- 16 Ocak 2013
- 1.103
- 235
- 73
bu hafta tartı herkesin yüzünü güldürdü gibi
başlangıç 63
geçen hafta 62
bu hafta 60.4 :118:
giden kilo 1600 gr :82::82::82:
toplamda giden 2.6 kg :129::129::129:
hedef 58 :119::119::119:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başlangıç 63
geçen hafta 62
tebrik ederim tatlımmm
iyi cozutmamışsın akşammmbenim kociş de megacheese burger yedi gözümün önünde dün akşammm
![]()
başlangıç 63
geçen hafta 62
Kader dün de yoktu sanırım:26::26:balli yok kader yok gercekdende nerde bu kizlar:26::26::26:
Evet canım regliydim, bugün bitti ama bilmiyom ki yaaaa:26::26:
menü güzel tatlım,dışarda mı atıştırıyosun öğleyin tost falan..keşke sulu sebze yemeği falan yesen
kuzu gece iş arkadaşlarım bize geldi..gözümün önünden neler neler geçti cipsler falan:18::18::18:ama yemedimmmm
canım sabah en azından iki dilim ekmek arasına peynir domates doğrayıp yesen bile yeter..5 dakikada kahvaltı yapmış olursunpoğaça da çok masum değil hani..2 dilim ekmek ve 1 kaşık yağ içeriyor:18::18::18: çok karbonhidratlı tüketme..bir öğün sulu sebze yemeği,bir öğünün de protein ağırlıklı olsun et ya da bakliyat yemekleri gibi..yediğin miktarlar da önemli menülerinde kaşık ya da kepçe cinsinden belirtirsen daha kolay yorumlayabiliriz..
menü güzel şeker
fadime ablacım ne yaptınnnnnnnnnnnnreglimiydin sen:26:
o yeeee beybiiitebrikler kuzuuuuu
uuuuuwwww beybi harikasınnnn
ben de bilmiyorum tatlım:26:
başlangıç 63
geçen hafta 62
bildirim
baslangic: 77.1
gecen hafta: 74.1
bu hafta:73.1
giden: 1kilo
toplam giden: 4
hedef:55
başlangıç 63
geçen hafta 62
evet bi kac gündür yok :26: faceden dürteyim bi :18:Kader dün de yoktu sanırım:26::26:
Evet canım regliydim, bugün bitti ama bilmiyom ki yaaaa:26::26:
Süperrrrrrr.
tebrikler canim
![]()
yok değiştimi bilmiyorum bana atın diye yazdığını görmedimdetebrikler
teheolog a atılıyo diye biliyorum ama değiştimiki:44:
teşekkürlersoylenicek bisey yok masallah
menün güzel canım afiyet olsungünaydin kizlar hayirli cumalar
dün yediklerimi yazayim
sabah: sade yogurt 2 kasik yulaf ezmesi 1 kasik recel
ara: mandalina
öglen: balik ekmek
ara: mandalina
aksam: mcdonaldsa götürdük esimle cocugu esim burgerleri götürürkenoglumada cocuk menüsü aldik ben cilekli dondurma yedim
![]()
2 tanede chicken nuggets yürütüm oglandan
ara: 10 findik
tebriklerkizlar bugun benide sevindirdi tarti ama bekledigim kadar degilcunku gene 2 gundur kabizlik sorunu cekiyorum bu sefer kahve falan ise yaramadi
neyse bildirimimi yapayim cizelgemide degistirdim gecen hafta yerinden oynatamamistim cizelgemi ama bu hafta oynatabildim
baslangic : 78.8 kg
gecen hafta : 74 kg
bu hafta : 73.3 kg
giden : 700 gr
toplam giden : 5.5 kg
![]()
sağol canımvuuuu süper minem![]()
süpersin tatlım devamı gelsin inşallahbildirim
kaç aydır yapışmıştı üstüme gitti şüküruuuuuwwww beybi harikasınnnn![]()
asıl sana uuuuuuuuuuwwwwbu hafta tartı herkesin yüzünü güldürdü gibi
başlangıç 63
geçen hafta 62
Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum fakat kendime uygun bir diyet bulamıyorum bunun sebebi ise her diyetin her bunyede işe yarayı yaramayacağıbana bir yol gösterin lütfen. Ben normalde 58 ve 60 kilo bareminde gidip gelen biriydim. 1 sene içerisinde iş dolayısıyla tam 12 kilo aldm ve şuan 71 kiloyum
sürekli oturarak hareketsz bir işte çalışıyordm sabah poğça böreklerr öğlen pideli kofteler ızgaralarr hiç farkında olmadan bi anda şiştimm artık aynaya baktıgımda ağlıcak duruma geliyorum. hayatımda ekmege hiç yer yok desem yeridir. çok nadir pazar aile kahvaltılarında yerim. şimdi fabrikada çalışıyorum 8-6 çalışıyorum ve sürekli ayakta hareket halındeyım. 3ay once işe basladgmda 73 kılodaydım sanırım 2 kilo gibi etkisi oldu. nişanlım bile kilolarıma tepki vermeye basladı artık :18:birşeyler yapmam gerekiyor biliyorum ama ben çok sabırsızım hemen olsun istiyorum ama gerçekten istiyorummm:26:
insallah minem sagol tatlim
yok değiştimi bilmiyorum bana atın diye yazdığını görmedimde
teşekkürler
menün güzel canım afiyet olsun
tebrikler
sağol canım
süpersin tatlım devamı gelsin inşallah
kaç aydır yapışmıştı üstüme gitti şükür
asıl sana uuuuuuuuuuwwww
60kilo süüüüüüppppppppppppppppppeer
hosgeldin canim aramizaKızlar bende aranıza katılmak istiyorum fakat kendime uygun bir diyet bulamıyorum bunun sebebi ise her diyetin her bunyede işe yarayı yaramayacağıbana bir yol gösterin lütfen. Ben normalde 58 ve 60 kilo bareminde gidip gelen biriydim. 1 sene içerisinde iş dolayısıyla tam 12 kilo aldm ve şuan 71 kiloyum
sürekli oturarak hareketsz bir işte çalışıyordm sabah poğça böreklerr öğlen pideli kofteler ızgaralarr hiç farkında olmadan bi anda şiştimm artık aynaya baktıgımda ağlıcak duruma geliyorum. hayatımda ekmege hiç yer yok desem yeridir. çok nadir pazar aile kahvaltılarında yerim. şimdi fabrikada çalışıyorum 8-6 çalışıyorum ve sürekli ayakta hareket halındeyım. 3ay once işe basladgmda 73 kılodaydım sanırım 2 kilo gibi etkisi oldu. nişanlım bile kilolarıma tepki vermeye basladı artık :18:birşeyler yapmam gerekiyor biliyorum ama ben çok sabırsızım hemen olsun istiyorum ama gerçekten istiyorummm:26:
seytan dürtü aslinda bosver ye bi bigmäc dedi ama ben onu dinlemedimonlar burgerleri götürürken dondurmamin kasigini yavas yavas sindire sindire yaladim
![]()
![]()
bildirim
Hoşgeldin canım. Öncelikle düzenli beslenmek şart, 3 ana 3 ara öğün şeklinde, hiç ekmek yemiyorum diyorsun ama poğaça-börekler daha da zararlı biliyorsun. Sabahları tam buğday-çavdar-tahıllı ekmekten 2 dilim+ beyaz peynir-4-5 zeytin-domates-salatalık-biber şeklinde düzenli bir kahvaltı, haftada 2-3 defa haşlanmış yumurta, öğlen 5-6 kaşık sebze yemeği veya et+salata+yoğurt akşam da aynı şekilde beslenmeye çalış canım, et yemeklerini özellikle öğlen, akşam sebze yemeği veya çorba, bir de haftada en az 3 gün 30 ar dakika spor yapmaya çalış, çaylarına şeker atmayı bırak, günde 2 fincan yeşil çay içmeye çalış, günde en az 2,5 litre de su iç, zamanla kiloların gittiğini göreceksin.![]()
insallah fadimem insallah u sefer basarabilirim szilerleİyiki o şeytanı dinlememişsin canım bak ödülünü aldın, inşallah düğüne kadar her hafta böyle gider de sen de hedefine ulaşırsın Suzimmmmmmm.![]()
suzimmmm oooooooooooo![]()
balli yok kader yok gercekdende nerde bu kizlar:26::26::26:
H.buldum kızlar. çay ve kahvede zaten hiç şeker kullanmıorum en azından bir artım var diye dusunuyorum :) pogca börek kısmına gelınce bu kılo alma donemınden once cok tuketıyordum kendımı 73 kıloda gorunce kestimm :) umarım başarabilirim. 30dklık spor demişsin ama akşam işten geldiğimde ölü gibi oluyorum resmen ama denicem spor yapmayı evde tabikii malum havalarrr çok soguk :) yazılarınız ve ilginiz için teşekkurler
23 yaşında 1.70 boyum ve 71 kiloyummm
H.buldum kızlar. çay ve kahvede zaten hiç şeker kullanmıorum en azından bir artım var diye dusunuyorum :) pogca börek kısmına gelınce bu kılo alma donemınden once cok tuketıyordum kendımı 73 kıloda gorunce kestimm :) umarım başarabilirim. 30dklık spor demişsin ama akşam işten geldiğimde ölü gibi oluyorum resmen ama denicem spor yapmayı evde tabikii malum havalarrr çok soguk :) yazılarınız ve ilginiz için teşekkurler
23 yaşında 1.70 boyum ve 71 kiloyummm
hoş geldin canım
aynı bende senin gibiydim 58-60 kilo arası gidip gelen 60 olduğunda bile uykularım kaçardı kilo aldım die
2,5 sene içinde 73 lere vurdum
1 senedirde 68-73 arası alıp veriyorum işte
boyun iyiymiş yine benimki 1.60![]()
merhaba kızlaaar
hayırlı cumalar
bende aylardan sonra ciddi olarak başlıycam artık diyete
kilo bildirimi:
başlangıç:84.5
3 hafta önce:78.5
bu hafta:79.5
gelen:1
toplam giden:5