ben seviyorum:19:

güne başlarken -- 1 bardak süt

sabah

2 dilim ekmek
yarım kk peynır
2 parmak buyuklugunde kasar
4 -5 zeytın
domates salatalık

ara- türk kahvesi (az sekerlı)

öğle

mercimeklı köfte (1 yumruk kadar )
salata
ayran

akşam
yarım kase aşure
5 çizi :19: (midem çok bulanıyordu bastırsın dıye onu yedım ama hala bulanıyor )

fadime abla suzimmmm kaymakli balllimmmm digerleriiii kuzular nerdesinizzzz

buralardayız canım, dün erken çıktım, kızımın toplantısı vardı da.
Günaydın kızlarrr:16::16:
Dün ben yine kaçamak yaptım, mecburen yani, kızımın doğumgünüydü ve pasta aldık veeee:17::17::17::17:2 dilim yedim. Neyse saçımdan çekebilirsiniz hazırım:18::18::5::5:Yani anlayacağınız bu hafta da fosum ben, ümit yok:ssz::ssz::ssz:

günaydınlaarrr:16::16::16::16:

dünkü menün
sabah uyanınca
1 büyük bardak su
45 dk yürüyüş
kahvaltı
1 büyük bardak kefi
2 küçük dilim börek
ara
açık limonlu çay
beyaz çay
1 kahve
öğle
1 kase karalahana çorbası
1 orta boy bütün fırında patates
ara
açık limonlu çay
beyaz çay
5 i biyerde çay
akşam
peynirli makarna
salata
ara
1 çikolatalı kurabiye:18:
bir kase nar

balkaymaklım çok geçmiş olsun canım

abababba :36:
canim bencede beyaz giyinme nisaninda allah izin verirse zaten düğünde giyicen insallah :16:
immm gosterdigin kiyafetlerde ne bileyim biseyler eksik ama bilemedim :26: o bej olan sanki güzeldi ama rengi..
yesil ve kirmizi güzel gibi ama onlaruda eldivenle fln cok boğmuşlar sanki yani kisacasi biyzimla değılsın :9::9:
ya betüş ben seni daha farklı düşünüyorum nişanda daha canli ..... sen eklesene şöyle beğendiğin başka modeller:54:

kader ahh canım sorma ben öyle 36 38 beden ne kiyafetlere:5::5: neyse bacıımmm yenilerine artiik :7:

kadınlığın anatomisi rheinland pfalz dayim canim daha fazla detay yok :51: sonra kapida hayranlarim fln birikiyo sevgi gosterileri fln zor oluyo bacim yaa:6::37:

theolog asil sen nerdesinn:19: ay gecen sen yanlis yere yorum yapmissin:9:

ersnil. hosgeldin canim :3:

poliana sagol canim:34:
canim benim buraya katilmam iki yil olucak ama :31:iki yilda verdim sayilir tabiki aralarda bool bool çozutarak zaten o yüzden böyle uzun sürdü .ama belki cabuk verseydim yine alirdim .ben kalori hesabi yapmadim hic canim . verebilirsin canim yeterki pes etme :34:

selibeli. canim kabızlık için sabah ac karnina kahveyi denedinmi?

fadimeeeeeee :4: sen bu hafta bi artida ol varyaa :57:
hadi pasta yicen bari ince bir dilim ye :57: iki dilim ne yaa:47: cuma görüsücez senle :ssz:

gülanne sagol canim :34:
maşallah sanada bakiyomda peynirli makarnalar çikolatali kurabiyeler :51:

abababba :36:

fadimeeeeeee :4: sen bu hafta bi artida ol varyaa :57:
hadi pasta yicen bari ince bir dilim ye :57: iki dilim ne yaa:47: cuma görüsücez senle :ssz:

gülanne sagol canim :34:
maşallah sanada bakiyomda peynirli makarnalar çikolatali kurabiyeler :51:
Boynum kıldan ince, ,ehe ehe, kem küm:5::5::5::5:Valla kendime kızıyom başka da bişey gelmiyo elimden, bir irademe hakim olamıyom:ssz::ssz::ssz:

Hoş bulduk canım...

Günaydın kızlar kalorisiz,ve bol hareketli bir gün olsun inşallah:)

Kociş resmen sınırlarımı zorluyo.
Akşam bir yemek yedi inanamazsınız.
Üzerine de antep fıstığı almış yer misin hayatım dio.
Dedim yemicem ve yemedimde :)

İnşallah böyle devam ederim.

Ben bugun 2. takımdaki kızlardan duymuşdum,yoğurt kürüne başladım.
Ana yemeklerden önce yiyorum.Çok tavsiye ettiler bakalım ne olcak.
Deniyim sizide bilgilendiricem.

kızlar abartısız 1 saatten fazla telefonun başındayım .Daha kahvaltımı bile yapamadım.
Geçmişi okumay çalışıyorum.Cep tel. alıntı yapıp yazmak çok zor .Alıyorum elime kağıt kalem tek tek not alıyorum .
Elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorum .Oysaki 4 5 sayfa var belki pc den yazsam 10 dakikamı alırdı.Ve inanın bana daha detaylı yazar tek tek alıntı yapardım mönüleri fln de....
Benim bu yaptığım gayt normal olması gereken birşey.Arkadaşlarım bana birşeyler yazmış sorumu yanıtlamış bana birşey sormuş.... Benim onlara cevap vermemem bence ayıp!
Bakıyorum bazı arkadaşlar geliyorlarlar
merhaba... buda mönüm ...hadi kaçtım..
Herkesin işi var gücü var.Arkadaşlar bildirimlerimiz geliyor lütfen en azından onlara bakıp sizi kim alıntılamışsa ona bakıp en azından onlara cevap verin bi zahmet!
Yani nezaketen bunu yapın lütfen.
Bu burdaki birlik beraberlik içinde önemli..

güne başlarken -- 1 bardak süt

sabah

2 dilim ekmek
yarım kk peynır
2 parmak buyuklugunde kasar
4 -5 zeytın
domates salatalık

ara- türk kahvesi (az sekerlı)

öğle

mercimeklı köfte (1 yumruk kadar )
salata
ayran

akşam
yarım kase aşure
5 çizi :19: (midem çok bulanıyordu bastırsın dıye onu yedım ama hala bulanıyor )

Aksam gecistirilmis yine onun disi da guzel

günaydınlaarrr:16::16::16::16:

dünkü menün
sabah uyanınca
1 büyük bardak su
45 dk yürüyüş
kahvaltı
1 büyük bardak kefi
2 küçük dilim börek
ara
açık limonlu çay
beyaz çay
1 kahve
öğle
1 kase karalahana çorbası
1 orta boy bütün fırında patates
ara
açık limonlu çay
beyaz çay
5 i biyerde çay
akşam
peynirli makarna
salata
ara
1 çikolatalı kurabiye:18:
bir kase nar

balkaymaklım çok geçmiş olsun canım

Bana cok geldi..ogunlerin Hepsi ayni börek patates ve makarna :26:

Teşekkürler tatlım...

Akşam sporum 30 dk yürüyüş
100 bacak hareketi
10 dk twist ile çalışdım.

Bu kadarcık :)

Gayet iyi;)

Ballikaymak canim cokta yokmus 2-3 saat yol..ama hic yolumuz düsmez oralara pek bilmiyorum ..guzel olmali ama ,,yesillik:16:

Günaydın kızlaaarr :16:

Yeni başlamış olsan emin ol derdin.

Ben sizin kadar kilo versem o zaman rahat takılabilirdim.
Ama şimdi herşeyin hesabını yapar oldum:)

Seneler önce babam böyle gaza getirmişdi,şimdide kociş.
Demek ki dönem dönem laf yemek gerekiyor:)

İnşallah yine çıtır olcaz canım...

Zaman,yavaş olsun kalıcı olsun ;)

o kadar çok kilo verim ki anlatamam sana dudağın uçuklamasın diye saklıyorum o yüzden :52:

kızlar abartısız 1 saatten fazla telefonun başındayım .Daha kahvaltımı bile yapamadım.
Geçmişi okumay çalışıyorum.Cep tel. alıntı yapıp yazmak çok zor .Alıyorum elime kağıt kalem tek tek not alıyorum .
Elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorum .Oysaki 4 5 sayfa var belki pc den yazsam 10 dakikamı alırdı.Ve inanın bana daha detaylı yazar tek tek alıntı yapardım mönüleri fln de....
Benim bu yaptığım gayt normal olması gereken birşey.Arkadaşlarım bana birşeyler yazmış sorumu yanıtlamış bana birşey sormuş.... Benim onlara cevap vermemem bence ayıp!
Herkesin işi var gücü var.Arkadaşlar bildirimlerimiz geliyor lütfen en azından onlara bakıp sizi kim alıntılamışsa ona bakıp en azından onlara cevap verin bi zahmet!

günaydın balkaymağımm hayırdır nolduu seni cvpsız bırakan mı var yolayım mıı hemen :41: :41: :41:

benim işyerimde sorun oluyo o yüzden fazla yazamıyorum ama genelde hep burda ve takipteyim,okuduklarıma hep beğen butonuna basıyorum,bana cevap yazana muhakkak veriyorum.ama fazla yazamıyorum daha öncede belirttiğim gibi,evde pc yok,buraya gelmesem durumum ortada

Farkettin mi bi,miyorum dün bende belirttim ve bazi menüleri alintilamadim sunum seklinden dolayi..kizabilirsiniz ama kisi kendi menusunu yazmaktan acizken,ben niye ona uzun uzun yorum yada fikir yazayim ki .

Tabi burasi serbest bir mecra ..listeye girmek istediginizde kurallar var sadece ..herkes istedigi gibi yazabilir takilabilir oda ayri... Ama ona görede muhatap bulur:35:

Telden gerçekden alıntı çok zor oluyor canım...
Tebrik ediyorum seni güzel davranışın için...

Bende mümkün olduğunca yazılaları yakalamaya çalışıyorum.
İş yerindeyim,siteden çıkıp tekrar girince sohbet yürümüş gitmiş oluyor..

Arada kaçırdıklarım olursa şimdiden özür dilerim canlar ;)

Back
X