70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hafta tartı herkesin yüzünü güldürdü gibi:32::32::32::32:
başlangıç 63 :ssz::ssz::ssz:
geçen hafta 62 :8::8::8:
bu hafta 60.4 :118:
giden kilo 1600 gr :82::82::82:
toplamda giden 2.6 kg :129::129::129:

hedef 58 :119::119::119:

:46: :46: sssüperrrrr inşallah her hafta böyle devam eder herkes:12:

balli yok kader yok gercekdende nerde bu kizlar:26::26::26:
Kader dün de yoktu sanırım:26::26:

menü güzel tatlım,dışarda mı atıştırıyosun öğleyin tost falan..keşke sulu sebze yemeği falan yesen:31::31::31:

kuzu gece iş arkadaşlarım bize geldi..gözümün önünden neler neler geçti cipsler falan:18::18::18:ama yemedimmmm:23:

canım sabah en azından iki dilim ekmek arasına peynir domates doğrayıp yesen bile yeter..5 dakikada kahvaltı yapmış olursun:34:poğaça da çok masum değil hani..2 dilim ekmek ve 1 kaşık yağ içeriyor:18::18::18: çok karbonhidratlı tüketme..bir öğün sulu sebze yemeği,bir öğünün de protein ağırlıklı olsun et ya da bakliyat yemekleri gibi..yediğin miktarlar da önemli menülerinde kaşık ya da kepçe cinsinden belirtirsen daha kolay yorumlayabiliriz..:34:

menü güzel şeker:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:

fadime ablacım ne yaptınnnnnnnnnnnn:41::41::41::41::41:reglimiydin sen:26:

o yeeee beybiii:23::23::23::23:tebrikler kuzuuuuu

uuuuuwwww beybi harikasınnnn:52::52::52::52:

ben de bilmiyorum tatlım:26:
Evet canım regliydim, bugün bitti ama bilmiyom ki yaaaa:26::26:

:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:Süperrrrrrr.

:46::46: tebrikler

teheolog a atılıyo diye biliyorum ama değiştimiki:44:
yok değiştimi bilmiyorum bana atın diye yazdığını görmedimde
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: soylenicek bisey yok masallah
teşekkürler :16:
günaydin kizlar hayirli cumalar :16::16::16:

dün yediklerimi yazayim

sabah: sade yogurt 2 kasik yulaf ezmesi 1 kasik recel
ara: mandalina
öglen: balik ekmek :17:
ara: mandalina
aksam: mcdonaldsa götürdük esimle cocugu esim burgerleri götürürken :5: oglumada cocuk menüsü aldik ben cilekli dondurma yedim :ssz:
2 tanede chicken nuggets yürütüm oglandan :1:
ara: 10 findik
menün güzel canım afiyet olsun
kizlar bugun benide sevindirdi tarti ama bekledigim kadar degil :43::43::43::43: cunku gene 2 gundur kabizlik sorunu cekiyorum bu sefer kahve falan ise yaramadi

neyse bildirimimi yapayim cizelgemide degistirdim gecen hafta yerinden oynatamamistim cizelgemi ama bu hafta oynatabildim :46::46::46::46:

baslangic : 78.8 kg
gecen hafta : 74 kg
bu hafta : 73.3 kg
giden : 700 gr
toplam giden : 5.5 kg

:8::8::8::8::8::8::8:
tebrikler
vuuuu süper minem :46::nazar::nazar::nazar:
sağol canım
bildirim :23:

baslangic: 77.1
gecen hafta: 74.1
bu hafta:73.1
giden: 1kilo :21:
toplam giden: 4
hedef:55
süpersin tatlım devamı gelsin inşallah
uuuuuwwww beybi harikasınnnn:52::52::52::52:
kaç aydır yapışmıştı üstüme gitti şükür

asıl sana uuuuuuuuuuwwww
60kilo süüüüüüppppppppppppppppppeer

Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum fakat kendime uygun bir diyet bulamıyorum bunun sebebi ise her diyetin her bunyede işe yarayı yaramayacağı :( bana bir yol gösterin lütfen. Ben normalde 58 ve 60 kilo bareminde gidip gelen biriydim. 1 sene içerisinde iş dolayısıyla tam 12 kilo aldm ve şuan 71 kiloyum:5:sürekli oturarak hareketsz bir işte çalışıyordm sabah poğça böreklerr öğlen pideli kofteler ızgaralarr hiç farkında olmadan bi anda şiştimm artık aynaya baktıgımda ağlıcak duruma geliyorum. hayatımda ekmege hiç yer yok desem yeridir. çok nadir pazar aile kahvaltılarında yerim. şimdi fabrikada çalışıyorum 8-6 çalışıyorum ve sürekli ayakta hareket halındeyım. 3ay once işe basladgmda 73 kılodaydım sanırım 2 kilo gibi etkisi oldu. nişanlım bile kilolarıma tepki vermeye basladı artık :18:birşeyler yapmam gerekiyor biliyorum ama ben çok sabırsızım hemen olsun istiyorum ama gerçekten istiyorummm:26:

Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum fakat kendime uygun bir diyet bulamıyorum bunun sebebi ise her diyetin her bunyede işe yarayı yaramayacağı :( bana bir yol gösterin lütfen. Ben normalde 58 ve 60 kilo bareminde gidip gelen biriydim. 1 sene içerisinde iş dolayısıyla tam 12 kilo aldm ve şuan 71 kiloyum:5:sürekli oturarak hareketsz bir işte çalışıyordm sabah poğça böreklerr öğlen pideli kofteler ızgaralarr hiç farkında olmadan bi anda şiştimm artık aynaya baktıgımda ağlıcak duruma geliyorum. hayatımda ekmege hiç yer yok desem yeridir. çok nadir pazar aile kahvaltılarında yerim. şimdi fabrikada çalışıyorum 8-6 çalışıyorum ve sürekli ayakta hareket halındeyım. 3ay once işe basladgmda 73 kılodaydım sanırım 2 kilo gibi etkisi oldu. nişanlım bile kilolarıma tepki vermeye basladı artık :18:birşeyler yapmam gerekiyor biliyorum ama ben çok sabırsızım hemen olsun istiyorum ama gerçekten istiyorummm:26:

Hoşgeldin canım. Öncelikle düzenli beslenmek şart, 3 ana 3 ara öğün şeklinde, hiç ekmek yemiyorum diyorsun ama poğaça-börekler daha da zararlı biliyorsun. Sabahları tam buğday-çavdar-tahıllı ekmekten 2 dilim+ beyaz peynir-4-5 zeytin-domates-salatalık-biber şeklinde düzenli bir kahvaltı, haftada 2-3 defa haşlanmış yumurta, öğlen 5-6 kaşık sebze yemeği veya et+salata+yoğurt akşam da aynı şekilde beslenmeye çalış canım, et yemeklerini özellikle öğlen, akşam sebze yemeği veya çorba, bir de haftada en az 3 gün 30 ar dakika spor yapmaya çalış, çaylarına şeker atmayı bırak, günde 2 fincan yeşil çay içmeye çalış, günde en az 2,5 litre de su iç, zamanla kiloların gittiğini göreceksin.:54:

yok değiştimi bilmiyorum bana atın diye yazdığını görmedimde

teşekkürler :16:

menün güzel canım afiyet olsun

tebrikler

sağol canım

süpersin tatlım devamı gelsin inşallah

kaç aydır yapışmıştı üstüme gitti şükür

asıl sana uuuuuuuuuuwwww
60kilo süüüüüüppppppppppppppppppeer
insallah minem sagol tatlim :16::16::16:
hosgeldin canim aramiza :3: malesef ha deyince verilmiyor aldigimiz kilolari zaten bizde birgünde onca kiloyu almadik yavas yavas geldi insallah bizde verecegiz aldigimiz gibi ama zaman sabir önemli canim :13:
simdi gelelim bize öyle diyetler falan yaptinmi hemen verirsin belki cok sey denedim ben dukanmis lahana corbasiymis vs ama sonuc eski yeme düzenine girince hopp geri geliyor fazlasiyla :30:
biz daha cok saglikli beslenmeye calisiyoruz yani yeme aliskanligimizi degistiriyoruz fadime arkadasimizin sana örnek listesi gösterince daha iyi anlarsin demek istedigimi :34:
burda zaman gecirdikcede daha bi adapte olursun :29: hergün menü paylasmaya calisiyoruz yanlislarimizi hem görelim hem arkadaslar uyarsin diye birde her cuma kilomuzu bildiriyoruz isteren bugünden basla ilk hafta liste alti oluyorsun sonra listenin icinde yani arkadasimiz theolog bize kilo verme serüvenimizde liste hazirlyor :34:

ilk kez bu kadar cok yazdim yeni gelen üyeye bugün cenem düstü :1: yoksa anlatamam diye diger arkadaslarima birakiyordum :1:

kizlar bugün erken cikiyorum yani birazdan size güzel haftasonlari diliyorum haftasonu diye fazla kacirmayak bunun yarinida var :18: öptüm cok :54::16::16::16::16::80::80::80:

seytan dürtü aslinda bosver ye bi bigmäc dedi ama ben onu dinlemedim :9: onlar burgerleri götürürken dondurmamin kasigini yavas yavas sindire sindire yaladim:5: :9::9::9:

İyiki o şeytanı dinlememişsin canım bak ödülünü aldın, inşallah düğüne kadar her hafta böyle gider de sen de hedefine ulaşırsın Suzimmmmmmm.:16::16:

Hoşgeldin canım. Öncelikle düzenli beslenmek şart, 3 ana 3 ara öğün şeklinde, hiç ekmek yemiyorum diyorsun ama poğaça-börekler daha da zararlı biliyorsun. Sabahları tam buğday-çavdar-tahıllı ekmekten 2 dilim+ beyaz peynir-4-5 zeytin-domates-salatalık-biber şeklinde düzenli bir kahvaltı, haftada 2-3 defa haşlanmış yumurta, öğlen 5-6 kaşık sebze yemeği veya et+salata+yoğurt akşam da aynı şekilde beslenmeye çalış canım, et yemeklerini özellikle öğlen, akşam sebze yemeği veya çorba, bir de haftada en az 3 gün 30 ar dakika spor yapmaya çalış, çaylarına şeker atmayı bırak, günde 2 fincan yeşil çay içmeye çalış, günde en az 2,5 litre de su iç, zamanla kiloların gittiğini göreceksin.:54:

H.buldum kızlar. çay ve kahvede zaten hiç şeker kullanmıorum en azından bir artım var diye dusunuyorum :) pogca börek kısmına gelınce bu kılo alma donemınden once cok tuketıyordum kendımı 73 kıloda gorunce kestimm :) umarım başarabilirim. 30dklık spor demişsin ama akşam işten geldiğimde ölü gibi oluyorum resmen ama denicem spor yapmayı evde tabikii malum havalarrr çok soguk :) yazılarınız ve ilginiz için teşekkurler
:16:
23 yaşında 1.70 boyum ve 71 kiloyummm

H.buldum kızlar. çay ve kahvede zaten hiç şeker kullanmıorum en azından bir artım var diye dusunuyorum :) pogca börek kısmına gelınce bu kılo alma donemınden once cok tuketıyordum kendımı 73 kıloda gorunce kestimm :) umarım başarabilirim. 30dklık spor demişsin ama akşam işten geldiğimde ölü gibi oluyorum resmen ama denicem spor yapmayı evde tabikii malum havalarrr çok soguk :) yazılarınız ve ilginiz için teşekkurler

Yaşın da gençmiş canım, hızlı verirsin, ne güzel boy da var. Sporu internetten evde yürüyüş videoları olan Leslie Sansone var, onun farklı farklı videoları, 21 dakika-35 dakika-52 dakika falan istediğini açar ona göre yaparsın canım.

hoş geldin canım
aynı bende senin gibiydim 58-60 kilo arası gidip gelen 60 olduğunda bile uykularım kaçardı kilo aldım die
2,5 sene içinde 73 lere vurdum
1 senedirde 68-73 arası alıp veriyorum işte:31:
boyun iyiymiş yine benimki 1.60:ssz::ssz::ssz:

merhaba kızlaaar:16::16::16:
hayırlı cumalar:54:
bende aylardan sonra ciddi olarak başlıycam artık diyete:51:

kilo bildirimi:
başlangıç:84.5
3 hafta önce:78.5
bu hafta:79.5
gelen:1
toplam giden:5 :30:
hedef: 65 :6:

Son düzenleme:
hoş geldin canım
aynı bende senin gibiydim 58-60 kilo arası gidip gelen 60 olduğunda bile uykularım kaçardı kilo aldım die
2,5 sene içinde 73 lere vurdum
1 senedirde 68-73 arası alıp veriyorum işte:31:
boyun iyiymiş yine benimki 1.60:ssz::ssz::ssz:

Kız bahar ben ne yapayım 1.52 ya benim boyyy, offf of neyime hala kaçamak yapıyosam:18::18::18:

merhaba kızlaaar:16::16::16:
hayırlı cumalar:54:
bende aylardan sonra ciddi olarak başlıycam artık diyete:51:

kilo bildirimi:
başlangıç:84.5
3 hafta önce:78.5
bu hafta:79.5
gelen:1
toplam giden:5 :30:
hedef: 65 :6:

sen de bendensin canım, evet artık ciddi bişeyler yapmamız laızm:18::18::17::17:

Back
X