70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben aşureyı hiçbirşeye değişmemm:21:
çok seviyorum yaaa:1:

bende oyle onceleri annem yapinca hergun yiyordum ama bu sene sadece 2 kaseyle kaldim, benim binada fazla turk komsu yok zaten 2 3 tane, onlarda getirmedi bence bu cok iyi oldu :21::21:

Canim ben hep oldum olasi yasadim kabizlik sorununu, mesela arkadas yazmis Sabah kalkip wc ye gittikten sonra tartilican diye ben wc ye gitmemi beklersem ohohoh hafta sonu bile gecer aradan :20::20::20: o yuzden ben Sabah kalkar kalmaz tartiliyorum

Himm cok zor..benim anneminde öyle sorunu var,,eminim bir cok yöntem denemissindir..ama birkac önerim olabilir..bir diyet receli yedin mi hic bazi diyet recelleri cok rahatlatiyor diyet kayisi receli mesela hem ilac degil ..bir tane daha var ..pisikolojik durumlarda
Onuda merake dersen özel yazarim;)

evet bicok sey denemdim ise yarayanlar da var aslinda ama ben hergun biseyler yapmaktan biktim :44: ozelden yazarsan sevinirim canim tesekkur ederim.

aç karnina kahve hic denemedim yarin deyebilirim

bugunki menum :

Sabah :

2dilim cavdar ekmegi, 1 dilim peynir, tomates , maydonoz

ara : yesil cay + 8 tane findik

oglen : melemen + 2dilim cavdar ekmegi + yogurt

ara : yogurt + 1tane mandalina

aksam : brokoli salatasi + corba

bu arada ben dun aksam eve gec gittim canim yemek istemedi bende 1 kupa sut ictim yanindada 3 tane yulafli biscuit.

heh kafam az karışıktı iyi oldu :9:
bebişim o eklediklerimin hepsini beğendin o zaman 1-2-4 bunları beğenmişsin
zaten 3 ile 1 aynı :9:
ooyyttt bak mideme kıramplar girecek gari 1 ay kadar bişey kaldı hala kıyafetime karar veremiyoruuumm :84::84::84:
:27: oldu diyom ya gözler :37:
sen benim hakkımı nasıl ödücen bak nasil yardimci oluyom sana:27: tam cikicaktim cikamadim senin yüzünden :57: sanada kiyafet beğendiremiyoz :57:
deminden beri ariyom bak buldum bitane bunuda begenme kafani kirarim :57:

$images.webp
HTML:
üstüne kazak ama bak altına muhakkak platform yoksa olmaz kıyafet tamamlanmaz :19:
bak sen böyle git nişana baban ertesi günü kıyar nikahı bir an önce verelimde kurtulalım diye :9::9::9:

sen benim hakkımı nasıl ödücen bak nasil yardimci oluyom sana:27: tam cikicaktim cikamadim senin yüzünden :57: sanada kiyafet beğendiremiyoz :57:

Eki Görüntüle 866994
HTML:
üstüne kazak ama bak altına muhakkak platform yoksa olmaz kıyafet tamamlanmaz :19:
bak sen böyle git nişana baban ertesi günü kıyar nikahı bir an önce verelimde kurtulalım diye :9::9::9:

kızz ne ağlıyoon buldum yaa :57:
ne kaaa şık cemil ipekci imzalı gibi duruyo:23:
ay sen ne anlarsın :6:

ahaha çatlak :9::9::9:
paçalı don mu giydircen kız bana böyle kaynana mı olur :19:
böyle kuyruklu, şık, zarif bişey istiyorum..
bu dona kuyruk takılır mı acep :27:
aman bakmıcam gari canım sıkıldı iyice karar veremedikçe :31:

kaciyorum kizlaar :16:
hertaraf hertarafda isede gidicem bugün :52:
:54::10:
haa unutmadan :47:
ağzınıza ve elinize hakim klun neenn :57:
cok yemeyin :20: ve cok yazmayın:20:
okhmasi zor oluyo diyoom :57:
kocis gelince beni böyle:27: görücek:26:
ekrana bakmakdan sonra beni karanfilde kurtaramaz :9::9::9:

çabuk gelll :52:

2 haftada hazır oluyor dediler ama bana :26:
ay ben ağlayacağım böyle olmucak karar veremiyoruumm :84:

onu da beğendim, hepsini beğendim :ssz::ssz:

e inşallah canımm ya böyle beğenirsin ama giyip beğenmen dha iyi bence kuzuum :26:

Eki Görüntüle 866994

babaannem bile giymiyo bunu demode oldu bunlar kuzum :52:

çabuk gelll :52:

e inşallah canımm ya böyle beğenirsin ama giyip beğenmen dha iyi bence kuzuum :26:

babaannem bile giymiyo bunu demode oldu bunlar kuzum :52:

giyip denediklerimin bi özelliği yok bebeğim ya artık bunlar daha güzel oluyor da..
bi riske gircez artık.. akşam bi erkek arkadaşıma da göstereyim bi karar veririz herhal..

eski moda şeyler yeniden moda oluyor ya ondan herhalde bana bunu giydirmeye çalışıyor ballım :27:

giyip denediklerimin bi özelliği yok bebeğim ya artık bunlar daha güzel oluyor da..
bi riske gircez artık.. akşam bi erkek arkadaşıma da göstereyim bi karar veririz herhal..

eski moda şeyler yeniden moda oluyor ya ondan herhalde bana bunu giydirmeye çalışıyor ballım :27:

göremiyorum resmii canım yaa :53: eski modelleri bende beğeniyorum tatlım yaa nikahıma saklıyorum onu da 70lerden giyincem :52::52::52:

sen neredeydin canım unuttum ben :26:
canim bir tek bana degilki bursa bir cogumuza yapiliyor bu yoksa banami oyle geliyor :44:

aslında yapikacak tek şey var fadime kadinligin ana...de dedigi gibi oba gore muamele!
hadi artik canim ya toparlan sende bak sobra hic onune gecemezsin :38:

canım zate.n benim bahsettigim surekli burada olmak degil ama gelince yazanlara yazmak :34:

farkettim canim cookda haklisin.Aynen öyle..

aslında diyorum ya zor oluyor ama yapmam gerekeni yapiyorum.est. canim..

Süpersin ne diyeyim ;)

Ay ben bunu hepsinden daha çok beğendim.Çok zarifff:)

Canim bende yeni sayilirim 3. haftam..hicbirimiz uzman degiliz ki yasadigimiz tecrubeler edindigim bilgiler,e yorum yapabiliyoruz..kimi zaman dogru kimi zaman yanlis,,,yanlis yaparsak uyariliz , dogrusunu ögreniriz..zaten bazen menulerimizdeki hatalarimizi bizde biliyoruz da iste yaziyoruz utanalim yemiyelim fln diye ... Hic kasma bence ;)))

Evet canim genel bi durum..onun nisan telasi varya farkinda degil:))
Bende denedimde cepten cok kötü normal web bile cikmiyor cep formatinda birsey galiba..berbat,sinir bozucu kk yetkilileri aslinda bi cözüm bulabilir buna,,appi var mi ki KK nin

Rheinlandda nrw de heralde..ben bochum taraflarindayim canim..biz kölne 1 saatiz,,sizde bonndan sonra galiba oraya 1 1 bucuk saatsiniz ..yani 2 bucuk saatsiniz bize

Ama bizim basketbol verein in sponsoru rheinland vesicherung :D

Bi arkadas yazmisti komsu cikiyomussunuz diye,,,dedim buralarda yokki böyle böyle neseli hatunlar..puuuffff uyuz uyuz tipler dolu etrafimda yaaaa

Ababa,, olsun canim yinede fark ediyor sarisin esmer,,esarptan uyum fln
Son koyduklarin bahsettigin tarz bi nisan icin fazla bence diger modeller daha güzeldi...ya bende cok klassikciyim sade seyleri seviyorum ,,renk bile sevmem neredeyse..benimde krem hosuma gitmisti

Sectigin modeli diktiricekmisin satin mi alicaksin

Tamam canım bende yorum getiririm elimden geldiğince ;)
Döktürürüm valla klavyemle :D

ooyyttt bak mideme kıramplar girecek gari 1 ay kadar bişey kaldı hala kıyafetime karar veremiyoruuumm :84::84::84:

Hiç kasma kendini,eminim herşey güzel olacak.
Süreklide bakma ki kafan iyice karışmasın.
Sen sadece kilonu vermeye odaklan.
İşde bak o zaman ne giyersen giy,çok yakışıcak ve mutlu hissediceksin.

Ben bunu yapamadım bari sen yap.
Destekçinim:D

2 kg canım 2 ayda verdiğim budur yani :53:

Hiç yoktan iyidir canım...

Geç olsunda güç olmasın ;)

:D:D

Gülümsettin beni :29:

bende oyle onceleri annem yapinca hergun yiyordum ama bu sene sadece 2 kaseyle kaldim, benim binada fazla turk komsu yok zaten 2 3 tane, onlarda getirmedi bence bu cok iyi oldu :21::21:

Himm cok zor..benim anneminde öyle sorunu var,,eminim bir cok yöntem denemissindir..ama birkac önerim olabilir..bir diyet receli yedin mi hic bazi diyet recelleri cok rahatlatiyor diyet kayisi receli mesela hem ilac degil ..bir tane daha var ..pisikolojik durumlarda
Onuda merake dersen özel yazarim;)

evet bicok sey denemdim ise yarayanlar da var aslinda ama ben hergun biseyler yapmaktan biktim :44: ozelden yazarsan sevinirim canim tesekkur ederim.

aç karnina kahve hic denemedim yarin deyebilirim

bugunki menum :

Sabah :

2dilim cavdar ekmegi, 1 dilim peynir, tomates , maydonoz

ara : yesil cay + 8 tane findik

oglen : melemen + 2dilim cavdar ekmegi + yogurt

ara : yogurt + 1tane mandalina

aksam : brokoli salatasi + corba

bu arada ben dun aksam eve gec gittim canim yemek istemedi bende 1 kupa sut ictim yanindada 3 tane yulafli biscuit.

Menün çok güzel canım...
Hergün 4 dilim ekmek mi tüketiyorsun melemene özel mi? :)

Eki Görüntüle 866994

Hahahahahah koptumm resmen burdaa :7::32:

asıl sen nerdesin canım ya 2 haftadır yoksun :26:

evet kuzum ya gelemedim yoksa birakir miyim sizi hic, hem cok yogundum hem de biraz hayattan kpomustum simdi baglantidayim yine:16::16:

buralardayız canım, dün erken çıktım, kızımın toplantısı vardı da.
Günaydın kızlarrr:16::16:
Dün ben yine kaçamak yaptım, mecburen yani, kızımın doğumgünüydü ve pasta aldık veeee:17::17::17::17:2 dilim yedim. Neyse saçımdan çekebilirsiniz hazırım:18::18::5::5:Yani anlayacağınız bu hafta da fosum ben, ümit yok:ssz::ssz::ssz:

nice yaslar olsun evladina, rabbim guzel gunler gostersin gecen benim oglusunda dogum gunuydu bende bir dilim goturdum:1:

kızlar abartısız 1 saatten fazla telefonun başındayım .Daha kahvaltımı bile yapamadım.
Geçmişi okumay çalışıyorum.Cep tel. alıntı yapıp yazmak çok zor .Alıyorum elime kağıt kalem tek tek not alıyorum .
Elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorum .Oysaki 4 5 sayfa var belki pc den yazsam 10 dakikamı alırdı.Ve inanın bana daha detaylı yazar tek tek alıntı yapardım mönüleri fln de....
Benim bu yaptığım gayt normal olması gereken birşey.Arkadaşlarım bana birşeyler yazmış sorumu yanıtlamış bana birşey sormuş.... Benim onlara cevap vermemem bence ayıp!
Bakıyorum bazı arkadaşlar geliyorlarlar
merhaba... buda mönüm ...hadi kaçtım..
Herkesin işi var gücü var.Arkadaşlar bildirimlerimiz geliyor lütfen en azından onlara bakıp sizi kim alıntılamışsa ona bakıp en azından onlara cevap verin bi zahmet!
Yani nezaketen bunu yapın lütfen.
Bu burdaki birlik beraberlik içinde önemli..

kuzummmmmm cok haklisin sekercim,,, ama iste ben gelemedim simdi firsat buldukca takilcam insallah ozluyommmm sizi:16::16::16:

betuusummmm ilk elbise cok guzelllllllllllllll, digerini nisanlin begenmemis bunu begensin bari hakkaten benim icim gitti:34: dibim dustu valla:27:

Eki Görüntüle 866994

bak bu supermis:52::52::52:lady gaga sytle olmuss:51::51:

simdilik hepiciginizi optumm:54::54: suzimin oglunada gecmis olsun rabbim sifa versin butun hastalara opuldunuzz

BU ARADA BU CUMA BUTUN BILDIRIMLER YINE BANAAAAAAAAAAAAAAAA TAMAM MI SEKERCIMLERRRRRRRRRRRRRRRRRRR:nazar::nazar::nazar:

göremiyorum resmii canım yaa :53: eski modelleri bende beğeniyorum tatlım yaa nikahıma saklıyorum onu da 70lerden giyincem :52::52::52:

kız paçalı dona dedim ben eski moda diye :9::9:
sakın düğünde onlardan giymeye kalkma :9:

çok sağol :34:
kilo veririz inşallah da bakam kıyafette de karar vercez inşallah yakında :31:

betuusummmm ilk elbise cok guzelllllllllllllll, digerini nisanlin begenmemis bunu begensin bari hakkaten benim icim gitti:34: dibim dustu valla:27:

ama hepiniz farklı bişi diyonuz napcam ben şimdi :31:

görürşürüz cuma günü minecimm :63::63::63::63:
ne durumdasın tartıldınmı hiç
Buraya gelmeden hergün tartılıyordum da o yüzden bu sabahda dayanamadım.
Ama bundan sonra dayanıcam.
Durum böyle olunca tabi bende acaba dedim çok erken yemek olayını bırakarak hata mı yapıyorum kızlara bir danışayım.
Tabi ilk zamanlar giden suda olabilir.Doğumdan önceki kiloma 1,5 kilo kaldı.
Bundan sonrası daha zor da gidebilir...
hamile kaldığın kiloya gelirsen sonrasını vermek daha zor oluyor
günaydııınnn:16:
güzel bir gün olsun insallahhh:54:
yağlarımız tavadaki tereyağı gibi erisin:21:
bellerimiz şööyyle iki karış olsun:31:
totolarımız minnak minnak amaa seksüü olsuun:23:
aman ikizler hiç başını eymesiinn:52:
baldırlar incelsin :32:
42- 40 beden donlar totomuzdan düşü düşü versiin:7:
bizi görenler :53::53: olsuun :12:
hanım efendi bakarmısınız bu bana büyük geldi:80:
36 bedenini getirirmisiniz lütfen diyeliim :124:
İNŞALLAHHHH:118::64::64::64::119::119::62::62::62::62::62::62:
ahhhhh ahhhhhh
inşallahhhhhhhhh
O tarzda yapiyorum hatta kiymayi en cok pTlicana yakistiriyorum
Bundaki özellik iste közlenmis olmasi salata kivaminda oluyor
:56:
aynen canım bende közlenmiş patlıcan ve bibere karıştırıyorum kıymayı
közledikten sonra soğan kıyma ve bu sebzeleri soteliyorum
üzerine yoğurt
gelde yeme :56:
Ya arkadaslar bazen cok kötü yazyioruz menumuzü,,ögünü bile yazmadan ( sabah,aksam ) gibi altalta yaziliyo..anlasilmiyor ,,dolayisyla ben o menuleri alintilamiyorum sorry... Siz yazmaya usenirken biz nasil yorum yazalim ama ..haksizmiyim:26:
benimde düzgün olan menüleri yorumlayasım gelmiyor
buralardayız canım, dün erken çıktım, kızımın toplantısı vardı da.
Günaydın kızlarrr:16::16:
Dün ben yine kaçamak yaptım, mecburen yani, kızımın doğumgünüydü ve pasta aldık veeee:17::17::17::17:2 dilim yedim. Neyse saçımdan çekebilirsiniz hazırım:18::18::5::5:Yani anlayacağınız bu hafta da fosum ben, ümit yok:ssz::ssz::ssz:
bi pastayla hemen noluyoooooo :20:
ben bugün 3 tane baklava 1 tane şekerpare yedim
ama ümitliyim
:18::18::18:
kızlar abartısız 1 saatten fazla telefonun başındayım .Daha kahvaltımı bile yapamadım.
Geçmişi okumay çalışıyorum.Cep tel. alıntı yapıp yazmak çok zor .Alıyorum elime kağıt kalem tek tek not alıyorum .
Elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorum .Oysaki 4 5 sayfa var belki pc den yazsam 10 dakikamı alırdı.Ve inanın bana daha detaylı yazar tek tek alıntı yapardım mönüleri fln de....
Benim bu yaptığım gayt normal olması gereken birşey.Arkadaşlarım bana birşeyler yazmış sorumu yanıtlamış bana birşey sormuş.... Benim onlara cevap vermemem bence ayıp!
Bakıyorum bazı arkadaşlar geliyorlarlar
merhaba... buda mönüm ...hadi kaçtım..
Herkesin işi var gücü var.Arkadaşlar bildirimlerimiz geliyor lütfen en azından onlara bakıp sizi kim alıntılamışsa ona bakıp en azından onlara cevap verin bi zahmet!
Yani nezaketen bunu yapın lütfen.
Bu burdaki birlik beraberlik içinde önemli..
sana tamamen katılıyorum canım bunu çok dedik ama değişmiyor
ben geçmişi okuyayımda yazayım diye sabahtan beri selam veremedim
yorum konusunda tamamen haklısın ama herkese yorum yapan 2-3 kişi var o kadar.
bu arada geçen sene belim 72 cm. kadar düşmüştü, şimdi 88 cm. olmuş tekrar:5::5::5:
bel derken göğüs altındanmı ölçüyorsun göbek deliğindenmi
Farkettin mi bi,miyorum dün bende belirttim ve bazi menüleri alintilamadim sunum seklinden dolayi..kizabilirsiniz ama kisi kendi menusunu yazmaktan acizken,ben niye ona uzun uzun yorum yada fikir yazayim ki .

Tabi burasi serbest bir mecra ..listeye girmek istediginizde kurallar var sadece ..herkes istedigi gibi yazabilir takilabilir oda ayri... Ama ona görede muhatap bulur:35:
ben özene bezene yazıyordum menülerimi
bir menüm bile yooooooook :24:
arkadaşlar şimdi 80 kılo aralıgındakı arkadaşla beraber zayıflıyorum şuan kılom 82400 ınşallah en kısa zamanda aranıza gelecem
hoşgeldin
80 olmana gerek yok şimdi bile gelebilirsin
1i ebğenmiştim bende
3 cansız manken üzerinde güzel durmuyor ama 1 çok hoş bence
uçuş uçuş ne güzel
hem yazın diyor hem yazmayın
:53::53::53::53:
kocasızlık başına vurdu herhal :52::52:
ahaha çatlak :9::9::9:
paçalı don mu giydircen kız bana böyle kaynana mı olur :19:
böyle kuyruklu, şık, zarif bişey istiyorum..
bu dona kuyruk takılır mı acep :27:
aman bakmıcam gari canım sıkıldı iyice karar veremedikçe :31:
dona kuyruğu hayal ettimde :52::52:

selam kızlar
nabersiniz
ben hemen kaçıyorum mesaim doldu
evde koşturmaca başlar
bugün çok yedim tatlı falan feciii
akşamı hafif kapatmalıyım

evet kuzum ya gelemedim yoksa birakir miyim sizi hic, hem cok yogundum hem de biraz hayattan kpomustum simdi baglantidayim yine:16::16:
nice yaslar olsun evladina, rabbim guzel gunler gostersin gecen benim oglusunda dogum gunuydu bende bir dilim goturdum:1:
kuzummmmmm cok haklisin sekercim,,, ama iste ben gelemedim simdi firsat buldukca takilcam insallah ozluyommmm sizi:16::16::16:
bak bu supermis:52::52::52:lady gaga sytle olmuss:51::51:

simdilik hepiciginizi optumm:54::54: suzimin oglunada gecmis olsun rabbim sifa versin butun hastalara opuldunuzz

BU ARADA BU CUMA BUTUN BILDIRIMLER YINE BANAAAAAAAAAAAAAAAA TAMAM MI SEKERCIMLERRRRRRRRRRRRRRRRRRR:nazar::nazar::nazar:
hoşgeldin tekrar tatlım kopma bi daha bizden :16::16:

kız paçalı dona dedim ben eski moda diye :9::9:
sakın düğünde onlardan giymeye kalkma :9:

ama hepiniz farklı bişi diyonuz napcam ben şimdi :31:
ahahahha yok yok giymemm ben adam bırakır gider oracıkta beni :52::52: kuzu yaa alemsin valla :52::52::52:

Süpersin ne diyeyim ;)

Tamam canım bende yorum getiririm elimden geldiğince ;)
Döktürürüm valla klavyemle :D

Hiç yoktan iyidir canım...

Geç olsunda güç olmasın ;)

:D:D

Gülümsettin beni :29:

Menün çok güzel canım...
Hergün 4 dilim ekmek mi tüketiyorsun melemene özel mi? :)

Hahahahahah koptumm resmen burdaa :7::32:

almim de 2 ye de razıyım artık :52::52:

ne durumdasın tartıldınmı hiç

ahhhhh ahhhhhh
inşallahhhhhhhhh

aynen canım bende közlenmiş patlıcan ve bibere karıştırıyorum kıymayı
közledikten sonra soğan kıyma ve bu sebzeleri soteliyorum
üzerine yoğurt
gelde yeme :56:

benimde düzgün olan menüleri yorumlayasım gelmiyor

bi pastayla hemen noluyoooooo :20:
ben bugün 3 tane baklava 1 tane şekerpare yedim
ama ümitliyim
:18::18::18:

sana tamamen katılıyorum canım bunu çok dedik ama değişmiyor
ben geçmişi okuyayımda yazayım diye sabahtan beri selam veremedim

bel derken göğüs altındanmı ölçüyorsun göbek deliğindenmi

ben özene bezene yazıyordum menülerimi
bir menüm bile yooooooook :24:

hoşgeldin
80 olmana gerek yok şimdi bile gelebilirsin

1i ebğenmiştim bende
3 cansız manken üzerinde güzel durmuyor ama 1 çok hoş bence
uçuş uçuş ne güzel

hem yazın diyor hem yazmayın
:53::53::53::53:
kocasızlık başına vurdu herhal :52::52:

dona kuyruğu hayal ettimde :52::52:
Bilmiyom canım yaa ümidim yok işte. Bu arada belimi en ince olan yerden ölçüyorum işte, orası 88 cm. geliyor, sen düşün artık halimi
Bel:89-gögüs 92-basen 102-göbek 101
ölçülerim bunlar maalesef.:ssz::ssz:
selam kızlar
nabersiniz
evde koşturmaca başlar
sana da:19::19::20::20::20:olmamış olmamış, olmuyorrrrr olmuyor, tatlılarla olmuyor:24::24::24:anca yiyip yiyip söylenelim. Spor yapalım spor, sana ceza verdim, bu akşam en az 30 dakika spor yapacaksın, leslie olur, jillian olur, ona göre, yapmazsan yarın 1 saate çıkartırım bak tamam mı:27::27:

selam kızlar
nabersiniz
evde koşturmaca başlar

selam minemm bu hafta ikimizde artıyız galibaa :9: menümü paylaşmıyorum o yüzden cıslarım çok :17:

sana da Minenin cezaları geçerli, akşam sporunu yapıorsun, yoksa :4::4::4:yersin, bilmem garii:20::20::20:

:17: şeyy biz aramızda konuşuyorduk öyle yoksa cıslar yokkii:18::18: :17: ben akşamları mekik çekiyoum ablacım gücümün yettiği kadar sabahları da zıplamaya başladım biri demişti ya hani unuttum kim olduğunu :17:

:17: şeyy biz aramızda konuşuyorduk öyle yoksa cıslar yokkii:18::18: :17: ben akşamları mekik çekiyoum ablacım gücümün yettiği kadar sabahları da zıplamaya başladım biri demişti ya hani unuttum kim olduğunu :17:

yetmezzzz, sen sporu dediğim gibi 30 dakika yapmaya çalış, faydasını göreceksin,emin ol:48::48:

almim de 2 ye de razıyım artık :52::52:

Almazsın canım dahada verirsin inşallah;)

Sen vazgeçme kilonu ver,bak her beğendiğin elbise nasılda yakışacak ;)

selam kızlar
nabersiniz
evde koşturmaca başlar

Hamile kaldığım kiloya çok az kaldı canım.
Sonrası beni zorlucak ama pes etmek yok ;)

Sporunu ihmal etmiyosun ve akşamı en hafif şekilde atlatıyosun ;)

Back
X