70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünki menüm

Sabah yoğurt karışımı

Kahvaltı

Domates,salatalık,biber,2 zeytin
2 dilim tam buğday ekmek

Ara: Yok (Kahvaltıyı geç yaptım)

Öğlen

Yoğurt karışımı

Yeşil salata
Et Sote

Ara: 2,3 ceviz
Bitki çayı

Akşam

Yoğurt karışımı (17:00)

17:30 Sütlü nesfit

1,5 su şu ana kadar...

Bilmiyom canım yaa ümidim yok işte. Bu arada belimi en ince olan yerden ölçüyorum işte, orası 88 cm. geliyor, sen düşün artık halimi
Bel:89-gögüs 92-basen 102-göbek 101
ölçülerim bunlar maalesef.:ssz::ssz:
sana da:19::19::20::20::20:olmamış olmamış, olmuyorrrrr olmuyor, tatlılarla olmuyor:24::24::24:anca yiyip yiyip söylenelim. Spor yapalım spor, sana ceza verdim, bu akşam en az 30 dakika spor yapacaksın, leslie olur, jillian olur, ona göre, yapmazsan yarın 1 saate çıkartırım bak tamam mı:27::27:
benimde geçen ay sproda ölçülerim bel 73 karın 90 kalça 106 basen 102 göbek 91 çıkmıştı
bakalım bu ay kaç çıkacak
ayyy kalçaya bak yaa nekadar büyük olduğu nasılda belli

canım ben spora gidiyorum yaa zaten
1 hafta dondurmuştum yarın yine başlıyorum:33::33:
selam minemm bu hafta ikimizde artıyız galibaa :9: menümü paylaşmıyorum o yüzden cıslarım çok :17:
ben bu sabah tartıldım çok azda olsa eksiydim ama pazartesi feci artı çıkmıştım onu attım şükür
:17: şeyy biz aramızda konuşuyorduk öyle yoksa cıslar yokkii:18::18: :17: ben akşamları mekik çekiyoum ablacım gücümün yettiği kadar sabahları da zıplamaya başladım biri demişti ya hani unuttum kim olduğunu :17:
kız biz ona ceza vermiyoz o bize yazıyor habire ceza :51:
bizde 2 dilim pasta yediği için ona ceza yazalım
ne yaptırsak pişman olsun yediğine :52::52:
Hamile kaldığım kiloya çok az kaldı canım.
Sonrası beni zorlucak ama pes etmek yok ;)
Sporunu ihmal etmiyosun ve akşamı en hafif şekilde atlatıyosun ;)
inşallah bakalım
ama şimdiden açım :56:

SELAM KIZLAR
Nasılsınız ben çok şükür iyim. öğleden sonra misfirim vardı. sonra kızımı parka götürdüm orda 30 dakika yürüdüm.Şimdi eve geldim
Menüm
sabah:omlet,peynir,zeytin,1 dilim ekmek,2 tane ceviz,domates,nane,maydonuz,yeşil çay
ara:bir avuc leblebi,badem karışık
öğle: çorba,salata ,1 dilim ekmek
ara: 1 tane şekersiz türk kahvesi,3 tane gün kurusu kaysı
akşam: balık ,salata,1 dilim tam tahıllı ekmek

kızlar size bir şey soracağım. siz nasıl toplu olarak alıntı yapıp herkeze aynı anda cevap yazıyonuz. Ben bu forum dünyasında yeniyim. nasıl yapacğımı bilmiyorum. bana öğretin lütfennn

Son düzenleme:

benimde geçen ay sproda ölçülerim bel 73 karın 90 kalça 106 basen 102 göbek 91 çıkmıştı

ben bu sabah tartıldım çok azda olsa eksiydim ama pazartesi feci artı çıkmıştım onu attım şükür

inşallah bakalım

ben sanmıyorum ekside olduğumu :50: bilemedim ne ceza versekki :26:

SELAM KIZLAR
Nasılsınız ben çok şükür iyim. öğleden sonra misfirim vardı. sonra kızımı parka götürdüm orda 30 dakika yürüdüm.Şimdi eve geldim
Menüm
sabah:omlet,peynir,zeytin,1 dilim ekmek,2 tane ceviz,domates,nane,maydonuz,yeşil çay

kızlar size bir şey soracağım. siz nasıl toplu olarak alıntı yapıp herkeze aynı anda cevap yazıyonuz. Ben bu forum dünyasında yeniyim. nasıl yapacğımı bilmiyorum. bana öğretin lütfennn
yazılanların altında alıntı ile cevapla yazıyor ya onun yanındaki kutucuğa tıklarsan tik işareti oluşuyor sonra cevaplamaya geçince toplu olarak yazılıyor
ben sanmıyorum ekside olduğumu :50: bilemedim ne ceza versekki :26:
:26::26::26:

kader ne haber kuzucum ne yapıyon.
Fadime canım hani sen 3 gün spor yapacktın.spor yapmadın birde 2 dilim pasta :18::18::18:
kızına sağlıklı mutlu ,başarılı yıllar diliyorum.Yeni yaşı ona ve size bol şans getirsin:46::46::46::46:

Süpersin ne diyeyim ;)

Menün çok güzel canım...
Hergün 4 dilim ekmek mi tüketiyorsun melemene özel mi? :)

Hahahahahah koptumm resmen burdaa :7::32:

valla ne desem bilmiyorumki, menemene ozel diyelim :ssz::ssz:
eger oglen yemegimde makarna pilav gibi seyler varsa ekmek yemiyorum sadece Sabah yiyorum ama yok sadece et turu ve salata varsa evet yiyorum. Neden???? cokmu :20::20::20::18::18::18::18: ayy yandim cuma gunu desene

tamam hocam soğolasın bakalı deneyelim olacak mı

selam kızlar
nabersiniz
ben hemen kaçıyorum mesaim doldu
evde koşturmaca başlar
bugün çok yedim tatlı falan feciii
akşamı hafif kapatmalıyım
selam canım.
Bencede akşam salata ile geiştir.

sana da Minenin cezaları geçerli, akşam sporunu yapıorsun, yoksa :4::4::4:yersin, bilmem garii:20::20::20:
fadime sen hangi günler spor yapacaaktın bakim.:18:
:17: şeyy biz aramızda konuşuyorduk öyle yoksa cıslar yokkii:18::18: :17: ben akşamları mekik çekiyoum ablacım gücümün yettiği kadar sabahları da zıplamaya başladım biri demişti ya hani unuttum kim olduğunu :17:
Kader canımcıs falan fapma yok. bak sonra göbekli gelin olcan ha . Bu gün sabah bende 100 defa zıpladım.Eşim benim hatun kafayı yedi diy:52::52::52:

Almazsın canım dahada verirsin inşallah;)
Dikkae edersen bencede mutlaka verirsin.

Sen vazgeçme kilonu ver,bak her beğendiğin elbise nasılda yakışacak ;)

Hamile kaldığım kiloya çok az kaldı canım.
Sonrası beni zorlucak ama pes etmek yok ;)

Sporunu ihmal etmiyosun ve akşamı en hafif şekilde atlatıyosun ;)

Bugünki menüm

Sabah yoğurt karışımı

Kahvaltı

2 dilim tam buğday ekmek

Öğlen

Yoğurt karışımı

Yeşil salata
Et Sote

Bitki çayı

Akşam

1,5 su şu ana kadar...
bence güzel menü afiyet olsun
:27: oldu diyom ya gözler :37:
sen benim hakkımı nasıl ödücen bak nasil yardimci oluyom sana:27: tam cikicaktim cikamadim senin yüzünden :57: sanada kiyafet beğendiremiyoz :57:
deminden beri ariyom bak buldum bitane bunuda begenme kafani kirarim :57:

salam ballım geçmiş olsun canım. sen beğenmişsen tamamdır.

Eki Görüntüle 866994
HTML:
üstüne kazak ama bak altına muhakkak platform yoksa olmaz kıyafet tamamlanmaz :19:
bak sen böyle git nişana baban ertesi günü kıyar nikahı bir an önce verelimde kurtulalım diye :9::9::9:
Kız bu babannemin donu burda ne işi var

evet kuzum ya gelemedim yoksa birakir miyim sizi hic, hem cok yogundum hem de biraz hayattan kpomustum simdi baglantidayim yine:16::16:

nice yaslar olsun evladina, rabbim guzel gunler gostersin gecen benim oglusunda dogum gunuydu bende bir dilim goturdum:1:

kuzummmmmm cok haklisin sekercim,,, ama iste ben gelemedim simdi firsat buldukca takilcam insallah ozluyommmm sizi:16::16::16:

betuusummmm ilk elbise cok guzelllllllllllllll, digerini nisanlin begenmemis bunu begensin bari hakkaten benim icim gitti:34: dibim dustu valla:27:

bak bu supermis:52::52::52:lady gaga sytle olmuss:51::51:

simdilik hepiciginizi optumm:54::54: suzimin oglunada gecmis olsun rabbim sifa versin butun hastalara opuldunuzz

BU ARADA BU CUMA BUTUN BILDIRIMLER YINE BANAAAAAAAAAAAAAAAA TAMAM MI SEKERCIMLERRRRRRRRRRRRRRRRRRR:nazar::nazar::nazar:
hoşgeldin canım.

ne durumdasın tartıldınmı hiç
trtılmak yok. cuma tartılacağız.

hamile kaldığın kiloya gelirsen sonrasını vermek daha zor oluyor

ahhhhh ahhhhhh
inşallahhhhhhhhh

aynen canım bende közlenmiş patlıcan ve bibere karıştırıyorum kıymayı
közledikten sonra soğan kıyma ve bu sebzeleri soteliyorum
üzerine yoğurt
gelde yeme :56:

benimde düzgün olan menüleri yorumlayasım gelmiyor

bi pastayla hemen noluyoooooo :20:
ben bugün 3 tane baklava 1 tane şekerpare yedim
ama ümitliyim
:18::18::18:

sana tamamen katılıyorum canım bunu çok dedik ama değişmiyor
ben geçmişi okuyayımda yazayım diye sabahtan beri selam veremedim

bel derken göğüs altındanmı ölçüyorsun göbek deliğindenmi

ben özene bezene yazıyordum menülerimi
bir menüm bile yooooooook :24:

hoşgeldin
80 olmana gerek yok şimdi bile gelebilirsin

1i ebğenmiştim bende
3 cansız manken üzerinde güzel durmuyor ama 1 çok hoş bence
uçuş uçuş ne güzel

hem yazın diyor hem yazmayın
:53::53::53::53:
kocasızlık başına vurdu herhal :52::52:

dona kuyruğu hayal ettimde :52::52:

Son düzenleme:

ne durumdasın tartıldınmı hiç

hamile kaldığın kiloya gelirsen sonrasını vermek daha zor oluyor

ahhhhh ahhhhhh
inşallahhhhhhhhh

aynen canım bende közlenmiş patlıcan ve bibere karıştırıyorum kıymayı
közledikten sonra soğan kıyma ve bu sebzeleri soteliyorum
üzerine yoğurt
gelde yeme :56:

benimde düzgün olan menüleri yorumlayasım gelmiyor

bi pastayla hemen noluyoooooo :20:
ben bugün 3 tane baklava 1 tane şekerpare yedim
ama ümitliyim
:18::18::18:

sana tamamen katılıyorum canım bunu çok dedik ama değişmiyor
ben geçmişi okuyayımda yazayım diye sabahtan beri selam veremedim

bel derken göğüs altındanmı ölçüyorsun göbek deliğindenmi

ben özene bezene yazıyordum menülerimi
bir menüm bile yooooooook :24:

hoşgeldin
80 olmana gerek yok şimdi bile gelebilirsin

1i ebğenmiştim bende
uçuş uçuş ne güzel

hem yazın diyor hem yazmayın
:53::53::53::53:
kocasızlık başına vurdu herhal :52::52:

Hmm aslinda galiba patlicanin her yemegini közleyip yapsak en lezzetlisi olucak galiba diymi?
Hem niye cozuttun bakalim? Reglin mi yaklasiyor ?

selam minemm bu hafta ikimizde artıyız galibaa :9: menümü paylaşmıyorum o yüzden cıslarım çok :17:

Haha siz yarisa girdiniz menüleriniz bozuldu..bakalim arti almak konusunda kim kimi gecicek:33::33:

Bugünki menüm

Sabah yoğurt karışımı

Kahvaltı

2 dilim tam buğday ekmek

Öğlen

Yoğurt karışımı

Yeşil salata
Et Sote

Bitki çayı

Akşam

1,5 su şu ana kadar...

Bu yogurt karisimi öglenki bahsettigin mi canim ? Himm icinde neler var? Menüde cok guzel bence. Afiyet olsun

inşallah bakalım

Hahaha cezalar havada ucusuyor ama haklisin :))) fadimeyede ceza keselim aslinda o kesmisti cezasini da ne yapti bilmiyorum
Ya bu ölcüleri tam nereden aliyorsun yazarmisin ? Bende merak ettim kendi ölcülerimi dogru aliyormuyum..ben sadece bel, kalca basen birde gögüs aliyorum..mesela karin neresi göbek neresi? Sana zahmet :34:

SELAM KIZLAR
Menüm

Kizlar cumadan cok ümütliyim
Hem gecen hafta cok dikkatli oldigim halde verememistim ama tabi yaa asureler vardi :((((( ne dikkat ne dikkat
Neyse simdi amerikan kalp vakfi diyeti varya 3 gün onu yapiyorum cuma sabah iyi cikicak ins sonuc cizelgem yerinden oyniycak
Adimi altin harflarla yazdiricam bu hafta listeye:41:

Menüm listeye tamamen uygundu..hic kavamak yapmadim

Sabah
1 yumurta,1 dilim ekmek,1 fincan sade kahve

Ara yarim muz

Ögle(ögle ve aksamin yerini degistirdim)
2 sosis, karnibahar ve broccoli haslama

Ara 1 fincan sade kahve, yarim muz

Aksam
Lor ve 3 grissini, vanilyali dondurma

Spor
Jilian 2. level 4. gün:41::41::41:
regl o,dugum icin devaminda birsey yapmiyorum,yapamiyorum..bakalim 2. levelden sonra ölcülerimde nasil bi degisim olucak
Jiliani bitirince Dove men + care in bi programi var bende cok guzel oradan programlar yapip sonuna slim & six pack ekliycem ins
Simdi bu jilianda hepsi var ve gercekten cok yorucu.. Ama sonraki programimi yaptim..bu göbis toparlanicak ins taaaa benim kalcada tüm heybetiyle asaletiyle duruyor masaallah 3 haftadir spor+ diyet bi iner bi söner diymi yok ! Öylece duruyor

1i ebğenmiştim bende
uçuş uçuş ne güzel

:9::9:

fatih de o beyaz olanı beğeniyor ne göstersem boş :26:

ahahahha yok yok giymemm ben adam bırakır gider oracıkta beni :52::52: kuzu yaa alemsin valla :52::52::52:

e yani bırakıp gitse hakkıdır zaten öyle çıkarsan :9::9:
kız gelinlik seçtin mi sen dikiliyor mu noluyor??

Sen vazgeçme kilonu ver,bak her beğendiğin elbise nasılda yakışacak ;)

inşallah canım :34:

Bugünki menüm

Sabah yoğurt karışımı

Kahvaltı

2 dilim tam buğday ekmek

Öğlen

Yoğurt karışımı

Yeşil salata
Et Sote

Bitki çayı

Akşam

1,5 su şu ana kadar...

menün çok güzelmiş canım da o yoğurt karışımı ne :26:

kıyamam arkadaş mesaj attı
canları aşure çekmiş gitmişler hazır aşure yapıp yemişler
ama güzel değilmiş benden aşure istiyorlar
öğrenci olmak zor iş :31:
birazdan malzemeleri alayım da bi yapayım

hayırlı akşamlar , buralarda yeniyim , böyle bir sayfa olduğunu görünce atladım hemen :3: kilom 78,3 dü en son ,boyum 1,68 ve 24 yaşındayım :30: ceza sistemi filen mi var sayfada , gaza gelirim belki :26: belli bir yeme programına başlamadım henüz , yeme krizlerim oluyor ona çaresi olan var mı , öncelikle onu halletmeliyim ....

Kizlar cumadan cok ümütliyim
Hem gecen hafta cok dikkatli oldigim halde verememistim ama tabi yaa asureler vardi :((((( ne dikkat ne dikkat
Neyse simdi amerikan kalp vakfi diyeti varya 3 gün onu yapiyorum cuma sabah iyi cikicak ins sonuc cizelgem yerinden oyniycak
Adimi altin harflarla yazdiricam bu hafta listeye:41:

Menüm listeye tamamen uygundu..hic kavamak yapmadim

Sabah
1 yumurta,1 dilim ekmek,1 fincan sade kahve

Ara yarim muz

Ögle(ögle ve aksamin yerini degistirdim)
2 sosis, karnibahar ve broccoli haslama

Ara 1 fincan sade kahve, yarim muz

Aksam
Lor ve 3 grissini, vanilyali dondurma

Spor
Jilian 2. level 4. gün:41::41::41:
regl o,dugum icin devaminda birsey yapmiyorum,yapamiyorum..bakalim 2. levelden sonra ölcülerimde nasil bi degisim olucak
Jiliani bitirince Dove men + care in bi programi var bende cok guzel oradan programlar yapip sonuna slim & six pack ekliycem ins
Simdi bu jilianda hepsi var ve gercekten cok yorucu.. Ama sonraki programimi yaptim..bu göbis toparlanicak ins taaaa benim kalcada tüm heybetiyle asaletiyle duruyor masaallah 3 haftadir spor+ diyet bi iner bi söner diymi yok ! Öylece duruyor

Hadi bakalım zehracım. bu hafta menün ve spor süper bu haftanın birincisi sen olacaksın :46::46:

kıyamam arkadaş mesaj attı
canları aşure çekmiş gitmişler hazır aşure yapıp yemişler
ama güzel değilmiş benden aşure istiyorlar
öğrenci olmak zor iş :31:
birazdan malzemeleri alayım da bi yapayım
Abo bu saat te sen de yersin sakın şeytana uyma. Gecen kayın valide yapmış. akşam ben dükkanı kapadım. benim kociş geldi yemek aşüre derken bende yedim sonra çok pişman oldum ama yemiştim bir kere :20::20::20::20:

hayırlı akşamlar , buralarda yeniyim , böyle bir sayfa olduğunu görünce atladım hemen :3: kilom 78,3 dü en son ,boyum 1,68 ve 24 yaşındayım :30: ceza sistemi filen mi var sayfada , gaza gelirim belki :26: belli bir yeme programına başlamadım henüz , yeme krizlerim oluyor ona çaresi olan var mı , öncelikle onu halletmeliyim ....
hoşgeldin canım. günlük menülerimiz yazıyoruz. birbirimize destek oluyoruz. Birde haftalık cuma günleri tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz.
naber kizlar:31::31::31:esim gececi..evde yalniz yiyorum,duzensiz oluyor haliyle:5::5::5:
Benim koçiş te geç geliyor. coğunlukla ben o gelmeden yiyorum. bu gün birlikte yiyelim diye bekledim saat 7.30 geçti akşam yemek saatim.beklemeyince bana kırılıyor. bekleyince geç oluyor.

Abo bu saat te sen de yersin sakın şeytana uyma. Gecen kayın valide yapmış. akşam ben dükkanı kapadım. benim kociş geldi yemek aşüre derken bende yedim sonra çok pişman oldum ama yemiştim bir kere :20::20::20::20:

yok daha anca koydum zaten yarına yaparım da öyle pek aşure sevmem ben en fazla bi kase yerim o kadar düşkünlüğüm yoktur :34:
arkadaş isteyince kıyamadım napam:31:

bu ne ya ne zman iştahla gelsem :41:kendim çalıp kemdim söylüyom:24::24::47::51::31:

nerelerdesin sen neden gelmiyorsun :26:

Back
X